Webroot vs Avast: Două abordări diferite pentru Antivirus în 2020

Avast este printre cele mai bune programe antivirus gratuite de pe piață, în timp ce Webroot utilizează diferite metode pentru a vă proteja dispozitivele, în comparație cu concurenții săi. Pentru a decide care este cel mai bun, ne luăm Webroot și Avast unul împotriva celuilalt într-o comparație dintre capete.


Deși serviciile acoperă diferite piețe – Avast apelează la masele și Webroot care vizează un public de nișă – sunt mai similare decât sunt diferite. Acestea fiind spuse, unele domenii, cum ar fi protecția, sunt mai importante decât altele, împingând unul dintre servicii înainte. 

Această comparație Webroot vs. Avast nu poate acoperi totul, așa că ar trebui să aruncăm o privire la revizuirea noastră Webroot SecureAnywhere separată și revizuirea Avast Pro pentru o privire mai detaliată la ambele componente ale software-ului..

Configurarea unei lupte: Webroot vs. Avast

Vom trece Webroot și Avast printr-o luptă de cinci runde pentru superioritate, pentru a vă ajuta să decideți care antivirus este cel mai bun. Arhiva noastră antivirus are o listă de comparații anterioare pentru care trebuie să vă uitați mai întâi, dacă sunteți curios despre format.

Vom acoperi funcții, prețuri, ușurință în utilizare, calitate de protecție și opțiuni de servicii pentru clienți. Vom alege un câștigător pentru fiecare rundă, oferind Webroot sau Avast un punct în acest proces.

După cum dictează matematica, câștigătorul este primul care ajunge la trei sau mai multe puncte. Vom reveni după fiecare rundă, cu o recapitulare finală care explică procesul decizional. Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile cu privire la acești furnizori de antivirus, așa că vă rugăm să ne lăsați un comentariu în partea de jos a acestei recenzii.

1

Caracteristici

Când luați în considerare un antivirus, ignorați cuvintele cheie și concentrați-vă asupra funcțiilor. Înainte de a cumpăra un abonament pentru protecția antivirus, uitați-vă cu atenție la ce caracteristici sunt incluse aceste pachete. În această primă rundă, vom analiza caracteristicile oferite de Webroot și Avast clienților. 

Webroot

Așa cum am menționat în revizuirea noastră Webroot inițială și în comparația ulterioară Bitdefender vs. Webroot, Webroot este un software antivirus care se distinge de mulți dintre concurenții săi. O mare parte din puterea din spatele Webroot este bazată pe cloud, în loc să fie limitată la resursele disponibile pe dispozitivul dvs..

Webroot-Caracteristici

Având în vedere această detecție și analiză de cloud, veți constata că amprenta Webroot pe computer este mult mai mică decât ați observat într-un antivirus tipic. Acest lucru îl face o opțiune ideală pentru calculatoarele cu putere mai mică.

Webroot este concentrat în mare măsură pe protecția antivirus pentru Windows și Mac, dar include câteva suplimente. Vă ajută să vă asigurați camera web prin blocarea accesului inutil și oprirea oricărei încercări de a înregistra apăsări de taste atunci când tastați date sensibile.

Vă va șterge automat computerul de datele de urmărire a confidențialității și le va optimiza eliminând fișierele temporare. Clienții planului complet de securitate de internet al Webroot câștigă, de asemenea, 25 GB de stocare în cloud pentru a-și proteja cele mai importante fișiere.

Deși nu este lider pe piața mobilă, Webroot oferă protecție antivirus pentru telefoanele Android, precum și un browser web „sigur” pentru dispozitivele iOS. În loc să-și dezvolte propria protecție prin parolă, Webroot include LastPass, un administrator de terțe părți, cu abonamente Webroot Internet Security complete.

După cum ne-am prezentat în recenzia LastPass anterioară, este un manager de parole bun, ușor de utilizat. Nu este cel mai bun, dar este cu siguranță mai bun decât administratorii de parole de bază pe care îi veți vedea chiar și din antivirusuri foarte recomandate, cum ar fi Bitdefender (consultați recenzia noastră Antivirus Bitdefender).

