Cel mai bun stocare în cloud pentru avocați 2020

Avocații au multe pe placa lor, cea mai mare parte incluzând teancuri de facturi, rapoarte, documente de cercetare și alte documente. Colectarea tuturor acestor documente cu informații sensibile și organizarea lor poate dura sute de ore. Este mai ușor să le păstrați stocate online, de aceea am creat o listă cu cele mai bune stocări în cloud pentru avocați.


Un motiv important pentru mutarea documentelor dvs. importante în cloud este de a evita defecțiunile hard disk-ului, ceea ce ar distruge munca dvs. (citiți articolul nostru despre cât va dura hard disk-ul dvs.) Vă puteți baza pe unități externe, DVD-uri și unități flash, dar ele pot fi avariate sau furate. 

Unitățile cu stare solidă au o rată de eșec mai mică de 1%, ceea ce bate hard disk-urile. Cu toate acestea, unitățile de stare solidă înregistrează mai multe erori de date. În plus, toate aceste opțiuni sunt vulnerabile la incendii, inundații sau alte acte ale naturii. Sigur, centrele de date de stocare în cloud pot fi, de asemenea, distruse, dar aceste facilități sunt echipate pentru a face față amenințării unor astfel de accidente.

Strategia de bază a modului în care centrele de date de stocare în cloud vă protejează datele este redundanța, ceea ce înseamnă că stochează mai multe copii ale datelor dvs. în locații separate geografic. Este similar cu modul în care funcționează RAID. Centrele de date protejează, de asemenea, împotriva intruziilor și furtului.

Dacă acest lucru v-a convins despre valoarea mutării fișierelor dvs. în cloud, putem începe cu lista noastră de sugestii. Cu toate acestea, înainte de a ajunge la alegerea noastră de top, vom vorbi despre criteriile pe care le-am folosit pentru a face selecția noastră.

Ce face cel mai bun stocare în cloud pentru avocați

Nu este de mirare că securitatea puternică a norului ar trebui să fie preocuparea noastră principală atunci când alegem un serviciu adecvat. Avocații au date sensibile și este esențial să nu cadă în mâinile greșite. 

Securitatea ar trebui să includă funcții precum criptarea în repaus, protecția ransomware, protocolul SSL / TLS – care vă protejează fișierele în timpul tranzitului – și multe altele. Este importantă și autentificarea cu doi factori, care vă protejează contul.

Din motive evidente, serviciul de stocare în cloud ar trebui să aibă o criptare privată, de la capăt la capăt, ceea ce asigură nimeni, dar nu puteți citi datele dvs. (citiți mai multe despre modul în care funcționează cunoașterea zero în cloud.)

Deoarece avocații sunt o grămadă ocupată, serviciul ar trebui să funcționeze rapid și să aibă o experiență simplă și plăcută pentru utilizatori. Clienții săi desktop ar trebui să lucreze la majoritatea sistemelor de operare și să faciliteze sincronizarea și accesarea fișierelor. În total, serviciul ar trebui să fie suficient de simplu încât utilizatorii principali să nu fie nevoiți să apeleze la un expert pentru ajutor.

Avocații ar putea câștiga mult verde, dar pariem că nu vor să plătească mai mult decât trebuie. Acesta este motivul pentru care vom analiza cât de bune sunt planurile de abonament. Cel mai bine este dacă există mult spațiu de stocare ieftin. 

De asemenea, este bine dacă un serviciu are mai multe planuri, ceea ce face mai ușor să găsești unul potrivit pentru configurarea ta. Dacă aveți nevoie de mult spațiu, citiți cel mai bun ghid pentru furnizorii de spațiu de stocare online nelimitat.

Partajarea este importantă, de asemenea, deoarece avocații colaborează cu alții și trebuie să-și trimită dosarele într-un mod ușor și sigur. Acesta este motivul pentru care vom analiza ce opțiuni de partajare sunt disponibile și cât de sigure sunt acestea. 

Opțiunile de control al conținutului – cum ar fi datele de expirare, protecția parolelor și permisiunile – ajută la asta (citiți articolul nostru despre cum să stocați parolele în siguranță în cloud.) Acum, după ce am detaliat criteriile noastre, putem începe cu alegerea noastră de top, Sync .com.

Cel mai bun Cloud Storage pentru avocați: Sync.com

Cititorii noștri de multă vreme nu vor fi surprinși de faptul că Sync.com se află în vârful acestei liste. La urma urmei, este serviciul care se află în partea de sus a celei mai bune comparații de stocare în cloud. Cei mai mari contribuitori pentru aceasta sunt securitatea și confidențialitatea puternică a Sync.com.

