Kako do brazilskega naslova IP leta 2020: preusmeritev v Rio

Če poskušate svoje priljubljene brazilske programe pretakati izven države, ste morda opazili, da do njega ne morete dostopati. To je zato, ker to lahko storite le, če imate brazilski IP naslov, in pokazali vam bomo, kako ga dobiti.


Brazilci, ki živijo ali potujejo v tujino, vedo, kako omejujoča je lahko zabava, šport in novice v portugalščini. Do nekaterih brazilskih spletnih mest je možno dostopati le prek naslovov lokalnega omrežja, medtem ko pretakanje spletnih mest, kot je Netflix Brazil, omejuje dostop do vsebine z geobloki.

Zaradi licenciranja ima Netflix različne knjižnice vsebine v vsaki od 190 držav, v katerih je na voljo, vendar z brazilskim IP naslovom lahko vsak teden popravite Netflix Brazil in uporabite portugalske podnapise. Kljub temu ima pretočni velikan sistem, ki zazna večino proxyjev ali virtualnih zasebnih omrežij. Preberite več v našem članku o prepovedi Netflix VPN. 

IP-naslov iz drugega dela sveta bo oviral vaš dostop do brazilskih spletnih strani, spletnih storitev, kot je bančništvo in celo vaše najljubše programiranje na Globo.

Kako pridobiti brazilski IP naslov

Kako boste dobili brazilski IP naslov, je vaša izbira. Izberete lahko pot proxy – naša priporočila najdete v našem najboljšem brezplačnem vodiču proxyja, vendar ne delujejo vedno. Proxyji niso niti zanesljivi niti varni, zato ste izpostavljeni spletnim nevarnostim. Poleg tega boste lahko preprosto izsledili svojo dejavnost, ker proxy ne bo ščitil vašega pravega naslova IP.

Boljša možnost je uporaba VPN-ja, ki vas bo zaščitil in vam omogočil dostop do spletnih storitev in spletnih mest anonimno, medtem ko skrivate svoj resnični naslov IP. Če želite dostopati do Netflixa v Braziliji, potrebujete VPN, ki lahko zaobide svoje detektorje in filtre VPN, vendar jih je le malo sposobnih. Več o tem lahko izveste v našem članku o napaki proxy Netflix.

Skratka, uporaba proxyja ne bo zagotovila vaše varnosti v spletu in vas bo dovzetna za spletne grožnje, VPN pa bo zaščitil vašo identiteto, zaščitil vašo povezavo WiFi in vam omogočil dostop do blokirane vsebine. Če želite izvedeti več, preberite članek o VPN vs proxy in Tor.

Večina naših najboljših ponudnikov VPN je kos nalogi, nekaj pa jih je boljših za Brazilijo.

NordVPN

NordVPN je dobra izbira za Brazilijo. Njegova velika strežniška mreža vključuje več kot 5500 strežnikov in pokriva večji del sveta. Brazilija jih ima 26, kar bi moralo biti dovolj za dostop do želene vsebine. Dnevnikov ne vodi, zato veste, da zasebnost jemlje resno in ima na voljo nekaj najboljših varnostnih strežnikov z dvojnimi strežniki, ki dvakrat šifrirajo vašo povezavo.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Nekatere funkcije NordVPN vključujejo neomejeno pasovno širino, dobre hitrosti in hitro preklapljanje strežnika. Preusmeril vas bo tudi v Netflix Brazil in hudournike. Pravzaprav smo mu dodelili prvo mesto v našem najboljšem VPN-ju za vodnike hudournikov.

Namestite ga lahko v večjih operacijskih sistemih, vključno z Windows, macOS, Android in iOS, njegove stranke pa so enostavne za uporabo. Na voljo je 30-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da jo lahko poskusite pred naročnino. Preberite naš pregled NordVPN za več informacij.

ExpressVPN

ExpressVPN je odličen ponudnik in eden najboljših VPN-jev. To je najhitrejši VPN in na prvem mestu na naših najbolj varnih VPN in najboljših VPN za Netflixove vodnike. Ima več kot 3000 strežnikov, razporejenih v 94 državah na 160 lokacijah, vključno z Brazilijo. 

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Poleg odlične zasebnosti in varnosti, ExpressVPN nima težav pri Netflixu in je zmagal v našem najboljšem VPN vodiču za pretakanje. Primerljiv je tudi z NordVPN, kot lahko preberete v našem članku ExpressVPN proti NordVPN.

Lahko ga uporabljate v večjih operacijskih sistemih, s strankami, ki so enostavne za uporabo, tudi če nimate veliko izkušenj z VPN-ji. Lahko ga preizkusite s sedemdnevno preizkusno različico, in če vam ni všeč, obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja brez vprašanja. Preberite naš pregled ExpressVPN za več.

CyberGhost

CyberGhost je še en VPN, ki je primeren za Brazilijo. Ima strogo politiko zasebnosti in dobro varnost, pa tudi veliko strežniško omrežje, ki pokriva 60 držav, vključno z Brazilijo. Preberite si naš pregled CyberGhost, če želite poglobljen pogled na storitev.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima spodobno hitrost in neomejeno pasovno širino in lahko dostopa do Netflixa. Namestite ga lahko v večino glavnih operacijskih sistemov in hkrati povežete do sedem naprav, kar ga uvršča med najboljše VPN-je za več naprav. 

Na voljo je sedemdnevno preskusno obdobje, tako da ga lahko sami preizkusite in obstaja 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, na katerega se lahko vrnete, če niste prepričani.

Nevarnosti uporabe brazilskega naslova IP

Osebni podatki Brazilcev niso zaščiteni z zakonom, zato ne uživajo popolne zasebnosti. Tekoči spor WhatsApp sproža zaskrbljenost glede zasebnosti in cenzure. V letih 2015 in 2016 je bila za storitev postavljena začasna prepoved, ki pa je bila hitro razveljavljena. Od takrat je bilo več blokov, da ne bi posredovali zahtevanih informacij, ki jih iščejo v kazenskih preiskavah. 

Drugi poskusi vlade glede cenzure in vdorov v zasebnost vključujejo predloge, ki zahtevajo, da ponudniki internetnih storitev in določena spletna mesta uporabljajo politično cenzuro. Prav tako želi, da se sodiščem dovoli izvrševanje blokov na storitvah in spletnih straneh ter kazensko pregon, da identificirajo uporabniške naslove IP brez sodnih odredb. 

VPN bi uporabnikom omogočil, da se izognejo cenzuri, hkrati pa ohranijo svojo zasebnost, če bi bili takšni predlogi izvedeni.

Končne misli

Upamo, da zdaj veste, kako dobiti brazilski IP naslov. Ne glede na to, ali želite biti na tekočem z lokalno televizijo ali dostopati do vašega bančnega računa, je VPN najboljša in najbolj varna rešitev. Ne samo da boste lahko dostopali do brazilskih storitev in vsebin, ampak boste tudi zagotovili zaščito. 

Vsak od treh VPN-jev na našem seznamu vam bo dobil brazilski IP naslov in prikril vašo pravo lokacijo. Z njimi vas spravijo tudi v Netflix. Ponujajo brezplačne preizkuse, tako da jih lahko sami preizkusite in garancije za vračilo denarja, tako da ne izgubite ničesar, če jih poskusite. 

Če imate kakšne nasvete za pridobitev brazilskega IP naslova, jih delite v razdelku s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me