Cum să accesați stocarea în cloud ca o unitate locală: un ghid 2020

Având în vedere că internetul este probabil motivul pentru care utilizați un computer, este rezonabil să presupuneți că nu veți ezita să îl utilizați pentru a accesa stocarea la cloud. Acestea fiind spuse, dacă utilizați aplicații offline care vă solicită să accesați fișiere de stocare în cloud, sunteți la o distracție, deoarece vă vom spune cum să accesați spațiul de stocare în cloud, precum o unitate locală în acest articol. De asemenea, definiția noastră a „trata” poate diferi de a ta.


Spațiul de stocare în cloud vă permite să colaborați cu alții păstrând fișierele dvs. în cloud. În acest fel, le puteți partaja cu ușurință. În plus, dacă disfuncționalitatea hard disk-ului dvs. sau cineva vă fură laptopul, fișierele dvs. importante nu vor fi pierdute.

Acestea fiind spuse, folosirea spațiului de stocare cloud ca unitate locală este diferită de a o folosi ca unitate de rețea cloud. Nu vă va economisi spațiu pe disc, ci vă va permite să accesați conținutul mai rapid. Motivul pentru aceasta este conținutul dvs. de stocare în cloud se va sincroniza sau descărca cu computerul. Dacă sunteți un utilizator OneDrive, citiți cum să mapăm OneDrive ca articol de unitate de rețea pentru a afla cum să configurați asta.

Sync vă permite să editați fișierele folosind programe offline, apoi trimiteți fișierele schimbate în cloud. Trimiterea din nou a întregului fișier este o pierdere de timp, deoarece ar fi mai bine doar să trimiteți porțiunea schimbată. Pentru asta este algoritmul de sincronizare la nivel de bloc. Unele dintre cele mai bune servicii care îl au sunt cele mai bune stocări în cloud cu lista de sincronizare.

Dacă ați pășit aici în căutarea de rezervă, ar trebui să vă referiți la lista noastră cu cele mai bune servicii de backup în cloud și să citiți diferența dintre stocarea în cloud și backup. Altfel, în restul articolului, vom vorbi despre servicii aici, dar cea mai bună comparație a noastră de stocare în cloud vă poate oferi o listă rapidă dacă preferați.

pCloud

pCloud a fost lansat în 2013 și are sediul în Statele Unite. Este situat în partea de sus a celei mai bune liste de stocare în cloud, datorită valorii sale excelente, ușurinței de utilizare și funcțiilor bune. La fel ca multe alte servicii, folosește modelul comun de sincronizare care constă dintr-o pictogramă a tăvii de sistem și un folder de sincronizare. Urmați pașii de mai jos pentru a instala și accesa.

pcloud-step1-descărcare

Conectați-vă la contul dvs. pCloud folosind aplicația web pCloud și faceți clic pe linkul „descărcați” din partea de sus a paginii.

pcloud-Pasul2-os-versiune

De acolo, alegeți sistemul dvs. de operare. Am folosit Windows 10. pCloud funcționează și pe macOS și Linux. Dacă doriți un serviciu alternativ pentru sistemul de operare Apple, citiți cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru bucata Mac. pCloud este cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru lista Linux, dar există alte servicii pe care s-ar putea să vi se potrivească mai bine.

După ce descărcați și instalați clientul, rulați-l și conectați-vă cu datele de acreditare. Veți vedea aplicația pCloud și unitatea locală pCloud.

pcloud-step3-pcloud-drive

Unitatea pCloud sincronizează fișierele dvs. din cloud cu computerul dvs. și orice fișier introdus în acesta va fi sincronizat cu cloud. Puteți, de asemenea, să o setați pentru a sincroniza capturi de ecran. Din păcate, pCloud nu oferă sincronizare la nivel de bloc pentru a accelera colaborarea.

pcloud-sync-preferences

pCloud vă permite să selectați foldere suplimentare pentru a vă sincroniza cu cloud. De asemenea, puteți partaja fișiere și foldere de pe unitatea dvs. pCloud făcând clic dreapta pe ele și navigând în meniul „partajare”.

pcloud-parts-tab

pCloud este bun la previzualizarea media, motiv pentru care se află în partea de sus a listei noastre cu cele mai bune spații de stocare în cloud pentru fotografii și videoclipuri. Dacă doriți să aflați mai multe despre caracteristicile sale și planurile de prețuri, citiți recenzia noastră pCloud.

