Cel mai bun software de recuperare a datelor din 2020: recuperați rapid fișierele

O mare parte a misiunii Cloudwards.net se învârte în jurul promovării instrumentelor cloud ca mijloc de prevenire a pierderilor de date. Soluțiile de backup cloud, în special, sunt ideale pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o copie a celui mai valoros conținut. Acestea fiind spuse, înțelegem, de asemenea, importanța luării unor astfel de măsuri, nu iese în evidență până când nu ați fost mușcat de eroarea de pierdere a datelor. Răspunsul nostru cu cel mai bun software de recuperare a datelor vă arată pe ce furnizori vă puteți baza.


Vestea bună este că, dacă vă descărcați părul, deoarece ați șters din greșeală un fișier sau aveți de-a face cu o partiție coruptă, ștersă sau formatată, ar putea exista o ieșire chiar dacă ați neglijat configurarea unui plan de rezervă. În timpul acestei activități, vom prezenta cititorii noștri din software-ul nostru preferat de recuperare a datelor.

Pe partea de sus a acestui domeniu sunt trei mărci pe care doriți să le acordați atenție: Stellar, Prosoft Engineering și EaseUS. Fiecare dintre aceste companii produce o serie de produse concepute pentru gestionarea datelor, diagnosticarea computerului și alte activități IT. Instrumentul de salvare a fișierului fiecărui furnizor este creat pentru a apela la tehnologii, dar suficient de simplu de utilizat pentru oricine.

În apropierea acestor furnizori, dar fără gama de produse auxiliare este Cleverfiles. Soluția sa de recuperare a datelor, Disk Drill, este o soluție bugetară aproape perfectă pentru utilizatorii de PC-uri Windows (versiunea Mac costă mai mult).

Alte instrumente pe care le-am vizat au slăbiciuni mai pronunțate, fie din punct de vedere al utilizabilității, fiabilității, suportului sau al unei combinații dintre toate cele trei. Totuși, au reușit să atragă atenția dintr-un motiv sau altul, clasându-i în fața celor treizeci de utilități pe care le-am verificat în pregătirea acestui roundup.

Cele mai bune recenzii software de recuperare a datelor 2020

Ce poate face software-ul de recuperare a datelor

Există multe modalități de a pierde date și cele mai bune instrumente de recuperare a datelor le pot gestiona pe toate.

Cauzele comune ale pierderii de date includ:

 • Ștergere accidentală: ați șters un fișier din coșul de reciclare sau coșul de gunoi
 • Ștergerea programului: un program sau virus a șters fișierul dvs.
 • Ștergere partiție: ați șters un volum de date
 • Partiție formatată: ați reformatat un volum de date
 • Partiție RAW: un volum de date și-a pierdut sistemul de fișiere din anumite motive
 • Partiții care nu se montează: sistemul de fișiere cu volum de date este intact, dar încă nu îl poți accesa
 • Computer care nu pornește: atunci când partiția de boot devine coruptă

Unele dintre aceste probleme sunt create de utilizator, iar altele sunt rezultatul uzurii normale; altele pot fi cauzate de infecții cu virus sau probleme hardware mai grave.

Există diferite simptome ale unităților corupte pe care le-ar putea întâlni. Acestea includ mesaje de eroare precum:

 • Discul nu este formatat. Vrei să formatezi acum?
 • Unitate de lectură de tip media nevalidă C. Avort, Reîncercare, Eșuare?
 • Sectorul nu a fost găsit

S-ar putea să vedeți și caractere ciudate în numele fișierelor, dacă partiția dvs. are probleme. Sau, sistemul de fișiere al partiției poate fi afișat pur și simplu ca „RAW”.

Cu toate că instrumentele de recuperare a datelor pot face de multe ori lucrarea finalizată, nu faceți greșeala de a crede că sunt rezistente la gloanțe. Foarte des, datele șterse nu pot fi recuperate dacă au fost deja suprascrise de alte fișiere. De asemenea, uneori partițiile sunt atât de grav deteriorate încât datele dvs. nu pot fi salvate.

Utilizarea unui instrument de recuperare a datelor pentru a vă salva de pierderea de date nu este cel mai bun curs de acțiune. Acest lucru este adevărat în special când considerați că instrumentele mai fiabile costă 75 USD și mai mult. Soluțiile de backup cloud oferă recuperare practic garantată. În plus, multe dintre cele mai bune servicii de backup cloud costă doar aproximativ 5 USD pe lună.

Procesul de revizuire a software-ului de recuperare a datelor

Numărul de instrumente de recuperare a datelor este disponibil în zeci. Unele sunt utilități puternice destinate profesioniștilor IT și altor utilizatori de energie, în timp ce alții sunt instrumente bugetare simple care ar putea recupera un fișier șters..

