Kako do belgijskega naslova IP leta 2020: Bruseljske poti

Belgijci v tujini pogrešajo znamenito belgijsko čokolado in pivo ter cenovno dostopen hitri internet. Še huje pa je, da zaradi geoblokov ne moremo gledati lokalnih oddaj in dostopati do belgijskih spletnih strani. Na srečo lahko svoj IP naslov spremenite v belgijski in dostopate do vse želene vsebine. Pokazali vam bomo, kako ga lahko dobite.


IP-naslov je edinstven nabor številk, dodeljenih vaši napravi, ko se povežete z internetom in sporoča spletnim mestom, v kateri državi ste. Če spremenite svoj IP-naslov v belgijski, vam bo pomagal tudi obiskati bloke spletnih mest, ki vam ne dovolijo dostopa do vaš spletni bančni račun ali vladne storitve.

Kako pridobiti belgijski IP naslov

Obstajata dva glavna načina za pridobivanje belgijskega naslova IP: uporaba proxyja ali uporaba virtualnega zasebnega omrežja. Ko uporabljate proxy storitev, lahko spremenite svoj IP naslov in tako dostopate do svoje najljubše vsebine ali spletnih storitev. Kot lahko preberete v priročniku VPN vs. Proxy vs. Tor, pooblaščenci nimajo kritičnih varnostnih funkcij, kot je šifriranje, in izpostavijo vaš resnični naslov IP.

Priporočamo uporabo VPN-ja, saj doda dodatno zaščito s šifriranjem vaše povezave in skrije vaš IP naslov in lokacijo, tako da lahko dostopate do vseh kanalov, ki oddajajo v Belgiji.

Prav tako bo šifrirala vaše podatke, da prepreči krajo spletnih ostrostrelcev, zlasti pri uporabi javnega WiFi. Večina ponudnikov tudi ne vodi dnevnikov, kar pomeni, da so vaše spletne dejavnosti zasebne.

Vsak od naših najboljših predlogov VPN vam lahko pomaga spremeniti vaš IP naslov, vendar ga potrebujete s strežniki v Belgiji. Izbrali smo tri priporočila, ki vam bodo pomagala pri tem, kar vam bo omogočilo tudi dostop do belgijske vsebine in spletnih storitev.

ExpressVPN

Izbrali smo ExpressVPN, ker je najboljši VPN okoli in doseže vse prave oznake. Na vrhu je našega seznama za najhitrejši VPN na trgu, je enostaven za uporabo in ima odlično varnost za zagon.

Prav tako ima načelo ničelnega dnevnika in najvišje ocene protokola šifriranja, ki zagotavljajo zaščito vaše zasebnosti. Oglejte si naš pregled ExpressVPN za podrobnejšo analizo storitve.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Če je vaša prioriteta pretakanje vsebine na Netflixu ali drugih platformah, je ExpressVPN tudi najboljši VPN za pretakanje, saj obide geobloke in ni omejitev pasovne širine. Deluje v sistemih Windows, macOS, Linux, Android in iOS, poleg tega pa lahko prenesete razširitve za večje brskalnike, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox in Safari.

Podpora strankam je na voljo 24/7 prek klepeta v živo in e-pošte. Obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da se lahko prepričate, da vam je všeč, preden ga začnete.

NordVPN

NordVPN je še ena dobra izbira, s katero lahko dobite belgijski IP naslov zahvaljujoč obsežnemu omrežju strežnikov, razširjenim po 60 državah. Varnost je vrhunska s preklopnim stikalom in strežniki z dvojnim skokom, ki dvakrat šifrirajo vašo povezavo.

Poleg tega ne beleži vaše dejavnosti. Ima tudi dobre hitrosti, neomejeno pasovno širino in lahko odklene pretočne storitve, zato je eden najboljših VPN za Netflix.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Slaba stran je, da so njegove hitrosti lahko nedosledne pri povezovanju na dolge razdalje, vendar ponuja hiter čas preklopa strežnika.

Z njim se lahko hitro povežete v večjih operacijskih sistemih, kot so Windows, macOS, Android in iOS. Preizkusite ga lahko tudi pred nakupom s 30-dnevnim obdobjem vračila. Preberite naš pregled NordVPN za več podrobnosti.

CyberGhost

Nenazadnje je CyberGhost. Tako kot naša druga priporočila ponuja tudi belgijske strežnike – 76 v Bruslju, tako da lahko tudi med njimi izbirate. Zagotavlja veliko varnost in stikalo za uničenje, tako da lahko brskate in veste, da ste varni. Preberite naš pregled CyberGhost, če želite izvedeti več o storitvi.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

CyberGhost ima dobre hitrosti in neomejeno pasovno širino, zato ne boste skrbeli glede omejitev uporabe podatkov in lahko hkrati povežete do sedem naprav. Zato je eden naših najboljših VPN za več naprav.

Uporabljate ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Podpora strankam je na voljo prek klepeta v živo ali e-pošte, poleg tega pa ima obsežno zbirko znanja za nasvete za odpravljanje težav. Poleg tega je priložena 45-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da lahko najprej poskusite.

Nevarnosti uporabe belgijskega naslova IP

Belgija je ena najboljših držav na svetu, kar zadeva prodor do interneta in splošno povezanost. Kljub temu je znotraj države še vedno nekaj nevarnosti, zlasti pri zadnjih terorističnih napadih v Evropi. Zaradi tega je belgijska vlada pripravila novo zakonodajo, ki ji bo omogočila spremljanje spletnih dejavnosti svojih državljanov, vključno z nadzorom aplikacij za sporočanje, kot sta WhatsApp in Viber.

Posledično bodo belgijski ponudniki internetnih storitev morali uporabnikom izročiti podatke uporabnikov, ko izvajajo preiskave. Uporaba VPN je edini način, da se to ne zgodi.

Belgijski zakonik o kazenskem postopku prav tako postavlja bloke nezakonitim vsebinam, na primer avtorsko zaščitenim gradivom na spletnih straneh za igre na srečo ali igralnih mestih brez uradnega dovoljenja odbora za igre. Če se odločite za izogibanje tem pravilom z deljenjem datotek P2P, se prepričajte, da uporabite enega od naših najboljših VPN-jev za izbiranje torrentov ali tveganje, da boste naleteli na avtoritete.

Belgijska zveza za boj proti piratstvu lahko odredi, da ponudniki internetnih storitev blokirajo spletna mesta, brez sodne odredbe. Še huje je, da pogosto prejemajo zahteve za filtriranje določenih spletnih mest, kar belgijskim uporabnikom otežuje brskanje po spletu v zakonite namene.

Končne misli

Upamo, da vam je ta vodič pomagal vedeti, kako pridobiti belgijski IP naslov. Z VPN je veliko lažje, saj je bolj varen in ščiti vašo spletno svobodo pred vladnim nadzorom ali kibernetskimi napadi.

Vsak od naših treh izbir VPN vam lahko pomaga spremeniti vaš IP naslov v belgijski, hkrati pa zaščiti vašo zasebnost in zaščiti vašo povezavo. Prav tako odblokirajo Netflix in druge storitve pretakanja.

Imate predloge, kako pridobiti belgijski IP naslov? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Radi bi slišali o tem. Oglejte si našo knjižnico VPN za več člankov, ki vas lahko zanimajo. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me