Cel mai bun backup online pentru mobil 2020: Backup din mers

Smartphone-urile sunt peste tot și pot deține mai multe date ca niciodată. Sunt pline de fotografii, videoclipuri, contacte, mesaje și multe altele. A pierde telefonul, a-l fura sau a uita să-l lași pe plajă înainte de a merge la o înot este mult mai costisitor decât doar prețul acestuia.


Pentru a evita pierderea datelor, puteți să le faceți o copie de rezervă de pe smartphone utilizând servicii de backup online. Dacă sunteți nou la subiect, puteți consulta ghidul nostru despre cum să faceți backup pentru Android. Dispune de serviciul de backup Android Android și IDrive, care este unul dintre cele mai bune servicii de backup online pentru copii de rezervă.

IDrive este cea mai bună alegere, iar aplicațiile proprii pentru Android și iOS nu au reușit să reducă. Acest lucru ar putea confunda unii dintre cititori, dar vom vorbi despre motivul pentru care am axat Google mai jos. Înainte de a începe clasamentul, vom discuta criteriile de selecție, care sperăm că ne vor clarifica procesul.

Dacă ați pășit aici în căutarea spațiului de stocare în cloud, ar trebui să consultați cea mai bună listă de servicii de stocare în cloud pentru idei. Dacă nu știți diferența dintre stocarea în cloud și backup, citiți explicația noastră.

Cel mai bun backup online pentru mobil 2020

Ce face cel mai bun backup online pentru mobil

Dacă citiți recenzia noastră Google Drive, veți afla că ne plac caracteristicile de colaborare ale platformei, dar nu suntem pasionați de abordarea companiei în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Google a fost legat să ajute supravegherea guvernului prin intermediul proiectului PRISM al Agenției Naționale de Securitate a SUA. Este posibil să nu fi avut prea multe alegeri, dar problema stă.

Pe lângă istoricul confidențial al confidențialității, Google își rezervă dreptul de a scana și analiza conținutul dvs. pentru un marketing direcționat în termenii și condițiile sale.

Puteți prelua problema în propriile mâini folosind instrumente precum Boxcryptor (citiți recenzia noastră Boxcryptor) pentru a cripta fișierele pe smartphone-ul dvs., dar am decis să rămânem la servicii de backup online care au securitate și confidențialitate puternică și nu împărtășesc laxul Google. abordare.

Securitatea încorporată este mult mai convenabilă și veți fi siguri că hackerii nu vor putea să vă acceseze fișierele. Am avut în vedere dacă serviciul a oferit criptare pentru backup-ul dvs. și dacă acesta a fost zero. Cunoașterea zero va împiedica pe nimeni în afară de dvs., inclusiv angajații necinstiți, să vă citească fișierele.

Blocarea codului de acces este foarte bună, de asemenea, pentru că alți oameni nu vor putea să vă acceseze spațiul de stocare, chiar dacă au telefon.

Am considerat calitatea aplicației atunci când vine vorba de o ușurință de utilizare, deoarece o experiență complexă a utilizatorului poate duce la frustrare și fișiere ignorate pentru backup. Este preferat opusul, așa că am căutat o experiență plăcută și intuitivă pentru utilizatori.

Am avut în vedere și ce poate face serviciul de rezervă. Deși serviciile precum pCloud, Sync.com și alte intrări în cel mai bun stocare cloud pentru fotografii și cele mai bune stocări în cloud pentru articole video pot oferi încărcare automată de fotografii și video pentru dispozitivul dvs. mobil, serviciile de backup online oferă în mod ideal o protecție mai largă.

Mesajele text, contactele, jurnalele de apeluri și backup-urile de date ale aplicațiilor sunt funcții pe care le-am căutat în diferite grade de succes.

Cu toții vrem să facem o copie de rezervă mai mare și să plătim mai puțin, așa că am căutat din serviciile analizate. În plus, cu atât mai multe caracteristici oferă planurile, cu atât mai bine. Este bine dacă serviciul are un plan sau o probă gratuită. Unele servicii oferă, de asemenea, planuri cu spațiu de rezervă nelimitat.

Ultimul criteriu este diversitatea platformei, ceea ce înseamnă că am dat din cap aplicațiilor care pot funcționa și face backup la computerul tău. Spre deosebire de multe aplicații din Google Play și App Store, care vă pot face backup doar pentru mobil, unele servicii de rezervă din cele mai bune liste de servicii de backup online pot face ambele. Spunem unele pentru că a trebuit să includem G Cloud și Degoo, care nu sunt pe lista noastră.