Despre Joseph Gildred

A lucra cu date și analiza software-ului mi-a trăit ani de zile. Ca fost analist de date, am executat, îmbunătățit și proiectat procesele de gestionare a datelor și operațiunile de recuperare a datelor atât pentru VLDB (baze de date foarte mari) cât și pentru sisteme mai mici. În calitate de analist al asigurării calității, evaluează instrumente atât pentru experiența utilizatorului, cât și pentru eficiența generală.

Pe parcursul activității mele, folosesc frecvent instrumente de recuperare a datelor pentru a extrage date din stocarea defectată și coruptă. Ca atare, îmi cunosc instrumentele de recuperare a datelor. Caut mereu cele mai bune instrumente și soluții pentru orice situație dată, iar în timpul acestei activități, vă voi împărtăși câteva dintre constatările mele.

Pentru a găsi cele mai bune opțiuni de recuperare capabile să gestioneze aproape orice scenariu de pierdere de date, am revizuit caracteristicile și planurile de prețuri, în același timp efectuând teste preliminare. Abia atunci ne-am bazat pe o serie de servicii pe care le-am considerat că avem o recenzie mai profundă pentru a face cele mai bune recomandări cititorilor noștri.

Această revizuire mai profundă a inclus rularea unei baterii de scanări pentru a măsura capacitatea de utilizare și eficiența fiecărui instrument de recuperare a datelor. Mai exact, ne-am uitat la:

 • Instrumentul poate recupera fișierele de test pe care le-am creat și șters?
 • Poate instrumentul să recupereze o partiție pe care am creat-o și șters-o?
 • Cât durează scanările rapide și profunde?
 • Cât de mult poate fi personalizat procesul (cum ar fi scanarea pentru anumite tipuri de fișiere)?
 • Cât de ușor este să sortați conținutul recuperat?
 • Cât de ușor de utilizat este expertul instrumentului în general?

Dincolo de aceste întrebări, am aruncat o privire mai atentă la seturile de funcții cu o atenție specifică acordată unor lucruri precum:

 • Recuperare externă pe hard disk
 • Recuperare flash drive și card SD
 • Recuperare RAID
 • Clonare și recuperare din imagini de unități
 • Discuri de pornire a sistemului

Nefiind mulțumiți, am inclus și capacitățile de asistență pentru fiecare serviciu de recuperare a datelor. Citim ghidurile utilizatorului, întrebările frecvente, ghidurile de rezolvare a problemelor și accesăm pe forumurile utilizatorului, dacă sunt disponibile. De asemenea, ne-am uitat la canale de asistență directă precum e-mail, telefon și chat în direct și am pus diverse întrebări de testare pentru a măsura timpul de răspuns și precizia.

Cel mai bun software de recuperare a datelor pentru Windows

În acest segment, vom analiza recuperarea datelor Windows PC pentru a reduce cele mai bune alegeri. Cele mai bune trei opțiuni ale acestui segment sunt instrumente de înaltă performanță. Acestea fiind spuse, există câteva diferențe cheie despre care veți dori să cunoașteți înainte de a face selecția.

Top trei

Acestea sunt cele trei favorite ale noastre, nu puteți greși cu niciuna dintre ele.

Recuperare de date stelară

Începe de la 50 USD pe lună. Citiți recenzia noastră de recuperare a datelor stelare pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

Eticheta de recuperare a datelor Stellar Data este în fața celor mai multe alte instrumente de recuperare Windows, însă este în concordanță cu restul primelor noastre trei. Cu toate acestea, pe baza experienței noastre cu aceasta, niciun alt instrument nu își justifică costurile la fel de mult.

Am clasat acest instrument numărul unu datorită nu numai vrăjitorului său minunat și performanței excepționale, ci pentru că lista de caracteristici depășește cu ușurință concurența.

Obțineți toate opțiunile de bază pe care trebuie să vă așteptați de la orice instrument de recuperare, inclusiv modurile de scanare rapidă și profundă pentru a recupera fișiere șterse și partiții pierdute sau inaccesibile.

În testele noastre, Stellar a recuperat cu succes toate fișierele șterse „accidental” și a recuperat o partiție ștersă. O scanare rapidă a recuperat fișierele noastre și a funcționat în doar câteva minute. Scanări profunde ale unei partiții de 518 GB și hard disk-ul nostru de 1 TB au rulat puțin pe partea lungă în comparație cu analogii PC-urilor scoși de EaseUS și Cleverfiles, dar au depășit mai mult restul câmpului cu ușurință.

Pe lângă recuperarea datelor de pe hard disk-ul computerului, Stellar face același lucru pentru hard disk-uri externe, unități flash USB, carduri SD și chiar soluții de stocare optică.

