Cel mai bun backup online pentru NAS 2020

Sunteți unul dintre acei utilizatori de energie cărora le place să jeleze și să vă îmbunătățească hardware-ul și software-ul. Sunteți mulțumit de rezerva de domiciliu, dar doriți să adăugați unul sau mai multe dispozitive NAS. Selectarea copiilor de rezervă online poate fi dificilă, dar noi ne-am dat înapoi. În acest articol, vă vom oferi o listă cu cele mai bune copii de rezervă online pentru NAS, astfel încât să puteți completa configurarea.


Spațiul de stocare atașat la rețea este un mini-server cu o rețea la care alte dispozitive pot avea acces, cu condiția să aibă acreditările. Este o modalitate excelentă de a crea un sistem media personal, bazat pe cloud sau de a face backup pentru hard disk. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți articolul nostru despre NAS.

Dacă te-ai apucat de backup online și te întrebi de ce ar trebui să o faci, răspunsul este ușor: să îți protejezi datele. Nu puteți fi sigur cât va dura hard disk-ul înainte să se prăbușească sau să funcționeze defectuos. Unitățile cu stare solidă au o rată de eșec mai mică de 1%, dar prezintă mai multe erori de date. Laptopul dumneavoastră sau Western Digital My Passport sunt ușor de furat.

Este mai bine să te bazezi pe cloud, precum și pe backup-ul local. Aceasta este regula 3-2-1. Puteți accesa datele dvs. de la distanță, puteți configura o copie de rezervă automată și o puteți face în pași pentru a accelera procesul.

În acest articol, vom analiza backup-ul cloud care acceptă NAS. Dacă sunteți în căutarea spațiului de stocare și nu știți diferența dintre acesta și backup-ul cloud, citiți explicația aici. Înainte de a începe clasamentul copiilor de rezervă online, să ne uităm la criteriile pe care le-am folosit pentru a face alegerile noastre.

Cel mai bun backup online pentru NAS 2020

Ce face cel mai bun backup online pentru NAS

Cu toții vrem să facem backup mai mult și să plătim mai puțin, așa că am căutat din aceste servicii. În plus, cu cât planurile sunt mai bune cu cât serviciul este mai bun, deoarece vă oferă o șansă mai bună de a găsi unul care vi se potrivește. Este bine dacă serviciul are un plan sau o probă gratuită. Există, de asemenea, servicii care oferă planuri cu spațiu de rezervă nelimitat.

Când trimiteți datele dvs. în cloud, doriți ca acestea să fie sigure, astfel încât securitatea este următorul nostru criteriu. Ar trebui să aibă criptare în tranzit și în repaus, autentificare în doi factori, un protocol TLS / SSL pentru a vă proteja datele în timpul transferului, centre de date puternice, cu arhitectură de server redundantă și criptare cu cunoștințe zero.

Experiența utilizatorului ar trebui să fie simplă. Cu cât este mai bine, cu atât vă puteți concentra mai mult pe munca dvs. și nu vă faceți griji pentru datele dvs. Pentru a vă asigura că, clientul desktop ar trebui să lucreze la majoritatea sistemelor de operare și interfețele lor, împreună cu cele ale aplicațiilor web și mobile, ar trebui să fie plăcut și intuitiv de utilizat.

În cele din urmă, copiile de rezervă inițiale durează mult timp pentru a fi finalizate, dar nu ar trebui să dureze mai mult decât este necesar. Conexiunea nu ar trebui să atârne, să nu traverseze sau să eșueze. Aceasta depinde de infrastructura serviciului de rezervă, precum și de furnizorul de servicii de internet și de cât de aproape sunteți de servere.

Cu criteriile stabilite, să aruncăm o privire la alegerea noastră de top pentru o copie de rezervă externă.

1. Cel mai bun backup online pentru NAS: IDrive

IDrive are sediul în Valea San Fernando din California. Compania a fost lansată în 1995, ceea ce o face un adevărat veteran. Vârsta sa nu arată, însă, doar experiența sa bogată. De fapt, se află aproape de partea de sus a celei mai bune liste de backup online.

