Cel mai bun Cloud Storage pentru Mac 2020: Opțiuni bazate pe cloud pentru Apple

Pentru proprietarii de produse Apple, iCloud pare o alegere sensibilă pentru stocarea online. Puteți partaja fotografii și fișiere între dispozitive, faceți backup automat pentru produsele Apple și multe altele. Deși există mai multe planuri de stocare iCloud, tratarea sistemului său de stocare este neplăcută și există mai multe alternative iCloud bune.


Deoarece gestionarea documentelor pe iCloud poate fi dificilă, utilizatorii Mac care doresc mai mult control asupra datelor lor ar trebui să se uite la mai multe opțiuni înainte de a se baza în oferta Apple. Acesta este motivul pentru care am creat această listă cu cele mai bune cinci opțiuni de stocare în cloud pentru Mac. Dacă nu aveți un Mac, puteți vedea în continuare cel mai bun ghid de stocare în cloud.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune opțiuni, am ales Sync.com. Este furnizorul nostru preferat de stocare în cloud datorită securității de top, a interfeței simple și a prețurilor competitive. Securitatea cunoașterii zero, printre alte funcții, o face una dintre cele mai sigure opțiuni de stocare în cloud disponibile.

Cel mai bun stocare în cloud pentru Mac 2020

Alegeți cel mai bun serviciu de stocare în cloud pentru Mac

Apple a tranziționat majoritatea computerelor sale – în special MacBooks – de la HDD la SSD pentru a oferi utilizatorilor dispozitive mai subțiri și o stocare mai rapidă și mai fiabilă. În timp ce am decis ce este cel mai bun stocare în cloud pentru Mac, ne-am asigurat să analizăm serviciile care vă oferă mai multe opțiuni de stocare.

Când stocați documentele în cloud, o încălcare de securitate este aproape cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla cu datele dvs. Ne-am asigurat că fiecare opțiune din această listă are o securitate excelentă, astfel încât fișierele personale să fie în siguranță de utilizatorii neautorizați care caută să vă acceseze contul.

Deși toate serviciile din această listă sunt sigure, stocarea fizică extensibilă vă poate oferi o liniște sufletească suplimentară. Dacă este ceva ce urmează sau dacă doriți cel mai bun dispozitiv de stocare cloud personal pentru Mac, atunci puteți consulta cel mai bun hard disk extern pentru defecțiunea Mac.

În cele din urmă, am dorit să ne asigurăm că toate opțiunile noastre de stocare în cloud sunt simplu de utilizat. Nimic nu oprește oamenii de la un nou serviciu mai repede decât o grămadă de meniuri și funcții complicate. O experiență curată care vă permite să încărcați și să interacționați cu fișierele dvs. este important pentru experiența dvs. generală.

Cel mai bun stocare în cloud pentru Mac: Sync.com

Când vine vorba de stocarea în cloud, poate fi greu să găsiți furnizorul perfect. Unele au opțiuni excelente de stocare, dar nu au o securitate excelentă. Alții oferă o mare securitate, dar nu au unele caracteristici de bază. Sync.com poate avea câteva defecte, dar este de departe cel mai bun furnizor de stocare în cloud pe care l-am găsit.

Sync.com-ul Web-Control-Panel-Slider-1

Sync.com-Distribuire-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-autentificare-Slider-5

Anterior

Următor →

Acolo unde Sync.com iese în evidență este în securitatea sa, care este literalmente în mâinile tale. Criptarea cu cunoștințe zero este o astfel de caracteristică care vă păstrează parola în siguranță de oricine în afară de dvs. Aceasta include Sync.com în sine, așa că rețineți că pierderea parolei înseamnă pierderea contului. Această caracteristică este opțională, însă, dacă nu doriți să riscați asta.

În timp ce unele alte servicii de stocare în cloud, cum ar fi OneDrive, oferă doar câteva planuri și opțiuni de stocare limitate, Sync.com oferă șase planuri diferite. Planurile Sync.com variază de la planul gratuit de 5 GB până la 10 TB de stocare, care acoperă toți utilizatorii Mac, de la cei care au cele mai importante nevoi până la utilizatori de afaceri cu mai mulți angajați.

Navigarea în spațiul dvs. de stocare cu Sync.com este foarte simplă. Puteți răsfoi fișiere fie în grilă, fie în listă și puteți căuta conținutul dvs.. 

Mutarea folderelor necesită utilizarea unui meniu, spre deosebire de glisarea și eliminarea acestora, iar descărcarea fișierelor necesită un pas suplimentar inutil, dar în general Sync.com este simplu și ușor de învățat.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Un alt motiv pentru care ne place Sync.com este distribuirea fișierelor sale. Sync.com vă permite să creați și să partajați linkuri către fișierele dvs. Deși această caracteristică nu este unică, Sync.com vă criptează linkurile gratuit, indiferent de contul pe care îl aveți.