1. Cel mai bun backup online pentru mobil: IDrive

Screenshot_20190218-155532_IDrive Online

Nu este de mirare că IDrive este cea mai bună alegere a noastră, deoarece este cel mai bun serviciu nostru de backup online. Acest lucru se datorează valorii sale excelente și caracteristicilor de securitate.

Serviciul oferă protecție zero pentru toate platformele, inclusiv mobilul. Nivelul de criptare este AES 256 biți, care, pentru toate intențiile și scopurile, nu poate fi fisurat. Are și blocarea codului de acces. Dacă o activați, va trebui să introduceți o parolă de patru cifre pentru a introduce IDrive pe mobil.

Aplicația dispune de un buton roșu „de rezervă” care te duce într-un meniu unde poți selecta ceea ce vrei să faci backup. De acolo, puteți activa încărcările automate ale camerei, care funcționează pentru imagini și videoclipuri. Aplicația are un rating de 4 stele respectabil în magazinul Google Play și peste 1 milion de descărcări.

Este ușor să faceți backup automat pentru tot conținutul unui anumit tip. Pur și simplu atingeți caseta de lângă ea în aplicație.

Puteți face backup pentru fotografii, videoclipuri, contacte, texte, jurnalele de apeluri și calendar pe Android. Puteți face același lucru pe iOS, cu excepția textelor și a jurnalelor de apeluri. Dacă fișierele dorite nu se încadrează în acele categorii, puteți utiliza opțiunea „alte fișiere” pentru a selecta anumite fișiere. Browserul de fișiere funcționează bine, dar ar beneficia de adăugarea selectării folderului.

Copia de rezervă mobilă cu IDrive se face doar o dată pe zi, ceea ce înseamnă că backup-ul continuu nu este o opțiune. Acest lucru este enervant, mai ales că puteți dezactiva utilizarea planului dvs. de date mobile, astfel încât operațiunile de rezervă nu vă vor răsplăti alocarea lunară de date. Acestea fiind spuse, o copie de rezervă pe zi este norma pentru aplicațiile de backup pentru mobil, deci IDrive nu este singur.

Puteți restricționa copia de rezervă la funcționare atunci când vă încărcați telefonul, dacă nu doriți ca acesta să interfereze cu utilizarea dvs..

Interesant este că IDrive vă permite să împărtășiți fișierele de rezervă. Puteți face acest lucru prin efectuarea unei apăsări îndelungate pe orice fișier sau folder pe care l-ați creat. Acesta va declanșa meniul de partajare, unde puteți introduce adresele de e-mail ale destinatarilor, împreună cu un mesaj. De asemenea, puteți vedea fișierele dvs. offline. Puteți activa, de asemenea, sincronizarea pentru a sincroniza fișierele pe dispozitivele dvs..

Alte motive pentru care ne place IDrive

Nu va trebui să plătiți mult pentru a vă bucura de IDrive, deoarece prețurile sale sunt competitive. Este printre cele mai bune servicii gratuite de backup pentru cloud.

IDrive Personal are două variante. Primul vă permite să stocați până la 2TB de conținut pentru 52 de dolari pe an. Al doilea vă permite să stocați 5 TB pentru 75 USD. De asemenea, obțineți 2TB sau 5TB de spațiu de sincronizare, în funcție de care alegeți, creând un total de 4TB sau 10TB de spațiu. În plus, ambele vă permit să faceți backup dispozitive nelimitate.

Dacă aveți o afacere, planul de afaceri IDrive se va potrivi mai mult nevoilor dvs. Acesta începe de la 75 USD pentru dispozitive și utilizatori nelimitați și oferă 250 GB spațiu de rezervă. Puteți mări spațiul până la 12,5 TB. Puteți opta să plătiți lunar pe toate cele două cele mai ieftine planuri de afaceri.

Înainte de a decide să vă abonați pe termen lung, puteți utiliza planul gratuit, care oferă 5 GB spațiu de rezervă online.

IDrive funcționează pe Windows, macOS și Linux, fabricarea este unul dintre puținele servicii care acceptă toate cele trei. Experiența de pe desktop are o ușoară curbă de învățare, deoarece IDrive vă solicită să selectați manual fișierele de rezervă spre deosebire de serviciile nelimitate, care fac backup. Acestea fiind spuse, nu este dificil de utilizat. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră IDrive.

