Cum se încarcă pe Google Drive

Dacă sunteți un cititor fidel Cloudwards.net, probabil știți că suntem întotdeauna încântați să vă recomandăm Google Drive ca una dintre cele mai bune soluții de stocare în cloud acolo. Este de până la 15 GB, oferă o mulțime de opțiuni, iar Google Docs este un procesor de text excelent, de pornit. Cu toate acestea, niciun program nu este fără probleme, așa că am decis să facem un ghid despre cum să încărcați pe Google Drive.


Încărcarea fișierelor pe Google Drive este, în general, o experiență foarte plăcută – deși un pic cam lentă, în funcție de viteza de conectare a dvs. – dar ca în cazul tuturor Google, există mai mult de o modalitate de a proteja o pisică. Cu clientul web, puteți glisa și plasa pur și simplu, folderul de sincronizare vă permite să marcați fișierele, iar aplicația mobilă (care vine atât în ​​Android și iOS), are și câteva funcții neplăcute..

Pe lângă acest ghid de încărcare, avem, de asemenea, o imagine de ansamblu mai generală asupra modului în care funcționează Google Drive, precum și o revizuire completă a Google Drive.

Încărcarea fișierelor pe Google Drive

Acum, fără mai multe detalii, aruncăm o privire asupra numeroaselor modalități prin care poți încărca fișiere pe Google Drive. În primul rând, vom începe cu interfața web, deoarece va funcționa pentru oricine, indiferent de sistemul de operare pe care îl balansează și este destul de nepriceput și.

Încărcarea fișierelor pe interfața Web

După ce ați configurat contul dvs. Gmail, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul „aplicații” din partea dreaptă sus a ferestrei browserului dvs., apoi selectați „Drive”.

Aceasta vă va duce la interfața principală Google Drive.

Aici este o simplă problemă de a alege fișierul de care aveți nevoie de pe computer și de a-l trage și de a-l arunca în Google Drive, astfel:

uploadgdrive-1

Cu adevărat, există tot ce există, deși rețineți că, în timp ce un fișier mic (cum ar fi imaginea pe care am încărcat-o mai sus) va dura doar câteva secunde, un fișier mai mare va dura mult mai mult. Deși Google Drive este unul dintre cele mai bune spații de stocare online pentru videoclipuri, acesta este de departe cel mai lent dintre grămadă. Dacă aveți nevoie de ceva cu ceva mai multă viteză, poate doriți să consultați recenzia noastră Sync.com sau revizuirea pCloud.

Încărcarea fișierelor prin folderul de sincronizare Google Drive

Deși metoda descrisă mai sus este de departe cea mai simplă modalitate de a încărca fișierele pe Google Drive, însă te implică să cauți fișierele cu mâna și apoi să le tragi unul câte unul – din anumite motive, când arunci mai multe fișiere în Google Interfața de unitate încărcarea încetinește considerabil.

Un proces mult mai puțin implicat este pur și simplu configurarea folderului de sincronizare Google Drive; probabil că ați văzut notificările apărute în partea de sus a browserului. Configurarea dosarului este o bucată de tort și nu numai că documentele dvs. online și offline vor fi sincronizate, de asemenea, veți avea un mic sistem de backup la îndemână configurat în același timp (deși rețineți că este unul foarte de bază; pentru un complet soluție, asigurați-vă că consultați cei mai buni furnizori de copii de rezervă online).

Pentru a configura folderul de sincronizare, pur și simplu accesați pagina de descărcare Google Drive și atingeți butonul albastru mare care scrie „Descărcați Drive”. Aceasta va plasa automat un folder Google Drive pe computerul dvs., care va arăta astfel:

97% dintre cititori vor observa probabil că sistemul meu de fișiere nu seamănă cu al lor, deoarece folosesc Linux. Google oferă foldere de sincronizare numai pentru Windows și Mac, cu promisiunea că o versiune Linux va veni în curând (compania o spune de mai bine de cinci ani, deci nu vă mai țineți respirația, Team Penguin).

