Dashlane VS 1Password: Kdo bo zmagal v tej bitki 2020?

Kar zadeva upravljanje gesla, se ne razume veliko bolje kot Dashlane in 1Password. Oba skrbnika gesel se uvrščata med največje možnosti, ki jih ponujata sinhronizacija z več naprav, odlična varnost in podpora za gesla, kreditne kartice in še več. Če iščete skrbnika gesla, vam bo bodisi dobro služil. 


Tu smo zato, da vsakega upravitelja gesel vržemo pod mikroskop. V tej primerjavi Dashlane vs 1Password bomo preučili podrobnosti, ki ločujejo te odlične storitve. Od funkcij do varnosti do oblikovanja cen, se bomo podali v trdo zrnato, da boste vedeli, kateri je za vas boljši upravitelj gesel. 

Iskreno, lahko bi šli bodisi z Dashlane proti 1Password in bili v redu, čeprav obstajajo razlike med njimi, ki jih bomo preučili v tem članku. Priporočamo tudi, da preberete naš pregled Dashlane in pregled 1Password, da dobite boljšo predstavo o uspešnosti v primerjavi s preostalim trgom upravitelja gesel..

Nastavitev boja: Dashlane proti 1Password

1Password in Dashlane sta prva dva skrbnika gesel, ki smo jih uporabili. Iskreno, lahko bi slepo izbrali katero koli in imeli boste odlično izkušnjo. Namen te primerjave Dashlane vs 1Password ni razglasiti enega kot dokončno boljšo možnost, temveč se podrobneje seznaniti s podrobnostmi, da bi videli, katero orodje se pojavi na vrhu. 

Naša dva tekmovalca se bosta potegovala v več krogih, od katerih je vsak vreden točke. Med tem vodnikom Dashlane vs 1Password jih bomo vrgli v obroč in primerjali njihovo varnost, cene, enostavnost uporabe, funkcije in še več. Ne glede na to, kateri servis se izkaže z več točkami, bo na koncu naš zmagovalec. 

Kot že omenjeno, bomo tukaj posegali po plevelu, zlasti ko gre za varnost. Čeprav sta Dashlane in 1Password na vrhu igre z upraviteljem gesel, obstajata dve ključni razliki med obema servisoma. S tem vodnikom Dashlane vs 1Password bi morali imeti možnost, da se odločite za najboljšo možnost za vas.

1

Varnost

Z Dashlaneom in 1Passwordom lahko veliko secirate, ko gre za varnost. Za kratek odgovor oba ponujata odlično varnost, ki sta v skladu z modelom brez znanja in vrhunsko šifriranjem AES-256. Če želite preskočiti tehnične podrobnosti, vedite, da boste zaščiteni ne glede na to, s kom greste. 

Šifriranje in overjanje

Tu pa moramo deliti dlake, zato začnimo na vrhu. Obe storitvi sta šifrirani, saj sta zvočni. 

Dashlane za zaščito vsebine trezorja uporablja AES-256. Ključ te šifre se ustvari z uporabo vašega glavnega gesla, ki ga Dashlane nikoli ne vidi. Namesto tega Dashlane uporablja hash Argon2d in 32-bajtno sol za overitev vašega računa, ko se prijavite (preberite naš opis šifriranja za več o tem postopku).

Še nekaj več je prijave z Dashlaneom, do česar bomo prišli čez minuto. 1Password ima podoben postopek, ki uporablja AES-256 za šifriranje in šifro glavnega gesla za preverjanje pristnosti. Uporablja nekoliko bolj datiran algoritem hashing in ključno funkcijo izpeljave – PBKDF2-HMAC-SHA256 -, vendar je pri 100.000 krogih še vedno dovolj varen. 

Večina upravljavcev gesel se tam ustavi, vendar sta Dashlane in 1Password še korak dlje. Dashlane uporablja ključ naprave za overjanje novih naprav, ki je potreben za dostop do trezorja. Ta ključ temelji na značilnostih strojne in programske opreme vaše naprave in 38 naključnih znakov, ustvarjenih s funkcijo OpenSSL RAND_byte.

1Password uporablja tudi dvo tajno izpeljavo ključa. Kadar koli prenesete aplikacijo, 1Password ustvari 128-bitni skrivni ključ, ki temelji na, spet, značilnostih strojne in programske opreme. Za preverjanje pristnosti vašega računa skupaj uporabljate ključ naprave, glavno geslo in naključno sol.

