VyprVPN vs NordVPN: O bătălie de închidere VPN 2020

NordVPN este un titan pe piața VPN și se limitează la un nume de gospodărie. Șansele sunt că, dacă citești aici, ai auzit deja despre NordVPN și din motive întemeiate. Așa cum am spus în recenzia noastră NordVPN, aceasta are aproape totul, de la tone de funcții la securitate de vârf la prețuri competitive. 


Pe de altă parte, VyprVPN ar putea fi unul dintre VPN-urile mai puțin apreciate. În recenzia noastră VyprVPN, am vorbit despre modul în care am iubit unele dintre caracteristici, în special protocolul Chameleon. 

Datorită faptului că NordVPN face valuri în lumea cibersecurității – și se pare că se află într-o problemă potențială de hacking – am considerat că este momentul oportun să-i comparăm pe cei doi în această luptă VyprVPN cu NordVPN.

Setarea unei lupte: VyprVPN vs. NordVPN

Ca în orice concurență, trebuie să stabilim mai întâi regulile. Folosim o structură în cinci runde pentru a compara cele două VPN-uri într-o serie de categorii, începând cu funcții, apoi trecând la prețuri, ușurință de utilizare, viteză și, în sfârșit, securitate.. 

Vom începe fiecare rundă prezentând ceea ce căutăm, apoi vom analiza cum face fiecare VPN în această categorie. După ce ne uităm la fiecare VPN, vom trage pe scurt câteva concluzii și vom declara câștigător pentru runda.

Câștigarea unei runde câștigă acel VPN un punct, în timp ce o egalitate dă un punct fiecărui VPN. Oricare are cele mai multe puncte la final este declarat câștigător.

1

Caracteristici

Nu puțini oameni ar contesta faptul că funcțiile sunt unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui software, în special atunci când compară două VPN-uri cap la cap. 

Minimul net pe care ne așteptăm să-l vedem de la fiecare VPN din această secțiune este un comutator de oprire și un fel de configurare a VPN pentru a se conecta automat la pornire. În afară de acest lucru, lucrurile precum blocajele publicitare și opțiunile vizuale – cum ar fi modul întunecat și tunelarea divizată – sunt completări comune și binevenite. 

VyprVPN

Deși majoritatea VPN-urilor au meniul de setări defalcat în file, VyprVPN are o singură pagină de setări cu toate opțiunile expuse. În partea de sus a meniului de setări se află protecția WiFi public, care vă permite să definiți o listă de rețele de încredere și vă conectează automat la VPN dacă utilizați una neîncredere.

Opțiunea publică WiFi este prima setare atât pentru aplicația mobilă cât și pentru desktop, dar lucrurile diferă de aici. A doua setare pe care o oferă aplicația mobilă este etichetată drept „conexiune pe aplicație”, care este o formă de tunelare divizată. 

VyprVPN-Android

Acest lucru permite utilizatorilor să selecteze ce aplicații de pe telefonul lor utilizează conexiunea sigură a VPN și care utilizează o conexiune standard, neprotejată. În mod surprinzător, tunelarea divizată nu a ajuns încă la clientul desktop. Pentru cei interesați de un VPN cu funcții de tunel split-desktop, asigurați-vă că citiți recenzia noastră ExpressVPN. 

Al doilea element de pe clientul de pe desktop și al treilea pe mobil este comutatorul de ucidere, care are el însuși câteva subopțiuni, cum ar fi dacă întrerupătorul de omor persistă chiar dacă închideți aplicația. Mai jos, sunt opțiunile de protocol, pe care le vom cufunda mai mult în secțiunea „securitate”. 

Ceea ce merită remarcat aici este, însă, că unul dintre protocoalele oferite de VyprVPN este un protocol proprietar numit „Chameleon”, care este conceput pentru a oferi performanțe sigure și rapide, în timp ce maschează și traficul dvs. de internet, astfel încât site-urile web și serverele nu pot spune asta utilizați un VPN.

Următoarele setări sunt opțiunile DNS, reconectarea automată și opțiunile de pornire. Toate acestea funcționează într-o manieră finală și contribuie la îmbunătățirea securității. 

