Najboljši Kodi dodatki za šport

Ljubitelji športa se pogosto razočarajo med brskanjem po YouTubu, Netflixu in drugih storitvah. Te se pogosto prikazujejo samo za rabljene vsebine, glavni športi pa so rezervirani predvsem za ponudnike kablov. Vendar pa lahko s pomočjo Kodija pogosto gledate šport kot dogodek v živo ali kot povzetek virov.


Kodi je brezplačen, zakonit in odprtokodni medijski predvajalnik za Windows, Linux in Android. Čeprav se osnovna različica vmešava le v organizacijo, jo je mogoče razširiti z dodatki, da zagotovite skoraj neskončno količino vsebine.

Neuradni dodatki segajo v nekatera vprašljiva pravna področja, saj so tokovi pridobljeni nezakonito. Medtem ko bomo nekatere od teh dodatkov priporočali za pretakanje športov, je nujno, da jih uporabljate le z VPN.

Če uporabljate Kodi, bo zasebni zasebni naslov zaščitil vaš zasebni IP naslov in povezavo varno. Najbolje je, da se zaščitite, hkrati pa odklenete vsebino, zaklenjeno v regiji. Številni športni tokovi ne bodo delovali, odvisno od vaše regije in VPN lahko to premaga. Ne pozabite preveriti naše izbire za najboljši Kodi VPN.

Uradni dodatki Kodi za šport

Medtem ko najboljši športni dodatki za Kodi prihajajo iz neuradnih skladišč, so v Kodijevem uradnem še vedno na voljo možnosti. Mnogi zahtevajo kakšno naročnino in običajno prikažejo dogodke šele po predvajanju, vendar je možnost še vedno na voljo.

BT Sport Video

Ta dodatek dostopa do vsebine BT Sport, enega največjih ponudnikov širokopasovnih povezav v Veliki Britaniji (in bojimo se le Združenega kraljestva). Za 10 funtov na mesec (približno 14 USD) dobite dostop do vseh štirih kanalov BT Sport, ki sedijo skupaj s HD kolegi.

Slaba stran je, da morate za uporabo aplikacije na Kodi imeti širokopasovno povezavo od BT. Če še nimate paketa, potem dodatek nima veliko smisla. Skupni stroški bi bili na isti ravni kot kabelski paket.

Vendar je smiselno, če že imate širokopasovno povezavo z BT. Majhni dodatni stroški odpirajo možnosti Kodi. Dokler ste v Veliki Britaniji in imate načrt z BT, je ta dodatek obvezen.

Fox Sports Go

Če ste v ZDA, je Fox Sports Go eden najpreprostejših načinov zakonitega pretoka iger v živo. Storitev razen naročnine za kabel ne stane ničesar in jo lahko uporabljate v polju Kodi in mobilni napravi.

Deluje iz obstoječe naročnine na kabel, zato ga boste potrebovali, če ga želite uporabljati. Na srečo Fox sprejema načrte skoraj vsakega ponudnika, ki ga je mogoče zamisliti, zato boste tam verjetno našli svoje.

Dodatni stroški kabelske naročnine so morda za tiste, ki je še nimajo. Če pa vseeno počnete, je Kodi odličen dodatek, ki vam omogoča gledanje širokega spektra ameriških športov s televizorja in mobilne naprave.

Na žalost to velja za vse uradne dodatke. Le nekaj jih je, ki poleg kabla ponujajo naročnine. Če želite dobiti vsebino brezplačno ali se osvoboditi omejitev geoblokiranja, boste morali namestiti neuradne dodatke.

Neuradni dodatki Kodi za šport

Če nimate kabla, boste potrebovali neuradne dodatke. Ti dodatki, ki jih Kodi uradno ne podpira, odpirajo ogromno področje možnosti pretakanja. Kot smo že omenili, je to piratstvo in zato nezakonito, zato se pred odhodom na odprto morje prepričajte, da se zaščitite z VPN.

SportsDevil

Za pretakanje športov v živo ne gre veliko bolje kot SportsDevil. Ta dodatek je na voljo v skladišču Kodil (http://kodil.co/repo/), vendar ga je mogoče najti tudi v nekaterih drugih. Ta dodatek ne arhivira nobene vsebine, zato je najbolj primeren za tiste, ki želijo igro ujeti v živo.

Najboljši del SportsDevila je, koliko je na voljo: skoraj vsak športni dogodek, ki ga je mogoče zamisliti, ima tok, veliko pri 1080p. Obstajajo tudi stalni tokovi do omrežja NFL in ESPN.

Za številne dogodke bo na voljo več tokov iz različnih virov. Skoraj vedno bo mrtva povezava ali dve, zato so možnosti vsekakor dobrodošle. Če boste imeli srečo, boste našli tudi 720p tok za mobilne naprave.

Edina težava pri SportsDevilu je organizacija. Namesto da bi našteval igre z razpoložljivimi tokovi, SportsDevil navaja samo vire. To pomeni, da boste za iskanje igre morali iskati vire in upati, da bo na voljo tok.

Sprva je to ogromno težav. Potoki izvirajo iz vprašljivih spletnih strani, ki so globoko v internetu. Čez nekaj časa se boste začeli učiti, kateri viri delujejo najbolje, zato bo dodatek veliko bolj uporaben.

