Cea mai bună stocare în cloud pentru partajarea 2020: soluții de top de partajare a fișierelor cloud

Oamenii partajează fișiere online în fiecare zi, de la meme și videoclipuri la documente sensibile. În timp ce o mulțime de conținut este distribuit pe rețelele de socializare, serviciile de stocare în cloud oferă un loc mai sigur pentru stocarea și partajarea fișierelor. Deoarece există o mulțime de opțiuni, am creat un ghid pentru cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru partajare.


Cea mai bună modalitate de a partaja și de a stoca fișierele este prin Sync.com, care este alegerea de top din ghidul nostru pentru cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru fișiere mari și este, în general, considerată cea mai importantă soluție de stocare cloud în toată regula aici, la Cloudwards.net. 

Citiți mai multe despre cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru partajare, dar mai întâi, dorim să atingem unele dintre funcțiile care ies în evidență cu fiecare dintre opțiunile noastre.

Cel mai bun stocare în cloud pentru partajare

 1. Sync.com – Funcții excelente de partajare, sigure, ușor de utilizat
 2. pCloud – Planuri de stocare simple, sigure, pe viață
 3. Google Drive – Integrare Google Docs, colaborare, stocare la prețuri accesibile
 4. dropbox – Integrare de birou, opțiuni de partajare robuste, opțiune de stocare nelimitată
 5. Tresorit – Securitate de top, partajare ușoară

1. Sync.com

Sync.com este un furnizor de stocare online care este cunoscut pentru securitatea, opțiunile de stocare și interfața de utilizator plăcută în general. Pe lângă celelalte funcții, Sync.com oferă mai multe opțiuni de partajare. Când partajați legături cu Sync.com, puteți seta parole și limite de descărcare. Puteți alege, de asemenea, să vă anunțați prin e-mail atunci când există activitate pe linkurile dvs. partajate.

syncshare

Planul gratuit al Sync.com începe de la 5 GB și puteți obține 1 GB de stocare suplimentară peste acesta completând tutorialul Sync.com. Planul gratuit vă va oferi un bun gust dacă doriți sau nu Sync.com. 

Dacă vă descoperiți stocarea gratuită, Sync.com oferă trei planuri Pro Solo, care încep cu planul de bază, care oferă 2 TB pentru 8 dolari pe lună, atunci când facturați anual. Sync.com are, de asemenea, planurile Pro Solo Standard și Plus, care oferă opțiuni de stocare 3TB, respectiv 4TB.

Dacă aveți mai mulți utilizatori, Sync.com oferă și trei planuri Business Pro Team. Încep de la 1 TB pentru 5 dolari pe lună pe utilizator cu planul Standard și merg la 10 TB pentru 15 dolari pe lună pe utilizator cu planul Advanced. Toate planurile sunt facturate anual, astfel încât rata lunară comparabilă este competitivă, iar opțiunile de stocare ar trebui să găzduiască cu ușurință majoritatea utilizatorilor.

Sync.com are o securitate excelentă, suportând criptarea cu zero cunoștințe și autentificarea cu doi factori pentru a vă proteja de atacuri externe și interne. Sync.com folosește, de asemenea, criptarea AES pe 256 biți și securizează fișierele dvs. atât în ​​repaus cât și în tranzit. În cele din urmă, Sync.com este localizat în Canada, care este una dintre cele mai bune țări pentru confidențialitatea datelor.

Alte lucruri care ne-au plăcut despre Sync.com

Sync.com este un serviciu care funcționează bine atât pe desktop cât și în aplicația sa mobilă. Interfața sa de utilizator este la fel de simplă precum și are o filă convenabilă pentru fișierele și dosarele pe care le-ați distribuit. Sync.com vă oferă mai multe moduri de a vă gestiona legăturile, deși parolele de legătură sunt disponibile numai cu contul gratuit.

Singurul dezavantaj al Sync.com este că nu este excelent pentru colaborare. Din cauza concentrării sale pe securitate, Sync.com a sacrificat integrarea terților, ceea ce înseamnă că nu este compatibil cu Office sau Google Docs. Pentru a afla mai multe despre securitatea, planurile și funcțiile Sync.com, consultați recenzia noastră completă Sync.com.com.