Sync.com-ul Web-Control-Panel-Slider-1

Sync.com-Distribuire-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-autentificare-Slider-5

Anterior

Următor →

Sync.com folosește criptarea AES de 256 biți pentru a scramba fișierele în repaus și protocolul TLS pentru a le proteja de atacurile omului în timp ce sunt în tranzit pe serverele sale. Serviciul oferă, de asemenea, criptare privată, end-to-end (citiți mai multe în articolul nostru despre pericolele Wi-Fi-ului public.)

În plus, puteți folosi autentificarea în doi factori pentru a vă proteja parola împotriva hackerilor. Totuși, acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să luați măsurile pentru a configura o parolă puternică.

Sync.com folosește arhitectura RAID pentru serverele din centrele sale de date pentru a preveni ca erorile hardware să conducă la pierderea de date. Centrele de date sunt, de asemenea, certificate 1. Datorită acestor funcții, Sync.com se află, de asemenea, în partea de sus a celei mai sigure liste de stocare în cloud.

Este ușor de utilizat Sync.com, indiferent dacă folosiți clienții desktop, web sau mobile. Clientul desktop funcționează pe Windows și macOS, dar nu pe Linux. Dacă doriți un serviciu care să funcționeze bine cu pinguinul, citiți cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru activarea Linux. Puteți lansa clientul desktop prin pictograma barei de activități, iar restul experienței este simplu.

Dacă sunteți pe un computer diferit, puteți accesa același set de funcții utilizând clientul web. Interfața sa este rapidă și clară, ceea ce face ușor să observați ceea ce aveți nevoie.

Aplicațiile pentru smartphone sunt simplificate și sunt disponibile pentru Android și iOS. Îl puteți utiliza pentru a încărca automat fotografii și videoclipuri în cloud, accesa fișierele dvs. cloud și a le face disponibile offline.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Înainte de a introduce lotul cu Sync.com, puteți utiliza planul gratuit, numit Starter de sincronizare, pentru a testa serviciul. Vă oferă 5 GB de stocare gratuită, ceea ce nu este mult, dar puteți finaliza un proces de mai mulți pași pentru a obține 1 GB de stocare bonus. În plus, primești 1 GB pentru fiecare persoană pe care o faci referire, până la 20 GB. 

Cei care doresc un plan personal pot alege între Personal Pro 500GB și Personal Pro 2TB. Primul costă 49 ​​de dolari pe an, ceea ce ajunge la aproximativ 4 dolari pe lună, iar cel de-al doilea costă 96 USD pe an, ceea ce este de 8 dolari pe lună, ceea ce îl face una dintre cele mai bune oferte în stocarea în cloud. Cu toate acestea, trebuie să plătiți tot anul în avans. 

Este ușor să partajați fișiere sau foldere ca link-uri. Sync.com le va cripta, chiar și pe un cont gratuit. Le puteți trimite prin e-mail sau le puteți copia și lipi. Indiferent de metodă, puteți seta o parolă folosind un cont gratuit, puteți șterge o legătură pentru a opri partajarea sau activarea confidențialității sporite, care permite criptarea end-to-end pe link-urile partajate. 

De asemenea, puteți crea foldere de echipă folosind clientul web, pe care îl puteți proteja cu permisiuni, cum ar fi doar citire sau citire și scriere. Este ușor să vedem de ce Sync.com se află în partea de sus a celei mai bune stocări cloud pentru lista de distribuire.

Sync.com face o treabă excelentă în fiecare categorie. Este sigur, ieftin, ușor de utilizat și oferă opțiuni puternice de control de conținut atunci când partajați. Acestea fiind spuse, experiența utilizatorului ar putea fi mai lustruită, iar opțiunea de plată pe lună ar fi binevenită. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest serviciu, citiți recenzia noastră Sync.com.

pCloud

pCloud este o companie din Elveția care se află chiar în spatele Sync.com în această listă și în comparația noastră generală. Cu toate acestea, diferența nu este uriașă și pCloud vă oferă, de asemenea, o securitate puternică, o ușurință de utilizare bună și opțiuni de partajare capabile. Cu toate acestea, pCloud percepe o taxă suplimentară pentru criptarea sa privată. pCloud îl numește „pCloud Crypto” și vă încasează 3,99 USD pe lună pentru a-l utiliza. Vă sfătuim să îl obțineți, ținând cont de legile și reglementările SUA.

fișiere de interfață web pCloud

folderul de sincronizare pCloud

pCloud Share File Link

pCloud Link-uri de descărcare

pCloud Drive Client

Anterior

Următor →

În plus, unii dintre cititorii noștri au raportat că, dacă nu utilizați Crypto, pCloud vă va scana fișierele pentru a vă asigura că nimic nu încalcă condițiile de utilizare. Dacă se întâmplă, fișierele vor fi eliminate.