2. G nor

Screenshot_20190218-155610_G Cloud

Nu, G Cloud nu este o aplicație Google, deși este de înțeles că s-ar putea să credeți acest lucru. Nu face backup pe Google Drive, ci mai degrabă pe Amazon Web Services. Nu se află printre cele mai bune servicii de backup online, deoarece nu vă poate face backup computerului, dar face o treabă bună protejând datele dvs. mobile.

G Cloud folosește AES 256 biți pentru a cripta fișierele, dar îi lipsește criptarea privată. Există o caracteristică de blocare a parolei care vă ajută să vă protejați contul.

Aplicația se deschide cu fila de pornire, care arată cât spațiu de stocare ați utilizat. Pentru a selecta ce aveți nevoie de copie de rezervă, trebuie să utilizați fila „date” și să alegeți anumite fișiere și foldere. După ce faceți acest lucru, puteți utiliza fila de pornire pentru a face backup și a restaura datele de care aveți nevoie. Aplicația este clară și nu vă va zgâria capul în timp ce încercați să găsiți ceea ce aveți nevoie.

Utilizatorii de pe Play Store Google sunt mulțumiți de calitatea experienței și a funcțiilor utilizatorului, deoarece aplicația are o notă de 4,6 și peste 5 milioane de descărcări..

G Cloud vă permite să selectați mai multe tipuri de date pentru copiere de rezervă, inclusiv contacte, jurnalele de apeluri, documente, setări de sistem, date browser, fotografii și videoclipuri. Puteți edita tipurile de fișiere G selectează Cloud pentru backup din meniul de setări avansate. Categoriile pe care le puteți edita includ fotografii, videoclipuri, muzică și documente. Pentru a face acest lucru, puteți selecta o anumită categorie pentru a adăuga sau șterge un tip de fișier.

Ca și în cazul IDrive, nu există o copie de rezervă continuă, dar puteți forța copiile de rezervă să fie executate, dacă este necesar, setați-l la încărcare automată la încărcare sau setați o programare. Programul vă permite să setați o anumită oră, zi și nivel de baterie necesare pentru a rula backup.

Alte motive pentru care ne place G Cloud

Obțineți doar 1 GB de rezervă gratuită cu G Cloud, dar puteți câștiga până la 10 GB cu recomandări. Dacă aveți nevoie de mai multe, G Cloud are un plan de backup nelimitat, care costă doar 3,99 USD pe lună și poate fi folosit pentru a face backup la cinci dispozitive, inclusiv iPhone-uri. De asemenea, datele pot fi migrate între aceste dispozitive cu o singură atingere.

Dacă nu aveți nevoie de spațiu de rezervă nelimitat și doriți să economisiți bani, puteți utiliza planul anual de 100 GB pentru 11,99 USD.

Nu există o aplicație pentru desktop, care să vă permită să protejați fișierele de pe computer, dar este un dezavantaj minor, deoarece G Cloud este un serviciu excelent pentru backup de date mobile.

3. Degoo

Screenshot_20190218-155627_Degoo

Degoo funcționează pe dispozitive Android și iOS, precum și Windows și macOS, dar nu îl putem recomanda din cauza deciziilor de proiectare stângace și a lipsei unui programator de rezervă. Puteți obține detaliile despre deficiențele sale pe desktop în review-ul nostru Degoo. Pentru alternative mai bune care acceptă Windows, citiți cel mai bun backup online pentru articolul Windows.

Totuși, Degoo folosește AES 256 biți pentru criptarea fișierelor dvs. și oferă criptare privată cu planul său Premium. Pentru ao utiliza, trebuie să alegeți o parolă și să încărcați fișierele în „folderul secret cel mai înalt”.

Experiența mobilă Degoo este mult mai bună decât cea pe desktop. Designul său este similar cu alte aplicații de pe mobil, dar totuși reușește să fie confuz, deoarece vă impune să efectuați mai mulți pași pentru a începe să faceți o copie de siguranță a datelor decât este necesar. Când deschideți aplicația, vedeți fila „feedul meu”, care arată fotografii și videoclipuri de pe telefon.

Pentru a selecta ce doriți să faceți backup, trebuie să accesați fila „Meniul fișierelor mele” și să atingeți cercul albastru pentru a încărca de acolo. Puteți alege să încărcați fișiere sau foldere, dar nu anumite tipuri de fișiere.

Pentru a face acest lucru, trebuie să deschideți meniul din dreapta și să atingeți „încărcările mele”. Categoria de încărcare automată vă permite să încărcați fotografiile, videoclipurile, documentele și muzica. SMS-urile, contactele, calendarul și alte tipuri de date nu sunt disponibile.

