Cel mai sigur stocare în cloud din 2020: păstrați-l secret, păstrați-l în siguranță

Încălcările la scară largă ale datelor sunt din ce în ce mai frecvente, întreprinderile confruntându-se cu pierderea perturbatoare a datelor comerciale sensibile și comerciale. Nici noi nu suntem imuni acasă, cu atacuri de ransomware și phishing care ne pun datele în pericol. Când ne stocăm informațiile în cloud, vrem să fim siguri că nimeni nu va putea accesa fără permisiunea noastră.


Acesta este motivul pentru care este important să găsiți cea mai sigură stocare în cloud pentru datele dvs. Din fericire, există o serie de servicii de stocare în cloud, care și-au făcut misiunea de a oferi stocare în cloud cu o securitate puternică la prețuri rezonabile. Am creat o listă scurtă cu șase dintre cei mai buni și mai siguri furnizori de stocare cloud pentru utilizare personală și de afaceri.

Care este cel mai sigur stocare în cloud?

 1. Sync.com
 2. pCloud
 3. Tresorit
 4. Egnyte
 5. MEGA
 6. SpiderOak

Nu este nevoie de suspans – cel mai sigur furnizor de stocare cloud din lista noastră este Sync.com. Acesta oferă standard criptarea cu cunoștințe zero, chiar și ca opțiune pentru fișierele partajate. Pentru ceilalți furnizori de top de stocare cloud pentru securitate, consultați lista noastră de mai jos.

pCloud face o secundă apropiată, în ciuda necesitării unui supliment pentru a oferi protecție la zero. Suntem mari fani atât Sync.com cât și pCloud pentru stocarea securizată a norului, dar fiecare dintre furnizorii noștri oferă ceva diferit, în funcție de nevoile dvs. Să aruncăm o privire mai atentă fiecărui furnizor.

1. Sync.com

Sync.com este unul dintre serviciile noastre preferate de stocare în cloud, iar nivelul de securitate pe care îl oferă joacă un rol important în ceea ce privește motivul. Puteți afla mai multe despre celelalte caracteristici ale acestuia în recenzia Sync.com, dar ne vom concentra aici asupra securității.

sync.com-sincronizare-web-app

Pentru cea mai bună securitate pentru fișierele dvs., aveți nevoie de un serviciu de stocare în cloud care să ofere criptare cu cunoștințe zero. Aceasta înseamnă că furnizorul dvs. nu stochează o copie a cheii de criptare. Fără cheie, compania nu vă poate accesa fișierele – perioada. Dacă serverele ar fi fost accesate în mod ilegal sau un guvern ar emite un mandat, informațiile dvs. vor fi în continuare inaccesibile pentru oricine, în afară de dvs..

Sync.com oferă securitate cu cunoștințe zero pe toate planurile sale, începând cu un cont gratuit care include 5 GB de stocare în cloud, pe care îl considerăm a fi una dintre cele mai sigure opțiuni gratuite de stocare în cloud. 

Dacă doriți să stocați doar câteva fișiere, dar doriți să fie cât mai sigure posibil, atunci acest plan de stocare gratuită este perfect. Este unul dintre motivele pentru care Sync.com a depășit lista noastră cu cele mai bune servicii cloud de cunoștințe zero.

Funcțiile de securitate pe care Sync.com le oferă nu se opresc la zero cunoștințe. Protocolul TLS este utilizat pentru a vă proteja datele în tranzit, în timp ce datele în repaus sunt securizate cu standardul industriei criptare AES 256 biți. Cheile de criptare în sine sunt protejate cu criptarea RSA 2048 biți.

Sync.com oferă, de asemenea, autentificarea în doi factori, deși nu este activată implicit, așa că este ceva ce vă recomandăm să activați imediat.

Conturile personale încep de la minim 5 USD pe lună pentru 200 GB stocare sau doar 8 USD pe lună pentru 2 TB. Conturile de afaceri încep de la 5 USD pe lună pentru fiecare utilizator, cu 1 TB de spațiu de stocare fiecare. Toate aceste planuri sunt facturate anual – nu există nicio opțiune de plată lunar.

Confidențialitate Sync.com

Cu un accent atât de puternic pe securitate, rambursările se aplică și la confidențialitate. Tot ceea ce stocați pe Sync.com are rezidența datelor în Canada, una dintre cele mai bune țări pentru confidențialitatea datelor.