În cele din urmă, VyprVPN permite utilizatorilor desktop să aleagă și ce adaptor TAP îl folosește VPN, dar aceasta este mai degrabă o caracteristică de depanare și, de obicei, nu ar trebui schimbată.

NordVPN

Așa cum am văzut în trecut, cum ar fi, cu ajutorul meciului nostru ProtonVPN vs. NordVPN, NordVPN face o treabă excelentă în furnizarea celor mai critice caracteristici..

Pentru început, NordVPN oferă nu unul, ci două tipuri de întrerupătoare de ucidere. Primul este un switch standard care întrerupe traficul de internet dacă VPN își pierde conexiunea. Al doilea comutator de funcționare funcționează prin încheierea oricăror programe pe care le adăugați în listă dacă VPN renunță neașteptat la conexiunea sa.

nordvpn-review-Killswitch

De asemenea, opțiunile de conectare automată sunt de asemenea foarte bine definite, cu o filă dedicată în întregime acestui lucru. Puteți spune NordVPN să se conecteze la pornirea aplicației sau când vă aflați într-o rețea nesigură, ceea ce este o modalitate excelentă de a evita pericolele WiFi-ului public. 

În plus, NordVPN vă permite să alegeți cu ce locație să vă conectați automat. Dacă nevoile dvs. VPN nu sunt neapărat specifice locației, puteți alege doar regiunea preferată. 

În afară de aceste caracteristici cheie, NordVPN include și un blocant de reclame numit CyberSec, care ajută, de asemenea, la protejarea împotriva atacurilor de phishing și a programelor malware prin blocarea site-urilor din care provin aceste amenințări.. 

Există, de asemenea, câteva cote și finaluri pe parcursul setărilor, cum ar fi unele opțiuni tipice DNS și invizibilitatea pe LAN pentru a îmbunătăți și mai mult securitatea pe WiFi-ul public.

Gânduri rotunde

NordVPN are o abordare fermă asupra elementelor de bază și acoperă cele mai critice caracteristici mai amănunțit decât orice alt furnizor la care ne putem gândi. Deși VyprVPN nu poate spune același lucru, are totuși un comutator de oprire și opțiuni de conectare automată.

VyprVPN oferă lucruri pe care NordVPN nu le oferă, cum ar fi tunelurile despărțite pe dispozitivele mobile și protocolul Chameleon. Totuși, NordVPN are funcții pe care VyprVPN nu le are, de asemenea, cu blocatorul de reclame CyberSec. 

Cu toate acestea, luate în considerare, ambele VPN-uri oferă funcții convingătoare de care celălalt îi lipsește, ceea ce face ca această primă rundă să fie prea aproape de apel. Ambele primesc un punct pentru această rundă, pentru a determina ce VPN oferă funcțiile „mai bune” depinde de nevoile utilizatorului.

Runda: Caracteristici Niciun câștigător clar, puncte pentru ambele

Logo VyprVPN
Logo NordVPN

2

Prețuri

Atunci când compară două VPN-uri, una devine de obicei o alegere clară pentru buget, în timp ce cealaltă este opțiunea adevărată. După cum am văzut în prima rundă, meciul de astăzi se schimbă puțin diferit.

Deoarece ambii furnizori oferă un nivel comparabil de caracteristici, cel cu prețuri mai bune se încheie cu un adevărat avantaj, mai degrabă decât să fie cel mai mic, dar mai ieftin dintre cele două opțiuni. 

În această rundă, nu ne uităm doar la costul fiecărui VPN, ci și la lucruri precum opțiunile de plată, perioadele de rambursare și prezența sau lipsa unui proces gratuit pentru a determina care VPN oferă o valoare mai bună.

VyprVPN

VyprVPN oferă clienților o selecție dintre două planuri. Planul de bază permite până la trei conexiuni simultane și vine cu o lățime de bandă nelimitată. Planul „premium” crește numărul de conexiuni la cinci și, de asemenea, pachetele în câteva caracteristici suplimentare notabile. 

Pentru început, protocolul proprietar Chameleon poate fi utilizat doar de utilizatori premium, pe care îl vom analiza mai detaliat în secțiunea „securitate”. Celălalt lucru pe care îl primește un abonament premium este accesul la cloud VyprVPN.

