Cel mai bun stocare în cloud din domeniul cunoașterii zero din 2020: siguranța în primul rând

Legile, proiectele și reglementările din întreaga lume transformă confidențialitatea într-un lux. Unul dintre statele membre care implementează astfel de legi este Uncle Sam din SUA are proiectul PRISM, USA Patriot Act și CLOUD Act. Agenția Națională de Securitate din SUA nu se gândește să utilizeze aceste legi, astfel încât să ai cel mai bun spațiu de stocare în cloud cunoștințe zero pentru a-ți proteja fișierele este esențial..


Acestea fiind spuse, alte țări nu sunt în urmă. Unele țări din UE acționează uneori fără să ținem cont de confidențialitatea dvs. Francezii au propriul proiect de spionaj, iar Marea Britanie a trecut de la Investigatory Powers Act, care este chiar mai înfricoșător decât omologii săi din SUA..

Puteți citi mai multe despre legile de confidențialitate în funcție de țară în care țările noastre au cel mai bun ghid privind legile de confidențialitate în cloud. Canada nu se află pe această listă, deoarece am făcut un articol separat despre legile private de confidențialitate din țara de arțar.

Cu legi bune de confidențialitate în vigoare și o protecție adecvată de cunoaștere zero, serviciile de stocare în cloud vă vor ajuta să ștergeți spațiul de pe hard disk prin mutarea fișierelor dvs. în cloud În plus, fișierele dvs. nu vor fi în siguranță împotriva blocărilor de pe hard disk și a defecțiunilor. Acest lucru este important deoarece nu este sigur că software-ul de recuperare a datelor va putea prelua fișierele.

Cel mai bun stocare în cloud cu cunoștințe zero din 2020

Ce este Zero-Knowledge?

Cunoașterea zero este un nume alternativ pentru criptarea privată, de la capăt la sfârșit. Privat înseamnă că nimeni, dar nu vă puteți citi fișierele. Acest lucru se datorează faptului că criptarea este efectuată pe dispozitivul dvs. local înainte ca fișierele să fie transferate în cloud. Deoarece utilizați o parolă pe care o cunoașteți numai pentru criptare, fișierele nu pot fi decriptate după transfer. Aceasta este partea „de la capăt”. 

Acest lucru vă asigură confidențialitatea, deoarece un serviciu de stocare în cloud care oferă cunoștințe zero nu vă poate furniza autoritățile fișierele necriptate. Acestea fiind spuse, dacă uitați parola, serviciul de stocare în cloud nu îl va putea reseta pentru dvs. și veți pierde accesul la fișierele dvs. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să utilizați unul dintre cei mai buni manageri de parole pentru a vă stoca parola.

Ne-am ales concurenții dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud. Dacă în schimb căutați backup, citiți lista noastră cu cele mai bune servicii de backup online. Puteți afla mai multe despre diferența dintre stocarea în cloud și backupul cloud aici. 

Înainte de a ajunge pe lista noastră cu cele mai bune servicii de stocare în cloud de cunoștințe zero, să definim criteriile pe care le-am folosit pentru a le face.

Ce face cel mai bun stocare în cloud cu cunoștințe zero

Evident, serviciul de stocare în cloud trebuie să ofere protecție zero pentru cunoaștere. Ne vom asigura că este puternic și nu are lacune pe care compania le-ar putea folosi pentru a vă invada confidențialitatea. 

O securitate puternică în cloud este, de asemenea, o necesitate. Include funcții precum protocolul SSL / TLS, care vă protejează fișierele în tranzit, protecția ransomware și multe altele. Este importantă și autentificarea cu doi factori, care vă protejează contul.

Cel mai bine este să aveți planuri care să ofere mai mult spațiu de stocare ieftin. Cu cât planurile oferă mai mult serviciul, cu atât mai bine, deoarece va fi mai ușor să găsiți unul care să se potrivească nevoilor dvs. Dacă sunteți în căutarea unui mare lucru, consultați alegerile noastre pentru cele mai bune oferte în stocarea în cloud.