Funcțiile standout care nu sunt oferite în mod obișnuit includ posibilitatea de a scana în funcție de tipul fișierului și de a sorta după tipul fișierului când se finalizează scanarea. În timp ce majoritatea tipurilor de fișiere sunt acceptate, puteți chiar să le definiți pe cele noi, oferind instrumentului câteva exemple de la care puteți afla.

O mare ratare demn de subliniat: recuperarea stocării RAID necesită o licență „tehnicieni” costisitoare.

Prosoft Engineering Data Rescue PC4

Începe la 99 USD pentru licența pe viață. Citiți recenzia noastră pentru Resoft Engineering Rescue Data pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

Resoft Data Rescue Engineering nu se potrivește destul de bine cu Stellar când vine vorba de opțiuni de recuperare. Nu puteți scana după anumite tipuri de fișiere sau nu puteți învăța instrumentul pentru a recupera tipuri de fișiere noi. De asemenea, spre deosebire de Stellar, trebuie să așteptați până când scanarea finalizează pentru a previzualiza și recupera fișierele.

Acestea fiind spuse, această intrare este cu încă kilometri înaintea celor mai multe alte programe de recuperare a datelor și face câteva lucruri pe care Stellar nu le face.

Acestea includ capacitatea de a recupera datele de pe dispozitivele de stocare RAID. Prin natura lor, dispozitivele de stocare RAID nu ar trebui să necesite recuperarea datelor deseori. Acestea sunt „redundante” pentru a vă proteja împotriva pierderilor de date; totuși, accidentele se pot întâmpla și întotdeauna în cele mai proaste perioade.

O altă caracteristică care nu este acceptată de Stellar, care ne place în Rescue Data, este că instrumentul vă permite să creați o unitate USB de pornire. Aceasta poate fi utilizată pentru a accesa date de pe o mașină atunci când partiția de boot este coruptă.

În caz contrar, Rescue Data măsoară destul de similar cu Stellar, precum și următoarea noastră opțiune favorită, EaseUS.

Instrumentul vă permite să rulați atât scanări rapide, cât și profunde, în funcție de nevoile dvs. Aceste scanări pot fi utilizate pentru a recupera datele șterse sau pentru a accesa partiții corupte, șterse sau formatate. În plus față de hard disk-ul computerului, puteți recupera datele de pe unitățile externe, cardurile SD și suporturile amovibile. Totuși, recuperarea optică a mediilor nu este o opțiune.

Data Recovery PC4 a dovedit un algoritm de scanare foarte amănunțit în testarea noastră, capabil să recupereze toate fișierele noastre de testare și partiția noastră de testare. Odată găsit, puteți previzualiza totul înainte de recuperarea finală pentru a vă asigura că doriți.

A alergat puțin mai mult decât Stellar, dar nu mult. Cu toate acestea, am avut unele probleme cu timpi de scanare semnificativ mai lungi, fără să repornim computerul de testare mai întâi, ceea ce nu am întâlnit cu alte servicii de recuperare a datelor..

EaseUS Pro + WinPE

Începe la 99,90 USD pentru licența de viață. Citiți recenzia noastră de asistență pentru recuperarea datelor EaseUS pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

Am vizat licența EaseUS Pro + WinPE, deoarece include suporturi de pornire pentru a recupera date de pe computere care nu pornesc. Cu toate acestea, dacă nu mergeți bine fără această opțiune, cumpărarea doar EaseUS Data Recovery Wizard vă va economisi 30 USD. Această reducere a prețurilor ar putea fi motivul suficient pentru care unii pot merge cu această soluție în primele noastre două.

Motivul pentru care am clasat-o pe locul al treilea a fost cel mai mult pe seama faptului că EaseUS Pro nu poate face o scanare completă pe hard disk. Puteți scana doar partiții. În cele mai multe cazuri, asta este tot ce ai nevoie. Cu toate acestea, poate fi ca EaseUS să nu poată detecta o partiție pierdută. Când se întâmplă asta, o scanare completă a unității este cel mai bun curs de acțiune.

Alte trei caracteristici pe care le-am găsit lipsă au fost incapacitatea de a scana după tipul de fișier, adăugarea de noi tipuri de fișiere și nici recuperarea optică de stocare. De asemenea, software-ul nu acceptă clonarea, dar EaseUS pune la dispoziție un instrument gratuit de copiere a discului.

Dincolo de asta, experiența utilizatorului este foarte drăguță, cu o interfață inteligentă care arată și se simte profesionist. Un lucru care a evidențiat este faptul că EaseUS a prins partiția noastră ștersă imediat, înainte de a efectua chiar o scanare.

Procesul cu EaseUS este puțin diferit prin faptul că rulează automat mai întâi o scanare rapidă, apoi execută o scanare profundă. Alte soluții vă oferă posibilitatea de a alege să rulați una sau alta. Având în vedere că scanarea rapidă se execută în două secunde și puteți răsfoi și previzualiza fișierele recuperate în timp ce scanarea profundă rulează, această interogare nu este o problemă.