Cea mai mare caracteristică Webroot este însă (în cuvintele proprii ale Webroot) viteza „rapidă a fulgerului” a scanării antivirusului său, în comparație cu alte antivirusuri. Amprenta Webroot este foarte mică în comparație cu alți furnizori, indiferent dacă este spațiul de pe unitatea dvs. sau utilizarea resurselor generale.

stai

Spre deosebire de Webroot, Avast este un antivirus mai tradițional, evitând scanarea bazată pe cloud pentru scanarea tipică pe dispozitiv. Avast este o protecție antivirus pe care am recomandat-o de mult timp ca una dintre cele mai bune pentru clienții liberi de pe PC, dar este, de asemenea, o recomandare de vârf pentru cel mai bun antivirus pentru revizuirea Android.

Avast-Caracteristici

Cu protecție ransomware și phishing, Avast încearcă să fie protecția completă pentru întreaga rețea. Este livrat cu un instrument de scanare a rețelei pentru a analiza rețeaua în care vă aflați, împreună cu un software de actualizare pentru a vă menține dispozitivul la zi.

Avast oferă, de asemenea, un instrument de testare pentru sandbox. Acest lucru vă permite să testați software sau fișiere necunoscute pentru malware, izolându-l de restul dispozitivului în timpul rulării. Orice malware detectat este eliminat în siguranță ulterior.

Funcțiile premium suplimentare includ un bloc de camere web pentru a opri spionele camerei, criptarea fișierelor pentru a preveni atacurile sofisticate de ransomware și un triturator de fișiere pentru a elimina urmele de fișiere eliminate anterior..

Deși Avast nu include aceste caracteristici direct, planul Avast Ultimate include un abonament la Avast SecureLine VPN și Avast Parwords. SecureLine VPN nu este cea mai bună rețea privată virtuală pe care o puteți cumpăra, așa cum explică recenzia noastră Avast SecureLine VPN anterioară, dar este un plus minunat.

Este același caz în cazul parolelor Avast. Nu va face lista noastră cea mai bună pentru administratorii de parole, așa că, deși Dashlane ar fi mai bine servit de Dashlane, este potrivit pentru utilizarea de bază.

Gânduri rotunde

Abordarea diferită de Webroot în materie de protecție este interesantă, dar este altfel luminată de funcții, chiar și atunci când luați în considerare avantajele unui furnizor bazat pe cloud.

Avast, în schimb, este un echipaj tradițional, care ține pasul cu alte nume mari de pe piață pentru a proteja împotriva pericolelor tipice, ceea ce îl face câștigătorul clar.

Runda: Caracteristici Punct pentru Avast Pro

Logo Webroot SecureAnywhere
Logo Avast Pro

2

Prețuri

Cea mai bună protecție este oferită celor care plătesc, așa că este important să aruncăm o privire mai atentă la costul Webroot și Avast. Prețul este obiectivul nostru în această rundă, deci să începem.

Webroot

Webroot are unele dintre cele mai vechi planuri de produse pe care le-am văzut vreodată la Cloudwards.net, cu produse precum „Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete”. Dacă acest lucru nu este confuz, toate produsele Webroot sunt etichetate cu marca „SecureAnywhere”.

La 39,99 USD pe an, Webroot SecureAnywhere AntiVirus este o opțiune ieftină pentru clienți. Este chiar mai ieftin pentru clienții noi, cu o reducere de 10 USD pe deasupra. Webroot SecureAnywhere AntiVirus este disponibil pentru utilizatorii de PC-uri și Mac, cu planuri care acoperă unul sau trei dispozitive.

Planul AntiVirus este livrat cu protecția cloud tip Webroot, împreună cu instrumentele suplimentare de scanare a rețelei și protecția rețelei. 

După aceasta, următorul plan este Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus. Pe lângă caracteristicile oferite în planul AntiVirus mai ieftin, acest produs este livrat cu suport pentru Android și iOS și pentru administrarea parolelor LastPass. De asemenea, acoperă câteva dispozitive suplimentare, protejând trei până la cinci, până la trei ani.

Cel mai bun plan, din punct de vedere al caracteristicilor, este Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete. Aceasta include toate funcțiile Webroot, plus spațiul suplimentar de stocare în cloud, care acoperă trei dispozitive. La 59,99 USD pe an pentru clienții noi și 79,99 USD pe an pentru clienții existenți, protejează până la cinci dispozitive.

