Cele mai bune servicii de e-mail din 2020: e-mail bazat pe cloud pentru toată lumea

Nu trebuie să petreci prea mult timp online înainte să fii întâmpinat cu o pagină de conectare sau o casetă mare care să-ți ceară e-mailul. Aproape fiecare site web în care vă conectați va necesita adresa dvs. de e-mail la înregistrare. 


E-mailul este și modul în care întreprinderile, prietenii, școlile și locurile de muncă te contactează. Deși există o mulțime de opțiuni, este dificil să obțineți un serviciu de e-mail cu o securitate și o gestionare a inboxului.

Cu toate informațiile care îți trec prin căsuța de e-mail într-o zi, este important să ai cea mai bună securitate și să îți navighezi ușor. Deși securitatea și navigarea sunt importante, am analizat și opțiunile de stocare extensibile, astfel încât să aveți loc pentru a crește, dacă aveți nevoie. De asemenea, am analizat orice caracteristici care se adaugă experienței generale.

În acest ghid, vom acoperi serviciile de e-mail de top. La final, vom acoperi și câteva opțiuni de evitat și de ce.

Cel mai bun serviciu de e-mail: Tutanota

Tutanota ocupă locul unu ca serviciu de e-mail preferat. Este simplu de utilizat, include o funcție de căutare gratuită și are loc pentru extindere. Ce caracteristici funcționează bine, deși ne dorim ca Tutanota să includă ceva precum complementele Gmail. Cu toate acestea, având în vedere natura sigură a lui Tutanota, putem înțelege de ce nu a parcurs traseul respectiv.

Cel mai bun-Email-Servicii-tutano-tainbox

E-mailurile între conturile Tutanota sunt criptate automat printr-o cheie creată local pe dispozitivul dvs., așa că nici măcar Tutanota – cu atât mai puțin oricine altcineva – are acces la e-mailurile dvs. în tranzit.. 

Inbox-ul propriu folosește mai multe tipuri diferite de securitate pentru a vă proteja informațiile, inclusiv autentificarea cu doi factori. Puteți citi mai multe despre securitatea lui Tutanota aici.

Cel mai bun-Email-Servicii-tutanota-premium

Pe lângă planul său gratuit de e-mail, Tutanota este cel mai bine plătit serviciu de e-mail cu două opțiuni: premium și pro. Planul „premium” vă permite să folosiți domenii personalizate, reguli de primire, căutare extinsă și asistență de e-mail.

De asemenea, vă permite să creați până la cinci aliasuri de e-mail, care sunt adrese de e-mail temporare pe care le puteți activa și dezactiva. Dacă vă înscrieți la ceva din care nu doriți spamul, un alias va împiedica companiile să dețină informațiile dvs. reale.

Planul „pro” oferă tot ceea ce este inclus în planul „premium”, plus asistență prioritară, culori și logo-uri personalizate, conectare la domenii personalizate și formulare de contact. De asemenea, sunteți bătuți de la cinci aliasuri la 20, toate pentru 75,60 USD pe an.

Între cele două, vă recomandăm planul „premium”, deoarece, la 15 dolari pe an, oferă o valoare mai bună, cu cele cinci alias și funcții de domeniu personalizate..

Există două planuri suplimentare despre care spune Tutanota care se adresează clienților de afaceri. Aceste planuri au aceleași costuri și caracteristici ca și planurile „premium” și „pro” pentru utilizatorii generali.

Plan:LiberpremiuPro
Preț:Liber15 dolari pe an75,60 USD pe an
Depozitare:1GB10GB10GB
Aliasuri prin e-mail:0520

Puteți citi mai multe despre Tutanota și puteți vedea cum stă la pachet cu alți furnizori în cel mai sigur ghid de e-mail.

