Najboljši Kodi gradi

Kodi je brezplačna odprtokodna medijska platforma, ki si močno prizadeva za prilagoditev in pretakanje. Lahko ga prilagodite s številnimi različnimi dodatki in temami, kot je SportsDevil, na primer, eden najboljših Kodijevih dodatkov za šport. Če želite naenkrat dobiti sveženj dodatkov, potrebujete eno najboljših različic Kodi-ja.


Zgradba Kodi je popolna prenova platforme. Začne se s povsem novo temo, prilega se umetnostim v ozadju in ikonami ter nadgradi na sebi snop vnaprej nameščenih dodatkov. Običajno ima paket nekaj najboljših neuradnih dodatkov, vključno s priljubljenimi aplikacijami za pretakanje, kot sta Covenant in Elysium.

Pomembno pa je, da razmislite, kaj imate pred prenosom katere koli od teh različic. Vsi so opremljeni z dodatki, ki sedijo v legalno sivih območjih, zato vaše osebne podatke ogrožajo zaseg, pravni podatki pa v nevarnosti, da bodo označeni.

Način, kako obidete obe težavi, je z VPN. Navidezno zasebno omrežje zaklene ves vaš promet zaradi močnega šifriranja, tako da nobene lažne oči ne vidijo, kaj počnete v spletu. To je najboljši način, da se zaščitite s Kodi, in relativno poceni škorenj. Oglejte si naše najboljše VPN-je za Kodi, da izberete tistega, ki je pravi za vas.

Z najnovejšo različico Kodija in VPN-jem v roki smo preizkusili najboljše Kodi-jeve različice, ki bi lahko videli, kaj lahko ustreza našim standardom. Preden lahko ugotovimo, kdo bo naredil rez, moramo določiti nekaj meril.

Kaj naredi Kodi najboljšo za Kodi?

Ker je Kodi odprtokoden, okoli njega plava kar nekaj smeti in kategorija gradenj pri tem ni izjema. Od mrtvih povezav do nerodnih vmesnikov je glavna stvar, ki smo jo iskali, da je vsaka zgradba delovala.

Ko je zgradba lahko prestala ta zelo osnovni test, smo se lotili stvari, ki fante ločuje od moških. Uporabniški vmesnik Kodi je v zadnjih nekaj posodobitvah prestopil daleč, zato je prenova z novo temo tvegana. Zagotovili smo, da je izdelava naredila nekaj, kar je izboljšalo videz ali bistveno povečalo uporabnost. Zgradbe, ki sta naredila oba, na primer SchismTV, so prejele točke brskanja.

Nato smo se premaknili v jedro sestave. Eden od teh popravkov vključi paket dodatkov naredi ali prekine, zato je ključna trdna postavitev. Vključevati mora ne le dobre dodatke, temveč široko paleto le-teh. Titanium, na primer, vsebuje dolg seznam dodatkov, vsak z doslednimi zapisi o Kodi-ju.

Na teh seznamih ponavadi pogledamo stroške, a na srečo je vsaka izdelava brezplačna. Torej, na mestu smo si ogledali dostopnost. Čeprav to ni najpomembnejši del Kodijeve zgradbe, potovanje po temnih kotih interneta zagotovo ni dodalo točk nobenemu vnosu. Dejstvo, da so te gradnje skrite, je ponavadi znak slabe zasnove.

SchismTV

SchismTV se ponaša z udobnim prvim mestom preprosto zato, ker je tako enostaven za uporabo. Kot smo omenili v zgornjem razdelku, je Team Kodi s 17.6 UI naredil veliko in večino gradi nazaj v starejšo, bolj neprivlačno različico programske opreme. SchismTV se veseli namesto tega z odličnim vmesnikom in izboljšano uporabnostjo za zagon.

