Contrar credinței populare, colegiul nu se rezumă doar la petreceri, fraternități, sororități și distracție. O mare parte din ea studiază. O mulțime de studii necesită să utilizați un computer sau să mergeți online, dar calculatoarele pot să funcționeze defectuos, lăsându-vă fără note, rapoarte și eseuri. Pentru a combate asta. am compilat cea mai bună copie de rezervă online pentru studenți, cu Backblaze în topul listei.


Copie de siguranță online vă ajută să faceți backup pentru calculatoarele personale și unitățile externe. Dacă faceți acest lucru, puteți fi sigur că blocările de pe hard disk sau alte probleme de software nu vă vor afecta fișierele. Backup-ul nu vă mută fișierele în cloud, deci nu va economisi spațiu. Mai degrabă, reflectă structura fișierelor dvs. în cloud.

În schimb, stocarea în cloud vă face să utilizați un folder central, numit „folder de sincronizare”, pentru a vă sincroniza fișierele cu cloud. Aceasta este diferența principală între serviciile de backup în cloud și serviciile de stocare în cloud. Acestea fiind spuse, unele servicii de rezervă din lista noastră prezintă sincronizare și partajare de fișiere, care sunt funcții de stocare în cloud discontinue.

Cu toate acestea, nu pot concura cu serviciile de stocare în cloud proprii. Dacă credeți că puteți beneficia mai mult de spațiul de stocare în cloud decât de backup-ul în cloud, citiți cele mai bune servicii pentru serviciile de stocare în cloud. Dacă doriți o comparație rapidă, citiți articolul nostru JustCloud vs. Backblaze vs. SugarSync.

Dacă criteriul dvs. principal atunci când alegeți o copie de rezervă cloud este prețul, citiți articolul nostru cel mai ieftin de rezervă online. Am făcut alegerile noastre pentru studenți, inclusiv alegerea noastră de top, din cea mai bună listă de backup online. Înainte de a începe cu rundown, să vorbim despre criteriile pe care le-am folosit pentru a le clasifica.

Cel mai bun backup online pentru studenți 2020

Ceea ce face backup online cel mai bun pentru studenți

Valoarea este principalul nostru criteriu, deoarece majoritatea studenților au un efect redus. Asta înseamnă să obțineți la maxim costurile de rezervă online, la prețuri ieftine. Cu cât planurile mai ieftine oferă serviciul cu atât mai bine, deoarece aceasta crește șansele de a găsi unul potrivit. Planurile gratuite vor funcționa pentru unii, așa că le vom lua în considerare și pe acestea. Dacă doriți o copie de rezervă gratuită, citiți cel mai bun articol gratuit de backup online.

De asemenea, serviciul nu ar trebui să fie dificil de utilizat. Crearea planului de rezervă ar trebui să fie ușoară, la fel ca copiile de rezervă și recuperarea ulterioară. Clienții desktop ar trebui să lucreze la majoritatea sistemelor de operare, iar serviciul ar trebui să aibă aplicații web și mobile. Experiența generală a utilizatorului ar trebui să fie suficient de intuitivă pentru a nu fi nevoie să solicitați asistență.

Caracteristici dincolo de instrumentele de rezervă online de oase goale sunt utile, de asemenea. Căutăm funcții precum sincronizare și partajare, care vă ajută să colaborați cu alți utilizând mai multe dispozitive și versiuni de fișiere, care vă ajută să recuperați versiunile anterioare de fișiere dacă faceți o greșeală sau dacă sunteți lovit de ransomware.

Viteza este ultimul nostru criteriu și este important datorită stilului de viață rapid al studenților. Copia de rezervă inițială va dura de obicei mult timp până la finalizare. Cât timp depinde de infrastructura serviciului de rezervă pe care îl utilizați, cât de aproape sunteți de unul dintre serverele sale și de furnizorul de servicii de internet. Backupul la nivel de bloc este un plus, deoarece grăbește copiile de rezervă ulterioare.

1. Cel mai bun backup online pentru studenți: Backblaze

Backblaze a făcut parte din piața de rezervă din 2007 și este unul dintre cele mai populare servicii. De asemenea, este în partea de sus a recenziilor noastre de backup online. Un contribuitor major la aceasta este faptul că oferă o copie de rezervă simplă și simplă pentru un computer.

