Cel mai bun Cloud Storage pentru Android 2020: Storage on the Move

Gestionarea spațiului de stocare pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android poate fi obositoare. Aplicațiile se luptă cu fotografii, videoclipuri și alte documente pentru spațiu, iar jocurile ocupă mai mult spațiu de stoc, pe măsură ce devin mai implicați și arată mai bine. Fuga de cameră pe telefon sau tabletă este o preocupare comună, iar găsirea celui mai bun spațiu de stocare în cloud pentru Android poate fi dificilă.


Există o mulțime de opțiuni de stocare în cloud pentru Android și am clasat pe cele mai bune cele de mai jos. Cu toate acestea, înainte de a ne scufunda, dorim să acoperim rapid modul în care ne-am decis asupra celui mai bun stocare cloud pentru Android. De asemenea, ne plac spoilerele de la Cloudwards, așa că am ales Google Drive ca fiind cea mai bună aplicație de stocare în cloud pentru Android. Află de ce după pauză.

Care este cel mai bun stocare în cloud pentru Android?

 1. Google Drive
 2. Sync.com
 3. pCloud
 4. Microsoft OneDrive
 5. MEGA
 6. Tresorit
 7. dropbox
 8. Icedrive

Cea mai importantă caracteristică pe care am căutat-o ​​atunci când ne-am decis să avem cea mai bună stocare în cloud pentru Android a fost securitatea. Indiferent dacă stocați fotografii și videoclipuri de familie, certificate de naștere sau chiar biblioteca dvs. meme, este important să știți că ceva este în picioare între utilizatorii neautorizați și conținutul personal.

În afară de securitate, am dorit să ne asigurăm că toate opțiunile noastre de stocare în cloud au caracteristici precum partajarea link-urilor și organizarea folderului, astfel încât documentele dvs. să fie ușor de găsit, iar fotografiile dvs. să fie ușor de împărtășit cu prietenii și persoanele dragi. Aplicația trebuia, de asemenea, să fie simplă, astfel încât oricine să o poată ridica și să aibă o idee destul de bună despre cum funcționează.

Am oferit puncte bonus pentru funcții suplimentare, cum ar fi integrarea Google Drive cu Google Docs sau integrarea OneDrive cu Office 365. De asemenea, am luat în considerare prețul nivelurilor de stocare ale fiecărei opțiuni, deoarece, atunci când vine vorba de aceasta, mai mult pentru mai puțin este întotdeauna ideal..

1. Google Drive

Atunci când vine vorba de a oferi o experiență de stocare în cloud fluidă utilizatorilor de Android, este greu să învingi Google Drive, una dintre cele mai populare opțiuni de stocare în cloud disponibile. Oricine are un cont gratuit are acces la 15 GB spațiu de stocare Google Drive și backup de fotografii nelimitat prin Google Photos, atât timp cât sunteți de acord cu fotografiile reduse la 16MP.

unitate-folder

Contul dvs. Google gratuit include și Documente Google, astfel încât să puteți crea, edita și partaja documente direct de pe Google Drive. Partajarea fișierelor cu familia și prietenii este la fel de ușoară ca trimiterea unui link. De asemenea, puteți seta parametri pentru linkurile dvs. pentru a controla cât de mult acces au alții la fișierele dvs..

Google are autentificare cu doi factori (2FA), care vă protejează contul în cazul în care cineva are acces la parola dvs., solicitându-vă să introduceți un cod pe care Google vă trimite. 

Google nu folosește criptarea cunoașterii zero, ceea ce este nefericit, deși nu este un distribuitor, deoarece puteți utiliza Boxcryptor pentru a adăuga protecție cu cunoștințe zero la unitatea dvs. Puteți consulta recenzia noastră Boxcryptor pentru a începe.

Alături de planul gratuit de stocare în cloud de 15 GB, Google oferă alte trei planuri standard, cu 100 GB, 200 GB și 2 TB de stocare. Fiecare plan costă mai puțin de 10 USD pe lună, astfel încât fiecare opțiune de stocare este accesibilă aproape oricărui buget. 