Na voljo je tudi vrsta prilagajanja. Običajno sestavljamo samo eno temo, SchismTV pa ima sedem. Čeprav vsaka sestavina še vedno nosi enako splošno estetiko, lahko preprosto spremenite postavitev uporabniškega vmesnika.

Sestava temelji na vmesniku Netflix, ki ga pogosto imenujejo Kodiflix. Uporablja enostavnost uporabe, a povečuje izhodno vsebino. Natančen seznam dodatkov se spreminja, odvisno od tega, kaj trenutno živite, toda pretekli dodatki so vključevali Exodus, Phoenix in DandyTV.

Jayhawk

Jayhawk nima tako čistega videza kot SchismTV, vendar je vseeno zrel z dodatki. Vmesnik je podoben Kodi 16, s posodobljenimi pisavami, slikami v ozadju in ikonami prinaša nekaj novega občutka.

Kljub temu je meso sestavljeno v dodatkih. Obstajajo kategorije za filme, TV oddaje, TV v živo, šport, otroke in, odvisno od vašega gradiva, filme za odrasle. Ponovno se seznam občasno spreminja, toda najboljši dodatki, kot so Goodfellas, Sports Devil in Phoenix, so v tej ali drugi točki pokazali obraz..

Jayhawk je prav tako nedavno izdal Jawhawk Hybird, črtasto različico sestave, ki deluje bolj gladko. Izgubite na nekaterih bolj nišnih dodatkih, a pridobite samočistilni predpomnilnik za lažjo izkušnjo.

Zunaj tega obstajajo tri različice Jayhawk, ki prihajajo z vsakim prenosom. Dobite različico za odrasle, ne za odrasle in za skrite odrasle. Tisti z imenom “X-17” je za odrasle, zato bodite pozorni na to, če ne želite dodatne vsebine.

Iskra

Spark vam v imenu pove vse, kar morate vedeti. Gre za izjemno hitro gradnjo, namenjeno racionalizaciji izkušnje s Kodijem in zagonom na napravah z majhnimi viri, kot je Amazon Firestick (preberite naš Kodi vodnik za nakladanje, če se želite naučiti, kako to storiti). Kljub majhni velikosti 160 MB pa je ta sestavna oprema opremljena z dodatki.

Tako kot SchismTV je tudi uporabniški vmesnik popolnoma spremenjen iz zaloge Kodi. Ne, ne izgleda kot Netflix, ampak namesto tega iztakne slike ozadja in sličice v korist preproste umestitve kategorije in ikon.

Titan

Če minimalizem ni vaša stvar, potem je Titanium morda za vas. Uporabniški vmesnik je nekoliko bolj oplemeniten z ikonami in slikami v ozadju, vendar je gradnja še vedno dovolj lahka, da lahko deluje na nizki specifikaciji strojne opreme.

Uporabniški vmesnik še vedno spominja na Kodi 16, kar mu je spodletelo nekaj točk na seznamu. Zagotovo se izboljša videz s čiščenjem slike in metapodatkov, vendar še vedno ne prenese videza Kodi 17.

Kljub temu se trgovina dobro splača. Titanium nemoteno deluje na skoraj vseh napravah, z velikimi dodatki za zagon. Nekaj ​​trenutno vključenih so Maverick TV, cCloud in Goodfellas, z naraščanjem priljubljenosti pa so dodane nove aplikacije..

Misfit Mod

Če bi pred enim letom vprašali našo najljubšo gradnjo, bi bil Misfit Mod zlahka na vrhu seznama. Z novimi dodatki priljubljeni gradnji zagotovo pridobivajo svoj denar, toda Misfit je še vedno dovolj, da mu dodeli mesto ob petih.

Kot predhodna dva vpisa je tudi Misfit-ov fokus usmerjen na nemoteno delovanje. Namestitev 500mb je nekoliko obsežna, vendar je sestavljanje med preskušanjem predstavilo malo, da ne bo kolcanja. Obstaja celo lažja različica za zelo nizko specifikacijo strojne opreme.