O experiență plăcută și simplă pentru utilizatori este plăcută, deoarece vă va face interacțiunea cu serviciul de stocare în cloud mult mai plăcut. O interfață intuitivă și ușor de utilizat vă va ajuta. În plus, clienții ar trebui să lucreze la cele mai populare sisteme de operare și să ruleze pe desktop, web și mobil.

Cât de rapid poți transfera fișierele tale va depinde de furnizorul de servicii de internet, de serviciul de stocare în cloud și de cât de aproape de serverul său. Cu cât sunteți mai aproape de serviciu, cu atât va fi mai bună viteza de conectare. Transferarea multor fișiere ar putea impozita calculatorul dvs., așa că este bine dacă un serviciu poate limita utilizarea resurselor de sistem. O opțiune pentru accelerarea vitezei de încărcare este, de asemenea, bună.

1. Cel mai bun stocare în cloud cu cunoștințe zero: Sync.com

Sync.com a fost fondată la Toronto în 2011, iar dedicarea sa pentru o securitate puternică a utilizatorului și confidențialitate a ajutat-o ​​să depășească această listă și comparația noastră de stocare în cloud. Are sediul în Canada, astfel încât să beneficiați de legile canadiene privind confidențialitatea.

Scramblează fișierele dvs. folosind criptarea AES de 256 biți și folosește protocolul TLS pentru a proteja fișierele aflate în tranzit către serverele sale de atacurile omului în mijloc. Serviciul respectă zero cunoștințe. În plus, oferă o autentificare în doi factori care vă ajută să vă protejați parola împotriva hackerilor, dar ar trebui să creați o parolă puternică, indiferent.

Sync.com-ul Web-Control-Panel-Slider-1

Sync.com-Distribuire-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-autentificare-Slider-5

Anterior

Următor →

Centrele de date Sync.com folosesc arhitectura RAID pentru a preveni că eșecurile serverului duc la pierderea de date și sunt certificate SOC 1. Datorită acestor funcții, Sync.com se află în partea de sus a celei mai sigure liste de stocare în cloud.

Înainte de a decide să vă abonați, puteți utiliza Sync Starter, un plan gratuit care oferă 5 GB spațiu de stocare. Nu este mare lucru, dar îl ajută să facem cel mai bun spațiu de stocare în cloud, cu rotunjirea planurilor de servicii mari. Totuși, este suficient să vezi dacă Sync.com funcționează pentru tine. Dacă parcurgeți mai mulți pași, puteți obține 1 GB de stocare suplimentară. Puteți adăuga, de asemenea, 1 GB per sesizare până la 20 GB.

Există două planuri personale: Personal Pro 500GB și Personal Pro 2TB. Primul este de 49 $ pe an, iar cel de-al doilea este de 96 $ pe an. Cu toate acestea, nu există planuri lunare. Totuși, aceste prețuri competitive fac din planurile Sync.com unele dintre cele mai bune de pe piață.

Utilizatorii de afaceri pot începe cu Business Solo, care furnizează 2 TB pentru 96 $ pe an. Business Pro primește 1 TB pe utilizator pentru 60 USD pe an. Este necesar un număr minim de doi utilizatori și există maximum 50. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, vă puteți abona la planul Business Pro Advanced, care oferă până la 10 TB de stocare pe utilizator pentru 180 USD pe an.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Clientul desktop Sync.com este ușor de utilizat. Îl puteți accesa prin pictograma barei de activități. Funcționează pe Windows și macOS, dar nu pe Linux. Dacă doriți suport Linux, citiți cel mai bun spațiu de stocare cloud pentru compararea Linux. 

Vitezele de transfer ale Sync.com sunt mai mici decât media. Faptul că serverele sale sunt în Ontario, Canada și am fost la Belgrad, Serbia, când am efectuat teste în review-ul nostru Sync.com avea ceva de-a face cu asta. Ar trebui să vă așteptați să aveți viteze mai rapide dacă sunteți mai aproape de serverele sale.

Dacă transferul utilizează prea mult din resursele sistemului dvs., puteți accelera procesul de sincronizare. Există o opțiune de a limita încărcările și descărcările lunare dacă aveți și un plan de date limitat.

