Care este cel mai bun mod de a stoca 1TB în Cloud în 2020?

Datele sunt peste tot, așa că nu este de mirare că în fiecare zi generem 2,5 octets de cvintillion. Un astfel de volum trebuie stocat undeva și că undeva este norul. Este cel mai bun mod de a stoca 1 TB de date.


Relocarea terabytei dvs. de date în cloud este o idee bună, deoarece vă va ajuta să declanșați hard disk-ul, sporind performanțele computerului. În plus, fișierele dvs. vor fi în siguranță în cazul în care hard disk-ul dvs. se blochează sau funcționează defectuos. Nu este sigur că software-ul de recuperare a datelor vă va ajuta dacă acest lucru se întâmplă, iar fișierele dvs. nu sunt în cloud.

De asemenea, veți putea să le împărtășiți cu prietenii și familia dvs. dacă sunteți atât de înclinați.

Mai multe dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud au planuri de abonament care oferă 1 TB sau mai mult spațiu de stocare. Ei lucrează pentru persoane fizice și întreprinderi de toate dimensiunile.

Dimensiunea nu este singurul factor care trebuie luat în considerare, deoarece furnizorii de cloud trebuie să fie siguri și să vă ușureze gestionarea spațiului. Pentru a afla mai multe despre funcțiile de care au nevoie pentru a vă păstra datele în siguranță, citiți explicația noastră despre modul în care serviciile de stocare în cloud vă protejează datele și lista noastră cu cele mai sigure servicii de stocare în cloud.

Dacă ați venit aici în căutarea copiilor de rezervă, citiți lista noastră cu cele mai bune servicii de backup cloud. Puteți afla aici diferența dintre stocarea în cloud și backupul cloud.

Cu acest lucru, putem trece la serviciile potrivite pentru a stoca 1TB de date, începând cu Sync.com.

1. Sync.com

Sync.com se află în vârful celei mai bune liste de servicii de stocare în cloud. A fost fondată în Toronto în 2011 și are o reputație de securitate puternică și confidențialitate a utilizatorilor. Securitatea sa include criptarea privată, iar legile privind confidențialitatea canadiană vă vor ajuta să vă protejați confidențialitatea.

Sync.com-ul Web-Control-Panel-Slider-1

Sync.com-Distribuire-File-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-autentificare-Slider-5

Anterior

Următor →

Puteți utiliza Sync Starter, un plan gratuit cu 5 GB de stocare pentru a testa serviciul înainte de a plăti un plan premium. Există două dintre cele pentru utilizatorii personali: Personal Pro 500 GB pentru 49 $ pe an și Personal Pro 2TB pentru 96 dolari pe an. Aceasta din urmă este una dintre cele mai bune oferte în stocarea în cloud.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, vă puteți abona la planul Business Solo 4TB pentru 180 $ pe an. Aceasta se reduce la 15 dolari pe lună, ceea ce este încă o sumă foarte mare.

Pentru mai mulți utilizatori, puteți obține planul Business Pro, care costă între 60 și 180 USD, în funcție de spațiul și numărul de utilizatori. Cu toate acestea, trebuie să aveți cel puțin doi utilizatori pentru a vă înscrie.

Sync.com nu limitează dimensiunea fișierului, astfel încât puteți încărca un singur fișier de 1 TB dacă doriți. Un reprezentant ne-a spus într-un e-mail că nu limitează nici transferul de date.

Vitezele sale de încărcare și descărcare sunt similare cu restul pieței de stocare în cloud, dar nu vă permite lățimea de bandă în mod implicit. Încărcarea unui folder de 1 GB a durat în medie aproximativ 15 minute. Descărcarea a durat aproximativ șase minute. Testele au fost efectuate printr-o rețea din Mexic.

Dacă procesul de sincronizare folosește prea mult din resursele sistemului dvs., există o opțiune de accelerare folosind pictograma bara de activități a clientului desktop. De asemenea, puteți limita traficul lunar dacă sunteți într-un plan limitat. Sincronizarea la nivel de bloc, care grăbește transferul fișierelor care au fost deja încărcate, nu este disponibilă totuși. Citiți mai multe despre serviciul din analiza noastră Sync.com.

2. pCloud

pCloud este o companie din SUA care se află în topul celei mai bune liste de stocare în cloud. Se încadrează în legile americane, dar puteți reduce acest lucru cumpărând pCloud Crypto, un supliment care permite criptarea privată.

fișiere de interfață web pCloud

folderul de sincronizare pCloud

pCloud Share File Link

pCloud Link-uri de descărcare

pCloud Drive Client

Anterior

Următor →

După ce aveți încredere că datele dvs. sunt sigure și private, puteți începe să încercați pCloud să folosească planul său gratuit de 10 GB. Acest lucru nu este suficient pentru a testa serviciul pentru 1 TB, dar este suficient pentru a vedea cum este.