În această defalcare, Google Drive este, de asemenea, cel mai bun spațiu de stocare gratuit pentru Android, datorită cantității mari de spațiu de stocare gratuit și copiilor de rezervă nelimitate..

unitate-slidemenu

Aplicația Google Drive are o mulțime de funcții, care sunt conținute atât în ​​partea de jos a ecranului, cât și în meniul slide-out din stânga aplicației. Utilizarea aplicației este ușoară, deoarece seamănă cu o mulțime de aplicații de gestionare a fișierelor, deși găsirea tuturor funcțiilor și setărilor poate dura puțin..

Alte motive pentru care ne place Google Drive

Alături de toate funcțiile pe care Google Drive le aduce Android, Google a creat astfel încât să puteți porni aproape orice dispozitiv – Android sau altfel – și să aveți acces la orice, de la fotografiile și fișierele dvs. la marcaje și note doar conectându-vă la contul tău.

Dacă aveți un cont Google și o tabletă sau smartphone Android, Google Drive merită cu siguranță verificat. Puteți citi mai multe despre Google Drive și beneficiile unui cont Google în recenzia noastră Google Drive.

2. Sync.com

Sync.com a fost apreciată ca furnizor de stocare în cloud favorit de Cloudwards în revizuirea noastră Sync.com și dintr-un motiv întemeiat. Sync.com oferă unele dintre cele mai bune planuri de stocare disponibile, cu un preț redus de 5 USD pentru 1 TB pentru planul de afaceri Standard și are un plan gratuit de 5 GB pe care îl puteți testa. 

Alături de opțiuni excelente de stocare online, Sync.com vă protejează documentele cu criptare cu zero cunoștințe și 2FA.

synccom-dosar

Sync.com este simplu pe Android. Interfața este simplă de navigat, iar stocarea și accesarea documentelor dvs. este o briză. Din cauza concentrării pe securitate, Sync.com nu oferă compatibilitate cu aplicații terțe, ceea ce merită sacrificat dacă trebuie să stocați fișiere sensibile.

synccom-slidemenu

Sync.com face, de asemenea, ușor să partajați și să gestionați linkuri, astfel încât să puteți controla cine are acces la fișierele dvs. Puteți chiar șterge link-uri dacă nu mai doriți să partajați fișiere. Linkurile pot fi create și partajate pentru orice fișier sau folder stocat cu Sync.com. Puteți seta, de asemenea, parole pe link-uri pentru a vă asigura că fișierele dvs. sunt accesate numai de către persoanele cu parola.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Sync.com este o plăcere de a folosi pe Android. Interfața sa simplă și ușurința de utilizare o fac accesibilă tuturor. În plus, planurile sale accesibile vă permit să vă concentrați asupra cantității de stocare doriți în raport cu ceea ce vă puteți permite.

Singura zonă în care Sync.com nu face performanță este în integrarea terților. Securitatea Sync.com nu funcționează bine cu alte servicii, deși primește un permis pentru a fi un concurent solid în orice altă zonă.

3. pCloud

Este posibil ca pCloud să nu aibă toate funcțiile Google Drive, dar este un furnizor foarte sigur și privat, după cum puteți citi în recenzia noastră pCloud. 

securitatea pCloud este mai puternică cu pachetul opțional Crypto. Plata pentru pCloud Crypto vă oferă acces la folderul „Crypto”, care este foarte asemănător cu bolta personală a OneDrive, dar cu o criptare de cunoaștere zero.

pcloud-dosar

În afară de folderul Crypto, contul dvs. poate fi protejat de 2FA dacă activați setarea. Alături de o securitate excelentă, pCloud are capacitatea de a reda fișiere audio și video, precum și de a crea și gestiona liste de redare, toate din interiorul aplicației.

pCloud are un plan gratuit care vă oferă până la 10 GB pentru a încerca sau puteți fi modernizat la 500 GB sau 2 TB de stocare în cloud. Deși puteți plăti lunar sau anual, pCloud este unic prin faptul că puteți plăti o singură dată pentru stocarea pe viață.

pcloud-slidemenu

Aplicația Android a pCloud arată ca orice alt manager de fișiere, ceea ce este un lucru bun. Meniul slide-out conține scurtături convenabile media, precum și o scurtătură pentru link-urile partajate. De asemenea, în meniul slide-out se află folderul Crypto, dacă ați optat pentru pachetul Crypto.