Dvofaktorska overitev

Oba naša tekmeca ponujata več možnosti za 2FA, vključno s podporo za naše najboljše 2FA aplikacije. Začenši z Dashlaneom, je lahko vaš drugi dejavnik QR koda ali šestmestna tipka. QR kode podpirajo aplikacije, kot sta LastPass Authenticator in Google Authenticator. Koda temelji na času, spreminja se vsakih 30 sekund. 

Če ne morete dostopati do svojega drugega dejavnika, ima Dashlane nekaj možnosti za obnovitev. Prva je rezervna telefonska številka, ki vam omogoča avtentikacijo z novo napravo in onemogoči 2FA. Poleg tega lahko določite statične kode, ki bodo zaobšle 2FA, če boste imeli dostop do svojega računa. Tako kot vaše glavno geslo tudi Dashlane teh kod ne shrani. 

1Password ima podobno podporo prek aplikacij, kot sta Authy in Microsoft Authenticator, vendar gre pri poslovanju še dlje. Podjetniški naročniki imajo dostop do integracije Duo, ki omogoča splošno večfaktorsko preverjanje pristnosti. Žal 1Password nima toliko varnostnih sefov, če izgubite svoj drugi faktor. 

Oba sta enakomerno usklajena, pri čemer ima 1Password več možnosti za poslovanje, Dashlane pa posameznikom več. Dashlane in 1Password poleg programske opreme 2FA podpirajo strojne tipke U2F, kot je YubiKey.

Orodja z odprto kodo

Velja poudariti, da je 1Password v celoti zasnovan na odprtokodni programski opremi. Kljub temu, da je komercialni skrbnik gesla, 1Password nima težav, če svojo izvorno kodo prepusti množici. Čeprav Dashlane uporablja nekaj odprtokodne programske opreme, oblika datoteke ni na voljo vsem. 

Programska oprema z odprto kodo ima preprosto več očesnih zrkel, kar ponavadi vodi do boljše izvorne kode in je koristno za varnostne preglede. Zunaj varnosti, odprti pristop 1Password pomeni, da šifriran trezor nikoli ne bo zastarel. Vsakdo lahko uporabi izvorno kodo za branje oblike datoteke 1Password. 

Sestavljanje skupaj

Izbira zmagovalca v tem krogu je težka. Dashlane ponuja sodobnejšo funkcijo izpeljave ključa, vendar obe orodji delujeta na principu pristnosti naprave in uporabnika. Po drugi strani je program 1Password zasnovan na odprtokodnih standardih, medtem ko Dashlane drži vse blizu prsi. 

Glede na modernejšo funkcijo izpeljave ključev Dashlane in zaščito pred krajo identitete mu bomo v tem krogu zagotovili zmago. Kljub temu obe orodji nudijo izjemno varnost, tako da boste varni, ne glede na to, katerega upravitelja gesel boste izbrali. 

Okrog: Varnostna točka za Dashlane

2

Cenitev

Dashlane je eden najdražjih upravljavcev gesla tam, saj ima načrt Premium približno 5 USD na mesec. Podatkovni načrt Premium ima funkcije, kot so nadzor v temnem spletu, varno shranjevanje datotek in navidezno zasebno omrežje. Vendar pa je slednja manj odlika in več neprijetnosti v primerjavi z našimi najboljšimi izbirami VPN.

1Password je razumnejši pri 3 USD na mesec, vendar nima dodatnih funkcij Dashlane-a. Kljub temu osnovni načrt ponuja 1 GB šifriranega shranjevanja dokumentov in neomejeno shranjevanje gesel. Prisotne so tudi funkcije, kot so način potovanja in obnovitev predmetov, na katere bomo prišli v oknu “funkcije” spodaj. 

Ne moremo zanikati, da je 1Password cenejši, saj ponuja večino tega, kar Dashlane počne za 2 USD manj na mesec. Kljub temu sta oba na dragem koncu stvari. Tako Keeper kot RoboForm ponujata cenejše mesečne cene, hkrati pa dodata svoje edinstvene lastnosti (preberite naš pregled Keeper in pregled RoboForm ter primerjavo Dashlane vs Keeper). 

Dashlane ima sicer bolj premijski načrt kot celo svoj premijski načrt, vendar v obliki Premium Plus. (Kaj si bodo omislili v nadaljevanju?) Premium Plus z manj skrbnikom za gesla in večjo zaščito pred krajo identitete dodaja nadzor nad kreditom in 1.000.000 USD zavarovanja za krajo identitete za približno 10 USD na mesec. 