În general, Sync.com oferă o gamă largă de opțiuni de stocare, securitate bună și caracteristici utile pentru un preț comparabil – dacă nu mai mic – decât multe alte opțiuni de stocare în cloud. Puteți consulta mai multe recenzii Sync.com sau puteți începe acum și încercați planul gratuit. 

Dacă spațiul dvs. de stocare pur este obiectivul dvs., puteți consulta recenzia noastră de unități Amazon pentru spații de stocare de până la 30 TB.

pCloud

pCloud este acolo cu cele mai bune servicii de stocare cloud de pe piață. Posibilitatea de a reda muzică și videoclipuri, precum și de a vizualiza imagini direct de la pCloud, îl face să se simtă ca o adevărată alternativă la iCloud. 

Deși pCloud este plin de caracteristici, selecția sa limitată de plan lasă utilizatorilor un spațiu de stocare prea mult sau prea puțin. Acest lucru, plus cerințele sale mai mari de utilizator pentru conturile de afaceri, este motivul pentru care în cele din urmă a venit pe locul doi la Sync.com.

fișiere de interfață web pCloud

folderul de sincronizare pCloud

pCloud Share File Link

pCloud Link-uri de descărcare

pCloud Drive Client

Anterior

Următor →

Una dintre cele mai bune caracteristici ale pCloud este capacitatea sa de a interacționa cu media dvs. așa cum v-ați face în mod nativ. Utilizatorii Mac vor putea vizualiza imagini, precum și reda muzică și videoclipuri direct din cloud. De asemenea, puteți crea și asculta liste de redare pe Mac sau smartphone prin aplicația pCloud.

pCloud folosește criptarea AES pe 256 biți, zero-cunoaștere și autentificare cu doi factori pentru a vă proteja fișierele împotriva celor care ar putea căuta să le acceseze. 

Deși pCloud are o protecție excelentă, nu toate măsurile de securitate vin cu contul său gratuit. Pentru confidențialitate, vă recomandăm să plătiți pentru suplimentul Crypto, deoarece primiți criptare cu cunoștințe zero, ceea ce împiedică pCloud să aibă acces la fișierele dvs..

În plus, este ușor de navigat pe pCloud. Puteți vizualiza fișierele și folderele într-o listă sau vizualizare grilă și puteți partaja fișierele dvs. prin permisiune sau un link. De asemenea, puteți sincroniza folderele între pCloud și Mac-ul dvs., dacă aveți ceva care trebuie să fie creat.

pCloud vine cu un plan gratuit care vă oferă 10 GB de stocare. Pentru utilizatorii iCloud care doresc să înlocuiască spațiul de stocare gratuit de 5 GB cu altceva, planul gratuit al pCloud vă oferă dubla stocare a Sync.com și a iCloud și aveți, de asemenea, posibilitatea de a obține mai mult spațiu de depozitare completând anumite sarcini în cadrul pCloud.

Dacă planul gratuit se simte un pic înghesuit, puteți opta pentru unul dintre cele două planuri suplimentare: planul de 500 GB sau planul 2TB. Aceste planuri pot fi plătite lunar sau puteți cumpăra un plan de viață pentru o taxă mare. Planul Crypto este, de asemenea, un plus de 3,99 USD pe lună.

Alte motive pentru care ne place pCloud

Deși selecția limitată a planului de la pCloud a împiedicat-o să fie pe primul loc, este o opțiune foarte bună pentru cei care sunt concentrați pe media și doresc să acceseze conținutul lor în mod nativ atât de pe Mac, cât și de pe smartphone. De asemenea, ne place că pCloud vă permite să nu stocați doar imagini la rezoluție completă, ci și să le descărcați și în dimensiuni mai mici.

Pentru mai multe despre pCloud – inclusiv o defalcare completă a securității și funcțiilor sale – consultați recenzia noastră de pCloud sau aruncați o privire la planul gratuit pentru un proces fără riscuri.

Tresorit

Tresorit este un serviciu puternic de stocare în cloud care funcționează bine și are o securitate excelentă. Cu toate acestea, utilizatorii de Mac care preferă un sistem de fișiere mai tradițional pot fi opriți prin crearea și administrarea de „tresors” pentru fiecare folder pe care doriți să îl sincronizați, care trebuie sincronizate individual. Totuși, odată ce treceți, clientul desktop este familiar și ușor de navigat.