Aceasta înseamnă că informațiile dvs. sunt păstrate în siguranță împotriva oricărei încercări de accesare a acesteia prin intermediul Patriot Act din SUA. În schimb, acesta intră sub incidența Legii canadiene privind protecția informațiilor personale și a documentelor electronice (PIPEDA), care impune întreprinderilor să solicite consimțământul unei persoane atunci când dezvăluie informații personale.

De fapt, confidențialitatea și securitatea Sync.com sunt atât de bune încât sunt conforme cu HIPAA. Aceasta înseamnă că întreprinderile care trebuie să stocheze informații de sănătate personale sensibile pot utiliza serviciile de stocare în cloud a Sync.com și rămân în continuare conforme cu reglementările. Doar furnizorii care au un istoric dovedit de securitate și confidențialitate puternică îndeplinesc aceste standarde.

Dacă sunteți îngrijorat să partajați informații private cu alte persoane, atunci Sync.com v-a acoperit și acolo. Puteți alege să trimiteți linkurile dvs. cu criptare SSL în tranzit, dar dacă activați confidențialitate sporită, linkurile dvs. vor avea și criptare end-to-end. 

O problemă cu acest nivel de confidențialitate pentru link-uri este că nu este pe deplin compatibil cu unele browsere, inclusiv Safari, browserul implicit pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone.

2. pCloud

Dacă ați citit unele dintre celelalte ghiduri ale noastre, veți ști că pCloud funcționează în mod regulat în apropierea sau în partea de sus a multor liste noastre. Este foarte bun, dar nu ezităm să-l recomandăm pentru o gamă largă de utilizări. Puteți citi o examinare mai largă a meritelor sale în revista noastră pCloud.

pcloud-desktop-app

Am făcut ravagii în legătură cu protecția zero pentru Sync.com, dar poate fi surprins să constatați că pCloud nu oferă de fapt cunoștințe zero ca standard. Dacă doriți zero cunoștințe pentru fișierele și folderele dvs., va trebui să plătiți pentru un supliment numit pCloud Crypto, care costă 3,99 USD pe lună pentru un abonament anual. 

Cu 2 TB de stocare care costă 9,99 USD pe lună, pCloud Crypto ar putea reprezenta un cost suplimentar semnificativ pentru consumatori, ceea ce trebuie să ia în considerare dacă sunteți la buget.

pCloud Crypto

Nu suntem fani care plătesc suplimentar pentru securitate, dar pCloud are beneficii care nu ar trebui ignorate. Vă permite să stocați fișiere criptate și necriptate în același cont. Dacă sunteți îngrijorat doar să vă protejați unele dintre fișierele dvs. mai sensibile, le puteți izola cu o securitate mult mai mare decât fișierele care nu sunt sensibile, făcând celelalte fișiere mai accesibile.

Acest lucru este destinat să depășească unul dintre dezavantajele majore ale securității cunoașterii zero – serverul în sine nu are idee cu ce tip de fișiere se ocupă. Acest lucru limitează cât de mult vă poate ajuta cu fișierele dvs. De exemplu, serverul nu poate transcoda fișierele media, împiedicându-le să le joci în cloud în majoritatea cazurilor.

Una dintre cele mai frecvente probleme este că nu puteți previzualiza imagini în miniatură ale fotografiilor de stocare în cloud criptate, ceea ce poate fi o problemă reală atunci când încercați să vă ocupați de colecția de fotografii. Cu pCloud Crypto, puteți dezactiva criptarea de cunoștințe zero pentru toate fotografiile dvs. sau puteți activa numai pentru cele pe care nu doriți să le vadă niciun fel de viziune. 

Când vine vorba de stocarea fotografiilor în cloud, pCloud este o alegere puternică; s-a clasat foarte bine în lista noastră cu cele mai bune spații de stocare online pentru fotografii. 

O altă caracteristică foarte utilă a pCloud Crypto este că puteți bloca fișierele locale astfel încât să fie necesară o parolă pentru a le deschide. Cu alți furnizori, dacă cineva are acces la desktop sau laptop, poate intra în folderul dvs. de sincronizare și să vă vadă toate fișierele decriptate. 

Această caracteristică oferă o protecție mai mare dacă utilizați un computer partajat sau dacă sunteți suficient de nefericiți pentru a vă fi furat laptopul.