Planul de prețuri este simplu, deoarece are doar un singur plan, care oferă o copie de rezervă nelimitată pentru un dispozitiv pentru 6 USD pe lună. Puteți reduce acest lucru la 5 dolari pe lună dacă plătiți anul în avans. Majoritatea serviciilor nu oferă o opțiune de plată pe lună, astfel încât flexibilitatea Backblaze este un plus. Dacă nu sunteți sigur de Backblaze, puteți folosi proba gratuită de 15 zile pentru a o testa.

Backblaze-Glisor1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Anterior

Următor →

Este ușor să vă creați planul de rezervă, deoarece nu este necesar să gestionați cât sau ce faceți o copie de rezervă. Aplicația desktop Backblaze are un design minim care nu vă va copleși cu opțiuni. Se poate vedea starea copiei de rezervă. Puteți accesa opțiunile avansate folosind butonul „setări”.

Acestea fiind spuse, nu va trebui să vă încurcați cu excepția cazului în care procesul de rezervă nu funcționează așa cum se presupunea, dar nu am întâmpinat probleme în timpul testării noastre. Clientul web este, de asemenea, ușor de utilizat. Puteți să-l utilizați pentru a vedea fișierele de rezervă, pentru a le restaura, pentru a vedea ce ați distribuit și pentru a localiza computerul.

Clientul desktop Backblaze funcționează pe Windows și macOS, dar nu pe Linux. Pentru asistență Penguin, citiți cea mai bună copie de rezervă online pentru articolul Linux. Clientul mobil respectă același design. Este ușor de utilizat, iar meniul din stânga vă permite să răsfoiți backup-ul și să vedeți ce ați restaurat din cloud.

Alte motive pentru care ne place backblaze

Dezavantajul de a fi un serviciu simplu de utilizat este că Backblaze nu are multe funcții. Acestea fiind spuse, cele pe care le are sunt utile. Puteți partaja fișiere folosind clientul web. Puteți face asta prin generarea unui link pe care îl puteți copia și lipi pe o rețea de socializare. Versiunea este, de asemenea, disponibilă, dar salvează versiunile doar din ultimele 30 de zile.

Clientul web vă permite, de asemenea, să localizați computerul dacă activați funcția de mapare. Asta înseamnă că, dacă cineva vă fură computerul, puteți utiliza Backblaze pentru a vă ajuta să îl găsiți.

Backblaze nu vă limitează viteza, astfel încât cu cât sunteți mai aproape de centrele de date din California și Arizona, cu atât va fi mai bună viteza dvs. Vă permite să reglați setările de transfer și viteza de accelerație și folosește un algoritm de transfer la nivel de bloc, care funcționează prin transferul doar porțiunilor de modificare a fișierelor, mai degrabă decât a fișierelor întregi, pentru a accelera backup-urile după cel inițial.

Dacă doriți să atingeți viteze mai rapide, puteți crește numărul de fire de rezervă pe care le rulați. Există un instrument util care testează cât de rapid este conexiunea dvs. la centrul de date Backblaze pentru a vă oferi o estimare a modului în care va merge backup-ul dvs..

Backblaze este un serviciu puternic care oferă spațiu de rezervă nelimitat la prețuri ieftine. De asemenea, este simplu și intuitiv de utilizat. În plus, are funcții utile, cum ar fi versiunea, distribuirea și maparea fișierelor. Dacă procesul de rezervă este lent, Backblaze vă oferă opțiunea de a-l accelera. Datorită acestui fapt, câștigă primul loc pe lista noastră. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră Backblaze.

2. IDrive

IDrive a fost lansat în 1995, care este vechi în termeni tehnologici. Spre deosebire de alegerea noastră de top, nu oferă spațiu de stocare nelimitat, dar vă permite să faceți backup pentru dispozitive nelimitate la prețuri ieftine. Are chiar și un plan gratuit, lucru rar printre serviciile de backup online. Acesta oferă doar 5 GB spațiu de stocare gratuit, dar acest lucru ar putea fi suficient pentru unii studenți. Este suficient să testați și serviciul.

IDrive are două planuri pentru utilizatorii personali. Unul oferă 2 TB de spațiu de rezervă, iar celălalt oferă 5 TB. Trebuie să plătiți timp de un an sau doi ani înainte, deoarece nu există nicio opțiune pentru abonament de la lună la lună.

IDrive-client-Backup-Glisor1

IDrive-client-Restore-Slider2

IDrive-client-Scheduler-Slider3

IDrive-client-Sync-Slider4

IDrive-client-Disk-Image-Slider5

Anterior

Următor →

Pentru a compensa acest lucru, IDrive oferă spațiul de sincronizare 2TB sau 5TB în partea de sus a spațiului dvs. de rezervă. Asta înseamnă că veți primi 4TB sau 10 TB de spațiu cu care să lucrați, în funcție de abonamentul pe care îl achiziționați. În prezent, planurile sunt actualizate cu 50%.

