Sync.com și Google Drive, potrivirea perfectă pentru colaborarea în echipă

Aici, la Cloudwards.net, suntem mari fani ai colaborării online: de ce să lucrezi într-un birou îndesat când poți lucra oriunde, oricând și cu oricine? Pentru a face viabilă colaborarea online, însă, aveți nevoie de instrumentele potrivite pentru job.


În acest articol, vom arunca o privire la două dintre instrumentele noastre preferate, în acest articol de cooperare Google Drive și Sync.com..

Google Drive este o soluție de stocare în cloud stabilită, cu o serie de aplicații de productivitate integrate proiectate pentru colaborare. Între timp, Sync.com este un pretendent înfloritor pentru stocarea cloud, care oferă un mijloc sigur și privat de comunicare cu colaboratorii.

În timpul acestei recenzii, vă voi conduce prin punctele cele mai fine ale fiecăruia, pentru a vă ajuta să înțelegeți cum pot beneficia eforturile de colaborare în diferite moduri.

Voi arunca o privire și asupra planurilor disponibile, astfel încât să puteți începe să planificați cum să le implementați în proiecte de lucru comune.

Un nor în locul de muncă

În ultimii câțiva ani, Rightscale a examinat întreprinderile pentru a vedea cum folosesc tehnologiile cloud pentru a-și reuni forța de muncă.

În rezultatele lor din 2016, firma a raportat că:

 • 89 la sută dintre organizații folosesc servicii publice de cloud
 • 16% utilizează mai mult de un serviciu public de cloud
 • 77 la sută folosesc o soluție cloud dezvoltată privat
 • 71 la sută folosesc o combinație de soluții cloud publice și private

Acest lucru arată că întreprinderile folosesc adesea diferite programe bazate pe cloud pentru diferite sarcini, în funcție de care sunt cele mai potrivite.

În cazul în care Google Drive excelează

În calitate de scriitor independent, folosesc frecvent Google Drive pentru a colabora cu parteneri și clienți. Suita de aplicații de birou Google funcționează foarte bine și face colaborarea mult mai ușoară decât o fac mai multe produse tradiționale, datorită posibilității de a scrie, edita și face ușor sugestii în timp real.

1. Distribuire în Google Drive

Din interfața de utilizator Google Drive, puteți partaja orice dosar sau fișier, făcând clic dreapta pe el și selectând opțiunea „Distribuie” din meniul derulant.

Conținutul poate fi distribuit prin link sau prin e-mail. În ambele cazuri, puteți acorda altor persoane privilegii de vizualizare, comentare sau editare.

Partajarea prin intermediul unui link poate fi puțin riscantă.

Fără protecție prin parolă, oricine are o copie a acestui link va putea accesa conținutul dvs. Pe de altă parte, e-mailurile restricționează accesul la destinatar.

2. Suita Google Docs

Partajarea conținutului este excelentă, dar colaborarea poate fi stângace fără o integrare corespunzătoare a aplicației pentru a merge împreună cu acesta. Așa cum se întâmplă, asta este probabil ceea ce Google Drive face mai bine decât orice alt serviciu de stocare în cloud.

Suita lor de birouri native este gratuită și puternică și include următoarele programe:

 • Documente: procesare de texte și publicare web
 • Foi de calcul: foi de calcul și grafică
 • Slide-uri: prezentări
 • Formulare: colectarea datelor (adică, sondaje)
 • Desene: diagrama

Mare lucru despre aceste aplicații este că, odată ce oferiți acces la un fișier, alți utilizatori pot lucra alături de dvs. Această lucrare poate implica scăderea câtorva comentarii în marje, marcarea modificărilor sugerate sau modificarea reală.

Colaborarea poate deveni un pic confuză, dacă mai multe persoane lucrează la același document, contribuind la rezolvarea tuturor confuziilor, este caracteristica „istoricul revizuirii”, care vă permite să monitorizați cine a făcut ce.

Revizuirea poate chiar să schimbe modificările la versiunile anterioare ale unui document, care este util atunci când decideți că anumite modificări nu ar fi trebuit să fie făcute niciodată.

