Cel mai bun stocare în cloud cu Sync 2020

Toată lumea este familiarizată cu o formă de stocare în cloud. Vă permite să stocați și să accesați cu ușurință fișierele dvs. pe internet. În afară de stocarea conținutului online, mulți furnizori vă permit, de asemenea, sincronizarea conținutului direct între desktop și serviciul de stocare în cloud. Acest lucru vă permite să păstrați copii exacte ale fișierelor dvs. atât în ​​cloud cât și pe dispozitiv.


Deși această caracteristică utilă vă poate spori productivitatea, din păcate nu toți furnizorii de spațiu de cloud oferă cele mai bune funcții de securitate sau sincronizare. Găsirea celui mai bun stocare în cloud cu sincronizare poate fi descurajantă, așa că le-am testat pe toate și am creat acest ghid.

Cel mai bun stocare în cloud cu sincronizare desktop

  1. dropbox – Ușor de utilizat, sincronizare la nivel de bloc, „sincronizare inteligentă”
  2. Egnyte Connect – Planuri multi-utilizator, sincronizare la nivel de bloc, securitate bună
  3. pCloud – Ușor de utilizat, sincronizare la nivel de bloc, planuri de viață
  4. Sync.com – Ușor de utilizat, securitate bună
  5. Tresorit – Cea mai bună securitate, compatibilă cu Linux
  6. Google Drive – Colaborare, sprijin terț, bun plan gratuit

1. Dropbox

Nu este de mirare că Dropbox conduce pachetul când vine vorba de sincronizare desktop. În ghidul nostru complet pentru cel mai bun stocare în cloud, Dropbox este listat în mare parte datorită caracteristicilor sale de sincronizare. Cu instrumente precum sincronizarea la nivel de bloc și „sincronizarea inteligentă”, Dropbox facilitează copierea de rezervă și vizualizarea fișierelor dvs. în cloud.

dropbox-desktop

Clientul desktop al Dropbox este simplu de instalat și de conectat la. După ce este instalat, puteți vedea fișierele pe care le-ați salvat în cloud prin folderul dvs. O caracteristică care diferențiază Dropbox este sincronizarea la nivel de bloc. Majoritatea furnizorilor de stocare în cloud rescrie un întreg fișier atunci când faceți o modificare. Cu sincronizarea la nivel de bloc, Dropbox sincronizează doar modificările.

Alături de sincronizarea la nivel de bloc, Dropbox are o caracteristică numită „sincronizare inteligentă”, care vă permite să vizualizați toate fișierele pe care le-ați încărcat făcându-le doar online. Acest lucru vă va permite să vedeți documentele dvs. fără ca acestea să ocupe spațiu pe hard disk. Deși „sincronizarea inteligentă” nu este o caracteristică gratuită, este disponibilă pentru toate planurile plătite de Dropbox.

Pentru utilizatorii care încă se bucură de planul gratuit, Dropbox oferă „sincronizare selectivă”. În timp ce „sincronizarea inteligentă” permite vizualizarea fișierelor dvs. doar online de pe desktop, „sincronizare selectivă” necesită descărcarea fișierelor dvs. pe hard disk pentru a le putea vizualiza..

dropbox-preț

Planul gratuit al Dropbox vă începe cu 2 GB de stocare pentru a încerca software-ul. Deși 2 GB nu este mult, Dropbox oferă și două planuri individuale. Planul 2TB începe de la 11,99 USD pe lună, iar planul 3TB începe de la 19,99 USD pe lună.

Pentru securitate, Dropbox oferă AES 256 biți pentru a vă proteja fișierele în repaus. Când sunt în tranzit, Dropbox folosește SSL / TLS pentru a vă proteja fișierele pe măsură ce se deplasează între aplicațiile Dropbox și servere. Din păcate, Dropbox nu utilizează criptarea end-to-end. Din fericire, Boxcryptor poate adăuga criptare end-to-end la Dropbox. Pentru a afla mai multe despre Boxcryptor, consultați recenzia noastră Boxcryptor.

Alte motive pentru care ne place Dropbox

Dropbox este foarte mult să-ți placă. Are o curbă simplă de învățare, funcții de sincronizare care o pun înaintea jocului și o bună selecție a planurilor de stocare. Dropbox are, de asemenea, o securitate destul de bună și, deși îi lipsește criptarea end-to-end – cunoscută și sub denumirea de criptare zero-knowledge – Dropbox este compatibil cu Boxcryptor, ceea ce face ca cunoștințele zero să nu fie o problemă.