IDrive nu este un serviciu click-it-and-uită-acesta. Limită spațiul dvs. de rezervă, ceea ce înseamnă că trebuie să selectați fișierele în funcție de locație. Aceasta necesită să parcurgeți ierarhia fișierului și să verificați fișierele pe care doriți să le faceți backup. În plus, IDrive are multe opțiuni care pot fi modificate, ceea ce poate face lucrurile dificile pentru utilizatorii mainstream la început.

Totuși, aplicația web este simplă și ușor de utilizat. Pagina implicită arată backup-ul. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a previzualiza dispozitivele conectate, folderul de sincronizare, partajarea și jurnalele web.

Aplicația mobilă este intuitivă și are un design minim. Puteți să-l utilizați pentru a accesa backup-ul și calendarul foto. De asemenea, vă poate restaura fișierele și permite recunoașterea facială pentru a analiza persoanele din fotografiile dvs..

Alte motive pentru care ne place IDrive

IDrive nu este caracteristic. Folosește metoda „arhivare adevărată”, care vă păstrează fișierele în cloud, chiar dacă le ștergeți de pe computer. Este util dacă doriți să ștergeți spațiul pe unitate. În plus, versiunea IDrive păstrează până la 30 de versiuni anterioare ale tuturor fișierelor copiate de pe contul dvs..

Puteți utiliza, de asemenea, funcțiile de sincronizare și partajare. La fel ca serviciile de stocare în cloud, funcția de sincronizare a IDrive creează un computer pe computer pe care îl puteți utiliza pentru a sincroniza fișierele cu cloud. Ori de câte ori plasați sau editați un fișier în folderul de sincronizare, modificarea se va reflecta pe toate dispozitivele legate în timp real.

IDrive nu se numără printre cele mai rapide servicii de rezervă și nu poate crește numărul de fire de rezervă precum alegerea noastră de top. Cu cât sunteți mai aproape de S.U.A., unde IDrive își păstrează serverele, cu atât va fi mai mare viteza dvs. Acestea fiind spuse, folosește o copie de rezervă la nivel de bloc pentru a accelera backup-urile ulterioare.

Am plasat IDrive în spatele Backblaze, deoarece este mai dificil de utilizat și mai lent decât Backblaze. Acestea fiind spuse, IDrive este ieftin, vă permite să faceți backup dispozitive nelimitate și vă puteți sincroniza și partaja fișierele. Citiți recenzia noastră IDrive pentru a afla mai multe.

3. Acasă BigMIND

BigMIND Home permite unuia sau mai multor utilizatori să salveze mai multe computere și dispozitive. Nu are o valoare la fel de bună ca primele două selecții, dar compensează în alte aspecte.

Acestea fiind spuse, nu trebuie să plătiți nimic pentru a utiliza BigMIND Home, deoarece are un plan gratuit. Vă permite să faceți backup unui computer, o unitate externă și două dispozitive mobile folosind 5 GB spațiu de rezervă. Acordat, acesta nu este o mulțime de spațiu de rezervă, dar ar putea fi suficient pentru unii. În plus, vă permite să testați serviciul și să decideți dacă merită banii câștigați cu greu.

Panoul de bord BigMIND Desktop

Opțiuni de conectare BigMIND

Selecție inteligentă BigMIND

Program de copiere BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Următor →

Dacă credeți că BigMIND Home este o potrivire bună pentru dvs., există trei planuri premium pentru a alege. Toți necesită să plătiți pe an. Planul personal este de 35,88 USD pe an, ceea ce se traduce în 2,99 USD pe lună, dar este plătit anual și vă oferă o cantitate redusă de 100 GB spațiu de rezervă pentru un utilizator și trei computere.

Planul Family costă 6,99 dolari pe lună și oferă 500 GB spațiu de stocare pentru trei utilizatori, nouă computere și șase dispozitive mobile. Este o ofertă mai bună, dar probabil că nu oferă suficient spațiu pentru mulți utilizatori.

Puteți obține 1 TB de spațiu de rezervă cloud pentru 12,99 USD, abonându-vă la planul Family Plus. Aceasta este o cantitate decentă de spațiu, dar nu este cea mai bună ofertă. Planul vă permite să partajați cu alți patru utilizatori pe 15 computere și dispozitive mobile nelimitate.