IDrive nu oferă o copie de rezervă nelimitată, dar vă permite să faceți backup pentru dispozitive nelimitate, inclusiv NAS. Există două planuri personale anuale pentru a alege: 2TB și 5TB. Planul 2TB vă va întoarce puțin peste 50 de dolari, în timp ce planul de 5TB costă în jur de 75 $.

Pe deasupra spațiului de stocare, primiți 2 TB sau 5 TB de spațiu de sincronizare, în funcție de plan, care se ridică la 4TB sau 10 TB de spațiu real. Dacă plătești cu doi ani în avans, primești o reducere suplimentară. Ambele planuri sunt pentru un singur utilizator și dispozitive nelimitate. Pentru a testa serviciul, IDrive oferă un plan gratuit cu 5 GB spațiu de rezervă.

IDrive-client-Backup-Glisor1
© Cloudwards.net

IDrive-client-Restore-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-client-Scheduler-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Utilizatorii de afaceri pot alege dintre mai multe planuri care nu limitează numărul de utilizatori sau computere pe care le pot face copii de rezervă. Planurile încep de la 250 GB pentru 99,50 USD și ajung la 12,5 TB pentru 2.999,50 USD. Planurile de afaceri obțin aceleași reduceri ca și cele personale. Puteți plăti pe lună pentru planuri care oferă 2.5TB sau mai mult de stocare, dar a face acest lucru este mai scump.

IDrive folosește algoritmul AES de 256 biți pentru a cripta datele dvs. în repaus și în tranzit. Păstrează cheia pentru a decripta datele, dar le puteți păstra dacă doriți să vă asigurați criptarea privată. Cu toate acestea, trebuie să vă înscrieți înainte de a rula prima copie de rezervă.

Este surprinzător faptul că nu există o autentificare cu doi factori în afară de aceste măsuri de securitate puternice. Deoarece nu este disponibil pentru a vă proteja datele de acreditare, trebuie să vă asigurați că parola este puternică. Aflați mai multe despre aceste caracteristici de securitate în recenzia noastră IDrive.

IDrive își păstrează serverele în centrele de date sigure din S.U.A. Ele pot rezista la dezastre, precum cutremure, inundații și incendii. Senzorii de alarmă, supraveghere și mișcare vă protejează datele împotriva intrusilor.

Alte motive pentru care ne place IDrive

Este mai complicat să lucrezi cu IDrive, deoarece nu oferă copii de rezervă nelimitate. Trebuie să alegeți și să alegeți fișierele pe care doriți să le faceți backup. Puteți face acest lucru pe baza locației, dar nu pe tipul fișierului. În plus, IDrive are multe opțiuni pentru setări, așa că trebuie să te obișnuiești cu asta. Totuși, nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea oamenilor.

Puteți utiliza IDrive pe Windows, macOS și Linux. Există și aplicații pentru smartphone pentru Android sau iOS.

IDrive poate trage la încărcările inițiale. Din păcate, nu există nicio setare pentru a iniția o copie de rezervă multi-threaded pentru a o accelera. Acestea fiind spuse, IDrive are un serviciu gratuit de curierat, numit IDrive Express, care vă poate ajuta. Este gratuit o dată pe an pentru utilizatorii personali și de trei ori pe an pentru utilizatorii de afaceri. Îl poți folosi și pentru descărcări.

În plus, există o copiere de fișiere la nivel de bloc, care încarcă doar porțiunile de fișiere modificate de la ultima copie de rezervă, pentru a accelera transferul.

IDrive are o valoare deosebită și o securitate puternică, cu criptare în repaus și în tranzit și o criptare privată opțională pentru a vă proteja confidențialitatea. Nu se aprinde rapid, dar are copiere IDrive Express și copiere la nivel de bloc pentru a compensa. Este suficient să facem alegerea noastră de top pentru această listă.

2. Acronis True Image

Acronis este în activitatea de backup din 2003, iar experiența bogată este evidentă în ultima sa versiune, Acronis True Image 2018.