Alte motive pentru care ne place pCloud

pCloud este un serviciu de stocare cloud simplu și sigur, care funcționează bine pentru cei care doresc să stocheze și să redea media în cloud toate dintr-o aplicație. Utilizatorii Kodi pot configura, de asemenea, un plugin neoficial pentru a transmite videoclipuri de la pCloud. Citiți mai multe despre pluginul Kodi în cel mai bun stocare cloud pentru ghidul Kodi.

Posibilitatea de a achiziționa până la 2 TB de stocare pentru o plată o singură dată consolidează în continuare utilizarea pCloud ca serviciu de stocare și redare media. Achiziționarea unui plan de viață aduce liniște sufletească că vă puteți salva fotografiile, videoclipurile, filmele, muzica și momentele familiei pentru totdeauna în cloud, fără să vă faceți griji despre păstrarea unui abonament lunar..

4. Microsoft OneDrive

OneDrive este răspunsul Microsoft la stocarea în cloud și se află pe locul patru în listă. OneDrive funcționează bine cu produsele Microsoft Office, iar planurile sale plătite sunt incluse cu Office 365. La fel ca Google Drive, vă puteți face backup în mod automat fotografiile, deși fiecare fotografie contează în funcție de stocarea dvs..

onedrive-dosar

Obțineți 5 GB spațiu de stocare gratuit, care poate fi modernizat la 100 GB sau 1 TB. Planul 1TB se numește Office 365 Personal și include acces la Microsoft Word, PowerPoint și Excel pe telefonul Android sau dispozitivul tău tabletă, precum și alte dispozitive. 

Microsoft are un alt plan numit Office 365 Home care include toate caracteristicile Personal, dar poate fi utilizat de până la șase persoane.

Office 365 Home funcționează bine pentru familii, deoarece fiecare persoană primește 1 TB de stocare în cloud – plus acces la Office pentru școală sau muncă – totul pentru 9,99 USD pe lună. OneDrive este, de asemenea, multiplă platformă, așa că, chiar dacă aveți un utilizator iPhone în casă, acestea pot profita în continuare de toate avantajele Office 365.

Aplicația OneDrive este ușor de utilizat și ușor de utilizat, cu comenzi rapide convenabile în partea de jos pentru fișiere, fișiere partajate și fotografii. Interfața de utilizare utilizează foldere și nu este prea diferită de managerul de fișiere implicit pentru Android. De asemenea, opțiunea de a activa încărcarea automată a fotografiilor de pe dispozitiv este de asemenea oprită.

Alte motive pentru care ne place OneDrive

Microsoft OneDrive are o caracteristică numită „personal vault” care vă permite să stocați fișiere într-un spațiu din OneDrive care include un plus de securitate și necesită 2FA. 

Cu planul gratuit, sunteți limitat la câte fișiere puteți stoca în seiful personal, deși puteți stoca fișiere nelimitate, până la limita de stocare, cu un plan Office 365. Vaultul personal funcționează la fel ca un folder și poate fi găsit cu restul fișierelor.

Deși Google Drive și OneDrive oferă funcții similare în majoritatea domeniilor, OneDrive oferă o opțiune de stocare mult superioară pentru familii și grupuri, deoarece fiecare utilizator primește propriul terabyte de stocare. Citiți mai multe despre OneDrive în recenzia noastră OneDrive.