Pe lângă criptarea privată, pCloud folosește criptarea AES de 256 biți pentru a proteja fișierele în repaus și protocolul TLS / SSL pentru a proteja fișierele în timpul transferului. Când fișierele ajung la unul dintre centrele sale de date, pCloud creează cinci copii și le distribuie la cel puțin trei servere. 

Centrele de date ale pCloud sunt sub pază și au supraveghere 24/7. În plus, utilizează autentificarea cu doi factori pentru a vă proteja contul dacă cineva vă fură datele de acreditare.

Este ușor de utilizat clientul de desktop al pCloud. Îl poți accesa folosind pictograma tăvii sistemului sau unitatea pCloud din managerul de fișiere ale sistemului. Interfața nu este atractivă, dar este clară și intuitivă.

Alte motive pentru care ne place pCloud

Înainte de a introduce detaliile cărții de credit, puteți să vă asigurați că pCloud este o alegere bună folosind planul său gratuit, care vă oferă până la 10 GB spațiu de stocare. Aceasta este o ofertă excelentă și una care a ajutat pCloud să facă din companiile noastre cele mai bune servicii cloud cu mari planuri de servicii gratuite.

Există doar două planuri personale, dar acestea sunt suficiente pentru că sunt competitive. Premium oferă 500 GB pentru 4,99 USD pe lună, ceea ce este redus la 3,99 USD pe lună dacă plătiți un an în avans. 

Premium Plus vă stabilește înapoi pentru un echivalent de 7,99 USD pe lună, dacă plătiți tot anul și oferă 2 TB de stocare. Dacă alegeți să plătiți timp de o lună, veți plăti 9,99 USD. 

Pentru a partaja un fișier sau folder cu colaboratorii dvs. folosind pCloud, trebuie să le adăugați numele sau e-mailurile. Alții pot utiliza link-uri de încărcare pentru a încărca fișiere în cloud.

Puteți seta parole și date de expirare pentru a proteja legăturile, dar ambele necesită abonare la un plan premium. pCloud oferă un tabel util care arată statistici și pentru acțiunile dvs. Rețineți că puteți partaja numai fișierele care nu sunt criptate cu suplimentul de criptare a cunoștințelor zero de pCloud.

Așa cum am spus, diferența dintre pCloud și Sync.com se reduce la cunoașterea gratuită și la plata zero. Nu este o mică diferență și este cea care plasează pCloud pe locul doi în această listă. Totuși, pCloud are o mulțime de aspecte care depășesc domeniul de aplicare al acestei liste. Puteți citi mai multe despre ele în recenzia noastră pCloud.

Tresorit

La fel ca serviciile anterioare, Tresorit se află pe această listă datorită arsenalului său larg de caracteristici puternice de securitate. Cu toate acestea, din cauza lor, Tresorit nu vine ieftin.

Tresorit folosește criptarea AES de 256 biți pentru a proteja fișierele în repaus, criptarea cu cunoștințe zero pentru a vă proteja confidențialitatea și protocolul TLS pentru a preveni atacurile care vizează fișierele în timpul transferului. În plus, oferă o autentificare în doi factori pentru a vă proteja contul în cazul în care cineva reușește să vă fure acreditările.

Tresorit-pagina de start-2019

Tresorit a avut o provocare deschisă de hacking, dar nimeni nu a reușit să spargă apărarea serviciului. Dacă doriți să aflați mai multe despre numeroasele caracteristici de securitate ale Tresorit, citiți lucrările sale de securitate.

Tresorit își păstrează serverele în centrele de date Microsoft Azure din Irlanda și Olanda. Microsoft Azure are o securitate puternică, după cum puteți citi în review-ul nostru Microsoft Azure. 

În plus, Tresorit replică fișierele dvs. pe mai multe servere dintr-un centru de date pentru a reduce riscul de pierdere a datelor și pentru a crește disponibilitatea fișierelor dvs..