Dacă cinci dispozitive nu sunt suficiente, atunci Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete Family Pack protejează 10 dispozitive pentru 159,99 USD pe an. 

Acest lucru este destul de scump, în special în comparație cu un concurent precum Avira (vezi recenzia noastră Avira), care oferă o protecție nelimitată a dispozitivului pentru un preț mai mic. Nu există reduceri disponibile pentru noi abonați la acest plan.

Al cincilea produs, Webroot AntiVirus pentru jucători, este un pic ciudat. Are aceleași caracteristici ca Webroot SecureAnywhere AntiVirus, dar Webroot susține că a îmbunătățit performanța în timpul jocului prin reducerea decalajului și a tăcerii.

Aceste „caracteristici” suplimentare costă. AntiVirus pentru jucători acceptă doar un dispozitiv, dar este același preț ca și acoperirea AntiVirus pentru trei dispozitive. Cei mai mulți clienți vor dori probabil să le dea acest plan particular.

stai

În comparație cu Webroot, cele trei planuri ale produsului Avast sunt puțin mai ușor de înțeles și au nume mai clare și mai clare. Unul dintre aceste planuri este Avast Free, care are un set puternic de caracteristici pentru un plan gratuit.

Avast Free oferă protecție antivirus, un scaner de vulnerabilitate a rețelei, un instrument de gestionare a parolelor și un software de actualizare software, toate funcțiile pe care le vedeți în planurile antivirus care vă costă bani.

Avast Premium Security este primul plan care să vă coste bani, deși este de fapt două planuri, Premium Security Single-Device fiind cel mai ieftin dintre cele două. Oferă protecție antivirus pentru un singur computer care rulează Windows la 69,99 USD pe an.

Acest lucru este mai scump decât cel mai bun plan Webroot, dar vine cu mult mai multe funcții, inclusiv Avast Sandbox, protecție împotriva phishing și spam și protecția ransomware pentru fișierele dvs.. 

Pentru familii, planul Avast Premium Security Multi-Device, care costă 89,99 USD pe an, ar fi mai potrivit. Vine cu iOS, Android și Mac și protejează până la 10 dispozitive.

În partea de sus a listei de produse Avast se află Avast Ultimate. În mod ciudat, acoperă mai puține dispozitive decât planul anterior, protejând doar un singur computer care rulează Windows. Acoperirea cu mai multe dispozitive este oferită numai cu Multi-Device Premium Security.

Dacă aveți nevoie să protejați un singur computer, atunci Avast Ultimate include aceleași caracteristici ca Premium Security în timp ce adăugați abonamente la Avast SecureLine VPN și Avast Parwords pentru 99 USD pe an.

Rundă Două Gânduri

Webroot este delicios ieftin, începând de la 29,99 USD pe an cu reduceri noi de clienți, dar oferă mai puține funcții. Planul gratuit Avast este generos pentru funcții, dar celelalte planuri sunt costisitoare și nu au reduceri pentru clienții noi. Chiar și cu funcții suplimentare, Webroot are un cost mai bun, ceea ce îl face câștigător aici.

Runda: punct de preț pentru Webroot SecureAnywhere

Logo Webroot SecureAnywhere
Logo Avast Pro

3

Ușurința în utilizare

Pe măsură ce ajungem la jumătatea punctului, să aruncăm o privire la modul în care utilizatorii Webroot și Avast sunt ușor de utilizat pentru clienți. Vom începe să analizăm instalarea înainte de a acoperi utilizarea generală.

Webroot

Webroot este rapid de instalat rapid, cu un fișier de instalare mic de aproximativ 5 MB. Mărimea instalatorului demonstrează abordarea Webroot. Nu este necesar să instalați o mulțime de fișiere, deoarece majoritatea funcționează din cloud.

Acest lucru este arătat și din instalarea rapidă, care durează doar un minut sau două până la finalizare. Aceasta include timpul necesar pentru Webroot pentru a face o verificare inițială a PC-ului pentru malware. După cum am menționat, acest lucru are un impact aproape zero asupra resurselor computerului. 

Webroot-client-scanare

Clientul Webroot este simplu, cu date statistice și informații cu privire la scanările recente recente și un buton „scanează computerul” care vă permite să începeți rapid o scanare pe computer. Meniul din dreapta listează caracteristicile și setările dvs., permițându-vă să activați sau să dezactivați cu ușurință anumite funcții.