Dacă sunteți pe gardul despre Dropbox, puteți afla mai multe în recenzia noastră completă Dropbox.

2. Egnyte Connect

Egnyte Connect intră într-o secundă aproape de Dropbox. Este un furnizor EFSS care este proiectat în funcție de echipe. Acestea fiind spuse, folosește unele caracteristici de sincronizare ca Dropbox și are o securitate excelentă.

Egnyte-desktop

Egnyte Connect oferă un folder de sincronizare, precum și o unitate de rețea. O unitate de rețea stochează fișierele dvs. în cloud și vă permite să le accesați prin intermediul unei unități de pe desktop, de genul „sincronizare inteligentă” cu Dropbox. Puteți selecta, de asemenea, folderele pentru utilizare offline, care le vor descărca pe hard disk. Similar cu Dropbox, Egnyte Connect oferă și sincronizare la nivel de bloc.

Egnyte-stabilire a prețurilor

Egnyte Connect nu are un plan gratuit, deși vă puteți înscrie la un proces de 15 zile. Dacă decideți că vă place Egnyte Connect, aveți opțiunea planului Office, a planului de afaceri sau a planului Enterprise. 

Planul Office începe de la 40 USD pe lună și include 5 TB de stocare. Rețineți că acest plan necesită, de asemenea, minimum cinci utilizatori și costă 8 USD pe lună pentru fiecare utilizator.

Planul de afaceri pornește de la 20 USD pe utilizator pe lună cu minimum 25 de utilizatori și include 10 TB de stocare. Planul Enterprise include opțiuni de stocare și suport personalizabile pentru peste 100 de angajați. Acest plan necesită să contactați direct Egnyte Connect pentru o ofertă.

Pentru cei care necesită trei sau mai puțini utilizatori, există și planul echipei, care oferă 1 TB de stocare pentru 10 USD pe utilizator pe lună.

Egnyte Connect oferă o mare securitate cu criptarea AES de 256 biți în repaus, criptare în tranzit, autentificare cu mai mulți factori și – dacă aveți planul Enterprise – criptare cu cunoștințe zero. Dacă nu aveți planul Enterprise, puteți avea totuși criptare cu cunoștințe zero cu Boxcryptor.

Alte motive pentru care ne place Egnyte Connect

Egnyte Connect nu este pentru toată lumea. Este proiectat pentru a fi o soluție de întreprindere sau multi-utilizatori pentru stocarea în cloud, iar serviciul o face foarte bine. Deși nu există un plan gratuit, Egnyte Connect oferă mai multe planuri care se potrivesc oricărui număr de utilizatori și are opțiuni de securitate și sincronizare deosebite..

Dacă aveți în vedere să încercați Egnyte Connect, ar trebui să consultați recenzia noastră completă despre Egnyte Connect. Puteți citi, de asemenea, ghidul nostru Egnyte Connect, care vă va ajuta să vă configurați cu Egnyte Connect.

3. pCloud

pcloud-desktop

pCloud este un alt serviciu foarte bun, care oferă o gamă de accesorii împreună cu un client desktop decent. pCloud acceptă sincronizarea la nivel de bloc, ceea ce permite timp de sincronizare mai rapid. De asemenea, oferă planuri de viață și securitate bună, astfel încât să puteți face backup și accesa fișierele cu încredere. 

În loc de un folder de sincronizare, pCloud folosește o unitate de rețea, care vă permite să vă accesați fișierele de pe desktop în timp ce sunteți online. pCloud vă permite, de asemenea, sincronizarea folderelor pentru utilizare offline, atașându-le la un folder local.

pcloud-preț

pCloud vă protejează fișierele în repaus și în tranzit. Utilizează criptarea AES de 256 biți, precum și criptarea cu cunoștințe zero și autentificarea cu mai mulți factori. Spre deosebire de majoritatea furnizorilor de stocare cloud, pCloud include o mare parte a securității sale într-un plan separat numit Crypto, care poate fi adăugat pentru un supliment de 47,88 USD pe an sau o taxă unică de 125 USD.

Modelul de abonament pe durata vieții pCloud se extinde dincolo de pachetul Crypto. Ambele planuri de stocare ale pCloud pot fi achiziționate lunar, anual sau o dată pe viață. Planul Premium de 500 GB începe de la 47,88 USD pentru anul sau 175 USD pe viață. Planul 2TB Premium Plus începe de la 95,88 USD pe an sau 350 USD pe viață.