Tresorit-pagina de start-2019

Tresorit nu face probleme, în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Nu numai că are o securitate similară cu Sync.com, dar are, de asemenea, mai multe certificări de confidențialitate care vă mențin protejate indiferent de modul de utilizare. Tresorit își are sediul și în Elveția, unde este legat de legile excelente ale vieții private.

Pentru utilizatorii plătiti, Tresorit are o caracteristică de versiune simplă, care vă permite să redați fișierele în versiunile anterioare, în cazul în care un fișier este compromis într-un fel sau dacă s-a făcut o modificare nedorită. Tresorit are, de asemenea, un supliment pentru Microsoft Outlook care vă permite să trimiteți fișierele atașate mai în siguranță.

Deși Tresorit vine cu mai multe caracteristici frumoase, cel mai mare dezavantaj este în planurile sale. Planul gratuit oferă doar 3 GB de stocare și nici o versiune. Restul planurilor variază de la 200 GB la un cont de întreprindere nelimitat pentru companii cu cel puțin 10 angajați. Costurile planurilor sunt mai costisitoare decât Sync.com, începând cu 10,42 USD pe an, dacă plătiți anual.

Alte motive pentru care ne place Tresorit

Din cauza costurilor lui Tresorit, este greu să îl recomandăm ca fiind cea mai bună opțiune de stocare în cloud pentru utilizatorii de Mac. Cu toate acestea, Tresorit excelează în securitate și nu este dificil de utilizat odată ce treci de curba inițială de învățare. Dacă sunteți în căutarea unei alternative foarte sigure la Sync.com sau pCloud, puteți consulta recenzia noastră Tresorit.

MEGA

MEGA este un serviciu de stocare în cloud destul de simplu, dar sigur, care face o treabă bună la înlocuirea caracteristicilor de bază ale iCloud cu un sistem de stocare mai robust. Planul gratuit folosit pentru a oferi mult mai mult spațiu de stocare, dar utilizatorii de Mac, care sunt confortabili cu planul gratuit de 5 GB al lui iCloud, se vor bucura de cei 15 GB de stocare cloud incluși gratuit de MEGA.

MEGA-Homepage-2018

Pentru a vă păstra contul și fișierele în siguranță, MEGA folosește criptarea AES pe 128 de biți și autentificarea cu doi factori, printre alte măsuri. Deși criptarea MEGA nu este la același nivel cu Sync.com sau pCloud, puteți fi sigur că datele dvs. sunt în siguranță. MEGA are, de asemenea, o politică de confidențialitate extinsă și detaliată pe care o puteți citi aici.

MEGA include funcții precum versiunea și posibilitatea de a vizualiza în mod nativ fotografiile și de a reda videoclipuri. Nu puteți reda muzică sau gestiona liste de redare, dar cei 5 GB suplimentari de stocare gratuită pe pCloud o fac o opțiune excelentă dacă nu aveți nevoie de acest tip de control multimedia.

15 GB generoși de stocare gratuită fac din MEGA unul dintre cele mai bune planuri gratuite din această listă. Dacă sunteți doar în stocarea cloud și doriți o sumă bună fără să plătiți mult, MEGA este o alegere decentă. MEGA are, de asemenea, patru planuri plătite, de la 200 GB Pro Lite la 8TB Pro III.

Cu mai puțin de 6 USD, planul Pro Lite este cea mai bună valoare a planurilor MEGA, deși nu este la fel de competitiv ca Sync.com sau pCloud, care oferă ambele 500 GB pentru mai puțin de 5 dolari pe lună. În general, planul gratuit al MEGA este caracteristica sa excelentă, deoarece oferă mai mult decât Sync.com sau chiar pCloud.

Alte motive pentru care ne place MEGA

O caracteristică suplimentară care ne place este suplimentul MEGAbird de la MEGA, care vă permite să trimiteți atașamente mari prin e-mail. 

Combinația dintre MEGAbird, cei 15 GB de stocare gratuită și capacitatea de a deschide imagini și de a viziona videoclipuri în mod nativ fac din MEGA o introducere cu adevărat bună în cloud storage, în general. Puteți citi recenzia noastră completă MEGA sau puteți începe cu un plan gratuit chiar acum.

Deși MEGA vine cu o cantitate generoasă de stocare gratuită, există, de asemenea, alți câțiva furnizori care oferă spații similare de stocare gratuită, printre alte funcții. Pentru mai mulți furnizori de stocare în cloud cu planuri gratuite, consultați cel mai bun articol gratuit de stocare în cloud.

OneDrive

Microsoft este cunoscut de mult timp pentru stabilirea standardului productivității biroului. Acum, bazat pe cloud, Microsoft oferă Office 365 și, împreună cu acesta, OneDrive. Deși OneDrive poate fi utilizat ca serviciu de sine stătător, acesta strălucește cu adevărat atunci când este inclus în Office 365.