Clientul de birou al Tresorit funcționează pe Linux, precum și pe Windows și macOS. Este clar și atractiv, dar este, de asemenea, mai complex de utilizat decât clientul mediu obișnuit, deoarece trebuie să creați foldere de sincronizare individuale, numite „tresors”, pentru a sincroniza fișierele.

Pe lângă clientul desktop, puteți utiliza și aplicația web Tresorit pentru a vă accesa spațiul de stocare în cloud. Dispune de un design minimalist care facilitează navigarea.

Aplicația smartphone a Tresorit funcționează pe Android și iOS. Îl puteți utiliza pentru a încărca fotografii și videoclipuri de pe telefon, pentru a accesa spațiul de stocare în cloud și pentru a face fișierele disponibile pentru utilizare offline. În plus, are o blocare a parolei pentru a o face mai sigură.

Alte motive pentru care ne place Tresorit

Este greu să-ți placă prețurile lui Tresorit, dar cel puțin există un proces gratuit pe care îl poți folosi înainte de a decide să plătești. Cel mai ieftin plan este Premium, care încasează 10,42 USD pe lună și vă oferă doar 200 GB spațiu de stocare. Solo, celălalt plan personal, oferă 2 TB de spațiu pentru 24 de dolari pe lună.

Dacă aveți nevoie de stocare pentru întregul cabinet de avocatură, puteți utiliza unul dintre planurile de afaceri ale Tresorit. Întreprinderile mici reprezintă 20 USD pe lună pe utilizator pentru 1 TB de stocare pentru fiecare utilizator. Afacerile sunt în prezent cu o reducere de 50 la sută, ceea ce face 12 USD pe lună pe utilizator. 

Puteți partaja fișiere și foldere folosind aplicația web sau desktop. Pentru a partaja conținut cu anumite persoane, puteți să trimiteți un link prin e-mail sau să generați un link și să-l copiați și să-l lipiți. Puteți partaja un folder prin generarea unui link sau invitarea utilizatorilor prin e-mail.

Dacă Tresorit vă intrigă și credeți că ar putea fi un meci bun, citiți mai multe despre asta în recenzia noastră pentru Tresorit.

MEGA

MEGA face reclamă ca o companie de confidențialitate și acest lucru este justificat de criptarea sa cu cunoștințe zero, care este disponibilă chiar și pentru utilizatorii liberi. În plus, are alte caracteristici de securitate.

Utilizează criptarea AES pentru a scramba fișierele în repaus, dar nivelul său este de 128 biți, ceea ce nu este la fel de puternic ca AES 256 biți. Acestea fiind spuse, nimeni nu a reușit să-l crape, din câte știe cineva. În plus, folosește protocolul TLS pentru a proteja datele în timpul transferului. 

MEGA-Homepage-2018

Autentificarea în doi factori este disponibilă pentru a vă asigura și datele de acreditare. Un alt dezavantaj este faptul că codul sursă este public, astfel încât oricine dorește să verifice securitatea MEGA poate face acest lucru.

Clientul desktop MEGA este atractiv și simplu. Funcționează pe Windows, macOS și Linux. Interfața web este rapidă, clară, ușor de utilizat și vă permite să glisați și să fixați aproape oriunde pentru a vă încărca fișierele. Majoritatea serviciilor nu oferă un mod atât de ușor de a trage și arunca.

Aplicația pentru smartphone-uri este disponibilă pentru Android și iOS și sunt ușor de utilizat. Pe lângă faptul că vă permite să vă accesați fișierele, să încărcați automat fotografii și videoclipuri și să faceți fișierele disponibile pentru utilizare offline, puteți utiliza și aplicația pentru a discuta cu alți utilizatori MEGA.

Alte motive pentru care ne place MEGA

Planul gratuit începe cu 50 GB, dar 35 dintre cei dispar după o lună. Puteți parcurge anumiți pași pentru modernizarea spațiului dvs. până la 45 GB, dar și acest lucru expiră. În cele din urmă, asta vă lasă cu 15 GB, ceea ce nu este încă nimic de discutat.

Abonamentele Pro nu sunt o ofertă atât de bună. Primul, Pro Lite, costă 5,79 USD pe lună pentru doar 200 GB stocare. Pentru 11,59 dolari pe lună, primiți 1 TB de spațiu, ceea ce reprezintă o afacere decentă dacă ne întoarcem cu ochii la alte oferte de pe piață. Celelalte două planuri nu sunt nici o ofertă grozavă.

Puteți partaja fișierele dvs. cu contactele dvs. MEGA direct sau prin generarea și trimiterea unui link. Pentru a partaja foldere, puteți genera un link sau puteți trimite o invitație prin e-mail. Dacă utilizați e-mail, puteți acorda diferite niveluri de permisiuni, inclusiv citire, citire și scriere sau acces complet. 