3. Aplicații Google Drive de la terțe părți

Dezvoltatorii adoră să lucreze cu Google Drive, după cum demonstrează numeroasele aplicații terțe disponibile pentru aceasta. Și mai bine, Google ușurează găsirea și integrarea aplicațiilor în spațiul dvs. de stocare.

Doar faceți clic pe butonul „Unitatea mea” și selectați „Conectați mai multe aplicații”. Apoi, utilizați fereastra care apare pentru a căuta sau sorta opțiunile disponibile.

Câteva dintre preferatele mele includ:

 • CloudConvert: convertiți rapid fișierele de la un tip la altul
 • WappWolf Automator: automatizează procedurile precum transferurile de fișiere
 • DocHub: editați și adnotați fișiere PDF
 • Pixlr Editor: o clonă bună Photoshop bazată pe browser
 • HelloFax: trimiteți și primiți faxuri de la Google Drive

Alte servicii cloud oferă și integrări ale unor terți, dar niciuna dintre ele nu pare să le descopere și să le activeze la fel de ușor, așa cum o face Google Drive.

În cazul în care Google Drive este scurt

În cazul în care ați ratat știrea, Google a fost în centrul controversei privind confidențialitatea utilizatorilor. Cea mai mare parte a afirmațiilor a apărut după ce Edward Snowden a dezvăluit lumii că NSA supraveghea în secret comunicările pe Internet.

În acest sens, el a întrecut relațiile dintre NSA și mai multe corporații majore de tehnologie, cum ar fi Microsoft și Google. Indignarea publică față de dezvăluiri a intensificat foarte mult punctul de vedere asupra confidențialității utilizatorilor online, în special în mediul cloud.

Poate în parte datorită acestei atenții sporite, Google Drive a început în sfârșit să cripteze conținutul utilizatorilor pe serverele lor în august 2013. Este un lucru bun, deoarece încălcările de date sunt în creștere.

Cu toate acestea, nu este suficient: pentru unul, Google Drive încă nu criptează metadatele utilizatorului. A fost metadata – nu conținut – că ANS a colectat în primul rând. De asemenea, chiar dacă acum criptează conținut, Google păstrează cheile pentru a decripta acel conținut ori de câte ori dorește.

Acest fapt le permite să scaneze datele dvs. pentru a vedea ce se încarcă și să predea copiilor textul simplu al fișierelor către alții. Mai mult, angajații necinstiți sau chiar hackerii ar putea obține și distribui și cheile de criptare.

Astfel de goluri de securitate lipsite de cauză sunt motivele pentru care mulți consumatori de cloud caută acum alte servicii pentru protecție suplimentară.

Un astfel de serviciu devenit rapid favorit în rândul avocaților de securitate este Sync.com.

Cum vă protejează Sync.com datele

Ce face Sync.com atât de sigur? Pentru început, acestea păstrează datele criptate pe server, pentru a atenua orice încercări de acces neautorizate. În plus, datele care călătoresc între dispozitivul dvs. și centrul de date Sync.com sunt protejate cu un tunel SSL / TSL sigur.

Desigur, Google Drive face acest lucru și acum.

Marea diferență este că Sync.com nu vă păstrează cheia de criptare. Acea cheie este generată local pe dispozitivul dvs. și rămâne acolo.

Înainte de a fi trimise în cloud, datele sunt criptate cu criptarea AES de 256 biți. Nu se decriptează niciodată până nu se întoarce la tine. Acest sistem este de obicei numit „end-to-end” sau criptare locală. Cu toate acestea, există un al treilea nume care îmi place cel mai mult: criptarea cu zero cunoștințe.

Este „zero-cunoștință”, deoarece Sync.com nu are idee ce conținut stocați pe serverele lor. Ar putea fi o rețetă pentru plăcinta cu crema bavareză, un scenariu mai bun pentru Suicide Squad sau schemele pentru o farfurie zburătoare.

Nu contează, pentru Sync.com, este o prostie înfundată.