Puteți obține o licență de viață pentru Acronis True Image. Cu toate acestea, nu vă permite să faceți backup pentru datele dvs. în cloud, doar în spațiul de stocare local. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să obțineți un plan anual. Există două dintre care să alegeți: Advanced și Premium.

Avansat costă 4,16 USD pe lună, sau 49,99 USD pe an, pentru 250 GB. Include o copie de rezervă completă a imaginii, clonarea activă a discurilor, restaurarea universală și backup-ul social media Premium costă 8,33 USD pe lună, 99,99 USD pe an, pentru 1 TB. Adăuga certificarea blockchain pentru fișiere și semnături electronice la lista de funcții.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Glisor1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Destinație-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Settings-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Unelte-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Dacă plătiți pentru a crește dimensiunea de stocare, o veți obține la un preț redus. Acest lucru este valabil și pentru numărul de calculatoare incluse în plan.

Acronis True Image folosește criptarea AES pe 256 biți și protocolul TLS / SSL pentru a vă proteja datele în timpul transferului. Puteți cripta fișierele înainte de a le trimite pe serverele Acronis. Asta necesită să introduceți parola dvs., pe care numai voi o cunoașteți. Fișierele vor rămâne criptate în cloud până când le decriptați. Aceasta face ca Acronis True Image să fie zero-cunoaștere.

Există, de asemenea, o caracteristică nouă, numită Acronis Active Protection, care ajută la atacurile de ransomware. Dacă nu reușește, te poți baza pe versiune pentru a-ți prelua fișierele. Din păcate, nu există o autentificare cu doi factori.

Centrele de date ale Acronis utilizează scanare biometrică, carduri cheie, patrule și monitorizare pentru a se asigura că nu există încălcări. Datele dvs. sunt de asemenea stocate pe mai multe servere care sunt protejate împotriva dezastrelor naturale și a incendiilor.

Alte motive pentru care ne place Acronis Imagine adevărată

Clientul desktop este intuitiv și ușor de navigat, dar textul său ar trebui să fie mai mare. Există un meniu din stânga pentru navigarea aplicației.

Puteți să-l utilizați pentru a face o copie de rezervă totul, mai degrabă decât pentru a fi selectat anumite fișiere. Aceasta ocupă mai mult spațiu, dar ușurează crearea unui plan de rezervă. Dacă alegeți să o faceți astfel, puteți exclude fișierele pe care nu doriți să le faceți backup. În plus, notificările sale sunt utile și vă vor ține la curent.

Funcționează pe Windows și macOS. Dacă sunteți utilizator Linux, consultați cea mai bună copie de rezervă online pentru articolul Linux pentru a găsi un serviciu adecvat.

Puteți utiliza tabloul de bord online pentru a executa copii de rezervă manuale și recupera fișiere. Acest lucru îl face util pentru managementul de la distanță. Interfața online este clară și nu vă va confunda.

Serviciul nu se confruntă cu încărcările inițiale. De fapt, ne-a surprins cu viteza, deoarece a avut nevoie de 15 minute doar pentru backup și recuperarea unui folder de 1 GB. Am folosit setarea „optimă” pentru descărcare, dar există și una „maximă” care este, probabil, chiar mai rapidă. Puteți găsi tabelul cu rezultatele testului în recenzia noastră Acronis True Image.

Acronis True Image este rapid, are o securitate bună și oferă o experiență de utilizator mai bună decât IDrive, dar nu poate corespunde valorii sau dispozitivului de rezervă nelimitat. Asta face numărul doi pe lista noastră.

3. Acasă BigMIND

BigMIND Home este un serviciu de backup online al companiei care a creat Zoolz Home Backup. Nu este surprinzător că acestea sunt similare, dar BigMIND Home are funcții noi pe care Zoolz Home nu le are.

Planul personal al BigMIND Home costă 2,99 USD pe lună, dar este plătit anual și oferă un nivel redus de 100 GB spațiu de rezervă pentru un utilizator și trei computere.