OneDrive este ușor de navigat. Clientul web are aspectul Microsoft către acesta, deci nu este prea diferit de managerul de fișiere Windows. Încărcarea sau mutarea fișierelor și folderelor este la fel de ușoară precum glisarea și eliminarea acestora.

Fișiere Interfață Web OneDrive

Slider Folder pentru sincronizare OneDrive

OneDrive App Launcher

OneDrive Creare partajare fișiere link

OneDrive Word Online

Anterior

Următor →

În trecut, Microsoft a fost laxă în ceea ce privește securitatea. În prezent, Microsoft vă protejează informațiile în mai multe moduri, inclusiv criptarea end-to-end. Confidențialitatea este un motiv de îngrijorare pentru Microsoft și OneDrive, întrucât compania are sediul în S.U.A. Aceasta înseamnă că Microsoft este obligată de legile privind confidențialitatea S.U.A..

Deși legile americane cu privire la confidențialitate nu sunt neapărat favorabile consumatorului, implicarea Microsoft cu PRISM este ceea ce face dificilă recomandarea OneDrive ca loc pentru stocarea informațiilor sensibile. Dacă securitatea este cel mai important factor, consultați lista noastră cu cele mai sigure servicii de stocare în cloud.

OneDrive vine cu 5 GB stocare gratuită și oferă trei planuri plătite. Există un plan ieftin de 50 GB pentru 1,99 USD pe lună, însă valoarea reală se află în cele două pachete Office 365.

Pachetul „personal” Office 365 costă 6,99 USD pe lună pentru 1 TB de stocare, iar pachetul „acasă” de Office 365 costă 9,99 USD pe lună pentru 5 TB de stocare.

Alte motive pentru care ne place OneDrive

Deși OneDrive este suspect când vine vorba de securitate, acesta poate fi încă o alternativă excelentă la alte servicii de stocare în cloud din această listă, mai ales dacă utilizați deja alte produse Microsoft. Deși Microsoft a fost suspectat că a ajutat guvernul american să supravegheze cetățenii, șansele de a se întâmpla cu datele dvs. sunt foarte mici.

Dacă doriți să aflați mai multe despre PRISM, securitatea Microsoft sau mai multe despre prețurile sau funcțiile OneDrive, puteți consulta analiza noastră completă OneDrive. De asemenea, puteți încerca acum planul gratuit și funcțiile de bază ale Office. Utilizatorii Enterprise pot verifica, de asemenea, OneDrive for Business pentru mai multe caracteristici orientate către companie (citiți revizuirea OneDrive pentru afaceri).

Dacă sunteți în căutarea unui alt serviciu de stocare în cloud care să se integreze cu Office, puteți consulta Dropbox. Citiți recenzia noastră pentru Dropbox pentru mai multe despre servicii, precum și Dropbox pentru prețuri.

Există și alte alternative, dacă sunteți în căutarea de stocare în cloud cu integrare pentru editare de documente și alte funcții de birou. Google Drive oferă opțiuni pentru a crea și edita documente direct din spațiul dvs. de stocare Google Drive, precum și 15 GB de opțiune de stocare gratuită și upgrade pentru cei care au nevoie de mai mult (citiți recenzia noastră Google Drive).

Dacă doriți să aflați mai multe despre cele două servicii, puteți consulta comparativul cu scufundare profundă Dropbox vs. Google Drive.

Gânduri finale

Găsirea unui serviciu cloud uimitor care funcționează cu Mac-ul dvs. și se potrivește tuturor nevoilor dvs. este dificil. Există o mulțime de servicii acolo, însă găsirea unuia cu o securitate excelentă, caracteristicile potrivite și ușor de utilizat vă vor face plăcută experiența cu stocarea în cloud în loc de o durere de cap constantă.

Deși toate serviciile de stocare în cloud din această listă sunt cu adevărat utile, Sync.com câștigă din cauza selecției sale largi de planuri de stocare. De fapt, Sync.com este cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru utilizatorii Mac și PC. pCloud urmează îndeaproape, dar are mai puține opțiuni de stocare.

Dacă sunteți în căutarea specifică a site-urilor de partajare a fișierelor în loc de stocarea în cloud, puteți obține mai multe informații despre MEGA, Dropbox și OneDrive în ghidul nostru despre cum să trimiteți prin e-mail fișiere mari. 

Ca întotdeauna, ne-ar plăcea contribuția ta. Dacă doriți să adăugați ceva despre aceste servicii de stocare în cloud, informați-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map