Kako do grškega IP naslova leta 2020: Od Aten do Soluna

Regionalne omejitve so lahko bolečina v vratu. Če nimate Grčije, ste verjetno blokirani iz vsebine, do katere običajno nimate dostopa. Edini način, da se izognete geoblokom, je, da spremenite svoj IP naslov v enega iz države, v kateri je vsebina, ki se gosti, v bistvu pa ponaredite, da ste tam. V tem članku vam bomo pokazali, kako pridobiti grški IP naslov.


IP naslovi so kot spletne ID oznake. Vsebujejo podatke o vaši povezavi, na primer o vaši lokaciji. Ko poskusite dostopati do nečesa, kar je omejeno na določeno državo, je ne boste mogli videti, razen če ste tam. To je razlog, kam pride sprememba vašega IP naslova.

Če se morate prijaviti v svoje finančne ali poslovne račune, boste morda zavrnili dostop. To ni idealno, vendar je razlog za to varnost. Zmanjša tveganje prevare in drugih nevarnosti. Če se znajdete v tej situaciji, se boste lahko takoj, ko spremenite svoj IP naslov, prijavili kot običajno.

Mogoče bi radi gledali lokalno televizijo, na primer Cosmote TV ali kanal za novice. Morda pogrešate svojo najljubšo oddajo v grški različici Netflix. Ne glede na to, za dostop do njih potrebujete grški IP naslov.

Čeprav so geobloki nadležni, obstaja razlog za njih. Programi morajo imeti licenco v vsaki državi, v kateri bodo prikazani. Kjer je oddaja na voljo, je odvisno od vidikov, kot je njen jezik in od tega, koliko povpraševanja je po njem. Knjižnica Netflix je v vsaki državi različna, največ pa je ZDA. Več o tem preberite v našem delu o prepovedi Netflixa.

Naš najboljši članek VPN za Netflix je posvetil priporočila za platformo.

Kako pridobiti grški naslov IP

Obstaja nekaj načinov, kako pridobiti želeni IP naslov. Prva je uporaba proxyja (za priporočila preberite naš najboljši brezplačni vodič po proxyju). To je verjetno najlažji način, vendar to ni najboljši način. Če ga uporabljate, boste ostali brez zaščite, ker ne nudijo varnosti. Izpostavljen bo tudi vaš IP naslov, tako da ga boste lahko spremljali nazaj. To je, če proxy sploh deluje. Za več informacij preberite naš VPN vs. proxy vs. Tor.

Navidezno zasebno omrežje je najbolj zanesljiv način za spremembo vašega naslova IP. Vključujejo dobro varnost, skrbite, da ste skriti pred sovražnikom in naj bodo vaše dejavnosti tajne. V naših najboljših ocenah VPN je veliko izbire, vendar so nekatere boljše od drugih za Grčijo.

Pomembno je zagotoviti, da ima ponudnik strežnike v Grčiji. Brez njih boste obtičali v istem položaju. Če je pretakanje na seznamu opravil, ga potrebujete, da se lahko vključite v želene storitve. Netflix ima zapleten detektor VPN, ki ga lahko premakne le nekaj VPN-jev. Za več informacij si oglejte naš članek o napaki proxy Netflix.

CyberGhost

CyberGhost je dobra izbira za pridobitev grškega naslova IP. Ima veliko strežnikov po vsem svetu, od tega 12 v Grčiji. Njegova varnost je dobra in ima trdno politiko brez beleženja. Ima visoke hitrosti z neomejeno pasovno širino. Če želite pretakati, ne bi smeli imeti težav z želenimi storitvami, vključno z Netflixom.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Uporablja se lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS, hkrati pa lahko povežete do sedem naprav. Pravzaprav se je znašel na drugem mestu v našem najboljšem vodiču VPN za več naprav. Obstaja sedemdnevno preizkušanje, ki ga lahko izkoristite, in garancija za vračilo denarja. Oglejte si naš celoten pregled CyberGhost za več podrobnosti.

NordVPN

Prav tako priporočamo NordVPN, da dobite grški IP naslov, saj ima tam šest strežnikov. Njegova varnost je med najboljšimi, zato vas bo skrbela stroga politika brez zapisov. Ima spodobno hitrost z neomejeno pasovno širino in lahko se poda v večino pretočnih storitev, vključno z Netflixom.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Stranke so enostavne za uporabo in so na voljo za najbolj priljubljene operacijske sisteme. Omogočilo vam bo, da imate hkrati povezanih tudi do šest naprav. Ima 30-dnevno okno za vračilo, zato bi morali imeti možnost, da ugotovite, ali je primerno za vas. Naš pregled NordVPN podrobneje opisuje storitev.

ExpressVPN

ExpressVPN je še ena dobra izbira. Ima veliko strežniško omrežje, ki vključuje strežnike v Grčiji. Njegova varnost je odlična in vaša zasebnost je počaščena. Poleg tega, ker je najhitrejši VPN, ima neomejeno pasovno širino in se vključuje v storitve pretakanja, si je prislužil prvo mesto v našem najboljšem VPN-ju za primerjavo pretakanja.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Deluje na vseh glavnih operacijskih sistemih in stranke so zelo enostavne za uporabo, zato je odlična izbira, če nimate veliko izkušenj z uporabo VPN-jev. Z 30-dnevno garancijo za vračilo denarja nimate česa izgubiti. Za boljši videz preberite naš ExpressVPN pregled.

Nevarnosti uporabe grškega naslova IP

Mnoge države izvajajo nadzor in imajo invazivne zakone o zasebnosti. Čeprav pri uporabi grškega naslova IP ni veliko tveganja, je dobro, da se seznanite s podatki o državi, preden to storite..

Grška ustava predvideva svobodo govora, drugi zakoni pa dovoljujejo pregon zaradi diskriminacije, sovraštva in nasilja do ljudi določene rase ali narodnosti.

Karkoli, za katerega se šteje, da je za predsednika ali vero žaljivo, lahko povzroči tudi kazensko kazen. Obrekovanje se lahko kaznuje z zaporom in globo po kazenskem zakoniku, zato bodite previdni, kaj objavljate na spletu. Naš najboljši VPN za Grčijo ima več informacij o državi.

Spletne komunikacije v Grčiji niso zaščitene, kar pomeni, da jih lahko organi zakonito nadzorujejo. Verjetno ne bi vedeli, da se dogaja, vendar boste pred njim skriti, če uporabljate VPN. Poleg tega javne povezave WiFi niso varne, zato lahko postanete žrtev kibernetske kriminalitete brez dobre varnosti in enega naših najboljših protivirusnih programov.

Končne misli

Upamo, da ste našli ta članek uporaben in zdaj veste, kako dobiti grški IP naslov. VPN je najvarnejši način za to, ker bo zagotavljal dobro varnost in zasebnost.

Pri vseh naših odločitvah boste dobili tisto, kar potrebujete, toda CyberGhost ima v Grčiji 12 strežnikov. Poskusite lahko s sedemdnevno preizkusno različico, ki je na voljo, in če potrebujete več časa, obstaja 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Če želite sodelovati, kako pridobiti grški IP naslov, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji. Odprti smo za predloge. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me