O zonă în care EaseUS iese în evidență prin topul nostru de două servicii (în special Data Rescue) este cât de ușor este să sortăm datele recuperate. Puteți răsfoi fișierele în funcție de structura fișierului dvs. sau puteți restrânge lucrurile în funcție de tipul fișierului.

În ceea ce privește opțiunile de recuperare suplimentare, EaseUS acceptă unitatea externă, suportul amovibil și recuperarea RAID, dar nu și recuperarea optică.

În general, am considerat că EaseUS este cel mai rapid dintre cele trei servicii de top, în timp ce efectuăm o scanare la fel de bună.

Runner Ups

În timp ce instrumentele puse la dispoziție de Stellar, Prosoft Engineering și EaseUS sunt cele care vor atrage majoritatea oamenilor, nu vom face dreptate cititorilor noștri fără a menționa alte câteva servicii care ar putea fi preferate anumitor utilizatori din motive temeinice.

Semănătoare de disc CleverFiles

Începe la 49 de dolari pentru o licență de un an și 68 USD pentru o licență pe viață. Citiți recenzia noastră pentru CleverFiles Disk Drill pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

CleverFiles Disk Drill ne-a surprins probabil mai mult decât orice alt instrument de recuperare a datelor testate. CleverFiles probabil că nu este la fel de cunoscut în cercurile IT ca fiind primii noștri trei concurenți, deoarece nu oferă licențe comerciale. Cu toate acestea, pentru majoritatea consumatorilor, poate fi la fel de bun.

Două caracteristici care lipsesc de la acest serviciu sunt recuperarea discului de pornire pentru mașinile care nu au pornit, previzualizările în miniatură și posibilitatea de a defini noi tipuri de fișiere pentru scanări. De asemenea, nu puteți alege anumite dosare de fișiere pe care să le scanați precum Stellar .

Un lucru care ne-a plăcut, însă, este că CleverFiles nu ne-a oferit doar opțiuni de scanare a partițiilor existente, ci a detectat automat și ne permite să scanăm partiția noastră ștersă.

Dincolo de asta, CleverFiles prezintă o gamă puternică de avantaje care include unități externe, suporturi amovibile, card SD și recuperare unitate optică.

Wondershare Data Recovery

Începe la 39,95 USD pentru licența de viață. Citiți recenzia noastră pentru Wondershare Data Recovery pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

Expertul Wondershare Data Recovery este simplu, dar oferă mai multe caracteristici excelente pentru a personaliza scanări, cum ar fi posibilitatea de a scana după tipul fișierului și scanarea directoarelor. Puteți alege, de asemenea, să scanați o partiție etichetată sau să trageți date din tabelul partițiilor pentru a localiza partițiile pierdute.

Există câteva caracteristici care lipsesc de care poate sau nu vă interesează cum ar fi clonarea, recuperarea RAID și recuperarea optică de stocare. Motivul mai mare pentru care Wondershare nu apelează la utilizatorii experimentați în tehnologie este faptul că nu poate fi folosit pentru a recupera datele de la mașinile care nu pornesc, iar scanările durează foarte mult timp pentru a rula (13 ore pentru un terabyte).

De asemenea, Wondershare nu ușurează obținerea asistenței la birou de asistență datorită timpului de chat live și timpilor de răspuns e-mail lent (în două săptămâni, în cazul nostru).

Ontrack EasyRecovery

Începe la 79 de dolari pentru o licență de un an. Citiți recenzia noastră EasyRecovery Ontrack pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

Ontrack EasyRecovery oferă o experiență simplă de recuperare cu unele caracteristici frumoase ale vrăjitorului. Unul dintre favoriții noștri a fost cât de ușor l-a făcut să treacă prin conținut recuperat cu sortare de tip fișier și mod de previzualizare a miniaturilor.

Cu toate acestea, software-ul nu poate fi redus în anumite moduri mari, împiedicându-l să asigure un loc mai ridicat în clasamentul nostru.

Pentru una, scanările noastre profunde au durat de două ori mai mult timp pentru a rula opțiunile precedente. Compunând această problemă, EasyRecovery nu vă oferă opțiunea de a scana după tipul de fișier. În plus, nu puteți salva rezultatele scanării pentru mai târziu, dacă decideți să renunțați la recuperare. În cele din urmă, EasyRecovery nu vine cu CD de recuperare sau cu funcții de clonare.