Sync.com nu utilizează sincronizarea la nivel de bloc. Este normal, totuși, deoarece sincronizarea la nivel de bloc și criptarea cunoașterii zero nu funcționează bine împreună.

Sync.com face o treabă excelentă în asigurarea confidențialității și securității utilizatorilor, are planuri de abonare ieftine și este ușor de utilizat, toate acestea ajută la topul acestei liste.

2. pCloud

pCloud este o companie din Elveția, dar vă păstrează datele pe terenul unchiului Sam. Din fericire, oferă criptare cu zero cunoștințe pentru a echilibra asta. Totuși, ceea ce nu este atât de bun este că trebuie să plătiți în plus pentru a obține acest lucru.

pCloud numește criptarea sa privată „pCloud Crypto” și trebuie să plătiți 3,99 USD pe lună pentru a o folosi. Vă sugerăm să îl obțineți luând în considerare legile și reglementările S.U.A. În plus, am auzit de la cititori că pCloud va parcurge fișierele dvs. pentru a vă asigura că nimic nu încalcă condițiile de utilizare dacă nu utilizați Crypto.

fișiere de interfață web pCloud

folderul de sincronizare pCloud

pCloud Share File Link

pCloud Link-uri de descărcare

pCloud Drive Client

Anterior

Următor →

Ca o dovadă a securității sale, pCloud a găzduit o provocare de piratare Crypto, dar nimeni nu a fost în măsură să o completeze.

Pe lângă criptarea privată, pCloud folosește protocolul TLS / SSL pentru a proteja fișierele în timpul transferului și criptarea AES de 256 biți pentru a le proteja în repaus. Când fișierele ajung la unul dintre centrele sale de date, cinci copii sunt create și distribuite la cel puțin trei servere. Centrele de date sunt securizate și monitorizate 24/7.

pCloud folosește autentificarea cu doi factori pentru a vă proteja contul dacă cineva vă fură datele de acreditare.

Înainte de abonare, puteți utiliza planul gratuit, care vă oferă un stoc generos de 10 GB. Puteți parcurge mai mulți pași după înregistrare pentru a obține un supliment de 4 GB de stocare gratuită. În plus, fiecare prieten la care faceți referire primește 1 GB de spațiu suplimentar până la 20 GB. Datorită acestui fapt, este în partea de sus a celor mai bune companii cloud cu lista de planuri gratuite gratuite.

Ca Sync.com, pCloud are doar două planuri personale, dar sunt competitive. Planul Premium 500 GB este de 4,99 USD pe lună, iar planul Premium Plus 2TB este de 9,99 USD pe lună. Dacă plătiți cu un an în avans, prețurile scad la 47,88 USD, respectiv 95,88 USD pe an. 

Dacă credeți că pCloud este excelent și doriți să îl utilizați mult timp, ar trebui să cumpărați o licență pe viață, deoarece vă vor economisi mulți bani pe termen lung.

Alte motive pentru care ne place pCloud

Utilizarea clientului desktop este plăcută și ușoară. Îl puteți accesa cu pictograma tăvii sistemului sau cu unitatea pCloud din managerul de fișiere ale sistemului. Interfața este oarecum drabă, dar este clară și intuitivă. Este disponibil pentru Windows, macOS și Linux.

Dacă sunteți pe un computer diferit și aveți nevoie să vă accesați fișierele, puteți utiliza interfața web. Este rapid, are mai multe caracteristici și oferă o experiență fluidă. Nu este bine să transferați fișiere mari, totuși, ar trebui să utilizați clientul pentru desktop pentru asta.

Aplicația mobilă este, de asemenea, ușor de utilizat. Îl puteți utiliza pentru a încărca automat fotografii și pentru a reda fișiere audio și video. Este disponibil pentru Android și iOS.

pCloud își păstrează serverele în SUA, dar a fost mult mai bine în testele noastre decât Sync.com. Vitezele de transfer s-au potrivit cu ceea ce ne așteptam, având în vedere viteza de conectare. Puteți limita viteza manual dacă pCloud preia prea mult lățimea de bandă. Citiți recenzia noastră pCloud pentru a afla detalii despre testele noastre de viteză.

pCloud percepe o taxă suplimentară pentru criptarea cunoașterii zero, acesta fiind principalul motiv pentru care am plasat-o în spatele Sync.com.