Alte motive pentru care ne place BigMIND Acasă

Clientul de pe desktop este simplu, atractiv și arată toate informațiile necesare dintr-o privire, inclusiv starea dvs. de rezervă, timpul care a trecut de la ultima copie de rezervă, când următorul va începe și cât spațiu de rezervă este folosit. De asemenea, puteți regla datele selectate pentru backup, puteți accesa setările și restaura fișierele.

Butonul din stânga sus vă permite să lansați clientul web. Vizualizarea sa implicită este tabloul de bord, care afișează dispozitivele conectate, traficul de rezervă, o diagramă de detalii care detaliază tipurile de date, fluxul de activitate, media și cantitatea de stocare ați utilizat. S-ar putea să fie copleșitor la început, dar este clar și ușor de utilizat.

Aplicația mobilă este oarecum confuză de utilizat în comparație cu aplicațiile de la alte servicii, deoarece trebuie să efectuați mai mulți pași pentru a selecta datele pentru backup. Vă permite să accesați backup-ul, să creați o copie de rezervă pentru telefonul dvs. și să vă ștergeți telefonul de videoclipuri și imagini pe care le-ați făcut backup pentru a economisi spațiu.

BigMIND Home este rapid, dar dacă aveți nevoie de mai multă viteză, puteți activa o copie de rezervă cu mai multe filete, ceea ce va permite serviciului să folosească toată lățimea de bandă disponibilă. Puteți vedea tabelul de viteză și performanțele BigMIND Home în alte categorii în recenzia noastră BigMIND Home.

4. Acronis True Image

Acronis True Image vă poate face backup copiilor, dar are și o mulțime de funcții. Este o alegere bună atunci când trebuie să protejați mai multe computere, dar schema de prețuri nu este la egalitate cu servicii mai competitive.

Planul său avansat oferă 250 GB spațiu de rezervă și vă permite să faceți backup pentru un computer pentru 49,99 USD pe an. 500 GB stocare este de 69,99 USD și prețul crește pe măsură ce adăugați spațiu de stocare și calculatoare. Planul Premium începe de la 1TB pentru 99,99 USD și se termină la 5TB pentru 259,95 USD pe an, ceea ce este scump.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Glisor1

Acronis-True-Image-Destinație-Slider2

Acronis-True-Image-Active-protect-Slider3

Acronis-True-Image-Settings-Slider4

Acronis-True-Image-Unelte-Slider5

Anterior

Următor →

Prima versiune a planului Advanced ar trebui să fie suficientă pentru majoritatea studenților. Prețul său scade la 4,16 USD pe lună, ceea ce reprezintă o afacere bună. Înainte de a vă abona, utilizați încercarea gratuită de 30 de zile pentru a vă asigura că veți obține ceea ce aveți nevoie din Acronis True Image.

Clientul desktop funcționează pe Windows și macOS, dar nu pe Linux. Are un design modern și simplu. Deși Acronis True Image nu este un serviciu de backup nelimitat, desktopul vă permite să faceți backup computerului în loc să selectați anumite fișiere și foldere. Este rapid, dar este nevoie de mai mult spațiu. Pentru a economisi spațiu, puteți exclude fișierele din backup.

Puteți deschide tabloul de bord online și de la client. Vă afișează dispozitivele conectate și vă permite să efectuați restaurări. De asemenea, puteți vizualiza arhiva, starea de stocare, ceea ce ați împărtășit cu alții și accesa spațiul dvs. de sincronizare.

Aplicațiile pentru smartphone funcționează pe Android și iOS. Acestea sunt ușor de utilizat și vă permit să vă accesați fișierele și să faceți backup pentru datele mobile.

Alte motive pentru care ne place Acronis Imagine adevărată

Acronis True Image oferă un instrument util pe care îl puteți utiliza pentru a elibera spațiu pe hard disk. Puteți utiliza, de asemenea, sincronizarea pentru a reflecta fișierele pe alte dispozitive. Versiunea Acronis True Image vă permite să păstrați 20 de versiuni anterioare de fișiere și puteți spune Acronis True Image când să ștergeți versiunile mai vechi.

În plus, clientul desktop vă poate ajuta să vă curățați sistemul, să transferați sistemul dvs. de fișiere pe un computer nou, să creați un suport de pornire și să ștergeți date vechi. Puteți instala, de asemenea, instrumente terțe dezvoltate de comunitatea utilizatorilor Acronis True Image. Amatorii de social media pot folosi Acronis True Image pentru a-și face backup și conturile de Facebook și Instagram.