GetData Recuperarea fișierelor mele

Începe la 69 USD pentru o licență de un an. Citiți recenzia noastră GetData Recover My Files pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

GetData Recover My Files are aspectul unui instrument de recuperare a datelor puternic, lustruit, conceput pentru experți. Așadar, am fost de-a dreptul dezamăgiți că o scanare completă a hard disk-ului nostru terabyte a durat 17 ore pentru finalizare. Este mai lent decât orice alt serviciu testat.

Totuși, scanarea s-a terminat. Opțiuni precum abilitatea de a scana după tipul de fișier pot reduce și timpul, dar poate nu sunt suficient de bune pentru unii utilizatori.

Recuperarea fișierelor mele poate fi folosită pentru a recupera date de la unități externe, unități flash USB și carduri SD. Cu toate acestea, nu îl puteți folosi pentru a recupera date de pe computere care nu pornesc. Recuperarea stocării RAID necesită o licență „profesională” mai scumpă.

GetDataBack Simple

Începe la 79 USD pentru licența pe viață. Citiți recenzia noastră GetDataBack Simple pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

Deși nu este la fel de trist ca primele noastre alegeri, GetDataBack Simple rulează o scanare rezonabilă rapid și a reușit să recupereze toate fișierele noastre. Motivul pentru care se clasează scăzut pe lista noastră este că experiența utilizatorului se reduce în comparație cu majoritatea soluțiilor de recuperare.

Opțiunile cheie, cum ar fi posibilitatea de a scana după tipul fișierului, de a sorta rezultatele după tipul fișierului și de a salva rezultatele scanării. Simplu, de asemenea, nu puteți rula o scanare a unui hard disk complet: vă limitați la scanarea volumelor individuale.

De asemenea, designul interfeței nu este foarte intuitiv, o problemă agravată prin distragerea și ciocnirea culorilor. Pentru cost, ne-am aștepta la ceva mai puțin lustruit.

Piriform Recuva Pro

Începe la 19,99 USD pentru licența de un an. Citiți recenzia noastră Piriform Recuva Pro pentru imaginea completă.

Anterior

Următor →

Piriform Recuva Pro primește multă atenție datorită prețurilor bugetare. În timp ce va trebui să plătiți prețul de 19,99 USD pentru asistență, este disponibilă și o versiune gratuită a Recuva. Cu toate acestea, deși prețul este în mod evident atractiv, aveți tendința de a obține ceea ce plătiți cu acest instrument de recuperare.

Mai multe caracteristici găsite cu instrumente mai avansate lipsesc. Nu puteți sorta rezultatele scanării în funcție de tipul fișierului sau puteți salva scanările pentru recuperarea ulterioară. Clonarea și recuperarea de la mașinile care nu au pornit nu sunt opțiuni. De asemenea, chiar și atunci când plătiți pentru Recuva, rețeaua sa de asistență este destul de mică și nu oferă ajutor live.

Problema principală cu Recuva Pro este însă că nu poate recupera partițiile pierdute sau șterse. Având în vedere că recuperarea partițiilor este un motiv foarte important pentru a cheltui bani într-un instrument de recuperare, aceasta este o grevă majoră împotriva Recuva, deși explică prețul scăzut.

Cu toate acestea, tocmai după restaurarea fișierelor șterse, Recuva face o treabă bună. Scanările sunt rapide, iar vrăjitorul arată excelent. Am putut recupera toate fișierele noastre de test și previzualizați-le înainte de recuperare.

Cea mai bună recuperare de date pentru Mac

Cele mai bune instrumente de recuperare pe care le-am revizuit au prezentat și versiuni de Mac. Aceste instrumente pot fi utilizate pentru a recupera date și partiții șterse pe computere iMac, MacBook Pro, Air, Mac Mini și Mac Pro.

În unele cazuri, caracteristicile și costurile sunt diferite pentru aceste analogi Mac, așa că am decis să le oferim utilizatorilor Mac un set diferit de clasamente pentru a face referire. Nu vom petrece tot atât de mult timp vorbind despre software-ul Mac, deoarece aspectul general și funcționarea acestor instrumente sunt comparabile cu versiunile pentru PC.

Resoft Data Prosoft Engineering 4

Începe la 99 USD pentru licența pe viață.

Data Rescue 4 se situează ca cea mai bună alegere pentru Mac OS, în ciuda clasării pe locul doi în listele de PC-uri. Acest lucru se datorează faptului că software-ul Mac oferă câteva funcții suplimentare. Lista include FileIQ, care permite instrumentului să învețe noi tipuri de fișiere și Bootwell, care vă permite să creați o unitate de pornire secundară.

Recuperarea stelară a datelor Mac

Începe de la 50 USD pe lună.

Pe lângă recuperarea datelor de pe Mac, Recuperarea de date Mac poate trage date de la Time Machine și unități de disc criptate. Instrumentul este la fel de atractiv ca omologul său de PC și la fel de potrivit pentru consumatori și profesioniști IT.