Funcții suplimentare pCloud

pCloud este un furnizor care își pune banii acolo unde este vorba de securitate. PCloud Crypto Hacking Challenge – un concurs de șase luni în care pCloud a oferit o recompensă de 100.000 USD tuturor celor care ar putea hack prin criptarea sa din partea clientului – a avut aproape 3.000 de participanți. Niciun singur participant nu a reușit să încalce măsurile de securitate ale pCloud.

Spre deosebire de unii dintre alți furnizori din această listă, pCloud oferă și un client Linux, precum și clienți Windows și macOS. Dacă sunteți utilizator Linux, atunci veți fi interesat să aflați că pCloud a trecut de lista noastră cu cele mai bune stocări cloud pentru Linux. Există chiar și un supliment Adobe Lightroom care vă permite să salvați direct din software-ul de editare foto în contul dvs. pCloud.

În calitate de companie elvețiană, pCloud respectă reglementările GDPR ale UE. Fișierele dvs. sunt stocate pe serverele din SUA, cu toate acestea, s-ar putea să găsiți că fișierele dvs. necriptate ar putea fi accesate de agenții de aplicare a legii, în cazul în care ar trebui să preia serverele care le dețin.

3. Tresorit

Cu un nume bazat pe cuvântul german pentru „safe” sau „vault” (tresor), te-ai aștepta ca Tresorit să fie destul de ridicat pe orice listă de stocare cloud cea mai sigură. Tresorit este cu siguranță la curent cu numele său, securitatea fiind cel mai mare punct de vânzare, deși are o mulțime de alte funcții utile despre care puteți citi mai multe despre recenzia noastră pentru Tresorit..

tresorit-drive

Ca și Sync.com, Tresorit oferă criptare cu cunoștințe zero pe toate planurile sale, inclusiv contul său gratuit, care include 3 GB de stocare. Utilizează protocolul TLS pentru datele aflate în tranzit pentru a proteja împotriva atacurilor omului în mijloc. Datele în repaus sunt protejate folosind criptarea AES de 256 biți. 

Modul în care funcționează Tresorit este puțin diferit de majoritatea concurenței, deoarece te ajută să îți păstrezi informațiile în siguranță compartimentându-le. În loc să aveți un dosar virtual pentru a stoca datele dvs., puteți crea foldere părinte individuale numite „tresors” pe care le puteți cripta. Orice folder local de pe computer poate fi transformat într-un tresor.

Dacă creați un nou tresor, fișierele sau folderele încărcate în acesta vor fi stocate doar în cloud, eliberând spațiu pe hard disk. Dacă doriți ca modificările pe care le faceți fișierelor locale să se sincronizeze automat, puteți activa această caracteristică în setările lui Tresorit. În mod alternativ, puteți trage și plasa un folder local în Tresorit și acesta se va sincroniza.

Un bonus de utilizare a infractiunilor este că acestea vă permit să controlați ceea ce este împărtășit cu alte persoane. Puteți partaja un link către orice tresor – sau la orice dosar sau fișier deținut într-unul – și destinatarii vor putea accesa acele fișiere, dar nu le vor putea edita decât dacă dați permisiunea.

Cealaltă opțiune este de a invita colaboratorii la un anumit tresor. Vor putea apoi să acceseze exact aceleași fișiere și foldere, permițându-le să le adauge, să le editeze sau să le șteargă. Acest lucru este ideal pentru un grup de persoane care doresc să colaboreze în aceleași fișiere, permițându-vă, în același timp, să păstrați alți infractori. 

Colaboratorii dvs. vor avea nevoie de conturi Tresorit pentru a face acest lucru, dar puteți partaja cu utilizatorii care au un cont Tresorit gratuit, deci costul este minim.

Alte caracteristici de securitate Tresorit

Unul dintre dezavantajele cunoștințelor zero este, de asemenea, cel mai mare beneficiu al său. Dacă vă pierdeți parola și nu aveți cheia de criptare, nu vă puteți accesa contul și fișierele dvs. vor fi pierdute pentru totdeauna. 

Tresorit nu vă poate reseta parola și nu va putea ocoli criptarea. Având în vedere acest lucru, luați în considerare utilizarea unui manager de parole bun, precum LastPass sau Dashlane, pentru a vă memora parola sau cheia.