Totuși, acest lucru nu a împiedicat Degoo să obțină un rating de 4.5 stele și peste 10 milioane de descărcări în Play Store. Faptul că vă oferă 100 GB spațiu de rezervă online, care este mult mai mult decât alte servicii, a ajutat în acest sens.

Ca și cele două aplicații anterioare, Degoo nu are o copie de rezervă continuă, dar nici nu vă permite să vă planificați backup-urile. Opțiunile disponibile sunt setarea acestuia să funcționeze numai atunci când este conectat la WiFi sau numai la încărcare.

Alte motive pentru care ne place Degoo

Degoo vă poate ajuta să ștergeți spațiul de stocare pe dispozitivul dvs. încărcând fotografiile, apoi micșorându-le atunci când le vizualizați pe telefon. Fotografiile cu dimensiuni complete vor fi în continuare disponibile pentru acces pe Degoo.

Puteți adăuga la 100 GB spațiu de rezervă gratuit, făcând referire la prieteni. Puteți face recomandări până când atingeți 500 GB, ceea ce este destul de generos. În plus, puteți utiliza planul gratuit pe dispozitive nelimitate. Rețineți că trebuie să vă accesați contul la fiecare 90 de zile sau Degoo vă va șterge datele.

Dacă este o problemă, vă puteți abona la planul 2TB pentru 10 USD pe lună. Puteți încerca planul folosind proba gratuită de 14 zile înainte de abonare. Acestea fiind spuse, este aceeași cantitate de oferte IDrive de stocare pentru prețul de două ori.

Totuși, planul gratuit oferă multe, iar experiența utilizatorului nu reduce prea mult impresia generală.

4. Acasă BigMIND

Screenshot_20190218-155545_BigMIND

BigMIND Home este un alt serviciu de backup online al companiei care a creat Zoolz Home Backup și G Cloud. Este similar cu G Cloud, dar are funcții inedite pe clienții desktop și mobile pe care omologul său nu o are. Acestea fiind spuse, experiența sa de utilizator nu se potrivește destul de mult cu G Cloud.

BigMIND Home va avea grijă de fișierele dvs., deoarece folosește zero AES 256-bit pentru a le cripta în repaus.

Aplicația mobilă începe cu fila „descoperire” selectată. Nu ne-a arătat nimic, indiferent ce am încărcat. Pentru a selecta ce doriți să încărcați, trebuie să utilizați meniul din stânga și atingeți „selectarea datelor”.

De acolo, puteți selecta contacte, jurnalele de apeluri, fotografii, mesaje, videoclipuri și alte tipuri de fișiere. După aceea, trebuie să apăsați butonul „salvați” pentru a vă salva selecția. Apoi, veți vedea fila „tablou de bord”, care vă permite să încărcați apăsând „încărcați acum”. Un simplu buton de încărcare în fereastra de selectare a datelor ar face procesul mai comod.

BigMIND Home nu se numără printre cele mai populare aplicații, cu puțin peste 10.000 de descărcări în Play Store. Cu toate acestea, are un rating de 4,6 stele.

Nu are o copie de rezervă continuă, dar o puteți seta să funcționeze la încărcare, într-un program sau când este conectat la WiFi. Puteți seta programul pentru o anumită oră, zi și nivel de baterie.

BigMIND Home poate recunoaște fețele și lucrurile din fotografiile dvs., astfel încât vă permite să le filtrați după acele categorii. Când detectează fețe, puteți adăuga nume la ele, astfel încât să puteți căuta oameni mai ușor. Același lucru este valabil și pentru lucruri.

Puteți utiliza BigMIND Home pentru a vă conecta la aplicațiile de socializare, precum Facebook și Instagram și pentru a face backup pentru datele pe care le aveți. Funcția nu se limitează doar la rețelele de socializare, ci funcționează și cu servicii de stocare în cloud, precum Box, Google Drive, Dropbox și OneDrive.

Alte motive pentru care ne place BigMIND Acasă

BigMIND Home are mai multe planuri premium. 16 GB este de 99 de centi pe lună și vă permite să aveți un singur utilizator care poate face backup la trei dispozitive mobile și trei computere. Planul de 100 GB vă permite să faceți la fel pentru 2,99 USD pe lună. Planul de 500 GB costă 6,99 USD pe lună și poate găzdui trei utilizatori, care pot face backup la nouă computere și șase dispozitive mobile.