Expertul de recuperare a datelor EaseUS pentru Mac Pro

Începe la 89,95 USD pentru licența pe viață.

Această ediție a Data Recovery Wizard pentru Mac nu vine cu suporturi de pornire, care pot recupera datele de pe Mac-urile care nu se pornește. Dacă doriți acest lucru, există o versiune mai scumpă de 129 USD. Aplicația arată și funcționează excelent, dar se află pe locul al treilea din aceleași motive ca omologul său PC.

Nu puteți scana pentru anumite tipuri de fișiere și nu vă puteți scana hard disk-ul complet, doar partiții. De asemenea, nu puteți învăța EaseUS să scaneze noi tipuri de fișiere. Totuși, acestea nu sunt unghiuri uriașe și, dacă nu aveți nevoie de suporturi de boot, alegerea EaseUS peste Stellar și Prosoft Engineering vă va economisi zece dolari, cel puțin.

CleverFiles Disk Drill pentru Mac

Începe la 89 USD pentru o licență de un an, 118 dolari pentru licența de viață.

Disk Drill pentru Mac este oarecum limitat de capacitatea sa de a „recupera” doar 200 de tipuri de fișiere plus, și spre deosebire de cele două opțiuni principale, nu puteți adăuga noi tipuri de fișiere. În plus, licența de viață costă cu aproximativ 20 de dolari în plus.

Cu toate acestea, versiunea Mac a Disk Drill are câteva avantaje frumoase, pe lângă caracteristicile sale standard de recuperare. Acestea includ:

 • Sănătatea discului: monitorizarea SMART pentru a rămâne la curent cu potențialele probleme de pe hard disk
 • Curățare Mac: Analizați și optimizați spațiul pe disc
 • Finder duplicat: Găsiți și eliminați fișierele duplicate
 • Unitate de recuperare: Creați o unitate USB bootabilă pentru recuperarea datelor
 • Backup de date: Creați o clonă by-by-byte a oricărei partiții

Cele mai bune seturi de instrumente pentru recuperarea datelor pentru profesioniștii IT

Dacă sunteți profesionist în domeniul IT, o suită de recuperare a datelor reprezintă o investiție importantă în succesul dvs. Licențele comerciale încorporate vă permit să recuperați datele de pe calculatoarele altor persoane, indiferent dacă sunt computere sau Mac.

Majoritatea soluțiilor de recuperare a datelor pe care le-am analizat nu oferă o astfel de funcționalitate. De fapt, doar furnizorii care au debarcat în primii noștri trei, Stellar, Prosoft Engineering și EaseUS, o fac. Acest lucru vorbește despre locul lor stabilit ca o alegere de top pentru tehnicieni profesioniști.

Set de instrumente de recuperare a datelor stelare

PachetPreț
Bundle-Stellar Recovery Toolkit-Technician Toolkit$ 499
Tehnician de recuperare a datelor Windows$ 299 alineatul
Tehnician de recuperare a datelor Mac$ 349
Tehnician de recuperare a datelor Linux$ 199 de

Nu numai că obțineți o licență pe viață, Stellar Data Recovery Toolkit include software pentru recuperarea Linux. Chiar și fără acest bonus suplimentar, oferta Stellar ar fi ajuns în top stop-ul nostru bazat pe calitatea combinată a software-ului PC și Mac..

Instrumentele puse la dispoziție de Stellar oferă opțiuni de recuperare mai largi decât oricare alt dezvoltator. Licența de set de instrumente vă permite, de asemenea, să recuperați datele din stocarea RAID, pe care software-ul PC normal nu o are.

Prosoft Engineering Drive Genius 4, Data Rescue 4 & Data Rescue PC3

PachetPreț
Data Rescue 4, Drive Genius 4, & PC de salvare a datelor 3$ 499
Conduceți Genius 4 & Salvare de date 4$ 399 de
Salvare de date 4 & Backup de date 3$ 399 de
PC de salvare a datelor 3 & Ștergeți MediaTools$ 699
Data Rescue 4, Data Rescue PC 3 & Ștergeți MediaTools$ 899

Acest pachet include Drive Genius 4, un instrument de diagnostic pentru detectarea și corectarea problemelor de pe hard disk. Îl puteți folosi pentru a recupera date atât de pe PC, cât și de pe Mac, dar licența este bună doar pentru un an, ceea ce este un motiv important pentru a alege Stellar, în schimb.

Prosoft ing. cu toate acestea, există mai multe pachete de licențe profesionale disponibile, care ar putea atrage unii. Acestea includ oferte cu MediaTools Wipe, care este un instrument care șterge unități complet curate de date.