Projekt D

Če lovljenje iger v živo ni pomembno, je Project D odlična izbira. Ima odlično ponudbo starejših iger iz NFL, NHL, NCAA, WWE in še veliko več. Dodatek se počuti skupaj s slikami v ozadju in lepo urejeno vsebino.

Kadar SportsDevil ne uspe v organizaciji, projekt D uspeva. Viri niso navedeni, temveč le igre: ko izberete igro, bo projekt D samodejno pobral njene vire. Na žalost je tudi to pomanjkljivost Projekta D. Igre se dodajo tedne po tem, ko oddajajo zrak, v živo pa ni na voljo nobenih prenosov.

Projekt D ima lastno skladišče (http://repo.projectdaddon.com/), kar je velik plus. Z drugimi dodatki se lahko zgodi, da skačete iz repoja v repo, ko gre vsak za svojo povezavo. Dokler razvijalci nadzorujejo repo, bo dodatek v uporabi. 

Bennu

Phoenix je bil glavni adut za številne športnike. Vendar pa je prihodnost Phoenixa večkrat vprašljiva, potem ko se večkrat sprožite in nimate povezave. Bennu je vilica Phoenixa in tako kot originalni zob je na voljo z vsebino.

Tako kot Project D tudi Bennu ponuja predvsem pretočne predvajane igre. Vendar se zdi, da je dodatek v večini primerov veliko hitrejši. Med tem in projektom D boste čim hitreje našli tok.

Bennu je veliko več kot športni tok, saj ima na voljo tudi veliko televizijskih oddaj in filmov. Ni na ravni Konvencije ali Elizija, vendar to delo opravi dovolj dobro.

Ugotovite lahko, da je Bennu Colossus in Kodil (http://kdil.co/repo/), vendar smo imeli težave pri namestitvi od prvega. Namestitev s Kodila je potekala brez težav, vendar poskusite z obema, če imate težave. Uradna povezava do Colossusa je mrtva, vendar bi jo morali najti, če ste že prenesli zadrgo.

Namestitev Kodi Repo

Uradni dodatki prihajajo iz skladišča Kodi, ki je priloženo vsakemu prenosu. Če želite dobiti Project D, SportsDevil ali Benu, boste morali namestiti ustrezno shrambo. Repozitoriji se lahko namestijo neposredno preko Kodija ali prek datoteke .zip. Slednje je bolj zanesljivo, če je skladišče brez povezave in ga morate znova namestiti, zato se odločite za to, če lahko.

Namestitev iz računalnika

Če želite dobiti .zip datoteko skladišča, samo kliknite zgornje povezave. Preusmerjeni boste v imenik, kjer ga boste lahko neposredno prenesli.

Ko to storite, odprite Kodi in naredite naslednje:

 • Kliknite »dodatki«
 • Pojdite na brskalnik z dodatki (ikona odprtega polja)
 • Kliknite »namesti iz zip«
 • Pomaknite se in izberite shranjeno .zip datoteko

Čez nekaj trenutkov se prikaže obvestilo z omogočenim dodatkom. Ko to storite, v istem meniju kliknite »namestite iz skladišča« in izberite želeni dodatek.

Namestitev iz naslova URL

Če Kodi zaženete v mobilni napravi ali ne želite prenesti celotnega skladišča na namizje, lahko URL vnesete kot vir prek aplikacije. Še vedno nameščate skladišče, vendar namesto tega po Kodi vlečete zip datoteko s spletnega mesta.

Kodi mora biti nastavljen tako, da najprej namesti skladišča iz neznanih virov. To storite tako:

 • Kliknite ikono nastavitev, ki je videti kot zobnik
 • Pojdite na »sistemske nastavitve«
 • Premaknite miškin kazalec nad »dodatki«
 • Potrdite drsnik “neznanih virov” na desni

Vrnite se na začetni zaslon Kodi in namestite skladišče:

 • Kliknite ikono nastavitev
 • Pojdite na “upravitelj datotek”
 • V levem stolpcu izberite »dodaj vir«
 • Kliknite »«
 • Vnesite URL za želeno shrambo
 • Daj ime

Nato lahko naredite korake, kot da bi nameščali iz shranjene datoteke zip, namesto tega pa izberite vir, ki ste ga ustvarili. Kot prej, namestite dodatke iz možnosti »namesti iz repozitorija«.

Zaključek

Na Kodiju je veliko različnih dodatkov za pretakanje športov. Če imate že obstoječo naročnino, so uradni dodatki zaradi svoje zanesljivosti odlična možnost. Vendar je na voljo še veliko izbire iz neuradnih repozicij.

Uporabite VPN tako z uradnimi kot neuradnimi viri. Lahka storitev bo zagotovila varnost, geoblokirane vsebine in večje hitrosti zaradi nedavne razveljavitve nevtralnosti omrežja v ZDA. Oglejte si naše najboljše VPN-je za leto 2017 in se prijavite za enega.

Če želite izvedeti več o Kodiju, poglejte v naš Kodi arhiv. Našli boste vadnice, sezname in drugo, vključno s gledanjem NFL-ja v programu Kodi in najboljših neuradnih dodatkov za Kodi..

Katere dodatke uporabljate za šport? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map