Meniul lateral vă permite să accesați setările contului, precum și forumul Webroot și baza de cunoștințe pentru ajutor suplimentar. Separat în secțiuni, fiecare zonă de caracteristici are un buton „aflați mai multe” care vă conduce la ghiduri utile care explorează această caracteristică în continuare.

Un buton „Setări avansate” din partea dreaptă sus te duce în zona de setări a Webroot. De aici, puteți personaliza complet experiența Webroot. Puteți programa scanări antivirus obișnuite, puteți schimba sensibilitatea antivirusului Webroot și puteți personaliza notificările pe care le primiți de la client în timp ce este deschis în fundal..

În general, interfața Webroot este una dintre cele mai ușor de utilizat. Nu sunteți supraîncărcat cu funcții sau pictograme, dar meniul din partea dreaptă vă permite totuși să vă personalizați rapid protecția, cu link-uri pentru ghiduri de asistență cele mai proeminente.

stai

Procesul de instalare pentru Avast nu este la fel de rapid ca Webroot, dar nu este departe. Dincolo de confirmarea termenilor și condițiilor și de a face clic pe „Instalare” pentru a începe, cea mai mare parte a procesului de instalare este finalizată pentru dvs..

Avast va rula o scanare inițială a computerului dvs. pentru malware și software-uri învechite. Va elimina sau va pune în carantină fișierele suspecte în timp ce va actualiza automat programele instalate.

Avast-client

Schema de culori pe care Avast o folosește la clientul său ușurează utilizatorilor să se concentreze asupra celor mai importante domenii. Butoane precum „afișarea rezultatelor” după finalizarea scanării sunt auto-explicative, în timp ce solicitări și notificări suplimentare sunt concepute pentru a vă atrage atenția asupra acestora, după cum este necesar.

Există patru categorii în meniul din partea stângă, fiecare dedicată diverselor funcții Avast. „Protecție” afișează caracteristici precum protecția antivirus și modul Sandbox. Descrierile utile sunt incluse în fiecare caracteristică pentru a descrie ceea ce fac.

Modificarea protecției Avast este ușoară. Doar faceți clic pe „meniu” în partea dreaptă sus, apoi faceți clic pe „setări” pentru a intra în meniul de setări. Ca și Webroot, această secțiune vă permite să personalizați totul, de la notificările Avast la sensibilitatea antivirus.

O problemă minoră cu clientul Avast, în special pentru clienții cu un plan Avast ieftin (sau gratuit), este includerea unor funcții pe care nu aveți de fapt capacitatea de a le utiliza. Când faceți clic pe o funcție pe care nu o aveți, Avast vă va duce la o pagină de checkout pentru a face upgrade.

Această abordare publicitară poate confunda clienții noi, așa că dacă intenționezi să folosești un pachet Avast mai ieftin, cercetează funcțiile care sunt incluse în planul ales înainte de a cumpăra.

Runda trei gânduri

Avast este simplu, cu o schemă de culori atrăgătoare și un client care nu este încărcat cu funcții sau icoane inutile. Cu toate acestea, clientul Webroot este mai simplu, cu acces facil pentru a activa sau dezactiva funcțiile de care nu ai nevoie. De asemenea, este mai rapid de instalat, astfel încât câștigă această rundă.

Runda: Punct de prietenie cu utilizatorul pentru Webroot SecureAnywhere

Logo Webroot SecureAnywhere
Logo Avast Pro

4

Protecţie

Protecția antivirus se schimbă pe măsură ce sunt descoperite noi amenințări. Este capacitatea de a detecta aceste noi amenințări care pot crea sau rupe un software antivirus.

Acesta este motivul pentru care folosim trei laboratoare independente de testare a securității pentru a decide dacă protecția oferită de Webroot și Avast clienților merită sau nu.

Webroot

Protecția Webroot este puțin neobișnuită. Dacă detectează o nouă amenințare, va pune malware prin teste într-un mediu „sandbox”. Comportamentul eșantionului malware este analizat și, dacă este considerat o amenințare, informațiile sunt folosite pentru a răspunde amenințării în viitor.

Acest lucru este în contradicție cu abordarea pe care majoritatea laboratoarelor de testare se așteaptă de la protecția antivirus, ceea ce înclină scorurile pe care Webroot le primește. În unele cazuri, aceste laboratoare nu se deranjează să testeze Webroot în mod regulat sau deloc.