Cel mai bun e-mail gratuit: Gmail

Gmail este clientul de e-mail al Google. Intrând într-o secundă aproape de Tutanota, Gmail oferă mai multe caracteristici care vă permit să vă personalizați inbox-ul în orice mod doriți. Funcția noastră preferată este opțiunea de a instala suplimente care schimbă modul în care funcționează inbox-ul.

Cel mai bun-Email-Servicii-gmailext

Complementele sunt plugin-uri care vă permit să încorporați funcții care nu sunt incluse în mod nativ în căsuța de e-mail Gmail. Există zeci de suplimente în Gmail care pot adăuga securitate suplimentară, funcții de afaceri și multe altele. De asemenea, puteți conecta servicii populare cu Gmail, cum ar fi Evernote și Dropbox.

Cel mai bun-Email-Servicii-gmailext

Gmail are câteva argumente pro și contra în ceea ce privește securitatea. Google recunoaște că colectează informații din e-mailurile pe care le trimiteți și primiți, motiv pentru care nu am plasat Gmail pe primul loc. De asemenea, Google nu are nicio opțiune nativă pentru criptarea end-to-end între utilizatorii Gmail, deși are autentificare în doi factori.

Gmail este gratuit cu un cont Google și vă oferă 15 GB de stocare pentru a partaja între serviciile dvs. Google. Cu toate acestea, dacă acest lucru se completează, există cinci planuri suplimentare disponibile, de la 100 GBP pentru 1,99 dolari pe lună până la 20 TB pentru 199,99 dolari pe lună. Puteți citi mai multe despre planurile suplimentare Google și contul dvs. Google în recenzia noastră Google Drive.

Zoho

Zoho, la fel ca Google, oferă o serie întreagă de aplicații care servesc deopotrivă întreprinderilor și utilizatorilor individuali. Crearea unui cont vă oferă acces limitat la aplicațiile sale, inclusiv Zoho Writer, editorul de documente, Zoho Books, software-ul său contabil și Zoho Cliq, aplicația sa de mesagerie instantanee. 

Cel mai bun-Email-Servicii-zohoext

Zoho are, de asemenea, câteva aplicații complet gratuite, cum ar fi Notebook Zoho. Puteți citi mai multe despre aplicațiile Zoho în recenzia Notebook Zoho și în recenzia noastră despre Zoho Books.

Inboxul Zoho este ușor de navigat. Acesta este împărțit în trei secțiuni pentru a afișa bara laterală, inbox și un e-mail deschis. Zoho acceptă, de asemenea, extensii din căsuța de e-mail pentru lucruri precum facturi, note și abonamente pentru utilizatorii „premium”. Modul de noapte ajută, de asemenea, dacă vă uitați la ecran pentru perioade lungi de timp seara.

Cel mai bun-Email-Servicii-zohoext

Zoho folosește mai multe măsuri de securitate pentru a vă păstra e-mailurile și alte informații în siguranță. Inbox-ul dvs. este criptat, astfel încât doar aveți acces la acesta. 

Când e-mailul este trimis între serverele sale, Zoho folosește criptarea end-to-end și chiar vă spune dacă e-mailul trimis nu va fi criptat. Nu toate planurile Zoho vin cu toate măsurile sale de securitate, așa că asigurați-vă că sunteți confortabil cu planul dvs..

Contul de e-mail gratuit vine cu acces exclusiv web la inbox, precum și 5 GB pe utilizator și o limită de atașare de 25 MB. De asemenea, puteți crea până la cinci utilizatori, iar Zoho va găzdui și un domeniu personalizat. Pentru mai multe caracteristici și securitate, ar trebui să consultați cele două planuri de e-mail plătite individuale ale lui Zoho: lite și premium.

Mail Lite este de doar 1 dolar pe lună și, la fel ca planul gratuit, este dotat cu 5 GB de stocare, precum și o limită de atașare de 25 MB. De asemenea, vă oferă acces la aliasuri de e-mail și acces IMAP / POP la clienți de e-mail terți. Toate planurile „premium” vin și cu acces la aplicațiile iOS și Android.