3. Tresorit

Tresorit este una dintre cele mai sigure soluții de stocare în cloud datorită criptării sale zero și a altor caracteristici de securitate. Cu toate acestea, este necesar să plătiți mai mult pentru a vă bucura de ele.

Serviciul folosește criptarea cu cunoștințe zero pentru a vă proteja confidențialitatea, protocolul TLS pentru a preveni atacurile care vizează fișierele în timpul transferului și criptarea AES de 256 biți pentru a proteja fișierele în repaus. În plus, autentificarea cu doi factori este disponibilă pentru a vă proteja contul în cazul în care cineva vă fisură parola.

tresorit-vs-dropbox-tresorit-desktop-

Nimeni nu a reușit să-l crape pe Tresorit în timpul provocării sale deschise de hacking. Dacă doriți să aflați mai multe despre funcțiile de securitate extinse ale Tresorit, citiți lucrările sale de securitate.

Tresorit își deține serverele în centrele de date Microsoft Azure din Irlanda și Olanda, citiți recenzia noastră Microsoft Azure pentru a afla mai multe.

Tresorit replică fișierele dvs. pe mai multe servere dintr-un centru de date pentru a reduce riscul de pierdere a datelor și pentru a crește disponibilitatea fișierelor dvs..

Nu există niciun plan gratuit, dar puteți utiliza un proces gratuit pentru a-l testa. Cel mai ieftin plan este Premium cu 10,42 USD pe lună pentru doar 200 GB spațiu de stocare. Solo este celălalt plan personal și oferă 2 TB de spațiu pentru 24 de dolari pe lună.

Tresorit are, de asemenea, planuri de afaceri. Întreprinderile mici reprezintă 20 USD pe utilizator pe lună și vă oferă 1 TB de stocare pentru fiecare utilizator. Afacerile beneficiază de o reducere de 50 la sută la momentul acestei scrieri, ceea ce face 12 USD pe utilizator pe lună. Enterprise este de 24 USD pe utilizator pe lună și acceptă mai mult de 100 de utilizatori.

Alte motive pentru care ne place Tresorit

Tresorit se numără printre cele mai bune servicii de stocare cloud, dar experiența sa pentru utilizatori este mai complexă decât media. Acest lucru se datorează faptului că este necesar să creați un instrument de comutare individual pentru a sincroniza fișiere. Clientul desktop funcționează pe Windows, macOS și Linux. Sincronizarea este complexă, dar clientul desktop este clar și ușor de utilizat. De asemenea, este unul dintre cele mai atractive de pe piață.

Puteți utiliza aplicația web Tresorit pentru a accesa spațiul dvs. de stocare în cloud. Are un design minim, așa că este ușor de navigat.

Aplicația smartphone a Tresorit funcționează pe Android și iOS. Îl puteți utiliza pentru a vă accesa spațiul de stocare, pentru a lucra offline și pentru a încărca fotografii și videoclipuri de pe telefon. În plus, îl puteți securiza cu o blocare a parolei.

Viteza de încărcare a lui Tresorit este medie, dar viteza de descărcare este mai mică decât ar trebui. Dacă descoperiți că Tresorit interferează cu munca dvs. sau vă aflați într-un plan de date limitat, puteți limita lățimea de bandă a rețelei. Puteți citi mai multe despre Tresorit în recenzia noastră pentru Tresorit.

4. MEGA

MEGA a fost lansat în 2013 de Kim Dotcom și este una dintre cele mai controversate companii de stocare în cloud. Cu toate acestea, are o securitate puternică, care are criptare cu cunoștințe zero.