Dacă ați citit una dintre recenziile noastre anterioare de comparație, veți ști că folosim în mod normal trei laboratoare pentru a testa software antivirus: AV-Test, AV-Comparatives și MRG Effitas. AV-Comparatives nu a testat Webroot din 2012, deci nu vom folosi aceste informații ca parte a acestei recenzii. 

AV-Test testează Webroot în mod regulat, dar nu face nicio ajustare la abordarea sa, care se reflectă într-un scor de 2 din 6 pentru protecție în testele AV-Test din mai până în iunie 2019..

Webroot-AVTest-June2019

Un scor de protecție 2 din 6 ar fi în mod normal suficient pentru a fi extrem de alarmați. Webroot a criticat în trecut această abordare de la AV-Test și, cu metodele de testare neobișnuite ale Webroot, se pare că abordarea AV-Test nu este la fel de valabilă pentru Webroot, în comparație cu antivirusurile tipice. Totuși, a obținut un scor mai bun pentru performanță, cu 5,5 din 6.

MRG Effitas a testat Webroot în Q3 2018 și, deși scorul înregistrat pentru Webroot era slab pe hârtie, un aspect mai profund arată o altă poveste. MRG Effitas utilizează o dimensiune de eșantion de 329 în timpul testului. Dintre acestea, 26,75 la sută au fost ratate inițial, ceea ce este până acum, atât de rău. 

Cu toate acestea, după o perioadă de 24 de ore, toate probele care au fost ratate inițial au fost apoi detectate și blocate. Acest lucru pare să demonstreze că abordarea „sandbox” pentru testarea programelor malware pe care Webroot le utilizează funcționează bine. Doar un singur eșantion a fost ratat în întregime în timpul testului MRG Effitas.

stai

Din fericire, Avast este un produs mult mai simplu de testat, folosind un motor antivirus tipic pe care laboratoarele noastre le pot analiza mai bine.

AV-Test a înregistrat un scor perfect de 6 din 6 în timpul testelor de protecție iulie-august 2019, cu o reducere ușoară de 5,5 din 6 pentru performanță. 

Avast-AVTest-August2019

Rezultatele de la AV-Comparatives au fost mai slabe în timpul testelor sale din februarie până în mai 2019, 746 din 752 de probe blocate și o rată generală de succes de 99,2%. Cu șase eșantioane ratate, Avast a obținut premiul pentru „Protecție” din categoria intermediară AV-Comparatives pentru protecție, care se potrivește cu Trend Micro (consultați revizuirea noastră Trend Micro Antivirus).

Scorul pe care Avast l-a înregistrat în testul de performanță AV-Comparatives din aprilie 2019 l-a plasat la jumătatea tabelului, dar a obținut un premiu „Advanced +” mai mare.

Laboratorul nostru final de testare, MRG Effitas, nu testează produsele de consum pe care Avast trebuie să le ofere. Cu toate acestea, în ultimul test de protecție al Q2 2019, MRG Effitas a testat Avast Business Antivirus. Acest test nu a fost bun pentru Avast, cu 3,92 la sută din eșantioanele ratate, plasându-l chiar în partea de jos, alături de McAfee (consultați recenzia noastră McAfee Total Protection).

Deși produsele comerciale ale companiei Avast diferă de produsele pe care le-am discutat în această comparație, este probabil ca un motor antivirus partajat și o bază de date de probă să fie utilizate între cele două, ceea ce face ca acest scor să fie relevant.

Rotund Patru Gânduri

În timp ce două laboratoare nu au reușit să testeze în mod adecvat Webroot, MRG Effitas a reușit. Abordarea sa pentru protecția antivirus este neobișnuită, dar, după cum arată scorurile de la MRG Effitas, Webroot blochează aproape toate mostrele de amenințare pe care le detectează, automat sau în 24 de ore..

Scorul Avast este mai ușor de testat, dar scorurile sunt un amestec de bine și de rău. În comparație cu Webroot, este imposibil să decidem care este „cel mai bun” pentru protecție, ceea ce face ca această rundă să devină o remiză.