Mail Premium este de doar 4 dolari pe lună și oferă toate aceleași avantaje ca versiunea „lite”, la care se adaugă 50 GB de stocare, dimensiuni de atașament de până la 250 MB și securitate sporită, precum și posibilitatea de a face backup și de a restabili e-mailurile. Puteți examina în detaliu toate planurile Zoho aici.

Plan:Mail LiteMail PremiumStandard (de afaceri)Profesionist (de afaceri)
Preț:1 USD pe lună (facturat anual)4 USD pe lună (facturat anual)3 USD pe lună (facturat anual)6 USD pe lună (facturat anual)
Depozitare:5GB50GB30GB100GB
Dimensiunea atașamentului:25MB40MB la 250MB30MB40MB la 250MB

Există două planuri suplimentare care adaugă funcții extinse de afaceri, pe care le puteți consulta aici. Aceste planuri vă oferă un acces extins sau complet la suita de aplicații Zoho, precum și recuperarea fișierelor și posibilitatea de a căuta fișiere și documente pe întreaga organizație.

iCloud Email

iCloud este suita de aplicații și funcții care alimentează produsele Apple. Un serviciu oferit este iCloud Mail, care are o interfață care este foarte ușor de navigat, datorită barei sale laterale curate și a faptului că aveți mereu acces imediat la toate. Simplu, așa cum este, iCloud Mail are câteva caracteristici surprinzătoare.

Cel mai bun-Email-Servicii-iCloud

Similar cu Tutanota și Zoho, iCloud Mail folosește partiția cu trei căi pentru a afișa bara laterală, inbox și un e-mail deschis. Pe un desktop, asta înseamnă că nu trebuie să părăsiți pagina principală pentru a vă citi e-mailurile.

iCloud Mail include posibilitatea de a crea până la trei alias gratuit. Aceasta vă permite să aveți mai mult control asupra căsuței de e-mail, astfel încât site-urile web pentru care vă înscrieți să nu aibă acces la adresa dvs. de e-mail reală. 

Puteți crea, de asemenea, reguli de primire, astfel încât dacă plecați în vacanță, de exemplu, puteți să răspundeți automat cu un mesaj care nu mai trimite trimiterea vacanței.

iCloud-pseudonime

Securitatea cu iCloud a fost stâncoasă în trecut. În 2014, imagini nud ale mai multor celebrități au fost filtrate publicului. Se pare că hackerii au putut accesa anumite conturi iCloud prin serviciul Find My iPhone conectat al utilizatorilor, care nu aveau o limită la interogările de parole.. 

În mod esențial, lăsați atacatorii să ruleze un program pentru a ghici parolele până când au găsit-o pe cea corectă. Drept urmare, Apple a implementat mai multe măsuri de securitate, inclusiv adăugarea autentificării cu doi factori. Puteți citi mai multe despre scurgeri și securitatea iCloud în prezentarea noastră de cloud și securitate Apple.

iCloud vine gratuit cu 5 GB spațiu de stocare, pe care îl puteți utiliza pentru copii de rezervă, poștă, fotografii și iCloud Drive, printre altele. Dacă observați că plasa dvs. de 5 GB se completează, puteți face upgrade la 50 GB, 200 GB sau 2 TB pentru 0,99 USD, 2,99 USD și respectiv 9,99 USD. Pentru mai multe despre celelalte caracteristici ale iCloud, consultați revizuirea noastră pentru unitatea iCloud.

Mail.com

Mail.com este un serviciu simplu de e-mail și de stocare cloud care este ușor de învățat și vine cu câteva caracteristici și securitate unice. Funcția noastră preferată este Mail Collector, care vă permite să gestionați mai multe adrese de e-mail. De asemenea, aveți 2 GB de stocare cloud pentru încărcarea fișierelor și documentelor, care pot fi actualizate.