Planul Family costă 6,99 USD pe lună și vă oferă 500 GB spațiu de stocare pentru trei utilizatori, nouă computere și șase dispozitive mobile. Este o ofertă mai bună, dar probabil că nu este suficient spațiu pentru mulți utilizatori.

Panoul de bord BigMIND Desktop

Opțiuni de conectare BigMIND

Selecție inteligentă BigMIND

Program de copiere BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Următor →

Puteți obține 1 TB de spațiu de rezervă cloud pentru 12,99 USD, abonându-vă la planul Family Plus. Aceasta este o cantitate decentă de spațiu, dar nu este cea mai bună ofertă. Planul vă permite să partajați cu alți patru utilizatori pe 15 computere și dispozitive mobile nelimitate.

Puteți testa serviciul folosind planul gratuit, care vă oferă 5 GB spațiu de rezervă pentru un singur utilizator. Vă permite să faceți backup pentru un computer, o unitate externă și două dispozitive mobile.

BigMIND Home criptează fișierele pe servere folosind algoritmul AES 256 biți. Serviciul vă gestionează implicit cheia de criptare. Pentru a evita acest lucru, puteți opta pentru criptarea privată în timp ce configurați planul dvs. de rezervă, dar nu o puteți face ulterior. Compensarea este că BigMIND Home nu va putea să vă recupereze parola dacă dați.

Fișierele sunt protejate de protocolul SSL în tranzit, dar, în mod curios, trebuie să îl activați. BigMIND oferă autentificare cu doi factori pentru a vă proteja datele de acreditare.

Alte motive pentru care ne place BigMIND Acasă

Clientul desktop este util, deoarece arată starea copiei de rezervă, când a fost ultima copie de rezervă, câte fișiere sunt salvate și câte sunt în așteptare. Aceste informații sunt utile și interfața este atractivă și clară.

Puteți alege să faceți o copie de rezervă în funcție de tipul de fișier sau locație Oferirea unei alegeri este o atingere plăcută, având în vedere că alte servicii folosesc o singură metodă.

Interfața web, care afișează categoriile și dispozitivele de fișiere, este mai colorată și vă permite să răsfoiți cu ușurință conținutul în cloud. Tabloul de bord vă arată câte dispozitive sunt conectate la BigMIND Home și câte copii fac backup. Există, de asemenea, un grafic care arată activitatea de rezervă în timp și un grafic care prezintă o imagine de ansamblu a tipurilor de fișiere.

BigMIND Home este disponibil pentru Windows, macOS, Android și iOS.

Încărcarea dvs. inițială ar trebui să fie rapidă, iar descărcările să fie lente, deoarece BigMIND Home utilizează Amazon Glacier, un depozit la rece conceput pentru arhivarea pe termen lung, pentru backup. Dacă sună o ceașcă de ceai, citiți recenzia noastră despre Amazon Glacier. Durata medie de încărcare pentru 1 GB de date ar trebui să fie de aproximativ 30 de minute. Citiți mai multe despre serviciul din recenzia noastră BigMIND Home.

4. Carbonite Safe Backup Pro

Carbonitul este unul dintre cele mai vechi servicii de rezervă. Are două soluții: Carbonite Safe și Carbonite Safe Backup Pro. Primul este potrivit pentru un singur computer, în timp ce al doilea oferă backup NAS.

Carbonite Safe Backup Pro oferă trei planuri dintre care puteți alege: Core, Power și Ultimate.

Core costă 24 de dolari pe lună, dar este plătit anual. Dacă plătești cu doi sau trei ani în avans, primești o reducere de 20 sau 30 la sută. Vă oferă 250 GB spațiu de rezervă pentru până la 25 de calculatoare.

De asemenea, obțineți un hard disk extern și o copie de rezervă video automată, gestionarea centralizată a conturilor și console de administrare și opțiunea de a primi un hard disk de recuperare prin poștă.

Planul de alimentare vă va întoarce 66,67 USD pe lună, facturat anual (este de 50 USD pentru un timp limitat), pentru 500 GB spațiu de rezervă și posibilitatea de a face backup la 25 de computere și un singur server.