O altă caracteristică opțională pe care ar trebui să o luați în considerare activare este autentificarea cu doi factori. Acesta este de obicei sub forma unui cod generat pe un anumit dispozitiv, cum ar fi telefonul. Cu excepția cazului în care hackerii au atât parola, cât și telefonul, nu vor putea să vă acceseze contul, oferind un alt nivel de securitate.

Cea mai mare problemă cu Tresorit, în comparație cu primii noștri doi furnizori, este costul. Va trebui să plătiți 12,50 USD pe lună pentru doar 200 GB stocare în cloud și o sumă uriașă de 30 USD pe lună pentru 2 TB. Acesta este de peste trei ori mai mare decât prețul Sync.com pentru aceeași cantitate de stocare. 

Dacă urmați un plan de afaceri, în prezent există o reducere de 50% pentru întreprinderile care necesită 10 sau mai mulți utilizatori, ceea ce face 15 USD pentru 1 TB de stocare pe utilizator pe lună.

4. Egnyte Connect

Egnyte este unul dintre cele mai sigure stocări în cloud pentru opțiunile de business și, cu siguranță, merită să aruncăm o privire dacă aveți nevoie să stocați fișiere comerciale, mai ales că a apărut în top în lista noastră cu cele mai bune furnizori de sincronizare și distribuire de fișiere pentru întreprinderi. Dacă sunteți un proprietar de întreprinderi mici, recomandăm cu siguranță să aruncăm o privire la recenzia noastră despre Egnyte. 

Egnyte-Connect-rețea-drive

Egnyte nu oferă o protecție de cunoaștere zero din cutie, dar dacă doriți să preluați controlul asupra stocării cheii de criptare, va trebui să utilizați Egnyte Key Management. Acest lucru vă permite să vă gestionați propriile chei de criptare, fie dvs., fie printr-o soluție terță parte, cum ar fi Microsoft Azure Key Vault. 

Trebuie menționat că Egnyte Key Management este disponibil doar în planul Enterprise Egnyte, astfel încât nu este ieftin.

Vestea bună este că, dacă planul Enterprise este prea mult, există un alt mod de a obține securitatea cunoașterii zero, chiar dacă furnizorul dvs. nu îl oferă. Programul de criptare vă permite să criptați fișierele înainte de a fi încărcate în cloud. 

Serviciile terților, cum ar fi Boxcryptor, vă permit să criptați fișierele dvs., indiferent de furnizorul pe care îl utilizați. Dacă doriți să aflați mai multe, aruncați o privire la recenzia noastră Boxcryptor.

Deoarece Egnyte este orientat către piața de întreprinderi, nu există planuri individuale. Dacă doriți să folosiți Egnyte pentru stocarea personală, atunci Planul echipei are cel puțin un singur utilizator și costă 10 USD pentru 1 TB de stocare.

Caracteristici de securitate Egnyte

În ciuda lipsei de cunoștințe zero, Egnyte oferă încă o mulțime de caracteristici de securitate puternice, în special protecția mai „fizică” pe care o pot solicita informațiile tale. Centrele sale de date au supraveghere 24 de ore, controale de acces biometric și sunt rezistente la dezastre naturale, asigurându-vă că informațiile dvs. sunt păstrate în siguranță. 

La un nivel mai tehnic, Egnyte folosește criptarea AES de 256 biți standard pentru industrie pentru stocarea datelor dvs. și protocolul TLS pentru a le proteja în timpul tranzitului. 

Există, de asemenea, o opțiune de a configura autentificarea în doi factori, astfel încât informațiile dvs. să fie în siguranță, chiar dacă parola dvs. este expusă. În calitate de administrator de cont, puteți, de asemenea, să setați cerințe minime privind puterea parolei pentru a vă asigura că niciunul dintre colegii dvs. nu încearcă să se conecteze cu parole slabe.

Planurile de afaceri Egnyte vă permit, de asemenea, să gestionați dispozitivele angajaților pentru a vă oferi un control mai mare asupra securității datelor. Puteți seta blocări de parole pentru ca utilizatorii să introducă un cod de patru cifre atunci când se conectează la Egnyte. De asemenea, este posibil să ștergeți de la distanță dispozitivele dacă sunt pierdute sau furate pentru a evita informațiile sensibile care cad în mâinile greșite.