5. MEGA

MEGA este în jur de mult timp. Probabil că ați descărcat probabil ceva din MEGA în trecut, când a fost unul dintre cele mai populare site-uri de partajare a fișierelor. Cu toate acestea, a trecut prin unele modificări și este acum un serviciu de stocare în cloud care se concentrează pe securitate și implementează unele funcții unice.

mega-dosar

O caracteristică care iese în evidență este chatul criptat, care este un sistem de mesagerie sigur din MEGA care vă permite să discutați cu alți utilizatori. MEGA are, de asemenea, capacitatea de a seta parole pe link-uri, astfel încât, atunci când partajați fișierele dvs., vă puteți simți în siguranță știind că, chiar dacă o persoană neintenționată se încheie cu linkul dvs., nu va putea să o deschidă fără parola.

Continuând tema securității, MEGA folosește 2FA pentru a vă proteja contul la conectare și criptarea cu cunoștințe zero, astfel încât nici măcar MEGA nu vă poate accesa fișierele. Asigurați-vă că consultați ghidul nostru pentru cei mai buni manageri de parole, deoarece zero cunoștințe împiedică MEGA să vă reseteze parola dacă o pierdeți.

MEGA vă începe cu 15 GB de stocare gratuit și are un sistem de realizare care vă oferă bonus de stocare pentru finalizarea sarcinilor, cum ar fi partajarea MEGA cu prietenii. MEGA are, de asemenea, o gamă competitivă de planuri de stocare care încep de la 400 GB și merg până la 16 TB, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care au nevoi mari de stocare.

mega-slide-

Experiența aplicației este destul de standard cu MEGA, ceea ce înseamnă că poți să o ridici și să-ți păstrezi fișierele fără să te implici foarte multe. Secțiunea de jos a aplicației conține comenzi rapide pentru un acces ușor la chatul criptat, folderele partajate, unitatea dvs. de cloud și fotografiile.

Alte motive pentru care ne place MEGA

Este posibil ca MEGA să nu fie pentru toată lumea, dar aduce o anumită securitate în masă. În timp ce Google Drive și OneDrive se concentrează pe integrarea aplicațiilor și serviciile suplimentare, MEGA aduce criptare cu cunoștințe zero pe întregul cont și adaugă parole de chat și linkuri sigure. 

Dacă securitatea este cel mai mare obiectiv al tău, MEGA este un pretendent excelent. Pentru o privire aprofundată asupra MEGA, vă recomandăm să consultați recenzia noastră MEGA.

6. Tresorit

Tresorit este un alt serviciu de stocare cloud foarte sigur, care funcționează bine cu Android. De asemenea, are o interfață de aplicație foarte de bază care se explică de la sine și nu necesită prea multe jocuri pentru a învăța. Tresorit stochează fișierele dvs. în „Tresors”, care sunt dosare criptate și puteți încărca și gestiona documentele exact așa cum vă așteptați.

Tresorit simplifică gestionarea legăturilor, astfel încât să puteți urmări fișierele și folderele pe care le-ați distribuit. Puteți schimba setările legăturilor dvs., precum și ucide-le în orice moment chiar din fila legături din aplicație.

Sub capotă, Tresorit vă păstrează contul în siguranță cu criptarea zero-knowledge, precum și cu 2FA, iar fișierele dvs. sunt criptate în repaus și în tranzit. Singurul dezavantaj al securității grele este că nu există o integrare externă a aplicațiilor, precum Google Docs.

Deși Tresorit este un performant solid atunci când vine vorba de securitate, nu este tocmai competitiv atunci când vine vorba de prețuri de stocare. Planul gratuit vine cu doar 3 GB de stocare. Sporirea planului de 200 GB vă va genera mai mult de 10 USD pe lună, ceea ce, pentru comparație, este mai mare decât costurile Google pentru 2TB.

Alte motive pentru care ne place Tresorit

Tresorit ar putea fi un furnizor de stocare în cloud, fără a face, dar ceea ce îi lipsește din productivitate îl caracterizează mai mult decât compensează securitatea. Tresorit se află în partea de sus când vine vorba de protejarea contului dvs. și ar fi mai mare pe listă dacă costurile nu ar fi atât de prohibitive.