Ultimate adaugă o copie de siguranță a serverelor nelimitate în planul precedent pentru 108,34 USD. În prezent, prețul este de 83,34 USD pentru un timp limitat.

Carbonite Safe Backup Pro folosește criptarea AES pe 128 de biți pentru a scramba fișierele. Puteți trece la AES 256 biți dacă alegeți să activați criptarea privată și să gestionați singuri cheia. Dacă faceți acest lucru, nu veți putea accesa datele dvs. dacă le pierdeți.

Puteți proteja cheia cu o parolă, dar Carbonite nu o va putea reseta dacă uitați. Nici nu va putea să vă resetați parola contului. Acest lucru face ca Carbonite Safe Backup Pro să aibă cunoștințe zero. Asigurați-vă că nu vă uitați parolele și faceți-le puternice. Vă puteți îmbunătăți securitatea contului activând, de asemenea, autentificarea cu doi factori.

Alte motive pentru care ne place Carbonite Safe Backup Pro

Clientul de desktop Carbonite Safe Backup Pro este ușor de instalat. După ce ați făcut acest lucru, trebuie doar să efectuați un pas pentru a finaliza procesul de rezervă, deoarece cea mai mare parte a acestuia funcționează automat. Cu toate acestea, exclude unele fișiere și extensii și, în mod implicit, nu oferă fișiere de rezervă mai mari de 4 GB. Trebuie să le etichetați manual dacă doriți să le includeți.

De asemenea, clientul codifică fișierele, astfel încât să le puteți vedea cu ușurință starea în timpul copiilor de rezervă, dar trebuie să activați această caracteristică, deoarece nu este activat implicit.

Există, de asemenea, o interfață web atractivă, pe care o puteți utiliza pentru a verifica starea copiei de rezervă, a accesa fișierele și a vă gestiona contul.

Aplicația mobilă are aceleași caracteristici ambalate într-o interfață clară și minimalistă. Pe lângă stocarea fișierelor, puteți utiliza aplicația pentru a face backup în mod automat fotografiilor de pe telefon. Nu puteți face asta cu alte tipuri de fișiere, dar o rezervă de fotografii nelimitată este încă o sumedenie. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră despre Carbonite.

Procesul inițial de backup al Carbonite Safe Backup Pro este lent și nu se apropie de cele ale concurenților săi. Backup-urile ulterioare vor fi mult mai rapide, însă, datorită algoritmului său de transfer la nivel de bloc.

5. MozyPro

MozyPro este un serviciu de backup versatil care este bun pentru întreprinderile care doresc să facă backup pentru mai multe calculatoare.

Planurile sale oferă spațiu de rezervă pe care îl poți partaja între computere și servere. Puteți plăti pe o lună, anuală sau bienală. Planurile încep de la 10 GB și ajung până la 4TB, dar Mozy citește doar prețuri de până la 250 GB pe site-ul său. Dacă aveți nevoie de mai mult decât atât, trebuie să solicitați prețuri. Există, de asemenea, planuri fără servere mai ieftine decât omologii lor.

Este frumos că există flexibilitate, dar problema este că MozyPro începe de la 10 GB. Acest lucru nu este suficient pentru a face o copie de rezervă a unui computer, și să nu mai vorbim de un server. Dacă aveți mai multe servere, 4TB s-ar putea să nu fie suficient. Cea mai mare problemă este însă cât de scump este. MozyPro percepe un preț ludic de 850 USD pe an pentru 250 GB de rezervă. Alte servicii oferă o valoare mult mai bună.

MozyPro are mare grijă de securitatea sa. Invită audituri ale terților pentru a se asigura că centrele sale de date sunt în sarcina de a vă păstra datele în siguranță. Facilitățile pot rezista la dezastre naturale, atacuri de virus și alte evenimente nedorite care pot pune în pericol datele dumneavoastră. Personalul de securitate se află pe site-ul 24/7, iar centrele de date sunt protejate de camere TV TV, porți și acces electronic cu cheie.

