Kako do češkega naslova IP leta 2020: Pot v Prago

Če med potovanjem poskušate dostopati do spletnega mesta ali storitve, toda dobite samo sporočilo o napaki ali drugačno različico, pravkar ste dobrodošli v čudovit svet geoblokov. Kljub temu se ne bajte, saj jih lahko obidete tako, da spremenite svoj IP naslov. V tem članku vam bomo pokazali, kako pridobiti češki IP naslov.


Vaš IP naslov je natrpan z informacijami, vključno z vašo lokacijo. Ko obiščete spletno mesto ali uporabite storitev, jim pove, kje ste. Če je spletno mesto ali storitev na voljo samo v določeni državi in ​​vas ni tam, do njega ne boste mogli dostopati. Svojo lokacijo lahko pokvariš tako, da spremeniš svoj IP naslov.

Uporabljajmo Netflix kot primer geoblokiranja. Njegova knjižnica je v vsaki državi različna. Nekatere oddaje so na voljo povsod, druge pa samo v eni ali dveh državah. Ameriška različica ima največjo knjižnico na svetu. Zaradi omejitev avtorskih pravic in različnih jezikov ali kultur ni praktično, da bi bile vse oddaje dostopne v vseh državah.

Morda pogrešate svoje najljubše oddaje iz češke knjižnice. Če vas tam ni, boste za dostop do njih potrebovali češki IP naslov. Za več informacij preberite naš del o prepovedi Netflixa. Za namenska priporočila si lahko ogledate tudi naš najboljši vodnik VPN za Netflix.

Morda boste želeli dostopati tudi do čeških pretočnih storitev, kot sta Česká televize ali Prima televize. Ne glede na to, za ogled potrebujete češki IP naslov.

Obstajajo tudi drugi razlogi, da boste morda potrebovali češki naslov IP. Nekatere finančne storitve, kot je spletno bančništvo, uporabnikom omogočajo samo prijavo iz svoje države. To je frustrirajoče, vendar obstajajo omejitve, ki pomagajo v boju proti goljufijam in vaši identiteti. Samo spremenite svoj IP naslov in že se boste lahko prijavili kot običajno.

Kako pridobiti češki naslov IP

Najlažji način, da spremenite svoj IP naslov v češki, je tako, da uporabite naš najboljši brezplačni proxy. Mnogi jih uporabljajo, vendar jih ne priporočamo. Lahko so nezanesljive in niso vključene nobene varnostne funkcije, zaradi česar ste vi in ​​vaš IP naslov ranljivi. Primerjava VPN vs proxy v primerjavi s Torom je podrobnejša.

Priporočamo uporabo virtualnega zasebnega omrežja. VPN vam bo omogočil spreminjanje naslova IP, hkrati pa vas bo zaščitil s svojo vgrajeno varnostjo. Zaščitil bo tudi vaš IP naslov, tako da vam nič ne more izslediti. Večina naših najboljših seznamov VPN vključuje tudi pravilnike brez dnevnika, kar pomeni, da vaše spletne aktivnosti ostajajo skrivnost.

Čeprav lahko samo izberete možnost iz naših VPN pregledov, se morate prepričati, ali je primerna za Češko republiko. Omrežja strežnikov se razlikujejo glede na ponudnika VPN, zato morate preveriti, ali obstajajo strežniki na Češkem, v nasprotnem primeru ga nima smisla uporabljati.

Poleg tega ima Netflix enega najboljših sistemov za odkrivanje VPN na svetu, zato boste potrebovali takšnega, ki ga lahko prehiti. Preberite naš del o napaki proxy Netflix, če želite izvedeti več.

ExpressVPN

Priporočamo ExpressVPN za češki IP naslov. Češke strežnike ima v svojem množičnem omrežju in zaščiteni boste zaradi odlične varnosti. Poleg tega obstaja trdna politika brez zapisov, kar pomeni, da so vaše dejavnosti zasebne. Ima tudi najhitrejše hitrosti, neomejeno pasovno širino in brez težav vstopa v Netflix, zato je naš najboljši VPN za pretakanje.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Podpira glavne operacijske sisteme in ima enega od najlažjih uporabnikov, zato je odličen za začetnike. Vključena je 30-dnevna garancija za vračilo denarja, ki vam daje dovolj časa, da se prepričate, da vam je všeč. Preberite naš pregled ExpressVPN za bolj poglobljen videz.

NordVPN

NordVPN lahko uporabite tudi za pridobitev češkega IP naslova, ker je tam 45 njegovih strežnikov. Zaščitili vas bodo nekateri najboljši zaščitniki na trgu in vašo zasebnost spoštuje s pravilnikom o nedelovanju. Ima dobre hitrosti, vendar se lahko upočasni na dolgih razdaljah in ni omejitve pasovne širine. Lahko pride tudi v Netflix in druge storitve pretakanja.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Odjemalce, ki so enostavni za uporabo, lahko namestite v Windows, macOS, Android in iOS. NordVPN ima 30-dnevno okno vračila, zato bi morali imeti dovolj časa, da ga preizkusite. Oglejte si naš pregled NordVPN za več podrobnosti.

CyberGhost

CyberGhost je še ena dobra izbira za pridobitev češkega IP naslova. Tam ima 40 strežnikov, kar je veliko. Njegova varnost je dobra in ne vodi dnevnika vaših spletnih dejavnosti. Njegove hitrosti so spodobne in izkoristili boste neomejeno pasovno širino. Prav tako boste lahko vstopili v Netflix in druge storitve pretakanja.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Uporabljate ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Poleg tega lahko hkrati povežete do sedem naprav, zato je to eden izmed naših najboljših VPN-jev za več naprav. Izkoristite lahko sedemdnevno preskušanje in se prepričajte, da vam je všeč. Če še vedno niste prepričani, lahko tudi jamstvo za vračilo denarja. Preberite naš pregled CyberGhost, če želite izvedeti več.

Nevarnosti uporabe češkega IP naslova

Spreminjanje naslova IP ni posebej nevarno, vendar lahko spletna dejanja v nekaterih državah povzročijo težave. Najbolje je vedeti vse, kar je nezakonito ali nevarno v spletu, kot kažejo številni članki o VPN.

Mnoge vlade po vsem svetu izvajajo obsežen nadzor, in čeprav čeških vlad ni verodostojnih poročil, ne vemo, kaj lahko stori. Uporaba VPN bo zagotovila, da boste ostali anonimni.

Kibernetska kriminaliteta narašča na Češkem in je bolj razširjena z javnim WiFi. Ker so vroče točke vedno bolj priljubljene, morate pri njihovi uporabi zaščititi dober VPN in protivirusni virus..

Končne misli

Upamo, da ste zdaj razumeli, kako najvarnejši način pridobiti češki naslov IP. Najboljši način za spremembo IP-naslova je uporaba VPN-ja, ker vas bodo zaščitile številne varnostne funkcije.

Za češki IP naslov priporočamo uporabo ExpressVPN. Tam so strežniki, zato vas bo zaščitil s svojo veliko varnostjo. Poleg tega je hitro in vas lahko pripelje do pretočnih storitev. Zaradi 30-dnevne garancije za vračilo denarja nimate česa izgubiti, zato poskusite.

Če imate izkušnje s pridobivanjem češkega IP naslova, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me