Kako do danskega naslova IP leta 2020: Povežite se prek Københavna

Če ste Dan v tujini, ste verjetno opazili, da ne morete dostopati do vsebine ali spletnih mest na Danskem. Vse, kar dobite, so sporočila o napakah. To je zaradi geoblokov, ki omejujejo dostop do Danske, razen če ste tam fizično. 


Na srečo lahko svoj IP naslov spremenite v danski in pretočite ekskluzivne vsebine z DR TV ali celo dostopate do svojega računa Danske Bank. Pokazali vam bomo, kako ga lahko dobite.

IP naslov je niz naključnih števil, ki vsebujejo podatke o vaši lokaciji in napravi, ki jo uporabljate. Če spremenite svoj trenutni naslov IP na enega na Danskem, lahko spletna mesta zavedete, da mislijo, da ste tam, čeprav jih niste, in zaobidete omejitve.

Kako pridobiti danski IP naslov

Svoj IP naslov lahko spremenite na dva načina: proxy ali navidezno zasebno omrežje. Proxy deluje v vašem brskalniku in vam lahko pomaga pridobiti danski IP naslov. 

Pomanjkljivost te metode je, da ne šifrira nobenih podatkov, kar pomeni, da je mogoče prepoznati vašo identiteto in vaša povezava ni varna. Prav tako je nezanesljiv in ne odblokira storitev pretakanja medijev.

Najboljša metoda je uporaba VPN-ja. Poleg tega, da vam bo dal danski IP-naslov, bo prikril vašo resnično lokacijo ter zagotovil povezavo in šifriral vaše podatke pred radovednimi očmi. 

V nasprotju s pooblaščenci lahko VPN odklene tudi spletna mesta z omejenimi možnostmi, tako da lahko dostopate do široke palete danske vsebine iz pretočnih storitev, kot so Netflix, Hulu in drugi. Če želite izvedeti več, preberite vodnik VPN vs. Proxy vs. Tor.

Številni ponudniki v našem najboljšem članku o VPN bodo dobili tisto, kar potrebujete, nekateri pa so bolj primerni za Dansko kot drugi. VPN, ki ga izberete, mora imeti dobro varnost, hitre povezave in strežnike na Danskem ali pa danskega IP naslova ne boste mogli dobiti.

ExpressVPN

ExpressVPN je najboljši VPN. Ima veliko omrežje strežnikov, ki vključuje Dansko, odlično varnost in strogo politiko brez zapisov. Odlikuje ga tudi hitra hitrost strežnika, zato je na seznamu najhitrejših storitev VPN na prvem mestu. 

Ne samo to, zagotavlja neomejeno pasovno širino in je zelo zanesljiv. Prav tako zanesljivo zaobide Netflixove gebloke, zato je naš najboljši VPN za Netflix.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Deluje na sistemih Windows, macOS, Linux, Android in iOS in ga je enostavno namestiti in uporabljati. Prav tako ima razširitve brskalnika za Google Chrome, Safari in Mozilla Firefox. Če ga želite pred začetkom naročanja predvajati, je brezplačna sedemdnevna brezplačna preizkusna različica in 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

ExpressVPN ponuja podporo strankam 24/7 prek klepeta v živo ali e-pošte. Prijazno in koristno osebje nudi temeljite odgovore, če potrebujete pomoč pri namestitvi ali drugih poizvedbah. Preberite naš pregled ExpressVPN za boljši pregled storitve.

NordVPN

NordVPN lahko dobi tudi danski IP naslov. Njegova mreža več kot 5.000 strežnikov pokriva 60 držav, od tega 79 na Danskem. Ima tudi posebne strežnike, prilagojene posebej za igranje, zasebnost ali hudourništvo (preberite naš najboljši VPN za priročnik za torrenting). 