5. MEGA

MEGA obișnuia să ofere gratuit 50 GB de stocare în cloud gratuit. Acesta nu mai este cazul, dar primiți un bonus nou de utilizator de 35 GB pentru primele 30 de zile, precum și alte bonusuri pentru utilizatorii de referință. După cum puteți citi în recenzia noastră MEGA, planurile sale plătite merită cu siguranță și ele.

MEGA

Compania are un pic de reputație, datorită infamului său creator, Kim Dotcom, care este dorit de SUA să facă față acuzațiilor de încălcare a dreptului de autor. Compania este acum independentă de conducerea și controlul său, dar continuă cu etosul său, oferind securitate de cunoștințe zero concepute pentru a împiedica agenții statului să acceseze datele voastre.

MEGA recomandă utilizarea unui manager de parolă, astfel încât să nu pierdeți accesul la informațiile dvs. și vă recomandăm o opțiune de genul 1Password pentru a face treaba. Spre deosebire de mulți furnizori de cunoștințe zero, MEGA vă oferă opțiunea de a salva o cheie de recuperare a copiei de rezervă în cazul în care pierdeți parola.

Criptarea end-to-end înseamnă că MEGA nu vă poate reseta parola pentru dvs., astfel că această cheie vă va permite să vă resetați parola singuri. Dacă nu gestionați corect această cheie de criptare, altcineva ar putea să vă reseteze parola și să vă acceseze contul, astfel încât va trebui să vă gândiți la stocarea în siguranță.

Abordarea MEGA se concentrează pe cea mai slabă legătură la securitatea datelor: utilizatorul. Având în vedere acest lucru, site-ul recomandă cu insistență utilizarea autentificării în doi factori, precum și criptarea întregului hard disk pentru a păstra securitatea datelor la punctul de utilizare. 

Confidențialitate MEGA

Centrele de date ale MEGA se află în locații rezonabile pentru confidențialitate, cum ar fi Luxemburg, Germania, Canada și Noua Zeelandă. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste locații nu face lista noastră de țări cu cele mai bune legi de confidențialitate în cloud. 

Mai important, niciunul dintre fișierele dvs. nu este niciodată stocat sau pus la dispoziție din SUA, astfel încât acestea nu se încadrează în legislația, cum ar fi Patriot Act. Locațiile europene înseamnă că prețul său este în euro, dar se ajunge la aproximativ 11 dolari pe lună pentru 2 TB de stocare în cloud.

MEGA respectă reglementările europene GDPR menite să protejeze datele cetățenilor UE. Compania face lucrurile cu un pas mai departe și aplică aceleași protecții GDPR tuturor utilizatorilor săi, indiferent dacă locuiesc sau nu în UE. 

Politica de confidențialitate a MEGA nu este la fel de clară precum unii dintre noi am văzut, dar afirmă în mod explicit că niciuna dintre datele dvs. personale nu va fi vândută niciunei terțe părți. În interesul transparenței, aplicațiile client ale MEGA sunt surse deschise, astfel încât oricine să le poată verifica dacă există erori sau probleme de securitate..

Există, de asemenea, un program de recompensare a vulnerabilității care oferă stimulente în numerar oricui poate găsi probleme potențiale de securitate.

6. SpiderOak

SpiderOak se remarcă în comparație cu alte opțiuni din această listă ca un serviciu de backup online, mai degrabă decât un furnizor de stocare cloud „adevărat”. Cu toate acestea, oferă și partajarea și sincronizarea fișierelor, astfel încât poate fi folosit ca spațiu de stocare în cloud, deși puteți sincroniza și partaja fișierele care fac parte din copiile de rezervă ale fișierelor. 

Chiar și așa, dacă căutați un serviciu de rezervă, precum și spațiu de stocare în cloud, atunci merită cu siguranță să aruncați o privire la recenzia noastră SpiderOak ONE.

Spider-vs-dropbox-păianjen-ul web

SpiderOak oferă standard criptarea cu cunoștințe zero. Utilizează criptarea AES de 256 biți pentru date în repaus și TLS / SSL pentru tot traficul de rețea. Fiecare fișier și folder este criptat cu o cheie diferită, precum și fiecare versiune a fișierelor dvs. Acest lucru permite SpiderOak să facă backup pentru mai multe versiuni ale fișierelor dvs., astfel încât să puteți reveni la o copie mai veche, dacă aveți nevoie.