2. pCloud

pCloud este un furnizor de stocare în cloud care este bine cunoscut pentru securitatea și ușurința de utilizare. Are o interfață care vine cu o curbă blândă de învățare și oferă chiar și planuri de viață, astfel încât să puteți plăti o singură dată și să dețineți stocarea pentru totdeauna. Dacă sunteți nou la pCloud, puteți încerca planul său gratuit.

Planul gratuit al pCloud vă începe cu 2 GB de stocare, ceea ce nu este mult. Din fericire, pCloud va crește asta până la 10 GB gratis dacă finalizați diverse activități, cum ar fi descărcarea aplicației pCloud și sincronizarea clientului.

Pe lângă planul gratuit, pCloud are două planuri premium pentru utilizatori individuali. Spațiul de stocare cu pCloud începe de la 500 GB și merge la 2 TB. Ambele planuri pot fi plătite lunar, anual sau o dată pe viață.

Planul Premium de 500 GB costă fie 4,99 USD pe lună, 47,88 USD pe an sau o plată unică de 175 USD pentru stocare pe viață. Planul 2TB Premium Plus costă 9,99 USD pe lună, 95,88 USD pe an sau 350 USD pe viață.

Partajarea fișierelor cu pCloud este un proces simplu. Făcând clic pe setările unui fișier sau folder, vă va afișa opțiunea de partajare. Cu ajutorul folderelor, puteți invita utilizatorii pCloud în folder sau partajați un link de încărcare sau descărcare. Cu fișierele, făcând clic pe „partajare” vă vor deschide opțiunile de partajare, unde puteți seta parole, scurtați linkurile și setați datele de expirare.

pcloudshare

Când vine vorba de caracteristici de securitate, pCloud nu are nicio formă. Folosește protocolul de criptare AES pe 256 biți pentru a vă proteja fișierele și utilizează atât criptare în repaus cât și în tranzit. 

Autentificarea cu doi factori sau 2FA vă va proteja de cineva care încearcă să vă acceseze contul cu parola. pCloud oferă, de asemenea, criptare cu cunoștințe zero pentru a vă proteja împotriva atacurilor interne potențiale.

Din păcate, nu toată securitatea pCloud vine în contul dvs. Multe dintre caracteristicile de securitate pe care le oferă pCloud fac parte din suplimentul său Crypto, inclusiv criptarea cu cunoștințe zero. Componenta Crypto începe de la un pCloud suplimentar și merită să obțineți dacă vă place pCloud și să valorizați securitatea suplimentară.

Alte lucruri care ne-au plăcut despre pCloud

Partajarea cu pCloud este ușoară și nu necesită nici măcar un cont. pCloud oferă un serviciu numit pCloud Transfer care vă permite să introduceți pur și simplu adresa de e-mail, precum și destinatarul, apoi să selectați ceea ce doriți să trimiteți. Puteți trimite fișiere de până la 5 GB în acest fel, făcând din pCloud unul dintre cele mai bune stocări cloud pentru opțiunile de partajare a fișierelor.

În afară de pCloud Transfer, pCloud oferă o selecție excelentă de caracteristici media și securitate robustă, ceea ce îl face un serviciu bun în general. Planul de viață înseamnă, de asemenea, că nu va trebui să efectuați plăți lunare sau anuale, economisind bani pe termen lung și eliminând o factură suplimentară. Pentru mai multe despre securitatea și funcțiile suplimentare ale pCloud, consultați recenzia noastră completă pCloud.

3. Google Drive

Google Drive este unul dintre cele mai bune servicii de stocare online pentru partajare și colaborare. Este utilizat de școli, locuri de muncă și persoane de pe glob pentru a colabora la documente de la distanță, pentru a partaja conținut cu prietenii și familia și multe altele. 

Contul dvs. Google este conectat și cu Google Photos, ceea ce îl face una dintre cele mai bune opțiuni de stocare online pentru partajarea fotografiilor de familie.

Google vă începe cu 15 GB stocare gratuită, ceea ce este suficient pentru a stoca majoritatea documentelor și fișierelor mici. Dacă doriți să stocați mai multe, Google simplifică cu trei planuri suplimentare. Google oferă 100 GB, 200 GB și 2 TB pentru 1,99 USD, 2,99 USD și, respectiv, 9,99 USD pe lună.