Cel mai bun-Email-Servicii-mailcom

Mail.com utilizează aceeași partiție pe trei căi pe care o utilizează mai multe alte servicii de e-mail. Versiunea sa gratuită afișează anunțuri în e-mail în căsuța de e-mail, precum și un anunț mai mare care ocupă partea dreaptă a afișajului, lăsând mai puțin spațiu pentru citirea e-mailului. Anunțurile pot fi eliminate cu un cont „premium”.

Mail.com include Mail Collector în planul său gratuit, permițându-vă să vă conectați la conturile dvs. de e-mail alternative, astfel încât să puteți citi, răspunde și șterge e-mailurile din celelalte mesaje primite, fără a fi nevoie să părăsiți Mail.com. Acesta accesează celelalte mesaje primite cu protocolul de securitate SSL.

Cel mai bun-Email-Servicii-mail-com-colector

O altă caracteristică excelentă a Mail.com este posibilitatea de a crea până la 10 aliasuri de e-mail gratuit. De asemenea, puteți alege ce adresă să trimiteți e-mail în mod implicit, așa că, dacă doriți să trimiteți majoritatea e-mailurilor de la aliasul dvs., puteți să-l setați cu ușurință.

Pentru securitate, Mail.com utilizează o combinație de protocol SSL și propriul său antivirus care scanează e-mailurile primite pentru viruși, ceea ce vă va ajuta să vă protejați împotriva instalării accidentale a unui lucru care ar putea dăuna dispozitivului dvs..

Mail.com este liber să folosească, dar dacă te simți că dorești mai mult, poți opta pentru unul dintre cele două planuri „premium” sau planul de stocare actualizat..

Pentru 29,99 USD pe an, planul „premium” elimină reclamele, vă oferă 10 GB de stocare și vă permite să vă accesați e-mailurile de pe mai multe dispozitive, precum și să trimiteți și să programați e-mailuri. Puteți, de asemenea, să apelați asistența telefonică pentru ajutor.

Dacă doriți mai mult de 10 GB spațiu de stocare, puteți actualiza planul „premium” pentru a include 100 GBP pentru 47,87 USD pe an, deși această combo nu vă oferă funcții suplimentare.

Plan:PremiumPremium + 100GB
Preț:29,99 USD pe an47,87 USD pe an
Depozitare:10GB100GB
Reclame:NuNu

Mențiuni dezonorabile

Există o mulțime de servicii de e-mail bune care vă pun în valoare securitatea și vă oferă multe funcții excelente. Din păcate, există câteva servicii de e-mail care s-au aflat în apă fierbinte în trecut, fie pentru încălcări masive de securitate, fie pentru a cauza o mulțime de probleme mici, cum ar fi dispariția e-mailurilor.. 

Outlook.com – fostă Live.com, anterior Hotmail.com – este serviciul de e-mail Microsoft. În plus, plângerile de e-mailuri dispar, mail-urile trimise fiind filtrate automat ca junk și mai mult fac din Outlook ceva de evitat.

Yahoo este un alt serviciu de e-mail pe care nu îl putem recomanda din cauza lipsei sale de securitate. În 2013, Yahoo a fost și victima unui hack destul de serios. 

În timp ce utilizatorii iCloud au fost victimele phishing-ului vizat, motivul pentru care lăsăm Yahoo din această listă este că hackul a afectat potențial toate conturile sale. Acest lucru și viitorul incert al Yahoo îl fac ceva pe care nu-l putem recomanda.

Gânduri finale

Deși oricare dintre serviciile de e-mail din această listă vă va permite să trimiteți și să primiți e-mailuri, Tutanota ocupă primul loc datorită angajamentului său pentru securitate, precum și caracteristicilor sale utile. Tutanota este ușor de navigat și oferă planuri premium accesibile, astfel încât să aveți loc pentru a crește.

Utilizați oricare dintre serviciile de e-mail din această listă? Ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. și puteți împărtăși experiențele dvs. cu noi în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me