Tehnician de recuperare a datelor EaseUS

PachetPreț
Data Recovery Technician PC și Mac$ 598
Recuperare de date PC Tehnician$ 499
Recuperarea datelor tehnician Mac$ 499

La fel ca Stellar, cumpărarea pachetului tehnician EaseUS vă oferă o licență pe viață pentru computere nelimitate, deci este o cheltuială în care veți suporta o singură dată. Pe de altă parte, este mai scump cu două sute de dolari decât Stellar și nu este un instrument destul de bun.

Alte opțiuni pentru tehnicienii IT includ licențe separate pentru PC și Mac, dar sunt costisitoare.

Cele mai bune instrumente de recuperare a datelor pentru Android

Instrumentele de recuperare a datelor Android vă permit să recuperați mesajele text șterse, informațiile de contact, imaginile și alt conținut de pe telefon. În general, funcționează prin atașarea telefonului la computer prin USB. Totuși, unele instrumente vă oferă și o aplicație pentru a recupera datele direct de la telefon.

Wondershare Dr. Fone pentru Android

Cost: 49,95 USD

În fruntea listei noastre este Dr. Fone pentru Android. Dr. Fone poate recupera date și date șterse accidental de la telefoanele cu ecrane goale sau fără răspuns.

Dr. Fone are câteva funcții adăugate în plus față de recuperarea datelor care ajută la clasarea în fața EaseUS MobiSaver, în ciuda prețului său mai ridicat. Acestea includ înrădăcinarea, deblocarea SIM, eliminarea ecranului și ștergerea datelor. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru copierea de rezervă a datelor de telefon pe computer.

Procesele funcționează automat, iar interfața este frumoasă și intuitivă.

Aveți grijă să introduceți cu exactitate informațiile despre modelul dispozitivului atunci când efectuați o recuperare, însă, întrucât faceți acest lucru în mod necorespunzător, vă puteți îndepărta telefonul, făcându-l inutil pentru orice, cu excepția faptului că are rol de hârtie.

EaseUS MobiSaver pentru Android Pro

Cost: 39,95 USD.

MobiSaver pentru Android Pro se clasează ca cel mai bun instrument de recuperare a datelor Android pur pe care l-am revizuit din cauza capacității sale de a scana și recupera rapid mai multe fișiere simultan. Programul poate recupera atât datele șterse accidental, cât și datele de pe telefoanele înrădăcinate. Acesta vă oferă modul de previzualizare, astfel încât să puteți verifica fișierele pentru a vă asigura că acestea sunt ceea ce doriți înainte de recuperare.

Am clasat-o mai jos decât Wondershare în parte, deoarece nu face unele dintre celelalte lucruri, cum ar fi înrădăcinarea sau deblocarea telefonului.

Cealaltă problemă este că telefonul dvs. trebuie să fie înrădăcinat înainte de recuperare, în timp ce Wondershare nu împărtășește această limitare. Rădăcinați-vă telefonul în mod necorespunzător poate duce la brickingul acestuia, deci asigurați-vă că știți ce faceți.

Recuperarea datelor Android Jihisoft

Cost: 49,95 USD.

Recuperarea de date Android cu JihiSoft vă permite să recuperați datele fără a vă rădăcina telefonul și vă oferă un proces de recuperare simplu. Scanările rulează rapid și puteți previzualiza fișierele înainte de recuperarea completă. Am clasat-o ușor mai mic decât EaseUS din cauza costurilor și pentru că vrăjitorul nu este la fel de drăguț; totuși, este destul de aproape.

Cele mai bune instrumente de recuperare a datelor din buget

Dacă sunteți obligatoriu și buget, aceste instrumente de recuperare a datelor sunt cele mai bune pariu. Este posibil să nu ofere toate clopotele și fluierele soluțiilor de top, dar ar trebui să poată recupera datele șterse accidental și să acceseze cel puțin partiții care nu se montează.

Semănătoare de disc CleverFiles

Începe la 49 de dolari pentru o licență de un an.

Dacă nu aveți nevoie de o licență pe termen lung, oferta CleverFiles de 49 de dolari are la fel de multe funcții decât mărci care costă de două ori mai mult. Aceasta include posibilitatea de a scana în funcție de tipul fișierului și de a recupera datele de pe unități externe, suporturi amovibile, carduri SD și suporturi optice.

Recuperare de date WonderShare

Începe la 39,95 USD pentru licența de viață.

WonderShare costă cu 10 dolari mai puțin decât CleverFiles și vine cu aproape la fel de multe funcții. Cele mai notabile dorințe sunt clonarea și recuperarea mediilor optice. Motivul principal pentru care am clasificat-o mai scăzut, însă, este că scanările CleverFiles rulează mult, mult mai repede: o scanare completă pe hard disk cu Cleverfiles a durat doar trei ore în timpul testării noastre, în timp ce WonderShare a luat 13.