Nivelul de criptare în repaus este AES pe 128 biți, care nu este la fel de puternic ca AES 256 biți, dar nimeni nu a reușit să-l crăpească așa cum știe cineva. De asemenea, folosește protocolul TLS pentru a proteja datele în timpul transferului. Oferă, de asemenea, autentificarea cu doi factori.

MEGA-Homepage-2018

MEGA are patru planuri, dar niciunul nu poate corespunde valorilor primelor două servicii din această listă. PRO LITE este de 5,69 USD pe lună și vă oferă doar 200 GB spațiu de stocare. Pentru 2 TB de spațiu de stocare, trebuie să vă abonați la planul PRO II, care este de 11,38 USD pe lună. Dacă plătești cu un an în avans primești două luni gratis.

Ceea ce face MEGA mai atrăgător este planul său gratuit, care oferă inițial 50 GB spațiu liber, dar care scade la 15 GB, deoarece 35 GB expiră după un timp.

Alte motive pentru care ne place MEGA

Clientul desktop MEGA este atractiv, clar și nu vă va lăsa să vă zgârieți în cap. Funcționează pe Windows, macOS și Linux. 

Interfața web este ușor de utilizat și simplă. Are una dintre cele mai bune caracteristici de drag-and-drop, deoarece poți arunca fișierele practic oriunde.

Nu veți avea probleme cu aplicațiile mobile. Este disponibil pentru Android și iOS. Partea principală a ecranului vă permite să vă accesați fișierele, în timp ce meniul de jos vă permite să accesați chatul și camera, să încărcați și să vizualizați folderele partajate și fișierele dvs. offline. De asemenea, puteți seta aplicația să încarce automat fotografiile și videoclipurile dvs..

MEGA își păstrează serverele în Europa, Canada și Noua Zeelandă. Totuși, acest lucru nu ne-a ajutat să atingem viteza pe care ne-am așteptat-o. MEGA a fost mai lent decât media. În plus, există o mulțime de comentarii la recenzia noastră MEGA care se plâng de viteze lente.

5. Woelkli

Woelkli se bazează pe Nextcloud, care vă ajută să construiți și să mențineți propriul dvs. spațiu de stocare în cloud. Dacă asta vă interesează, citiți cel mai bun articol despre instrumentele de stocare în cloud DIY. Woelkli păstrează fișierele dvs. în Elveția, astfel încât să vă puteți bucura de unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume. 

Totuși, nu va trebui să vă bazați pe aceste legi, deoarece Woelkli are criptare cu cunoștințe zero. Woelkli nu vă poate recupera parola în mod implicit, dar puteți dezactiva cunoștințele zero dacă credeți că puteți uita parola.

Woelkli-pagina de start-2019

Woelkli folosește protocolul TLS și criptarea AES pe 256 biți, care vă scamează fișierele în repaus. Pentru a vă proteja contul, Woelkli folosește și autentificarea cu doi factori. În plus, utilizatorii Pro își pot scana fișierele folosind ClamAV pentru a-și proteja dispozitivele de troieni, viruși și multe altele.

Planul gratuit al lui Woelkli oferă doar 1 GB spațiu de stocare, dar este suficient pentru a înțelege modul în care funcționează serviciul..

Planurile plătite ale lui Woekli sunt printre cele mai scumpe de pe piață. Pentru 10 GB spațiu de stocare, trebuie să plătiți 7,54 USD pe lună. Următorul plan, nivelul C2, dublează prețul și vă crește stocarea de cinci ori la 50 GB. Celelalte planuri ale sale nu se descurcă mult mai bine.

Planurile sale de afaceri sunt, de asemenea, scumpe și nu oferă suficient spațiu de stocare pentru ceea ce au nevoie majoritatea întreprinderilor. Primul plan începe de la 10 GBP pentru 402,45 USD pe an, sau 33,53 USD pe lună, ceea ce ar putea fi suficient pentru un singur utilizator. Nivelul C6 oferă 100 GB, dar cu 8 dolari pe lună mai mult. Cel mai mare plan primește 500 GB și costă 83 USD pe lună. Prețurile nu includ un TVA de 7,7%.