Partajarea cu Google Drive este la fel de ușor ca să faceți clic dreapta pe un fișier și să selectați „partajare”. Puteți modifica permisiunile utilizatorului și cu cine le împărtășiți, dar nu există o mulțime de opțiuni comune, cum ar fi adăugarea unei parole sau setarea unei date de expirare pentru linkurile dvs. Deși controlul asupra a ceea ce poate face un utilizator cu fișierele partajate este excelent, ar fi fost plăcut să vezi mai multe opțiuni.

driveshare

Pentru securitate, Google folosește criptarea AES pe 128 de biți și securizează fișierele dvs. atât în ​​repaus, cât și în tranzit. De asemenea, Google oferă 2FA pentru a vă proteja împotriva cuiva care poate avea parola. Din păcate, Google nu are criptare cu cunoștințe zero, deși acesta poate fi ușor rezolvat cu Boxcryptor.

Alte lucruri care ne-au plăcut despre Google Drive

Deși Google Drive este un furnizor excelent de stocare în cloud, în general, integrarea cu Google Docs creează mai multe modalități de partajare și colaborare. Din păcate, lipsa ei de caracteristici de partajare și mai puține caracteristici de securitate decât concurența o plasează mai jos pe această listă. 

Totuși, Boxcryptor poate compensa foarte mult în departamentul de securitate și Google Drive merită să arunci o privire. Puteți citi mai multe despre Google Drive, securitatea Google și multe altele în recenzia noastră completă Google Drive.

4. Dropbox

Dropbox este unul dintre cele mai populare servicii de stocare în cloud, lângă Google Drive. Oferă o interfață simplă de utilizator, integrare de birou și caracteristici de partajare robuste. Deși îi lipsește departamentul de securitate, în comparație cu un serviciu precum pCloud, acesta oferă încă o securitate bună și unele dintre cele mai bune funcții de partajare în jurul.

Planul gratuit Dropbox, Basic, oferă 2 GB pentru a începe, ceea ce nu este mult, deși planurile sale premium au un preț bun dacă rămâneți fără spațiu de stocare. Planurile premium ale Dropbox pentru persoanele fizice includ un plan de 2TB și un plan de 3TB pentru 11,99 USD și respectiv 19,99 USD pe lună.. 

Pentru cei dintre dvs. cu familii sau afaceri, există și trei planuri de afaceri Dropbox, inclusiv planul Advanced, care oferă stocare nelimitată pentru 25 de dolari pe utilizator pe lună, cu minimum trei utilizatori.

Partajarea cu Dropbox este ușoară. Făcând clic pe opțiunea de partajare pe orice fișier, veți deschide setările de partajare, unde puteți partaja fișierul în sine sau un link către acesta. Când partajați un link, puteți crea parole, puteți seta date de expirare, modifica permisiunile, dezactiva descărcările, selectați cu ușurință dacă link-ul dvs. va permite utilizatorilor să editeze sau să vizualizeze și multe altele.

dropboxshare

Securitatea cu Dropbox este adecvată. Protejează fișierele dvs. atât în ​​repaus, cât și în tranzit. De asemenea, folosește criptarea AES cu 256 biți și folosește autentificarea cu doi factori. Dropbox nu oferă criptare nativă cu cunoștințe zero, deși Boxcryptor este compatibil cu Dropbox și poate repara asta pentru dvs..

Alte lucruri care ne-au plăcut despre Dropbox

Dropbox este un serviciu excelent pentru partajare. Nu numai că oferă mai multe modalități de partajare și o selecție largă de opțiuni de legătură, dar le face ușor accesibile. Alături de partajare, Dropbox oferă, de asemenea, planuri competitive de stocare, precum și un plan nelimitat pentru acele familii, grupuri de prieteni și întreprinderi cu mai mulți utilizatori.

Pe lângă planuri și funcții de partajare, ne place că Dropbox este compatibil cu documentele Google și documentele Microsoft Office. Acest lucru face ca distribuirea documentelor într-o setare de afaceri să fie mai productivă, permițându-vă să accesați documente în Dropbox. Aflați mai multe despre Dropbox în recenzia noastră completă despre Dropbox.

5. Tresorit

Deși nu are multe funcții suplimentare și oferă un pic de curbă de învățare, Tresorit face o treabă excelentă în securizarea fișierelor și folderelor. De asemenea, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să partajeze fișiere cu alții. Din păcate, costurile mari ale Tresorit au împiedicat-o să se ridice la un nivel mai ridicat, deși este încă o opțiune bună care merită luată în considerare.