Ne glede na to, lahko pred nakupom preizkusite Dashlane ali 1Password, čeprav je postopek za vsakega drugačen. Dashlane poleg brezplačnega načrta (več o slednjem v minuti) ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. 1Password, na drugi strani, ne ponuja vračil, vendar ima na voljo 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje za nove uporabnike. 

Družinski načrti

Številni skrbniki geslov ponujajo družinske načrte, ki lahko sprejmejo pet ali več uporabnikov (primer si preberite v pregledu LastPass). Za isto ceno kot naročnina Premium pri Dashlaneu 1Password ponuja družinski načrt, ki podpira pet uporabnikov. Vsak uporabnik dobi funkcije osebne naročnine, vključno z 1 GB prostora za shranjevanje dokumentov. Preberite si 1Password vs LastPass.

Zato se je 1Password uvrstil na prvo mesto najboljšega upravitelja gesel za družine. Čeprav se načrt začne pri petih uporabnikih, lahko dodate več za 1 dolar na uporabnika in delite pet omejenih vozovnic za goste. 

Zaradi pristopa z več trezorji 1Password – do katerega bomo prišli čez minuto – lahko vaša družina segmentira svoje račune in obdrži vse na enem področju. Osrednje središče vseh vaših trezorjev omogoča tudi izterjavo računov drugih družinskih članov. 

Dashlane na drugi strani nima družinskega načrta. Seveda, obstaja poslovni načrt, ki ga lahko uporabljate s peščico uporabnikov, vendar nič posebej namenjen družinam. To v kombinaciji z visoko ceno Dashlaneja v tem krogu vodi 1Password.

Okrog: Točka cen za 1Password

3

Brezplačni načrt

Čeprav sta 1Password in Dashlane zamudila oceno za najboljši vodnik za brezplačno upravljanje gesla – saj so ga premagale možnosti, kot sta LastPass in Bitwarden (preberite naš Bitwarden-ov pregled), je v tem razdelku nedvomno zmagovalec. Poenostavljeno: 1Password nima brezplačnega načrta, Dashlane pa. 

Kljub temu pa Dashlane nima odličnega brezplačnega načrta. Omejeni ste na 50 vnosov in nimate dostopa do sinhronizacije z več napravami. Čeprav ni tako omejen kot Kaspersky Password Manager ali McAfee True Key, ki omeji vnose pri 15, Dashlane brezplačnim uporabnikom ne ponuja veliko (preberite naš pregled Kaspersky Password Manager in McAfee True Key pregled). 

Še vedno je nekaj Druge možnosti, kot je KeePass, nudijo več prostora brezplačno, vendar ima Dashlane še vedno prednost, ko gre za uporabnost in funkcije. Preberite si naš KeePass proti LastPass.

Tudi z brezplačnim načrtom vam Dashlane še vedno ogleduje svoje Premium članstvo. Lahko začnete z Free in nadgradite pozneje ali poskusite Premium ali Premium Plus. Dokler v 30 dneh preidete na Brezplačno, boste dobili denar. 

Krog: Prosta plan točka za Dashlane

4

Enostavnost uporabe

1Password in Dashlane imata solidno uporabniško izkušnjo, čeprav je 1Password bolj prilagodljiv. Poleg mobilnih aplikacij ima 1Password razširitev za brskalnik, namizno aplikacijo in vmesnik brskalnika. Izbirate lahko, kako želite dostopati do svojih geslov, ne glede na to, v kateri napravi imate. 

Vendar deluje drugače kot drugi upravljavci gesel. Namesto da vam da en trezor za shranjevanje vseh gesel, vam 1Password omogoča toliko trezorjev, kot želite. Znotraj vsakega trezorja lahko svoje vnose dodatno organizirate s pomočjo oznak. Če uvažate gesla iz druge aplikacije, se bo 1Password potrudil, da vašim vnosom dodeli oznake.

1pasovnica-pregled trezorji

Čeprav je 1Password tehnično upravitelj gesla, je lahko veliko več kot shranjevanje prijav. Ima široko paleto podpor za druge vrste vstopov, vključno s potnimi listi, programi nagrad, podatki o strežniku in še več. Poleg tega so vpisi prilagodljivi, kar vam omogoča, da dodate ali odstranite toliko polj, kot želite.