Dacă nu sunteți total angajat cu unul dintre planurile premium ale pCloud, dar sunteți curioși în acest sens, pCloud are, de asemenea, un plan gratuit de 2 GB pe care îl puteți crește până la 10 GB completând anumite sarcini. Este o abordare interesantă, dar 10 GB nu reprezintă o cantitate mică de date și ar trebui să vă ofere o idee bună despre cum vă place serviciul.

Alte motive pentru care ne place pCloud

Interfața ușoară și planurile de viață ale pCloud-ului fac bine să merite investiția. În afară de asta, pCloud oferă și redare media autohtonă, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune spații de stocare online pentru fotografii. În general, pCloud este o soluție excelentă pentru sincronizarea desktop și este doar ușor împiedicat de costurile suplimentare pentru securitate. Pentru mai multe despre pCloud, consultați recenzia noastră completă pCloud.

4. Sync.com

Sync.com este un serviciu de stocare în cloud foarte bun, ușor de învățat și simplu de utilizat. De asemenea, oferă o mare securitate, oferind criptare cu cunoștințe zero cu toate planurile sale. Deși clientul desktop nu are opțiuni, fișierele dvs. sunt ușor de accesat prin folderul de sincronizare. 

sincronizare-preț

Sync.com este un serviciu relativ de bază atunci când vine vorba de funcționalitatea de sincronizare, dar strălucește cu adevărat atunci când vine vorba de planurile sale de stocare. Sync.com oferă un plan gratuit care pornește de la 5 GB, dar puteți adăuga un supliment de 1 GB completând diverse sarcini.

Utilizatorii individuali au de asemenea opțiunea a trei planuri Pro Solo diferite. Nu există opțiuni lunare, dar planurile anuale sunt incredibil de competitive, iar echivalentul lunar este de 8 USD pe lună pentru 2TB, 10 dolari pe lună pentru 3TB și 15 dolari pe lună pentru 4TB.

Alături de marile planuri de stocare, Sync.com are, de asemenea, o securitate deosebită. Sync.com oferă criptare AES de 256 biți, autentificare cu mai mulți factori, criptare în tranzit și criptare cu cunoștințe zero.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Sync.com este unul dintre cei mai buni furnizori de stocare în cloud pentru utilizare completă. Are funcții bune de partajare, planuri minunate și securitate minunată. Din păcate, nu am reușit să-l clasăm acolo cu Dropbox din cauza cât de simplist este clientul desktop. Totuși, Sync.com este un serviciu excelent de stocare în cloud, cu multe de oferit și cu siguranță merită luat în considerare nevoile dvs. de stocare.

sincronizare desktop

Dacă sunteți curios cum se compară Sync.com cu Dropbox, ar trebui să consultați defalcarea Sync.com și Dropbox, unde comparăm cele două capete cu cap. De asemenea, puteți arunca o privire la recenzia Sync.com pentru mai multe despre securitatea, prețurile și multe altele despre Sync.com.

5. Tresorit

Tresorit este un serviciu securizat de stocare în cloud care are o curbă de învățare mai abruptă decât alte servicii. Tresorit stochează fișierele dvs. în dosare criptate, numite „tresors”, pe care trebuie să le sincronizați individual. Cu toate acestea, după ce l-ați configurat, Tresorit este un serviciu excelent care își concentrează cea mai mare parte pe protejarea fișierelor.

tresorit-desktop

Clientul desktop al Tresorit este robust în comparație cu multe alte servicii de stocare în cloud. Durează puțin să te obișnuiești, dar, odată ce faci, cea mai mare parte din ceea ce poți face cu Tresorit se poate face din programul desktop real. Dacă doriți să utilizați Tresorit ca orice altă unitate, puteți accesa unitatea de rețea ca și cum ar fi o unitate locală.

tresorit-preț

Planul gratuit al Tresorit vă începe cu 3 GB, cu opțiunea de a trece la două planuri premium. Planurile premium sunt scumpe, începând de la doar 200 GB pentru 10,42 USD pe lună, atunci când sunt facturate anual. Pentru comparație, planul 2TB de la pCloud pornește de la 7,99 USD pe lună atunci când spargeți costul anual.