Runda: protecție Niciun câștigător clar, puncte pentru ambele

Logo Webroot SecureAnywhere
Logo Avast Pro

5

A sustine

Pentru runda noastră finală, să ne uităm la calitatea și acoperirea suportului pe care Webroot și Avast îl oferă clienților.

Webroot

Webroot oferă o bună combinație de metode de asistență pentru clienți. Dacă aveți o problemă pe care nu o puteți rezolva, puteți utiliza metode de asistență directă, inclusiv asistență telefonică, cu linii disponibile în Europa, Statele Unite și Australia.

Webroot-Site-Support

Chat live este oferit, dar acest lucru este doar pentru întrebări de vânzări. Nu puteți utiliza acest lucru pentru asistență tehnică. Dacă aveți o problemă de asistență tehnică, puteți ridica în schimb un bilet de asistență.

Pe site-ul web există o bază de cunoștințe cu ghiduri de asistență care acoperă probleme comune, împreună cu o zonă de întrebări frecvente care răspunde la întrebări tipice. De asemenea, puteți folosi un forum comunitar care vă permite să solicitați ajutor altor clienți Webroot și personal, precum și să căutați prin postări vechi.

Forumul este împărțit în diferite secțiuni pe baza de produse sau subiecte prezentate. Webroot oferă un nivel bun de ajutor prin intermediul asistenței în rețelele de socializare, de asemenea, cu conturi de Twitter și Facebook.

stai

Clienții premium, precum și clienții la un proces de 30 de zile, pot profita de asistența directă de la Avast. Dacă sunteți un utilizator Avast gratuit, cele mai multe metode de asistență directă nu vă sunt disponibile.

Avast-Site-Support

Cu toate acestea, există o bază de cunoștințe pentru toate tipurile de clienți. Fiecare produs are propriul set de ghiduri care acoperă probleme tipice, cu instrucțiuni și imagini clare.

Ca și Webroot și alți mari furnizori de antivirus, Avast vine cu un forum de asistență cu mai mult de un milion de postări anterioare. Puteți căuta prin această resursă masivă pentru a găsi răspunsuri la problemele din postările vechi sau pentru a crea singur o nouă postare.

Asistența tehnică directă de la Avast vă va costa în plus. Dacă aveți nevoie de ajutor cu o problemă tehnică, Avast va dori să vă abonați la planul său Total Care pentru 199 $ pe an, care include permisiunea unui tehnician Avast să controleze computerul de la distanță.

Această asistență este incredibil de scumpă, în special având în vedere costul abonamentelor Avast, așa că nu este ceva ce recomandăm aici.

Round Five Gânduri

Webroot oferă suport tehnic și de vânzare direct, inclusiv asistență telefonică, chat în direct, bilete de asistență și social media. În schimb, liniile telefonice Avast sunt dedicate în mare măsură asistenței pentru vânzări, asistența tehnică costând aproape 200 USD pe an.

Deși baza de cunoștințe și forumurile oferite de ambii furnizori sunt adecvate, suportul mai bun direct de la Webroot îl face câștigătorul acestei runde finale.

Runda: Punct de asistență pentru Webroot SecureAnywhere

Logo Webroot SecureAnywhere
Logo Avast Pro

6

Gânduri finale

Webroot utilizează metode de testare neobișnuite pentru protecția sa. Aceasta are avantajul vitezei față de rivalii săi, inclusiv Avast. Scanările sunt extrem de rapide și au un impact aproape zero asupra performanței computerului.

Scorurile testului MRG Effitas arată că această abordare poate fi mai lentă, dar funcționează. Metodele încercate și testate de la Avast au fost puțin mai bune, iar software-ul oferă mai multe funcții. Cu toate acestea, Webroot este mai ieftin și mai ușor de utilizat. Există o mulțime de lucruri despre Avast, dar Webroot este câștigătorul final al acestei comparații.

Câștigător: Webroot

Avast este încă una dintre recomandările noastre dacă căutați protecție antivirus gratuită. Dacă nu sunteți sigur dacă Webroot este protecția potrivită pentru dvs., consultați articolele noastre antivirus anterioare pentru a analiza comentariile și comparațiile noastre..

Cu toate acestea, totuși recomandăm Bitdefender ca alegere principală. Având în vedere acest lucru, ați alege Webroot peste Avast sau ați schimba în loc Bitdefender? Spuneți-ne ce credeți în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map