1password-review-add-entry

Dashlane ni tako prilagodljiv, kar ima za posledico bolj poenostavljeno izkušnjo. Vaše različne vrste vnosov so prikazane v levem meniju, brez podpore za vrste vnosa po meri. Gesla lahko razvrstite v kategorije, ki jih ponuja Dashlane, vendar zunaj tega ni veliko.

dashlane-pregled-prijava

Iskreno, oba orodja sta zelo enostavna za uporabo. Glede na to sta v kovancu dve strani. Dashlane nima toliko možnosti. Vendar pa tisto, kar ji manjka v funkcionalnosti, nadomešča z dostopnostjo. Ima bolj tradicionalno postavitev, ki ponuja vse informacije, ki jih potrebuje večina uporabnikov. 

dashlane-pregled-urejanje-vnos

Vendar je 1Password močnejši, podvig še toliko bolj impresiven, saj je aplikacija dostopna. Ta krog Dashlane proti 1Password bi lahko šel v katero koli smer. Glede na to ima Dashlane bolj racionalen pristop, zato mu bomo v tem krogu podelili zmago.

Okrog: točka enostavnosti uporabe za Dashlane

5

Razširitev brskalnika

Dashlane in 1Password ponujata razširitev brskalnika, ki služi svojemu namenu samodejnega izpolnjevanja in hitrega dostopa do vaših geslov. Kljub temu 1Password ponuja razširitev, ki deluje neodvisno od katere koli druge aplikacije. Razširitev 1Password X vam omogoča dostop do prijav s katerega koli brskalnika Chrome, Firefox in drugih brskalnikov. 

1Password že podpira iOS, Android, macOS in Windows. Vendar pa z 1Password X podpira tudi Linux in ChromeOS. Podrejeno, Dashlane ima vmesnik brskalnika, ki ga lahko uporabljate s pripono. Z 1Password pa razširitev potrebujete samo za ogled, urejanje in brisanje vnosov. 

Obe orodji imata solidne razširitve brskalnika, toda fleksibilnost 1Password s samostojno različico jo potisne naprej v tem krogu.

Okrog: Razširitvena točka brskalnika za 1Password

6

Lastnosti

Del razlogov, da sta Dashlane in 1Password tako visoka, sta njuni lastnosti. Začetek z Dashlaneom je presegel preprosto upravljanje z gesli v različici šeste, ki je dodal VPN, zaščito pred krajo identitete in nadzor temnega spleta. Osnove so tudi računi, ki vključujejo neomejeno shranjevanje in skupno rabo ter sinhronizacijo z več napravami. 

Čeprav so funkcije zaščite pred krajo identitete iskreno, v redu, ima Dashlane veliko orodij za upravljanje gesel. Kot veliko drugih upraviteljev gesel tudi ta vključuje nadzorno ploščo za identiteto. Tam si boste lahko ogledali šibka, ogrožena in ponovno uporabljena gesla. Dashlane poleg tega uporablja tudi prostor za obveščanje o zadnjih kršitvah podatkov. 

dashlane-pregled-zdravje gesla

Najbolj edinstvena lastnost Dashlaneja pa je samodejna menjava gesla. V povezavi z odličnim generatorjem gesel Dashlane lahko z orodjem samodejno posodabljate gesla v svojih računih. Dashlane podpira široko paleto spletnih mest, vključno z Reddit in Citrix. 

Čeprav je samodejna menjava gesla odlična lastnost, ni čarobno orodje. Za spletna mesta, ki jih podpira Dashlane, je odlična, čeprav manjka veliko spletnih mest.

dashlane-review-izmenjevalec gesla

1Password ima bolj osredotočeno izkušnjo. Manjka mu zaščita pred krajo identitete in nadzor nad temnim spletom, čeprav še vedno ponuja neomejeno shranjevanje in sinhronizacijo z več napravami. 

Tako kot Dashlane ponuja tudi varnostno nadzorno ploščo v obliki 1Password Watchtower. Watchtower presega druge storitve varnostne analize in navzkrižno sklicuje vaše vnose z haveibeenpwned.com, da bi preveril, ali je kateri od vaših računov ogrožen. 

1besedna beseda-pregled-gledalna stolpa

Čeprav manjka menjalnik gesla, 1Password ponuja edinstven spin na modelu upravitelja gesel. Vaša naročnina vključuje način potovanja, ki ščiti vaše osebne podatke na poti. Če je omogočen, bo način potovanja v vaš trezor shranil vse osebne podatke na mobilni napravi in ​​izbrisal vse, kar je shranjeno lokalno. 