Utilizatorii Linux nu trebuie să dispere, cu toate acestea, există o mulțime de soluții terțe disponibile; preferatul meu este overGrive, care pare să funcționeze bine și oferă un proces de 14 zile. Dacă doriți să o utilizați după această perioadă, costă o taxă forfetară de 5 dolari.

Indiferent de sistemul de operare la care sunteți parțial, cu toate acestea, toate funcționează la fel: puteți selecta fișierele din Google Drive care vor fi sincronizate în folderul Google Drive de pe computer, precum și cât de des se vor sincroniza (din nou , interfața mea pare puțin diferită, dar nu de mult):

Una dintre cele pe care le-ați configurat, toate folderele marcate din Google Drive vor apărea pe hard disk și orice modificări făcute în timp ce lucrați direct în Google Docs sau în sistemul local vor fi transmise la cealaltă. 

Este greu să exagerezi cât de util este acest lucru, deoarece dezavantajul principal pentru Google Drive este necesitatea de a fi mereu online. Dacă, de exemplu, Internetul tău este întrerupt, asta ar însemna în mod normal că trebuie să încetezi să lucrezi. Prin configurarea sincronizării, puteți continua și când Internetul va reveni, fișierele se vor încărca pur și simplu, fără a fi nevoie să răsfoiți un comutator.

Procesul de sincronizare funcționează în ambele moduri, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să introduceți fișiere în folderul Google Drive și vor fi copiate automat în cloud. Dacă metoda de drag and drop este prea intensă pentru dvs., configurarea sincronizării este calea de urmat.

Încărcarea fișierelor pe Android și iOS

Nu în ultimul rând, dacă dețineți un dispozitiv Android sau iOS, puteți încărca cu ușurință fișiere pe Google Drive. Următoarele instrucțiuni sunt bazate pe un telefon Android, dar experiența este aproape aceeași pentru iPhone.

În primul rând, accesați aplicația Google Drive (dacă nu o aveți, scoateți-o de pe Google Play Store sau App Store). Deschide aplicația și vei vedea o versiune miniaturizată a interfeței web Google Drive. Există un buton albastru mare cu pictograma „plus” în colțul din dreapta jos; aici este locul unde trebuie să fiți, așa că atingeți-l.

Va apărea un meniu mic, selectați „încărcare”. 

Acest lucru vă va duce într-un meniu de fișiere, unde puteți selecta folderul în care vă lăsați imaginile, videoclipurile sau chiar mesajele text și, odată atins, acestea se vor încărca automat (deși rețineți că există modalități mai bune de a salva mesajele text pe Android decât Aceasta). Asigurați-vă că sunteți pe WiFi atunci când încărcați fișiere în acest fel, cu excepția cazului în care simțiți nevoia puternică de a plăti date suplimentare în această lună.

Dacă doriți să aveți mai multă senzație de sincronizare, așa cum faceți prin instalarea unui folder Google Drive, cel mai simplu este să luați pur și simplu toate notele cu Google Docs în timp ce vă aflați pe telefon. Opțional, Evernote, precum și alte aplicații de luare a notelor, vă vor permite să sincronizați tot ce faceți cu Google Drive. Rețineți, însă, că aplicațiile terțe pot avea o funcționalitate limitată în această privință, așa că asigurați-vă că verificați dacă vor juca frumos cu Google Drive înainte de a vă baza pentru una.

Gânduri finale

Și acolo îl aveți: trei moduri ușoare prin care puteți încărca fișiere pe Google Drive. Această fantastică ușurință de utilizare este principalul motiv pentru care, la Cloudwards.net, folosim Google Drive pentru a lucra online și ne simțim încrezători să-l recomandăm aproape tuturor celor care trebuie să rămână în mers fără a cheltui prea mulți bani.

Deși când vine vorba de o copie de rezervă și de stocare pură, există alternative mai bune acolo, când vine vorba de colaborare și productivitate online, Google Drive este greu de învins. Sperăm că acest ghid v-a ajutat să aflați acest pas important, dacă aveți întrebări, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map