Există planuri plătite pentru utilizatorii personali și de afaceri. Utilizatorii personali pot alege între Premium și Premium Plus. Primul poate stoca doar 500 GB, dar cel de-al doilea vă oferă 2 TB pentru 9,99 USD pe lună. Există o reducere dacă plătiți și pentru anul în avans, sau puteți economisi și mai mult verde prin cumpărarea unei licențe de viață.

pCloud vă permite să încărcați fișiere de dimensiuni „nelimitate”, dar are o limită de transfer de 500 GB pe lună pentru utilizatorii Premium și 2 TB pe lună pentru utilizatorii Premium Plus. Totuși, acestea nu sunt capace mici și probabil nu vă vor împiedica munca. Citiți mai multe despre planurile de prețuri în review-ul nostru pCloud.

Serviciul are și viteze rapide. Testele efectuate în afara Bostonului au arătat că este nevoie de aproximativ șapte minute pentru a încărca și aproximativ un minut pentru a descărca un folder de 1 GB.

3. Google Drive

Cu 800 de milioane de utilizatori, Google Drive este unul dintre cele mai populare servicii cloud. Are o rețea globală de centre de date, ceea ce o face o potrivire bună pentru transferul multor date. Acestea fiind spuse, nu are cea mai bună securitate și confidențialitate și a fost conectat la proiectul PRISM în 2013. Cu toate acestea, este compatibil cu Boxcryptor, așadar îl puteți folosi pentru a vă îmbunătăți confidențialitatea.

Interfața web Google Drive

Folderul de sincronizare Google Drive

Google Drive Google Docs

Google Drive Creează link

Setări rețea Google Drive

Anterior

Următor →

Serviciul și-a actualizat recent planurile de abonament, oferindu-le o valoare mult mai bună.

Planurile plătite încep de la 100 GB și se termină de la 30 TB. Nu toate sunt o valoare bună, dar planul 2TB se datorează faptului că costă doar 9,99 USD pe lună. Dacă plătiți anul în avans, primiți și o reducere. Există, de asemenea, un plan gratuit care vă oferă un spațiu de stocare generos de 15 GB pe care îl puteți utiliza pentru a obține o imagine de ansamblu a serviciului.

Limitele de dimensiune a fișierului sunt stabilite la 5TB pentru tipurile de fișiere care nu sunt documente. Nu veți putea încărca atât de mult într-o zi, deoarece există o limită de transfer de 750 GB. Chiar și așa, nu ar trebui să aveți nicio problemă la încărcarea fișierelor.

Datorită rețelei sale globale, a fost nevoie de aproximativ 10 minute pentru a încărca un folder de 1 GB și aproximativ cinci minute pentru a-l descărca. Google Drive are viteză de accelerare, pe care o puteți utiliza pentru a încetini transferurile de fișiere dacă sincronizarea este blocând resursele sistemului. Cu toate acestea, nu există transfer la nivel de bloc. Pentru mai multe despre viteze și alte funcții, citiți recenzia noastră Google Drive.

4. Dropbox

Dropbox este unul dintre cele mai vechi servicii de stocare în cloud și a inventat modelul comun de sincronizare și sincronizare la nivel de bloc. Are mai mult de 500 de milioane de utilizatori.

Fișierele online Dropbox Slide1

Slider pentru folderul de sincronizare Dropbox

Solicitare de fișiere Dropbox Slide4

Slide de sincronizare selectivă Dropbox5

Anterior

Următor →

Ca și în cazul Google Drive, nu există o criptare cu cunoștințe zero, dar folosește AES 256 biți în repaus și în tranzit. Dropbox nu este sigur de confidențialitate, deoarece decriptează fișierele pentru indexare odată ce ajung pe serverele sale, apoi le criptează. Din nou, pentru a evita acest lucru, luați în considerare utilizarea Boxcryptor. Acestea fiind spuse, este disponibilă autentificarea cu doi factori.

Dropbox are mai multe planuri pe care le puteți folosi pentru a stoca 1 TB de date. Planul său Plus oferă 1 TB de stocare pentru 10 dolari pe lună. Dacă plătiți anul, prețul scade la 99 USD. Aceasta este o valoare decentă, dar nu la fel de bună cu serviciile precum Sync.com și pCloud.

De fapt, trebuie să plătiți 20 de dolari – de două ori prețul planului comparabil al pCloud – pentru a vă abona la Professional și pentru a obține spațiu de 2TB. Pentru detalii, citiți recenzia noastră despre Dropbox.

Dacă utilizați pentru a încărca clientul web, transferul de date va fi limitat la 20 GB, dar nu există restricții de lățime de bandă cu clientul desktop. Cu toate acestea, planurile plătite au o limită de partajare zilnică de 200 GB.