Planul final oferă 1 TB de spațiu de rezervă pentru cinci utilizatori. Poate face backup dispozitive și computere mobile nelimitate și poate transmite videoclipuri de înaltă definiție. Are 12,99 USD pe lună.

Puteți utiliza planul gratuit de 5 GB pentru a testa serviciul înainte de a vă abona. Dacă nu este suficient, puteți convinge prietenii să se alăture și să obțină 1 GB de spațiu suplimentar pentru fiecare persoană care face acest lucru.

BigMIND Home nu are cea mai bună valoare, dar are funcții puternice și o experiență de utilizator acceptabilă. Puteți afla cum funcționează pentru desktop în recenzia noastră BigMIND Home.

5. SOS Online Backup

Screenshot_20190218-155632_SOS

SOS Online Backup este un serviciu decent, dar costurile de abonament sunt scumpe, să spunem cel puțin. Aceasta nu trebuie să fie cazul pentru backup-ul smartphone-ului, deoarece puteți opta pentru un plan mai ieftin. Vom vorbi mai mult despre valoarea de mai jos, dar să vorbim mai întâi despre securitate.

Aplicația nu criptează fișierele în mod implicit, dar o puteți activa și vă recomandăm să faceți acest lucru. SOS Online Backup folosește criptarea AES de 256 biți și vă permite să gestionați cheia dvs., ceea ce o face cu zero cunoaștere.

Când deschideți aplicația, vedeți o pagină de pornire simplă cu o opțiune de „protejat” care vă permite să selectați categoriile. Puteți face copii de siguranță pentru imagini, video, muzică și aplicații și puteți selecta manual orice alt dosar sau fișier pentru backup. Totuși, nu poți face asta pentru mesaje text sau jurnalele de apeluri.

Designul se simte demodat și nu este la fel de intuitiv ca celelalte aplicații de pe lista noastră.

Utilizatorii Play Store sunt de acord cu locul ocupat de SOS Online Backup pe această listă, oferindu-i un rating de 3,8 stele. Numărul de descărcări este puțin peste 10.000.

Nu există o copie de rezervă continuă, dar puteți seta o programare sau restricționați-o să funcționeze numai atunci când sunteți conectat la WiFi. Dacă alegeți să programați, puteți seta backup-ul să fie difuzat la o anumită oră și dată sau în fiecare zi.

Alte motive pentru care ne place SOS Online Backup

Există un plan gratuit de 5 GB și o probă gratuită de 14 zile pentru conturile premium. Vă sfătuim să încercați înainte de a cumpăra, deoarece planurile premium sunt printre cele mai grave de pe piața copiilor de rezervă. Pentru doar 50 GB spațiu de rezervă, trebuie să plătiți 4,99 USD pe lună sau 44,99 USD pe an. Celelalte planuri nu sunt mai bune, dar dacă doriți lista completă, citiți recenzia noastră de Backup SOS Online.

Gânduri finale

Nu există multe aplicații de calitate din care să alegeți, așa că a trebuit să completăm rândurile incluzând SOS Online Backup. Acestea fiind spuse, puteți alege și alege, deoarece celelalte aplicații sunt bune.

IDrive este alegerea noastră de top, deoarece planurile sale au o valoare excelentă, are criptare cu zero cunoștințe, vă permite să faceți backup dispozitive nelimitate și oferă o experiență puternică.

Al doilea selecție, G Cloud, nu are criptare cu zero cunoștințe, motiv pentru care se află în spatele IDrive. Cu toate acestea, oferă spațiu de rezervă nelimitat pentru doar 3,99 USD și este plăcut de utilizat.

Degoo este cea mai bună opțiune dacă nu doriți să plătiți un ban, pentru că oferă un spațiu de rezervă gratuit de 100 GB. Planul Premium nu este ieftin, dar are criptare cu zero cunoștințe. Degoo nu poate încărca SMS sau contacte, însă interfața sa mobilă trebuie să funcționeze.

Același lucru se poate spune despre BigMIND Home, deoarece aplicația poate fi confuză uneori, dar oferă funcții interesante. Nu este ieftin, dar prețurile sale sunt cu mult mai bune decât ultima noastră alegere, SOS Online Backup.

Ce părere aveți despre backup online pentru mobil? Îți place alegerea noastră de top sau te apleci spre planul gratuit pe care Degoo îl oferă? Dacă utilizați un serviciu care ne-a lipsit, ce este? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me