Avantajul suplimentar al criptării cu cunoștințe zero este faptul că, chiar și în baza unei ordonanțe judecătorești, Sync.com nu ar putea transforma o versiune decriptată a conținutului dvs..

De asemenea, cu o criptare AES de 256 biți, oricine reușește să încalce serverele Sync.com nu va putea să decripteze conținutul dvs. fără un supercomputer și la câteva miliarde de ani pentru a ne cheltui..

1. Sync.com și colaborare

Asigurarea unui produs de lucru este un lucru, dar despre facilitarea colaborării? Sync.com nu are aplicațiile integrate pe care le are Google Drive. Sperăm că, într-o bună zi, va deveni viabil ca un înlocuitor de Google Drive.

Între timp, Sync.com face o treabă mult mai bună decât Google Drive atunci când vine vorba de lucru într-un loc sigur și sigur, departe de ochii indurerați.

La fel ca Google Drive, conținutul cloud poate fi distribuit cu alții, chiar dacă nu sunt abonați la Sync.com.

Conținutul este distribuit prin generarea unui link securizat.

Linkurile de conținut pot fi trimise prin e-mail către anumiți destinatari sau pot fi copiate și lipite într-un alt suport (cum ar fi Slack).

Un alt tip de legătură, numit link de încărcare, poate fi generat pentru a permite celorlalți posibilitatea de a încărca conținut în dosarele dvs..

Când creați o legătură, i se adaugă o cheie de criptare unică, întinsă de un algoritm de consolidare a parolelor (PBKDF2). Această cheie nu este transmisă sau stocată, astfel încât Sync.com nu știe niciodată ce este. asigurarea

Cu toate acestea, pentru a permite decriptarea corectă a cunoașterii zero a legăturilor dintre colaboratori, va trebui să optați pentru funcția „confidențialitate îmbunătățită” de Sync.com.

Confidențialitatea îmbunătățită este acceptată pe:

 • Chrome (fișiere de până la 25 GB)
 • Firefox (dimensiuni de până la 500 MB)
 • Internet Explorer 10+ (dimensiuni de până la 500 MB)
 • Microsoft Edge (dimensiuni de până la 500 MB)

Sync.com are câteva măsuri suplimentare de securitate pentru protejarea legăturilor, care de asemenea nu sunt disponibile pe Google Drive.

Acestea includ capacitatea de:

 • Legături de protecție prin parolă
 • Setați datele de expirare a linkului
 • Setați limitele de descărcare pentru link-uri

Sync.com oferă, de asemenea, jurnalele pentru auditul activității de conținut partajat și posibilitatea de a șterge de la distanță conținutul partajat. În loc să creeze legături partajate, utilizatorii pot crea, de asemenea, foldere partajate.

În cazul dosarelor, utilizatorii sunt invitați prin e-mail. Cu permisiunile corespunzătoare, invitații pot edita conținutul în folderul respectiv și, la rândul lor, invită alții să îl acceseze.

În cele din urmă, pentru a proteja utilizatorii de modificări nedorite sau ștergeri accidentale, Sync.com permite abonaților plătitori să mențină versiuni de fișiere nelimitate și să recupereze conținut șters la nesfârșit.

Nimic nu ajută să păstreze chimia echipei solide, ca și cum să poți anula greșelile tale.

2. Sincronizarea dispozitivului

Încorporarea atât a Google Drive cât și a Sync.com în eforturile dvs. de colaborare online nu va fi foarte convenabil dacă nu puteți accesa conținut în ambele, oricând și oriunde aveți nevoie.

Din fericire, atât Google Drive cât și Sync.com vă permit să sincronizați conținutul în timp aproape real, pe dispozitivele Windows, MacOS, Android și iOS.

Pentru a activa sincronizarea, Google Drive și Sync.com creează foldere de sincronizare separate pe un hard disk. Aceste foldere pot fi accesate la fel ca orice alt dosar pentru sistemul de fișiere, dar pot fi conectate direct la cloud. Orice modificări aduse conținutului în folderele de sincronizare sunt încărcate automat în cloud.