Zagotavlja vrhunsko varnost, s stikalom kill in strežniki z dvojnim skokom, ki dvakrat šifrirajo vašo povezavo. Poleg tega je vzpostavljen pravilnik o nedelovanju, tako da se spoštuje vaša zasebnost.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima tudi neomejeno pasovno širino in dobre hitrosti, čeprav se lahko pri povezovanju na dolge razdalje upočasni. Vendar to nadomešča s hitrimi časi preklopa strežnika. NordVPN odklene tudi Netflix in druge storitve pretakanja. Oglejte si naš pregled NordVPN za več podrobnosti o storitvi.

Namestite ga lahko v Windows, macOS, Android in iOS v do šestih napravah z eno povezavo. Podpora strankam je na voljo prek e-pošte in klepeta v živo, poleg tega pa vsebuje koristno bazo znanja z več informacijami o odpravljanju težav. Omogoča 30-dnevno okno vračila, tako da lahko preizkusite, ali vam je všeč, preden se obvezujete na mesečni ali letni načrt.

CyberGhost

CyberGhost je še en dober način, da dobite danski IP naslov, saj ima več kot 4.700 strežnikov v 59 državah, 42 pa na Danskem. Varnost je dobra, z dostojnimi hitrostmi in posebnimi strežniki za pretakanje in hudournike. Ima neomejeno pasovno širino in lahko vstopi v Netflix in druge storitve pretakanja. Poleg tega ne vodi evidence o svojih spletnih aktivnostih.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Lahko ga namestite in uporabljate v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS z do sedmimi napravami, ki so hkrati povezane v enem računu. Ni čudno, da se na seznamu najboljših VPN za več naprav uvršča visoko. 

Na voljo je sedemdnevna preizkusna različica, tako da boste videli, ali vam je všeč, in zagotavlja velikodnevno 45-dnevno jamstvo vračila denarja, da se lahko vrnete nazaj, če še vedno niste pripravljeni na zavezo. Preberite naš pregled CyberGhost za več podrobnosti.

Nevarnosti uporabe danskega IP naslova

Uporaba danskega IP naslova ni nevarnosti. Vendar pa morate v državi uporabiti nekaj stvari o uporabi interneta.

Poročilo zagovorniškega organa Freedom House za leto 2019 pravi, da je internet na Danskem brezplačen, saj njegovi državljani uživajo svobodo izražanja in združevanja ter polne politične pravice. Vendar je Danska del zavezništva Nine Eyes, ki ga sestavljajo države, ki sodelujejo pri zbiranju in izmenjavi informacij prek množičnega nadzora.

Nine Eyes je razširitev zavezništva Five Eyes, katerega namen je usklajevanje izmenjave vojaških signalov in obveščevalnih podatkov v obliki ali surovih podatkov, pa tudi končnih poročil med državami članicami. 

Danska vlada je izdala odredbo o hrambi podatkov, ki ogroža zasebnost svojih državljanov z vsiljivim nadzorom in beleženjem sej, ki so jih morali izvajati vsi ponudniki internetnih storitev. To je ustvarilo ogromno količino podatkov, zaradi katerih so informacije uporabnikov ogrožene zaradi morebitnih kršitev varnosti.

Internetna cenzura pa se v veliki meri uporablja za omejevanje spletnih mest za izmenjavo datotek in filtriranje spletnih strani za igre na srečo in hudournike ter spletnih mest, povezanih z nezakonitimi dejavnostmi, kot je prodaja drog.

Končne misli

Upamo, da vam bo ta vodič pomagal do danskega IP naslova. Najboljša pot je uporaba VPN, ker vas osvobodi vsiljivega nadzora in cenzure. Poleg tega nudi dobro varnost in skriva vašo resnično identiteto.

Vsaka izmed priporočljivih možnosti vam lahko dodeli IP naslov za Dansko, vendar je ExpressVPN naš zmagovalec zaradi svoje odlične varnosti, hitrih hitrosti in dobre podpore strankam. Poleg tega lahko uporabite 30-dnevno okno vračila ali sedemdnevno preizkusno različico, tako da boste lahko videli, ali vam je všeč, preden se naročite. Oglejte si našo knjižnico VPN glede drugih koristnih vodnikov.

Imate izkušnje s pridobivanjem danskega IP naslova? Z veseljem bi slišali vaša priporočila. Povejte nam o njih v razdelku s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me