Cu toate acestea, acest nivel de securitate nu se aplică fișierelor și folderelor pe care le-ați distribuit altor persoane. Dacă partajați un folder (pe care SpiderOak îl numește „compartimente”), atunci conținutul acelui folder nu mai este protejat de zero cunoștințe. Dacă doriți o securitate puternică chiar și pentru fișierele partajate, va trebui să analizați una dintre celelalte opțiuni din listă. 

SpiderOak este disponibil pentru Windows, Linux și macOS, evaluând foarte mult pe lista noastră de cele mai bune copii de rezervă pentru Mac. Există, de asemenea, aplicații pentru iOS și Android disponibile, dar acestea vă vor oferi acces de citire numai la contul dvs., astfel încât nu puteți încărca sau sincroniza de pe un telefon sau tabletă, ceea ce este o mare dezamăgire. În mod surprinzător, în prezent nu există o autentificare cu doi factori disponibilă.

SpiderOak cu siguranță nu este cea mai ieftină opțiune de pe lista noastră. Pentru 6 dolari pe lună, veți primi doar 150 GB stocare. Pentru 2 TB, va trebui să plătiți 14 dolari pe lună. De asemenea, nu există un nivel gratuit disponibil, deși există o probă gratuită de 21 de zile dacă doriți să încercați SpiderOak.

Confidențialitate SpiderOak

SpiderOak a avut un impuls important în ceea ce privește informațiile sale de confidențialitate atunci când a fost numit de către figura de securitate dragoste-ură Edward Snowden, ca exemplu de alternative Dropbox sigure care utilizează protecție zero. Spre deosebire de unii dintre furnizorii din această listă, SpiderOak are o politică de confidențialitate destul de clară și simplă. 

Singurele informații pe care le colectează sunt detaliile dvs. de conectare, informațiile de facturare și unele informații despre dispozitiv, cum ar fi cantitatea de date stocate pe serviciul său, precum și data și ora solicitării de acces. Potrivit SpiderOak, aceste informații nu sunt niciodată vândute sau împărtășite cu terțe părți decât să respecte cerințele legale.

Serverele SpiderOak au sediul în S.U.A., astfel încât datele dvs. sunt încă supuse Legii Patriot. Aceasta înseamnă că SpiderOak ar putea fi obligat să predea toate datele dvs. forțelor de ordine, dacă este necesar.

Cu toate acestea, deoarece SpiderOak folosește zero cunoștințe, datele dvs. vor fi criptate și nu vor putea fi citite fără parola sau cheia de criptare. Chiar dacă SpiderOak ar fi vrut să îl decripteze, nu ar fi posibil (cu excepția dosarelor partajate).

Cum ne-am ales cu furnizorii noștri

Ca și în cazul tuturor recenziilor de stocare în cloud, ne uităm la fiecare furnizor pentru a lua în considerare punctele tari și punctele slabe ale fiecăruia. Alegem care credem că sunt cei mai buni furnizori pentru fiecare categorie, indiferent de modul în care le-am evaluat în alte recenzii.

Scopul nostru este să vă oferim cele mai bune sfaturi posibile. Acesta este motivul pentru care suntem încântați să recomandăm SpiderOak, un produs de rezervă, în această listă de furnizori de stocare în cloud, datorită concentrării sale asupra securității combinate cu prețuri bune. De asemenea, este motivul pentru care pCloud și Sync.com fac lista noastră, cu planuri accesibile, precum și cu bune măsuri de securitate și confidențialitate oferite..

Gânduri finale

Dacă sunteți în căutarea celei mai sigure stocări în cloud, alegerea noastră cu numărul unu este Sync.com. Oferă criptare fără cunoștințe zero, chiar și pentru utilizatori gratuit. Planurile plătite au un preț rezonabil, așa că, dacă aveți o mulțime de date de stocat, nu va sparge banca.

O secundă apropiată este pCloud, care – deși necesită un supliment plătit pentru criptare – are câteva caracteristici unice care îl fac un concurențial puternic. Acestea includ posibilitatea de a decide ce fișiere și foldere obțin cea mai puternică criptare, permițându-vă să partajați alte fișiere cu diferiți utilizatori.

Tresorit, SpiderOak, Egnyte și MEGA aduc cu totul altceva pe masă, iar oricare dintre ei ar face o treabă excelentă pentru a vă păstra datele în siguranță în cloud. Vă rugăm să ne cunoaștem propriile gânduri și opinii cu privire la aceste servicii de stocare în cloud securizate în comentariile de mai jos și mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map