Planul Solo mărește stocarea la 2 TB, care vă va efectua 24 de dolari pe lună atunci când vi se facturează anual. Deși planurile de stocare sunt scumpe, un loc în care Tresorit excelează este în siguranța sa.

Tresorit vă protejează fișierele în repaus și în tranzit. De asemenea, folosește criptare AES pe 256 biți, criptare cu cunoștințe zero și autentificare multi-factor, plus fiecare „tresor” este propriul său folder criptat. Pentru mai multe detalii despre „tresor” și securitatea Tresorit, consultați recenzia noastră pentru Tresorit.

Alte motive pentru care ne place Tresorit

Tresorit este un serviciu de stocare foarte sigur, care este împiedicat de costurile sale ridicate și de curba de învățare. Dacă problema dvs. principală este securitatea sau aveți nevoie de spațiul dvs. de stocare în cloud pentru a avea funcții Linux, Tresorit este încă o soluție excelentă de luat în considerare. Dacă nu doriți să utilizați Tresorit, dar totuși aveți nevoie de compatibilitate cu Linux, consultați ghidul nostru pentru cel mai bun stocare cloud pentru Linux.

6. Google Drive

Google Drive este unul dintre cele mai populare servicii cloud din jur. Cu opțiuni excelente de stocare și caracteristici de colaborare, singurul lucru care îl împiedică să fie mai mare pe listă este securitatea și lipsa de sincronizare la nivel de bloc..

Disc Google pentru desktop-

Utilizarea Google Drive este o briză. Interfața sa este simplă și ușor de navigat, iar folderul de sincronizare este cam ceea ce vă așteptați. Colaborarea este ușoară datorită integrării sale cu Google Docs. Cu toate acestea, Google Drive nu are sincronizare la nivel de bloc, prelungind timpul necesar pentru actualizarea fișierelor dintre desktop și cloud. Deși nu este un distribuitor, este ceva de luat în considerare.

Disc Google-preț

Simplul acces la un cont Google vă oferă 15 GB de stocare gratuită, motiv pentru care este unul dintre cei mai buni furnizori de stocare cloud gratuită. Dacă vă depășiți stocarea, Google are mai multe planuri individuale. 

Google are un plan de 100 GB pentru 1,99 dolari pe lună, un plan de 200 GB pentru 2,99 USD pe lună și în final un plan de 2 TB pentru 9,99 dolari pe lună. De asemenea, Google are mai multe planuri de stocare ridicată pentru utilizatorii care au nevoie.

Google vă protejează fișierele în repaus și în tranzit. Utilizează criptarea AES pe 128 de biți, care nu este la fel de mare ca multe alte servicii, dar va proteja fișierele în aproape toate cazurile. 

În cazul în care Google nu strălucește este implicarea sa cu PRISM, proiectul de supraveghere al guvernului Statelor Unite. Puteți citi mai multe despre securitatea Google în recenzia noastră Google Drive.

Alte motive pentru care ne place Google Drive

Pe lângă stocarea documentelor, Google Photos vă permite să încărcați fotografii și videoclipuri nelimitate pe dispozitive compatibile, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune stocări în cloud pentru fotografii. Google are, de asemenea, un suport robust pentru aplicații terțe, ceea ce vă oferă modalități aproape nelimitate de a interacționa cu Google Drive, aplicația Google Drive și cealaltă gamă de software Google..

Gânduri finale

Când selectați cel mai bun serviciu de sincronizare a stocării în cloud, dorim să ne asigurăm că puteți alege cu încredere un software sigur, relativ ușor de învățat și care are opțiuni de stocare bune. Am oferit puncte bonus serviciilor din cloud care aveau bunătăți suplimentare, cum ar fi planurile de viață sau stocarea fotografiei nelimitate. De asemenea, am dat note mari serviciilor cu sincronizare la nivel de bloc.

Sincronizarea la nivel de bloc crește timpul de transfer la sincronizarea fișierelor, deoarece se sincronizează doar modificările în locul întregului fișier. La final, „sincronizarea inteligentă” și sincronizarea la nivel de bloc au pus Dropbox pe primul loc. De asemenea, ne-au plăcut opțiunile de stocare și simplitatea.

Egnyte Connect și pCloud oferă, de asemenea, caracteristici similare, aterizându-le pe locul al doilea și al treilea. Totuși, toate soluțiile de stocare din această listă sunt servicii excelente pe care nu veți regreta să le încercați. Care credeți că este cel mai bun serviciu? Spuneți-ne în comentarii și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me