Kako do egipčanskega IP naslova leta 2020: lokacija Luksorja

Nimajo vse države popoln dostop do interneta, kar je lahko moteče. Če ste Egipčanin v tujini in ne morete dostopati do spletnih mest in spletnih storitev, ki ste jih bili vajeni, boste morali dobiti egipčanski IP naslov. Morda se sliši kot preglavice, vendar vam bomo pokazali najlažji način.


Vaš IP naslov je bolj izpopolnjen kot le kup naključnih števil. Pove spletnim mestom in spletnim storitvam, ki jih obiščete, kje ste. Čeprav se to morda ne zdi slabo, je vsebina pogosto geblokirana, zato si jo boste lahko ogledali le, če ste v državi, ki ji je omejena. To je razlog, kam pride sprememba vašega IP naslova, ponarejanje lokacije.

Recimo, da morate preveriti sredstva na svojem bančnem računu. Ko zapustite državo, se vam zdi, da tega ne morete storiti. Mnoge banke in finančna podjetja ne dovoljujejo uporabnikom prijave izven države. To storijo kot varnostni ukrep proti goljufijam.

Mogoče si želite ogledati lokalni TV kanal, kot je Nile TV International, ali serijo na Netflixu, ki je ekskluzivno za Egipt. Zaradi omejitev licenc si jih ne boste mogli ogledati brez egipčanskega IP naslova.

To je zato, ker mora za vsako oddajo, ki jo oddaja omrežje, obstajati licenca za vsako državo, v kateri je prikazana. Netflix je na voljo v številnih državah po vsem svetu, vendar se knjižnice glede na te omejitve razlikujejo, kot lahko preberete v našem delu o prepovedi Netflix VPN.

Ameriška različica ima največjo knjižnico doslej in je največ, ki jo želijo dostopati. Če je to vaša prioriteta, si oglejte priporočila za najboljši VPN za Netflix priročnik.

Kako do egipčanskega IP naslova

Obstaja nekaj načinov, kako pridobiti egiptovski IP naslov. Najlažji način je uporaba proxyja – v našem najboljšem brezplačnem priročniku za proxy najdete nekaj možnosti – vendar so nezanesljive in ne vključujejo varnosti. Brez varnosti se boste puščali odprti za kibernetsko kriminaliteto. Poleg tega vaš resnični naslov IP ni zamaskiran, zato ga je mogoče zaslediti do vas. Za več informacij preberite naš VPN vs. proxy vs. Tor.

Drugi in najboljši način za spremembo vašega naslova IP je uporaba navideznega zasebnega omrežja. Zaščiteni boste zaščiti VPN-ja, ki bo prikril vaš IP naslov, da boste ostali anonimni. Naši najboljši VPN pregledi vključujejo odlične ponudnike, ki jih lahko izbirate, vendar želite zagotoviti, da je tisti, ki ga izberete, dober za Egipt.

NordVPN

NordVPN je dobra izbira za Egipt. Ima ogromno strežnikov, trije so tam. Varnost je vrhunska, vključno z možnostjo dvokratnega šifriranja in ne vodi dnevnika vaše dejavnosti. Ima spodobno hitrost in ni omejitev pasovne širine. Poleg tega nima težav pri pretakanju storitev, vključno z Netflixom.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Odjemalce, ki so enostavni za uporabo, lahko namestite v Windows, macOS, Android in iOS in hkrati povežete do šest naprav. Preberite naš pregled NordVPN za več podrobnosti ali ga preizkusite sami s 30-dnevnim obdobjem vračila.

ExpressVPN

ExpressVPN je tudi dobra izbira za pridobitev egiptovskega IP naslova. Ima veliko strežnikov, od katerih so nekateri v Egiptu. Zagotavlja odlično varnost in zasebnost, hkrati pa je tudi najhitrejši VPN. Poleg tega, z neomejeno pasovno širino in zmožnostjo, da vas vključijo v storitve pretakanja, kot je Netflix, ne preseneča, da je bil prvi v najboljšem VPN-ju za pretočni del.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Deluje z vsemi operacijskimi sistemi in ker je tako preprost za uporabo, je še posebej dober za tiste, ki nimajo veliko izkušenj z VPN-ji. Lahko ga uporabljate na treh napravah hkrati. Obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da nimate česa izgubiti. Za več informacij o ponudniku si oglejte naš ExpressVPN pregled.

VPNArea

VPNArea ima strežnike v 70 državah, vključno z Egiptom, tako da boste lahko dobili egiptovski IP naslov. Njegova varnost je dobra, saj ponuja možnost uporabe strežnikov z dvojnim skokom in ne vodi dnevnikov. Njegove hitrosti se razlikujejo, vendar bi morale biti v redu. Ni omejitev, koliko pasovne širine lahko uporabite. Poleg tega lahko pride v Netflix.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Namestite ga lahko v Windows, macOS, Android, iOS in Linux, njegove odjemalce pa je enostavno uporabljati. Omogočilo vam bo hkrati povezati do šest naprav. Obstaja sedemdnevna garancija za vračilo denarja, kar bi moralo biti dovolj časa, da ga preizkusite. Preberite naš pregled VPNArea za več podrobnosti.

Nevarnosti uporabe egipčanskega naslova IP

Dobiti egiptovski IP naslov ni nevarno, vendar obstajajo informacije, ki kažejo, da bi morali to storiti previdno. Čeprav imajo številne države spodobne zakone o zasebnosti, obstaja še veliko drugih, ki uporabljajo nadzor ali pa nimajo zakonov, ki bi se držali tega zakona.

Egipt je doživel veliko terorističnih napadov in posledično je bilo uvedeno izredno stanje. Zakon o nujnih primerih omogoča organom spremljanje in cenzuriranje spletnega komuniciranja, pa tudi preiskovanje ljudi in dopisovanja brez naloga.

Oblasti težko trpijo tudi nad ljudmi, ki se zabavajo na vladi. Kazni vključujejo denarne kazni in zaporne kazni. Poleg tega je Egipt za kibernetske napade ena najbolj ranljivih držav v Afriki, zato bi morala biti glavna prednostna naloga. Preberite naš najboljši VPN za Egipt za več o državi.

Končne misli

Upajmo, da smo vam pomagali razumeti, kako varno dobiti egiptovski IP naslov. Pri tem morate poskrbeti za zaščito in najboljši način, da to zagotovite z VPN.  

Vsi ponudniki, ki jih priporočamo, vam bodo zagotovili, kar potrebujete. NordVPN je naša najboljša izbira, saj ima veliko varnost in zasebnost. Poleg tega nima težav s pretočnimi storitvami. Z 30-dnevnim obdobjem vračila bi morali imeti dovolj časa, da se prepričate, da vam je všeč.

Če imate predloge za pridobitev IP naslova v Egiptu, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji. Z veseljem jih slišimo. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map