Prețul la o parte, dacă ai nevoie de cea mai bună securitate și ești dispus să plătești pentru asta, nu poți greși cu Tresorit. Pentru mai multe despre prețurile și securitatea Tresorit, puteți arunca o privire asupra recenziei noastre complete despre Tresorit.

7. Dropbox

Dropbox este bunica serviciilor de stocare în cloud și este în jur din 2007. Deși Dropbox are o securitate OK, a participat la PRISM, un program secret de supraveghere a guvernului și a fost, de asemenea, supus unei încălcări în 2012, când au fost furate milioane de parole..

dropbox-dosar

Dropbox și-a îmbunătățit securitatea de atunci, dar vă recomandăm să utilizați Boxcryptor cu Dropbox pentru a vă securiza fișierele, deoarece nu are criptare cu cunoștințe zero, deși puteți activa 2FA. Dacă sunteți curios despre Dropbox și doriți să aflați mai multe despre securitatea sa, citiți recenzia noastră completă Dropbox pentru o privire aprofundată asupra avantajelor și contra.

Securitate deoparte, Dropbox are câteva motive convingătoare pentru a încerca. Dropbox este compatibil cu Office Online, astfel încât să puteți crea și edita documentele în cloud, precum și să editați documentele încărcate anterior. Dropbox vă permite să partajați fișiere prin link-uri. De asemenea, vă puteți gestiona setările legăturii, deși necesită actualizarea la un plan plătit.

Prețul său este mai puțin decât competitiv, deși planurile Dropbox variază de la 1TB la stocare nelimitată, ceea ce este plăcut pentru companii și utilizatori cu cerințe mari de stocare. Dropbox are, de asemenea, un plan gratuit care vă oferă 2 GB spațiu de stocare, mai puțin decât mulți alți furnizori de stocare cloud din această listă, dar suficient pentru a testa serviciul înainte de a cumpăra.

dropbox-slidemenu

Aplicația Dropbox în sine este similară cu restul. Puteți încărca, scana și crea documente. Interfața de utilizare este ușor de navigat, iar funcțiile sunt ușor de găsit. Un lucru care lipsește din interfața de utilizator este o filă link, ceva ce poate fi găsit cu aplicația Sync.com, printre altele pe listă.

Dacă vă place Dropbox, dar nu puteți analiza istoricul problemelor de securitate, ar trebui să aruncați o privire la ghidul nostru pentru cele mai bune alternative Dropbox. Veți găsi că multe dintre opțiunile enumerate sunt, de asemenea, în acest ghid, precum și alte servicii minunate, cum ar fi Amazon Drive și Box.

Alte motive pentru care ne place Dropbox

Alături de compatibilitatea Office, Dropbox oferă un serviciu numit Hârtie, care poate fi accesat în meniul slide-out din partea stângă a aplicației. Atingerea acestuia vă va solicita să descărcați Paper. Odată descărcat, puteți crea documente text și liste de activități. Puteți încărca chiar și imagini în documentele text create direct din hârtie.

Este posibil ca Dropbox să nu aibă cea mai bună securitate, dar oferă o colaborare bună prin Office Online. Hârtia permite Dropbox să se dubleze ca o aplicație de luare a notelor, precum și o aplicație de făcut. Deși Dropbox a avut probleme în trecut, este totuși un serviciu de stocare în cloud fiabil, la care merită să aruncăm o privire.

8. Icedrive

Icedrive a fost lansat abia în 2019, dar deja implementează câteva caracteristici de securitate interesante, ceea ce este la fel de bine, văzând cum s-a catalogat ca un serviciu de stocare în cloud ultra sigur. Aruncați o privire la explicația site-ului web despre criptarea Icedrive și puteți spune că înseamnă afaceri.

icedrive-dosar

O caracteristică de securitate vizibilă în cadrul Icedrive este utilizarea algoritmului de criptare Twofish peste AES. Twofish a fost de fapt finalist în concursul Advanced Encryption Standard și nu a fost selectat în cele din urmă, deși Icedrive susține că Twofish este acceptat pe scară largă de criptografi ca fiind mai sigur decât AES.