Totuși, obțineți o licență pe viață cu WonderShare, deci aveți mai mult timp pentru așteptare.

Stelar Home

Începe de la 50 USD pe lună.

Stellar Home diferă de Stellar Professional, mai ales prin faptul că nu poate recupera datele de pe hard disk-urile RAW. Cu toate acestea, poate fi utilizat în continuare pentru a recupera datele șterse și pe partiții inaccesibile. Deci, încă acoperă majoritatea scenariilor de recuperare și vă va economisi 40 USD.

Întrebări frecvente despre recuperarea datelor

Aveți nevoie de un serviciu de recuperare a datelor sau este suficient software?
Software-ul de recuperare a datelor poate recupera datele la fel de eficient ca un serviciu de recuperare a datelor. Aceasta include recuperarea de la datele de la mașini care nu se pornesc din cauza unei probleme cu partiția lor de pornire. Singurul moment în care trebuie să utilizați cu adevărat un serviciu este dacă aveți o unitate care a eșuat fizic.

Toate datele pot fi recuperate?
Nu. Când ștergeți fișierele de pe computer sau dacă o partiție este ștersă, există șansa ca datele să poată fi suprascrise de noi fișiere. Dacă se întâmplă acest lucru, nu veți putea să-l recuperați.

Ce se întâmplă dacă formatez hard disk-ul, pot folosi în continuare software de recuperare a datelor?
Cele mai bune programe de recuperare, cum ar fi Stellar, pot recupera date chiar dacă hard disk-ul dvs. a fost formatat. Dar, din nou, însă, dacă ai suprascris datele cu date noi, s-ar putea să nu fie cazul.

Ce percepe o companie de servicii de recuperare a datelor?
Serviciile de recuperare a datelor, de obicei, prețul în funcție de gravitatea problemei. Poate fi destul de scump. Lanțul electronic electronic Best Buy, de exemplu, încasează între 200 și 1500 dolari pentru recuperarea profesională.

Ce costă recuperarea datelor?
Cele mai bune instrumente pe care le-am revizuit – Stellar, Prosoft Engineering și EaseUS – au costat aproximativ 100 de dolari pentru software-ul lor pentru PC-uri. Există câteva opțiuni mai ieftine, cum ar fi Cleverfiles și Wondershare, deși nu sunt la fel de bune.

Trebuie să mai am nevoie de backup cloud dacă am software de recuperare?
Da! Recuperarea datelor nu este niciodată un lucru sigur, în timp ce recuperarea datelor din cloud este. De asemenea, recuperarea de rezervă în cloud este mult mai rapidă și se poate face de pe un alt computer. Dacă aveți un plan de rezervă bun, nu ar trebui să cheltuiți bani pentru software-ul de recuperare.

Cele mai bune recenzii ale software-ului de recuperare a datelor

În timpul sondajului inițial Cloudwards.net privind cele mai bune instrumente de recuperare a datelor disponibile, am fost amândoi impresionați de numărul de instrumente bune disponibile și de cât de bune au fost instrumentele grozave decât următorul nivel.

Pe poziția noastră este Stellar Data Recovery Pro, care oferă cea mai bună combinație de utilizare, caracteristici și performanță a oricărui instrument pe care l-am testat. Deși opțiunile mai scumpe decât cele mai mici, funcțiile sale merită costul, chiar dacă nu ții cont de faptul că vine cu o licență pe viață. Am dori doar să nu fi trebuit să plătim suplimentar pentru un CD de recuperare.

Prooft Engineering a fost foarte aproape. În timp ce Data Rescue PC4 nu oferă aproape atâtea opțiuni de personalizare pentru a-ți adapta scanarea, acesta vine cu recuperarea RAID – ceva pe care ar trebui să cumperi ediția scumpă „a întreprinderii” a Stellar de făcut..

Rotunjirea primului trei este EaseUS. Diferența dintre EaseUS și cele două mărci preferate există aproape exclusiv datorită incapacității sale de a scana unitatea de disc completă deodată. Dacă nu, pentru acest fapt, este posibil să-l clasăm pe primul loc.

Trebuie să menționăm ultima dată că cea mai bună modalitate de a vă asigura că fișierele dvs. sunt întotdeauna disponibile este să investești într-un instrument de backup cloud. Aceste instrumente sunt ieftine și, în general, oferă opțiuni de recuperare a conținutului șters într-o anumită perioadă de timp. Cu toate acestea, dacă sunteți într-o legătură și nu faceți o copie de rezervă, instrumentele de recuperare a datelor din acest roundup sunt cel mai bun pariu pentru salvarea datelor dvs..

Desigur, ne-ar plăcea să auzim de la dvs. despre propriile experiențe cu oricare dintre aceste instrumente. Așadar, vă rugăm să ne spuneți ce credeți în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map