La rândul lor, aceste modificări sunt transmise la dispozitivele conectate – sau la partenerii de colaborare, dacă partajarea este activată.

Sincronizarea nu numai că vă permite să conectați perfect între dispozitive, să funcționați de la distanță și să lucrați offline, dar utilizatorii Mac funcționează alături de utilizatorii Windows și invers.

Planuri de prețuri

Acum că am analizat modul în care fiecare serviciu poate beneficia de munca dvs. online, aruncăm o privire asupra planurilor lor respective. În acest fel, puteți prețui aceste servicii pentru propriile dvs. eforturi de colaborare.

Google Drive

Google Drive acordă utilizatorilor o cantitate de stocare gratuită de 15 GB de cloud. Dacă acest lucru nu este suficient, există numeroase niveluri de preț disponibile:

Depozitare totalăCost lunar
100 GB$ 1,99
1 TB$ 9.99
10 TB$ de 99
20 TB$ la 199,99
30 TB$ 299 alineatul

O astfel de flexibilitate face ca Google Drive să fie și mai perfectă pentru asocierea cu un serviciu precum Sync.com. Vă permite să vă limitați investiția totală prin extinderea stocării Google Drive la nevoile dvs..

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de afaceri mai largi, G Suite Google (anterior Google Apps for Work) este proiectat doar în acest scop. Există două planuri G Suite disponibile, planul de bază care oferă 30TB pentru fiecare utilizator la 5 USD sau planul de afaceri care oferă stocare nelimitată la 10 USD per utilizator.

Ambele planuri G Suite oferă avantaje suplimentare precum e-mail de afaceri, conferință video, calendare partajate și controale de administrare.

Sync.com

Sync.com oferă utilizatorilor un plan inițial cu 5 GB spațiu gratuit de stocare în cloud. Recomandările câștigă utilizatorii cu un gigabyte suplimentar pe trimitere. Arbitrii primesc și gigabyte suplimentare, așa că fiți siguri și invitați colaboratorii.

Cu toate acestea, multe dintre caracteristicile cheie discutate în această piesă necesită actualizarea la un plan plătit. Aceasta include:

 • Expirarea legăturii
 • Jurnalele de activitate ale utilizatorului
 • Șervețele de la distanță
 • Încărcați link-uri
 • Versiune nelimitată de fișiere
 • Recuperarea fișierului nedeterminat

Sync.com nu are cea mai diversă structură de prețuri. Există doar două planuri personale disponibile, ambele denumite „pro”. Planul% 00 GB costă 4,17 USD pe lună, în timp ce planul 2TB costă 8 USD. Facturarea se face pe un ciclu anual, așa că va trebui să plătiți timp de 12 luni înainte.

Dacă doriți să vă construiți biroul virtual cu Sync.com, oferă și două planuri de afaceri. Acestea reprezintă 5 dolari pe utilizator pentru o stocare totală de 1 TB sau 8 USD pentru 2 TB. Principala diferență cu planurile obișnuite este că proprietarul contului obține acces la controale de administrare mai avansate.

Gânduri finale

Cea mai mare slăbiciune, aplicații integrate, Sync.com este cea mai mare forță Google Drive. Cea mai mare slăbiciune, securitate Google Drive este cea mai mare forță a Sync.com. Cum folosiți ambele în așa fel încât să vă sprijine munca online în cel mai bun mod posibil?

Utilizați Google Drive pentru:

 • Proiecte în care securitatea nu este la fel de critică
 • Proiecte în derulare care necesită colaborare live

Utilizați Sync.com pentru:

 • Proiecte în care confidențialitatea este primordială
 • Depozitarea pe termen lung și sigură a produsului de lucru

Cu planuri gratuite, planuri personale și planuri de afaceri disponibile, ar trebui să fiți capabil să asortați ambele servicii pentru a crea o soluție rentabilă care să ducă proiectele echipei la nivelul următor.

Folosești aceste servicii pentru a-ți îmbunătăți relațiile de muncă? Ne place întotdeauna să auzim alte perspective, așa că nu ezitați să comentați mai jos!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map