Fișierele dvs. sunt criptate pe serverele lui Mozy. De fapt, acestea sunt criptate înainte de a părăsi computerul și sunt protejate în tranzit cu o conexiune TLS. MozyPro vă păstrează cheia în mod implicit și folosește criptarea Blowfish pe 448 biți.

Puteți opta pentru criptare privată, care schimbă algoritmul de criptare pe AES 256 biți.

Dezavantajul este că MozyPro nu va putea reseta parola și previzualizarea fișierului și miniaturile imaginii nu vor fi afișate pe web. Nici nu veți putea încărca fișiere din browserul web.

Din păcate, MozyPro nu oferă o autentificare cu doi factori.

Alte motive pentru care ne place MozyPro

MozyPro necesită mai multă muncă decât alte copii de rezervă online înainte de a putea începe să faceți backup pentru datele dumneavoastră. Acestea fiind spuse, odată ce l-ați configurat, acesta are caracteristici interesante care ușurează procesul de a continua. Pentru o explicație a pașilor pe care trebuie să îi parcurgeți, citiți recenzia noastră MozyPro.

Este simplu să descărcați clientul desktop și instalarea nu durează mult. Nu trebuie să faceți multe pentru a vă configura copia de rezervă, deoarece MozyPro vă scanează sistemul de fișiere și selectează cele mai comune tipuri de fișiere pentru backup. Nu are cea mai eficientă interfață pe care am văzut-o vreodată, dar expertul ajută la îndeplinirea sarcinii. Funcționează pe Windows, macOS și Linux.

Interfața web are o consolă de admin cu funcții utile care facilitează administrarea contului. Puteți căuta conexiunile la contul dvs. de către utilizator sau dispozitiv și puteți vedea câte date sunt salvate și când a fost executată ultima copie de rezervă. Secțiunea „Grafice și rapoarte” afișează istoricul și sănătatea copiilor de rezervă și vă permite să setați alerte prin e-mail.

Aplicațiile pentru smartphone-uri de la MozyPro nu vă pot face backup pentru datele dvs., dar vă permit să accesați-le. Sunt disponibile pentru Android și iOS.

Testele noastre au arătat că MozyPro are nevoie de aproximativ o oră pentru a face backup la un folder comprimat de 1 GB pe cloud. Ne-am efectuat testele din Bangkok, Thailanda printr-o conexiune WiFi cu 55 de megabits pe secundă și viteze de încărcare de 22 Mbps. Totuși, o oră pentru 1 GB este prea lungă. Problema ar putea fi că MozyPro nu comprimă datele.

Backup-urile ulterioare vor rula mult mai rapid cu ajutorul unui algoritm de copiere a fișierelor la nivel de bloc.

Gânduri finale

NAS-ul dvs. ar putea fi backup-ul pentru hard disk-ul dvs., dar trebuie să îl protejați și pe acesta. Am abordat acest lucru în acest articol oferindu-vă lista noastră cu cele mai bune copii de rezervă online pentru NAS.

IDrive este alegerea noastră de top, deoarece are o valoare excelentă, o securitate puternică, vă permite să faceți backup dispozitive nelimitate și vă permite să utilizați gratuit IDrive Express o dată pe an.

Nu putem recomanda MozyPro, deoarece este scump și nu oferă mult spațiu de stocare, deoarece este lent și nu oferă autentificare în doi factori. BigMIND Home simplifică crearea unui plan de backup și încărcarea rapidă a fișierelor. Recuperarea fișierului său este lentă, însă ar putea oferi oferte mai bune.

Acronis True Image 2018 oferă, de asemenea, o experiență bună a utilizatorului, dar suferă de un preț ridicat. În plus, numărul de dispozitive cu care puteți face backup cu acesta este limitat. Carbonite Safe Backup Pro oferă o stocare nelimitată, dar este lent și nu oferă abonamente lunare.

Folosiți un alt serviciu pentru a face backup dispozitivelor NAS? Ce părere aveți despre alegerile noastre? Povestește-ne despre asta în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map