Deși Icedrive oferă multă protecție pentru fișierele dvs., îi lipsește 2FA, iar cea mai mare parte a criptării Icedrive, cum ar fi zero cunoștințe, este blocată în spatele unui panou de plată. Cu toate acestea, planul gratuit al Icedrive vă începe cu 10 GB, care există acolo când îl comparați cu o mulțime de alte planuri de stocare gratuite..

Icedrive are trei planuri suplimentare, în afară de planul gratuit, inclusiv un plan de 1TB pentru doar 4,99 USD pe lună. Trebuie remarcat faptul că actualizarea la orice plan premium deblochează și toate caracteristicile de securitate pe care le oferă Icedrive, ceea ce nu este prea rău, având în vedere că cel mai ieftin plan este de 1,99 USD pe lună, deși acest lucru nu vă oferă decât 150 GB de stocare.

icedrive-slidemenu

Icedrive are un UI ușor de navigat, precum și un mod întunecat, care face aplicația mult mai ușoară pentru ochi. Modul întunecat deoparte, Icedrive va fi familiar imediat, deoarece are același aspect general ca majoritatea celorlalte aplicații de stocare în cloud din lista noastră.

Icedrive vă permite să partajați și să gestionați link-uri, deși majoritatea funcțiilor de partajare vă solicită să faceți upgrade la un cont premium. Gestionarea legăturilor nu este la fel de intuitivă ca Sync.com, necesitând să localizați fișierul partajat și apoi să gestionați linkul dvs. din opțiunile fișierului..

Alte motive pentru care ne place Icedrive

Deși în prezent Icedrive nu are multe funcții, iar opțiunile de partajare a fișierelor sunt cam neplăcute, menționăm în recenzia noastră completă Icedrive că software-ul arată. Chiar și în anul de la lansare, are o aplicație mobilă care funcționează bine, cu anumite caracteristici unice, opțiuni de stocare bune și securitate excelentă.

Icedrive este un serviciu care va evolua probabil pe măsură ce îl utilizați și, dacă sunteți în acord cu asta, este o opțiune bună pentru persoanele cu siguranță sau pentru oricine dorește un serviciu de stocare în cloud ușor de utilizat, care oferă 10 GB spațiu de stocare gratuit.

Gânduri finale

Există zeci de furnizori de stocare în cloud care bifează toate casetele atunci când vine vorba de securitate și funcții, deși nu toate merită timp. Aici, am acoperit unii dintre cei mai buni furnizori de stocare cloud disponibili.

Deși Google Drive și OneDrive excelează în colaborare și integrare cu apartamentele respective de birou, Sync.com, MEGA și Icedrive se concentrează puternic pe securitate. pCloud aterizează la mijloc cu o securitate bună, dar și câteva funcții media excelente. Dacă sunteți preocupați în primul rând de productivitate, vă oferim o colaborare cu cel mai bun stocare cloud.

Tresorit și Dropbox sunt, de asemenea, opțiuni excelente, dar asigurați-vă că utilizați Boxcryptor pentru a vă asigura stocarea Dropbox. Dacă sunteți pe gardul dintre Dropbox, Google Drive sau OneDrive, vă recomandăm să citiți ghidul nostru de comparație Google Drive vs Dropbox vs Microsoft OneDrive pentru o privire aprofundată asupra celor trei servicii..

Indiferent de spațiul de stocare în cloud pe care îl alegeți pentru telefonul Android sau dispozitivul tău tabletă, puteți fi sigur că toate opțiunile enumerate aici sunt testate și vă vor servi bine în timp ce vă stocați și partajați fișierele în cloud. 

Apreciem timpul pe care l-ați luat pentru a citi ghidul nostru și ne-ar plăcea să ascultăm părerile dvs., așa că nu ezitați să ne lăsați un comentariu și să ne anunțați gândurile voastre. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map