Seveda so shranjeni v oblaku in ko se izklopi način potovanja, se bodo vaši podatki sinhronizirali z bazo podatkov v oblaku. Če pa se vaš telefon med potovanjem zapleni ali izgubi, oseba, ki ga najde, ne bo mogla izkopati nobenih informacij na vaši napravi. Tudi pri potrebnih ključih vaših osebnih podatkov preprosto ni. 

Čeprav ima Dashlane več funkcij, ima 1Password bolj osredotočen seznam. Zaščita VPN in zaščita pred krajo identitete z Dashlaneom sta dobrodošla dopolnitev, vendar slabše različice drugih delov programske opreme. Ker 1Password osredotoča svojo platformo, se funkcije zdijo bolj primerne za upravitelja gesel. 

Okrog: Funkcije točke za 1Password

7

Mobilne aplikacije

Dashlane in 1Password sta se uvrstila na naš seznam za najboljšega upravitelja gesel za iOS s prvim in drugim sedežem. Čeprav se je 1Password pojavil na vrhu, je prostor lahko zavzel tak prostor. Oba sta odlična mobilna izkušnja, ne glede na to, ali uporabljate Android ali iOS.

Z začetkom 1Password lahko vse informacije, ki jih lahko uporabljate z namizno različico, vidite samo v mobilni napravi. Funkcije, kot so Watchtower, so prisotne, pa tudi podpora za več trezorjev, samodejno izpolnjevanje in brskalnik 1Password. Podpira celo obvestila in overjanje prek Apple Watch-a, če ga želite uporabiti za 2FA. 

1Password-iOS

Dashlane je podobno robustna mobilna aplikacija s podporo za biometrično prijavo in 2FA. Vključuje nadzorno ploščo identitete, na kateri se lahko prijavite v zaščitnih funkcijah za krajo identitete Dashlane. Tam boste na temnem spletu našli obvestila o svojih podatkih, splošnem stanju gesla in vseh nedavnih ustreznih kršitvah podatkov. 

Dashlane-iOS

Poleg tega ima Dashlane na voljo posebne funkcije za mobilne naprave, kot je shranjevanje stikov, čeprav lahko stike vedno shranite v 1Password z uporabo vrst vnosa po meri. Vendar ima 1Password eno edinstveno prednost: način potovanja. 

Čeprav je sama po sebi odlična funkcija, je način potovanja še posebej primeren za mobilne naprave, saj nudi zaščito, ki je nimajo v primerjavi z drugimi skrbniki gesel. Vse svoje osebne podatke lahko hitro odstranite iz svoje mobilne naprave in jih shranite v trezorju 1Password. Ko je obala jasna, lahko vse obnovite s pipo. 

Za občutljive podatke na poti je te lastnosti ogromno. Način potovanja je seveda odličen za potovanja, vendar ima tudi druge aplikacije. Recimo, da greste na koncert ali se odpravite na izlet, kamor oboje tvegate izgubo telefona. Vse osebne podatke lahko odstranite in jih shranite v trezorju, če vaša mobilna naprava manjka, zato vaši podatki ne bodo ogroženi.. 

Krog: Točka za mobilne aplikacije za 1Password

8

Poslovni načrti

Čeprav bodo velika podjetja boljša ponudba z upraviteljem poslovnih geslov, kot sta Zoho Vault ali OneLogin (preberite naš pregled OneLogin in pregled Zoho Vault), imata Dashlane in 1Password na voljo majhne poslovne načrte. Pravzaprav sta si oba zaslužila mesto v našem vrhunskem upravitelju gesel za vodiča za mala podjetja. 

Dashlane ima preprost pristop k poslovnemu oblikovanju cen. Obstaja en načrt, ki stane 4 USD na uporabnika na mesec. Vendar presega devet do pet. Dashlane vključuje nekaj, kar imenujemo Smart Spaces za vsakega uporabnika. To jim omogoča, da imajo poslovni prostor in osebni prostor, namesto da vse ohranijo v enem skupnem trezorju.

Najmanjše število uporabnikov ni, čeprav Dashlane ponuja namenskega upravitelja računov za več kot 50. Poleg vseh funkcij načrta Premium imajo poslovni uporabniki dostop do skrbniške konzole za upravljanje z uporabniškimi in varnostnimi politikami ter orodja za zagotavljanje uporabnikov in skupinska raba. 

1Password nekoliko bolj zaplete stvari. Namesto da se osredotoča samo na manjša podjetja, ponuja več stopenj podjetniških storitev. Načrt Teams je najbolj neposredna primerjava z načrtom podjetja Dashlane. Vsak uporabnik pri ceni 4 USD na mesec dobi 1 GB prostora za shranjevanje dokumentov, integracijo v različico Duo za večstransko poslovanje in neomejene skupne trezorje.