Planul Tresorit Basic vă începe cu 3 GB de stocare gratuit, pentru a vă oferi un serviciu. Deși nu este aproape la fel de mult spațiu de stocare ca și alte servicii din această listă, este suficient pentru dvs. să stocați câteva fișiere. 

Dacă decideți să doriți să stocați ceva mai mult conținut cu Tresorit, există două planuri individuale suplimentare. Planul Premium de 200 GB începe de la 12,50 USD atunci când este plătit lunar, iar planul 2TB Solo începe de la 30 USD.

Partajarea cu Tresorit este foarte ușoară și se poate efectua în totalitate din fila link-uri dacă încărcați un nou fișier sau din meniul unui fișier sau folder individual stocate deja în Tresorit. Când partajați un fișier, Tresorit include mai multe caracteristici utile, cum ar fi parolele de legătură, datele de expirare pe linkuri și limitele de descărcare.

tresoritshare

Alături de caracteristicile standard de partajare, Tresorit vă permite, de asemenea, să vizualizați jurnalele detaliate – inclusiv adresa IP și locația aproximativă – a utilizatorilor care au accesat link-urile dvs. partajate. Tresorit vă permite, de asemenea, să vizualizați adresele de e-mail ale oricui încearcă să vă acceseze linkurile.

Tresorit securizează fișierele dvs. cu criptare AES de 256 biți, în tranzit și în repaus, plus criptare cu cunoștințe zero și oferă și 2FA. Deoarece criptarea cu cunoștințe zero împiedică Tresorit să acceseze parola dvs., vă recomandăm să consultați ghidul nostru pentru cei mai buni manageri de parole gratuite.

Alte lucruri care ne-au plăcut despre Tresorit

Tresorit este unul dintre cele mai sigure servicii de stocare online de acolo. Deși are o ușoară curbă de învățare, distribuirea fișierelor este super ușoară, iar opțiunile de stocare sunt comparabile cu alți concurenți. Singurul motiv pentru care nu putem clasifica Tresorit mai mare este prețul abrupt și cantitatea mică de spațiu de stocare gratuit.

Pentru comparație, Google Drive oferă 2 TB de stocare pentru 9,99 USD pe lună, în timp ce Tresorit oferă aceeași stocare de trei ori mai mare decât costul, la 30 USD. 

Totuși, dacă securitatea este în fața minții dvs. atunci când căutați cel mai bun serviciu de stocare online pentru partajare, nu veți fi dezamăgiți de Tresorit. Pentru mai multe despre Tresorit, plus planurile și caracteristicile sale, consultați recenzia noastră completă de Tresorit.

Gânduri finale

Atunci când ne-am decis asupra celui mai bun spațiu de stocare în cloud pentru partajare, ne-am uitat în primul rând la funcțiile și securitatea implicate în mod special în distribuirea conținutului. Deși puteți partaja aproape orice de la orice furnizor de stocare online, unii au opțiuni și securitate mai solide. De exemplu, posibilitatea de a adăuga o parolă sau de a seta un timp de expirare pentru legăturile dvs. jucate favorabil.

De asemenea, am dorit să ne asigurăm că serviciul de stocare online oferă o experiență bună. Dacă veți stoca documentele, imaginile și videoclipurile în cloud, doriți un serviciu ușor de navigat și care să dispună de funcții și securitate care să vă avantajeze.

În cele din urmă, am analizat costul și gama de opțiuni de stocare asociate cu fiecare serviciu. Credem că un serviciu excelent de stocare în cloud este unul care oferă opțiuni de stocare pentru fiecare buget. Am acordat puncte bonus pentru serviciile care au un plan gratuit sau cel puțin un proces gratuit, astfel încât să puteți obține o notificare pentru acest serviciu înainte de a vă angaja.

Toate serviciile de stocare online găsite în această listă sunt opțiuni excelente, nu doar pentru partajare, ci și pentru stocarea, accesarea și protejarea fișierelor. În general, Sync.com este cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru partajarea fișierelor și folderelor, datorită simplității sale, caracteristicilor de partajare robuste și securității. Totuși, nu ezitați să consultați celelalte opțiuni.

Ca întotdeauna, ne-ar plăcea să auzim de la tine. Lasă-ne un comentariu și anunță-ne ce părere ai. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map