Alte motive pentru care ne place Woelkli

Utilizarea clientului desktop nu este simplă, deoarece Woelkli se bazează pe Nextcloud. Asta necesită să instalați Nextcloud și să vă conectați la Woelkli. 

Totuși, clientul web este o problemă diferită. Este rapid, atractiv, intuitiv și ușor de utilizat. Aplicația pentru smartphone este, de asemenea, ușor de utilizat, deoarece este similară cu aplicațiile de la alte servicii de stocare în cloud. Vă permite să încărcați fișiere, să faceți o fotografie și să o încărcați și să încărcați conținut din alte aplicații.

Vitezele dvs. de transfer vor depinde de cât de aproape sunteți de Elveția. Testele noastre au arătat că Woelkli are viteze care se pot compara cu alte servicii. În mod implicit, Woelkli nu restricționează lățimea de bandă, dar puteți face acest lucru dacă doriți.

Am plasat Woelkli ultima pentru că este scump și nu este simplu de utilizat. Dacă doriți să aflați mai multe despre asta, citiți recenzia noastră Woelkli.

Mențiuni de onoare: cei mai buni furnizori de backup pentru cunoștințe zero

Dacă preferați să faceți o copie de siguranță a fișierelor dvs. și aveți nevoie de un serviciu care să vă ajute să faceți asta, nu ar trebui să vă uitați mai departe decât IDrive, Acronis True Image și BigMIND Home. Acestea se află în partea de sus a celei mai bune liste de comparare a copiilor de rezervă online.

IDrive este alegerea noastră de top, însă, datorită prețurilor sale competitive, securității puternice și capacității de a copia dispozitive externe nelimitate. Caracteristicile sale includ backup social media, backup de stocare atașat la rețea și opțiuni avansate de programare și restaurare a copiilor de rezervă. În plus, cum ar fi serviciile de stocare în cloud, poate sincroniza și partaja fișiere. Aflați mai multe despre IDrive în recenzia noastră IDrive.

Acronis True Image are caracteristici puternice de securitate, inclusiv protecție activă împotriva ransomware-ului. De asemenea, oferă multe instrumente în clientul său de birou care vă ajută să vă gestionați backup-ul. Puteți instala, de asemenea, instrumente ale unor terți, backup Facebook și Instagram și fișiere de sincronizare. Citiți mai multe despre aceasta în recenzia noastră Acronis True Image.

BigMIND Home vă permite să previzualizați fișierele dvs. multimedia, să folosiți funcțiile AI pentru a gestiona fotografii, să vă bucurați de planul și backup-ul gratuit de la alte servicii cloud, inclusiv Facebook, Instagram, Google Drive, Microsoft OneDrive și Dropbox. BigMIND Home vă permite, de asemenea, să partajați și să sincronizați fișierele. Puteți citi mai multe despre numeroasele sale în recenzia noastră BigMIND Home.

Gânduri finale

Când vine vorba de protejarea vieții private, criptarea cu cunoștințe zero este cel mai puternic aliat al tău. Toate serviciile de pe lista noastră le au, dar diferă în alte categorii. Acestea fiind spuse, toate au o securitate puternică, astfel încât trebuie să vă bazați pe alți factori pentru a lua decizia dvs., în special în ceea ce privește prețul. 

Deși primele două servicii, Sync.com și pCloud, sunt competitive, altele rămân în urmă. Acest lucru este valabil și pentru viteză, deoarece Sync.com și MEGA sunt mai lente decât media. Totuși, Sync.com este alegerea noastră de top datorită caracteristicilor sale puternice de securitate, ușurinței de utilizare bune, planurilor ieftine și legilor de confidențialitate canadiene.

Woelkli se bazează pe legi puternice de confidențialitate elvețiene, dar acest lucru nu îl ajută să bată celelalte servicii. 

Dacă niciunul dintre serviciile din această listă nu funcționează pentru dvs., citiți cele mai bune recenzii de stocare în cloud pentru idei alternative.

Ce părere aveți despre alegerile noastre? Am ratat un serviciu? Ce serviciu cloud care vă protejează confidențialitatea utilizați? Lasă-ți răspunsul în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map