Centrele de date ale Dropbox sunt în Statele Unite, astfel încât viteza dvs. va fi cea mai rapidă acolo. Rezultatele testelor au fost grozave, având în vedere că le-am efectuat din sud-estul Asiei, încărcarea fiind în medie de 16 minute pentru un folder de 1 GB și descărcarea în jur de șase pentru același lucru. Puteți accelera viteza, dar nu trebuie să faceți, deoarece sincronizarea folosește puține resurse de sistem.

5. OneDrive

OneDrive este intrarea Microsoft pe piața de stocare în cloud și are o rețea globală de servere. Îi lipsea criptarea în repaus, dar acum planurile sale premium o au.

Fișiere Interfață Web OneDrive

Slider Folder pentru sincronizare OneDrive

OneDrive App Launcher

OneDrive Creare partajare fișiere link

OneDrive Word Online

Anterior

Următor →

Serviciul de stocare în cloud are mai multe planuri din care să aleagă, dar doar un cuplu este potrivit pentru a stoca 1 TB de date: Office 365 Personal și Office 365 Home. Primul primește 1 TB de spațiu de stocare pentru 6,99 USD pe lună sau 69,99 USD dacă plătiți pentru anul respectiv. Al doilea oferă șase utilizatori cu 1 TB fiecare pentru 9,99 USD pe lună sau 99,99 USD pe an. OneDrive are capac de dimensiune de fișier de 20 GB.

Datorită rețelei sale globale de servere, viteza OneDrive este rapidă și stabilă. A fost nevoie de aproximativ șase minute pentru a încărca un folder de 1 GB și un minut pentru a-l descărca. Cu toate acestea, am încărcat doar fișiere cu sincronizare, deoarece am întâlnit erori la încărcarea manuală. Din păcate, copierea la nivel de bloc este disponibilă numai pentru fișierele Office.

Dacă descoperiți că viteza de sincronizare a OneDrive afectează prea mult resursele sistemului dvs., le puteți ajusta manual. În mod implicit, acestea sunt nelimitate. De asemenea, puteți seta viteze de încărcare pentru a încetini automat atunci când există o problemă sau puteți seta limite de viteză pentru încărcări și descărcări. Citiți mai multe despre caracteristicile OneDrive în recenzia noastră OneDrive.

6. MEGA

MEGA a fost fondată de notorul Kim Dotcom în 2013. Nu mai lucrează acolo, dar compania rămâne. Este printre cele mai bune servicii de cunoaștere zero, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea fișierelor dvs. MEGA oferă multe pentru securitatea în cloud, inclusiv protocoale și criptare pentru a vă proteja fișierele în tranzit și în repaus.

MEGA-Homepage-2018

mega-interfață web

mega-versionare

mega-sincronizare-dosar

mega-suport

Anterior

Următor →

Planul gratuit era un cârlig uriaș pentru noii utilizatori, deoarece oferea 50 GB stocare. Asta s-a schimbat în 2017, iar acum serviciul ia 35 GB la distanță după o lună. În ciuda acestei mișcări minuțioase, MEGA este încă unul dintre cele mai bune servicii de stocare gratuită.

El face reclamă pentru planul Pro I ca fiind cel mai popular și nu este greu de văzut de ce. Oferă 1 TB de stocare pentru 11,38 USD. Serviciul nu vă oferă o reducere, dar vă oferă două luni gratuite dacă achiziționați un plan Pro de un an.

A fost nevoie de aproximativ 36 de minute, în medie, pentru a încărca un folder cu zip de 1 GB, care este cu 10 minute mai lent decât ne-am fi așteptat. La trei încercări, MEGA a încărcat fișierele noastre în aproximativ 25 de minute, dar a durat mai mult de o oră pe alta.

Acesta este un rezultat bun, având în vedere că folosim o conexiune WiFi la Belgrad, Serbia, cu o viteză de încărcare de doar 6 megabits pe secundă și o viteză de descărcare de 102 Mbps. Utilizatorii au raportat că au obținut viteze mai rapide atunci când au oprit setarea „utilizați http” în fila lățimii de bandă a aplicației desktop. Puteți vedea tabelul cu viteză completă în recenzia noastră MEGA.

Gânduri finale

Stocarea de 1 TB de date nu trebuie să fie lentă și scumpă, datorită serviciilor de stocare cloud compatibile. Serviciile despre care am vorbit sunt printre cele mai bune servicii de stocare în cloud, deci trebuie să vă referiți la recenziile lor individuale pentru a vă ajuta să vă gândiți. Dacă nu doriți să citiți multe, încercați Sync.com. Nu veți greși cu serviciul clasat numărul unu.

Restul serviciilor sunt bune, de asemenea. pCloud este cea mai bună alegere dintre ele, dar celelalte din listă sunt viabile. Dacă plasați o valoare ridicată în confidențialitatea dvs., luați în considerare utilizarea MEGA, deoarece este protejat.

Ce părere aveți despre serviciile pe care le-am enumerat? Există altul pe care îl folosești atunci când trebuie să stochezi mult? Povestește-ne despre asta în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map