Podjetje je dvakrat cene, in sicer 8 dolarjev na uporabnika na mesec, čeprav ima dovolj funkcij, da upravičijo dodatne stroške. 

Podpora za zagotavljanje Active Directory, skupine po meri, poročila o uporabi in vloge po meri je lahko 1Password Business najbolj prilagodljiv upravitelj poslovnih geslov. Vsak uporabnik vašega računa prejme tudi brezplačen družinski načrt ter 5 GB prostora za shranjevanje dokumentov. 

Čeprav je drag, je 1Password Business poln funkcij. Glede na to lahko cena zlahka postane previsoka, ko se število uporabnikov poveča, zaradi česar je načrt primeren za manjša podjetja, ki potrebujejo veliko funkcij. Tisti, ki iščejo na stotine računov, so bolj primerni z načrtom podjetja. 

Te rešitve po meri so drage, vključno z vsemi funkcijami podjetja 1Password Business, pa tudi z namenskim upraviteljem računov, inženirjem na krovu in usposabljanjem za nastavitev po meri. Za velika podjetja pa funkcije niso primerljive. 

Za mala podjetja 1Password in Dashlane gredo od nog do roke, oba pa ponujata pristojne načrte za skupine z manj kot 100 uporabniki. Kljub temu ima 1Password več funkcij za resnične poslovne aplikacije, vključno z integracijo imenikov in natančnim nadzorom nad uporabniki in trezorji. Te dodatne funkcije so dovolj, da jih lahko vodimo v tem krogu.

Krog: Poslovni načrti Točka za 1Password

9

Podpora

Dashlane in 1Password se glede na podporo precej enakovredno ujemata, torej sta oba odlična. 1Password ponuja podporne poti prek svojega Twitterja, kontaktnega e-poštnega sporočila in forumov skupnosti. Če vas več zanima, kako sami rešiti težave, je na voljo tudi baza znanja.

1password-pregled-kontaktna stran

Pri Dashlaneu so možnosti podobne. Obstaja zbirka znanja in e-poštni naslov, čeprav ni forumov skupnosti. Namesto tega ponuja klepet v živo med delovnim tednom od 9.00 do 18.00. EST v angleščini ter francoski in nemški podpori prek e-pošte. Na žalost nobena od možnosti za stik ne deluje vsak dan.

dashlane-pregled-baza znanja

Možnosti za stike Dashlane so solidne, najbolj pa izstopa njegova zbirka znanja. Članki so zelo poglobljeni, pokrivajo različne platforme s posnetki zaslona in več razdelkov. Če imate vprašanje, ima Dashlane verjetno odgovor v svoji zbirki znanja. 

Forumi 1Password so bolj impresivni. Čeprav je skupnost tam dejavna, so tudi podporniki za podporo 1Password. Med testiranjem storitve smo nenehno videli nove teme z odgovori že po nekaj minutah, ne glede na uro dneva. Tudi baza znanja je odlična z veliko tem in video vadnic, najbolj pa izstopajo forumi. 

1password-review forumi

Dashlane ima več možnosti za stike, čeprav je klepet v živo omejen na delovni čas. Po drugi strani ima program 1Password izjemno aktiven forum in enako količino podrobnosti v svoji zbirki znanja. Na žalost je ta krog preblizu, da bi lahko končali, zato bomo obema podelili točko. 

Krog: Podpora Ni jasnega zmagovalca, točke za vse

10

Končne misli

Iz naših devetih krogov v tej primerjavi Dashlane proti 1Password sta izšla 1Password s šestimi točkami, Dashlane pa s štirimi, zadnji krog pa se je seveda končal neodločeno. Čeprav gre za dokončen zaključek na lestvici točk, je na tej zgodbi več kot na preglednici.

Zmagovalec: 1Password

Pomembno si je zapomniti, da smo na tej primerjavi v primerjavi s programom Dashlane proti 1Password na več točkah klicali na podlagi preferenc (krogi »enostavna uporaba« in »funkcije« so popolni primeri). Več krogov bi lahko šlo tako ali tako, zato vas pozivamo, da preberete naše popolne ocene, če želite podrobneje pregledati vsako od teh orodij.. 

S tem je 1Password naš zmagovalec. Se strinjate, da bi moralo biti? Zakaj ali zakaj ne? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map