Acronis True Image are o rețea globală de servere, ceea ce o ajută să obțină viteze mai bune decât serviciile care au servere într-o singură regiune. Datorită acestui fapt, este mai rapid decât majoritatea serviciilor de rezervă. De asemenea, are un algoritm de copiere a fișierelor la nivel de bloc care grăbește încărcările ulterioare. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră pentru Acronis True Image.

5. Carbonit

Carbonite a făcut parte din piața copiilor de rezervă din 2005. Este excelent pentru utilizatorii care doresc o copie de rezervă nelimitată pentru unul sau mai multe calculatoare și nu le place să plătească mai mult pentru a-l obține. Spre deosebire de majoritatea serviciilor de backup online, Carbonite are trei planuri de backup nelimitate: Basic, Plus și Prime. Cu toate acestea, vă permit doar să faceți backup pentru un hard disk intern.

carbonite-restore-Step1

De bază este de 71,99 USD pe an și oferă o copie de rezervă nelimitată. În plus, se adaugă copie de rezervă externă și backup video automat pentru 111,99 USD pe an. Prime este de 149,99 dolari pe an și vine cu un serviciu de recuperare a curierului pe deasupra caracteristicilor din planul Plus.

Puteți economisi 5% dacă vă abonați la doi ani sau 10 la sută dacă vă înscrieți pentru trei. Dacă nu puteți spune dacă carbonita este o potrivire bună, puteți utiliza încercarea gratuită de 15 zile pentru a vă asigura.

Clientul de desktop Carbonite funcționează pe Windows și macOS, dar nu pe Linux. Este simplu de utilizat și trebuie doar să parcurgi un pas pentru a crea backup. Carbonite selectează cele mai comune tipuri de fișiere pentru o copie de rezervă continuă. Dacă este în regulă, puteți începe doar procesul de rezervă fără a face tinkering.

Culoarea carbonită codifică fișierele dvs., astfel încât să puteți vedea starea lor în exploratorul de fișiere dintr-o privire.

Clientul web al Carbonite este drab, dar funcțional. Pagina principală arată computerele pe care le-ați făcut backup și vă permite să vizualizați sau să restaurați fișierele, să adăugați un computer sau să reinstalați Carbonite.

Aplicația mobilă este minimă și simplă. Puteți să-l utilizați pentru a accesa copia de rezervă și pentru a salva fișierele de rezervă pentru acces acces offline.

Alte motive pentru care ne place carbonita

Carbonitul nu este bogat cu funcții, dar îl puteți folosi pentru fotografiile de rezervă făcute cu telefonul. De asemenea, oferă backup video automat, acces la fișiere și versiune la fișiere, care nu funcționează pe macOS. În plus, toate planurile, cu excepția celor mai ieftine, pot face backup pentru hard disk-uri externe.

Carbonite păstrează cel puțin cele mai recente trei versiuni ale unui fișier, indiferent de vârstă. În plus, păstrează versiunile zilnice, săptămânale și lunare nu mai vechi de trei luni. Fișierele șterse sunt păstrate timp de 30 de zile. Puteți afla detaliile versiunii în recenzia noastră despre Carbonite.

Carbonite a luat mult timp pentru a transfera fișierele în testul nostru. De fapt, atât de mult, încât este printre cele mai lente servicii pe care le-am testat. Acestea fiind spuse, viteza dvs. va fi mai bună cu cât sunteți mai aproape de S.U.A. Nu puteți crește numărul de fire de rezervă pentru a crește viteza, dar puteți accelera utilizarea internetului Carbonite dacă interferează cu munca dvs..

Gânduri finale

Serviciile din lista noastră sunt alese dintre cele mai bune servicii de backup online. Aceasta înseamnă că sunt servicii de rezervă capabile, dar le-am clasat pe baza unor criterii potrivite studenților. Valoarea este preocuparea noastră principală, urmată de ușurința de utilizare, caracteristicile și viteza.

Cu asta în minte, Backblaze a luat primul. Este datorită faptului că este ieftin, nelimitat și ușor de utilizat. IDrive este al doilea, deoarece este mai complicat de utilizat, lent și nu nelimitat. Alte servicii sunt, de asemenea, buni candidați în funcție de nevoile dvs. Puteți afla mai multe despre backup-ul online în biblioteca noastră de backup online.

Ce părere aveți despre alegerile noastre? Sunteți de acord că Backblaze este cea mai bună alegere? Folosești un serviciu care nu este pe listă? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me