O notă plăcută este faptul că, cu ajutorul share-urilor sale zero, MEGA nu poate vedea ce partajați. Alții care doresc să acceseze conținutul dvs. vor trebui să folosească mai întâi o cheie de decriptare. Abonamentele plătite vă permit să adăugați date de expirare și parole și la linkurile dvs..

MEGA este sigur și privat, dar nu are cele mai bune planuri de prețuri și avem, de asemenea, rapoarte că viteza sa poate varia cu o marjă mare. Dacă doriți să aflați mai multe despre asta, citiți recenzia noastră MEGA.

OneDrive

Microsoft OneDrive este unul dintre cele mai populare servicii, alături de Google Drive și Dropbox (vezi cum se compară aceste servicii în recenzia noastră Dropbox față de Google Drive). OneDrive obișnuia să dispună de caracteristici puternice de securitate, dar recent le-a actualizat, ceea ce a făcut ca acesta să se afle în această listă. 

Acestea fiind spuse, OneDrive nu are criptare privată, acesta fiind principalul motiv pentru care se află la sfârșitul cozii listei. OneDrive include criptare în repaus care constă din criptarea la nivel de disc BitLocker și criptarea per-file a conținutului clienților. Nivelul său este AES 256 biți. 

Fișiere Interfață Web OneDrive

Slider Folder pentru sincronizare OneDrive

OneDrive App Launcher

OneDrive Creare partajare fișiere link

OneDrive Word Online

Anterior

Următor →

În plus, OneDrive folosește protocolul TLS pentru a securiza fișierele în tranzit către servere. Ambele planuri Office 365 pot detecta atacuri ransomware și vă pot ajuta să restaurați fișierele dvs. în OneDrive. Când OneDrive detectează un atac, veți primi o notificare prin e-mail sau aplicațiile sale mobile sau desktop, atunci veți fi ghidat prin procesul de recuperare.

La fel ca în cazul majorității serviciilor, clientul desktop OneDrive este format dintr-un folder de sincronizare și o pictogramă a tăvii de sistem. Este ușor de utilizat, dar funcționează doar pe Windows și macOS. Nu este însă o surpriză, având în vedere că vine de la Microsoft.

Aplicația web este simplă, ușor de navigat și vă permite să vă manipulați fișierele din cloud. Interfața are culori care evidențiază ceea ce este important, linii clare de diviziune și mult spațiu negativ, ceea ce face plăcut pentru ochi.

Alte motive pentru care ne place OneDrive

OneDrive are mai multe planuri personale. Planul de 50 GB este de doar 1,99 USD pe lună. Aceasta este o afacere decentă, dar nu oferă prea mult spațiu de stocare. Totuși, ar putea fi suficient pentru avocați, dacă încarcă doar documente.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, vă puteți abona la planul personal Office 365 pentru 6,99 USD pe lună sau 69,99 USD dacă plătiți pentru anul respectiv. Obține 1 TB de stocare.

Dacă doriți mai mulți utilizatori și aveți nevoie de funcții de afaceri, vă puteți abona la OneDrive pentru Business Plan 1 sau 2, care fac parte dintr-un serviciu separat numit OneDrive pentru afaceri. Dacă asta vă intrigă, citiți recenzia noastră OneDrive pentru afaceri. 

Planul de afaceri 1 este de 5,00 USD pe lună pe utilizator și oferă 1 TB de stocare per utilizator, în timp ce Business Plan 2 este de 10,00 USD pe lună pe utilizator și oferă stocare nelimitată..

OneDrive este un serviciu capabil, dar unul care nu include criptare privată și nu acceptă Linux. Pentru mai multe informații despre alte funcții OneDrive, citiți recenzia noastră OneDrive.

Gânduri finale

Alegerea unui serviciu potrivit pentru avocați depinde cel mai mult de securitatea puternică și ușurința de utilizare. Am reflectat asta în lista noastră și am împins Sync.com și pCloud în top, în timp ce Tresorit este al treilea, datorită prețurilor mari. MEGA este o alegere decentă, dar care se străduiește să corespundă prețurilor primelor două servicii. OneDrive are un preț mai bun, dar nu are criptare privată.

Cunoașteți un alt serviciu potrivit pentru avocați pe care nu am reușit să-l includem aici? Povestește-ne totul despre asta și ne oferă gândurile tale despre articol în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map