To je pošteno največji žreb Misfit Mod. Obstaja več različnih različic gradnje, vsaka je prilagojena točno določenemu namenu. Obstaja lahek, ja, ampak gradi tudi posebej z vsebino, ki je prilagojena ženskam, fanatikom grozljivih filmov in ljubiteljem TV oddaj. Tako ostane velikost namestitve nizka, hkrati pa vsebino prilagodite svojim okusom.

Kako namestiti Kodi Build

Namestitev gradnje Kodi je podobna namestitvi katerega koli dodatka ali skladišča. Kodi morate usmeriti proti URL-ju, kjer je shranjena zgradba, naložite potrebne datoteke in na koncu namestite. Na začetku nekoliko zastrašujoč, vendar je postopek dokaj enostaven.

Omogoči neznane vire

Preden karkoli storite, morate omogočiti neznane vire. Kodi privzeto namešča samo gradbenike s uradnih lokacij, vendar bo nekaj majhnih korakov odprlo protipožarne vrata.

 • Kliknite ikono nastavitev
 • Pojdite na »sistemske nastavitve«
 • Premaknite miškin kazalec nad »dodatki«
 • Potrdite drsnik “neznanih virov” na desni

Ta funkcija je morda že omogočena, odvisno od vaše različice Kodija. Kljub temu je najbolje, da preverite, če boste kasneje obšli nekatere glavobole. Ko je omogočena, se je ne boste smeli več dotikati.

Namestitev iz zip datoteke

Občasno boste v spletu našli .zip datoteko za gradnje. Čeprav v tem kontekstu ni najlažji ali najbolj dosleden način namestitve, je dobro znanje, če repozitorij, ki vsebuje gradnjo, ne deluje brez povezave.

Ko najdete in naložite datoteko, odprite Kodi in naredite naslednje:

 • Kliknite »dodatki«
 • Pojdite na brskalnik z dodatki (ikona odprtega polja)
 • Kliknite »namesti iz zip«
 • Pomaknite se in izberite shranjeno .zip datoteko

Prejeli boste obvestilo, ki je omogočeno za dodatek, in lahko nato namestite sestavni del iz repozitorija. To storite tako, da v istem meniju uporabite »možnost namestitve iz repozitorija«.

Namestitev iz naslova URL

Pri gradnji posebej pa je namestitev z naslova URL veliko lažja. Prenosi pogosto niso na voljo za posamezne različice, saj so običajno v njihovih skladiščih. Tudi za prenos vam ni treba kopati, kar je plus.

Če želite prenesti na ta način, morate Kodi usmeriti na pravilen URL. Odprite Kodi in naredite naslednje:

 • Kliknite ikono nastavitev
 • Pojdite na “upravitelj datotek”
 • V levem stolpcu izberite »dodaj vir«
 • Kliknite »«
 • Vnesite URL za želeno shrambo
 • Daj ime

Nato uporabite isti postopek kot namestitev iz zip datoteke in že boste na poti.

Zaključek

Med iskanjem tem in dodatkov je treba kaj povedati, vendar je nameščanje kode Kodi preprost način, da vse naenkrat dobite. Kljub temu da Ares Wizard ne deluje brez povezave (priljubljeno mesto za gradnje), je še vedno veliko možnosti.

Preden namestite kakršne koli sestavne dele, je pomembno, da dobite VPN. Medtem ko se pravne težave rešujejo, je najbolje, da se zaščitite in VPN lahko to stori prav. Šifrira ves vaš promet, tako da v vaš poštni nabiralnik ne prispejo pisma z avtorskimi pravicami, je pa tudi dober mir za zasebnost v spletu.

Če želite več o Kodi, si oglejte naš Kodi arhiv. Na voljo imamo vse, od vadnic do prvih petih seznamov, vključno s celotnim Kodijevim vodičem za novorojenčke.

Kateri sestav ste namestili? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map