Google Drive

Cu 800 de milioane de utilizatori, Google Drive este cel mai popular serviciu de stocare în cloud. Nu este surprinzător, având în vedere că are o ușurință mare de utilizare, caracteristici puternice de colaborare, inclusiv Google Docs și o rețea globală de servere care vă permit să atingeți viteze bune de sincronizare..

Pentru a accesa folderul de sincronizare, mai întâi trebuie să vă conectați la contul dvs. Google și să navigați la pagina Google Drive. Apoi, faceți clic pe pictograma roată mică din colțul din dreapta sus.

GDrive-step1-gear-icon

Faceți clic pe „obțineți copie de rezervă și sincronizare pentru Windows” și descărcați clientul.

GDrive-Pasul2-descărcare

GDrive-step3-sistem-tavă-icon

Alegeți „backup și sincronizare”, descărcați clientul și instalați-l. După instalare, aplicația va porni automat, dar puteți utiliza pictograma tavii de sistem pentru a o lansa.

GDrive-Step4-backup-to-GDrive

Puteți alege apoi dosarul pe care doriți să îl faceți în mod continuu la Google Drive și ce fișiere și foldere doriți să sincronizați cu computerul dvs. După ce terminați configurarea sincronizării, folderul de sincronizare Google Drive va apărea în managerul browserului dvs. de fișiere (pe Windows 10, va fi în „acces rapid”).

GDrive-sincronizare-dosar

Dacă sincronizarea preia prea mult din resursele sistemului sau lățimea de bandă a rețelei, o puteți întrerupe făcând clic dreapta pe pictograma tăvii sistemului, făcând clic pe butonul de setări și alegând „pauză”.

GDrive-sincronizare-pauză

Din același meniu, puteți naviga la preferințe, apoi setări pentru a regla setările rețelei pentru a limita câtă lățime de bandă doriți să alocați sincronizării. Clientul vă permite, de asemenea, să salvați capturi de ecran direct în cloud.

Deși viteza de transfer a Google Drive este decentă, ar putea îmbunătăți funcțiile de colaborare și mai mult cu o sincronizare la nivel de bloc. Pentru a vedea ce caracteristici de colaborare oferă împreună cu detaliile prețurilor, citiți recenzia noastră Google Drive.

dropbox

Dropbox, care are 500 de milioane de utilizatori, este un alt serviciu popular. A inventat modelul comun de sincronizare și algoritmul de sincronizare la nivel de bloc. Are viteze rapide și oferă una dintre cele mai bune experiențe ale utilizatorilor de pe piață. De fapt, este cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru sincronizare.

Pentru a-l accesa ca o unitate locală, conectați-vă la contul dvs. Dropbox folosind clientul web, apoi localizați micul aspect al contului în partea dreaptă sus.

dropbox-pas-1

Faceți clic pe linkul „instala” din meniu.

dropbox-pas-2-instalare

Descărcați și instalați clientul desktop. Când se termină instalarea, puteți rula clientul din pictograma tăvii de sistem. Acesta vă va cere să alegeți modul în care doriți să vă sincronizați fișierele. Selectați opțiunea care creează fișierele locale.

dropbox-pas-3-alege

Puteți deschide folderul de sincronizare Dropbox făcând clic pe pictograma tăvii sistemului, apoi pe pictograma folderului din meniul din partea de sus.

dropbox-pas-4-tavă-dosar

O altă opțiune este să deschideți managerul de fișiere și să selectați „Dropbox”.

dropbox-sincronizare-dosar

Clientul desktop vă permite să faceți backup pentru capturile de ecran în mod automat, pentru a limita lățimea de bandă și pentru a utiliza sincronizarea selectivă pentru a alege ce foldere doriți să sincronizați cu computerul. Dacă vă abonați la Dropbox Professional, aveți și o sincronizare inteligentă, pe care o puteți utiliza pentru a vă vedea și accesa fișierele și folderele fără ca acestea să preia spațiu pe hard disk.

Pentru a afla mai multe despre Dropbox Professional și alte caracteristici pe care le oferă serviciul, citiți recenzia noastră despre Dropbox.

Gânduri finale

Utilizarea spațiului de stocare cloud ca folder local este puternică, deoarece vă ajută să accelerați fluxul de lucru prin utilizarea aplicațiilor offline. Este nevoie de mai mult spațiu, dar unele servicii, cum ar fi Dropbox, au un sens în acest sens, deși accesul dvs. ar putea fi mai lent. pCloud este o alegere excelentă dacă lucrați cu fișiere media și Google Drive este excelent pentru colaborarea în documente.

Ce părere aveți despre sincronizarea cu o unitate locală? Merită spațiul pe hard disk? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map