Aceasta nu este o soluție de stocare cloud independentă, ci este o VPN optimizată pentru accesarea stocării în cloud. Majoritatea utilizatorilor personali nu au nevoie de asta, dar poate contribui la păstrarea securității datelor într-un cadru mic de afaceri. De asemenea, este integrat cu mai mulți furnizori majori de stocare în cloud, inclusiv Amazon Web Services și DigitalOcean. 

Atât planurile standard, cât și cele premium sunt disponibile ca abonament lunar sau anual. Prețul lunar este aproximativ mediu pentru standard și câțiva dolari mai mult pentru primă, în timp ce opțiunea anuală scade considerabil prețul și creează o valoare tentantă.

Până de curând, VyprVPN a avut un proces gratuit de trei zile, dar acest lucru a fost eliminat treptat. În schimb, VyprVPN are acum un [ulr id = 8429 text = „garanție de returnare de 30 de zile”], care permite utilizatorilor să încerce serviciul fără riscuri, în caz că nu este ceea ce căutați. 

În cele din urmă, VyprVPN acceptă cele mai importante forme de plată, inclusiv carduri de credit și debit, PayPal și UnionPay. Acestea fiind spuse, nu acceptă criptocurrency sau bitcoin.

NordVPN

Așa cum am atins în comparația noastră NordVPN vs. CyberGhost, prețurile NordVPN ar putea să nu pară prea atrăgătoare la prima vedere, dar oferă de fapt o ofertă excelentă pentru abonamentele pe termen lung..

Spre deosebire de VyprVPN, NordVPN oferă doar un singur plan, dar oferă patru termene de abonare diferite. Prețurile lunare ale NordVPN se situează exact între planurile standard și cele premium ale VyprVPN. 

Planul de un an reduce prețul în scădere semnificativ, dar în acest ritm, este mai scump anual decât VyprVPN. Planul pe doi ani reduce prețul la același nivel ca planul anual standard al VyprVPN, iar opțiunea de trei ani a NordVPN depășește VyprVPN pe toate fronturile, situându-se la jumătate din prețul planului anual premium VyperVPN..

În plus, NordVPN oferă utilizatorilor maximum șase conexiuni simultane, dublând ceea ce oferă planul standard al VyprVPN. La fel ca și concurentul său, NordVPN nu are niciun fel de încercare gratuită, dar oferă utilizatorilor 30 de zile pentru a primi o rambursare dacă serviciul nu este pe placul lor. Pentru cei care sunt interesați să încerce un VPN gratuit, asigurați-vă că consultați cele mai bune servicii de VPN gratuite. 

În ceea ce privește metodele de plată, NordPVN acceptă carduri de credit, UnionPay, Amazon Pay și mai multe criptomonede, inclusiv bitcoin. Din păcate, NordVPN nu acceptă PayPal.

Rundă Două Gânduri

La fel ca prima rundă, fiecare VPN are ceva pe care celălalt nu îl are. VyprVPN are prețuri mai bune pe termen scurt și acceptă PayPal, în timp ce NordVPN nu. În schimb, NordVPN preia bitcoin și întrece VyprVPN în stabilirea prețurilor pe termen lung.

Deși niciunul nu depășește prețul CyberGhost, despre care puteți citi în review-ul nostru CyberGhost, factorul decisiv a fost limita de conexiune mai mare a NordVPN. Pentru a-l potrivi, ar fi nevoie de două dintre planurile de bază ale VyprVPN, făcând NordVPN o valoare mult mai bună.

Runda: punct de preț pentru NordVPN

Logo VyprVPN
Logo NordVPN

3

Ușurință în utilizare

În runda a treia, ne adâncim în domeniul oarecum subiectiv al experienței utilizatorului. Ne vom uita în primul rând la aspectul fiecărui VPN, văzând cât de ușor sau dificil este să îndepliniți sarcini de bază, cum ar fi schimbarea serverelor sau pur și simplu conectarea la VPN.

De asemenea, oferim meniurilor de setări o examinare atentă pentru a vedea dacă lucrurile sunt ușor de găsit și de înțeles. Toate acestea oferă o idee clară despre ce tip de utilizator este orientat către fiecare VPN. 

În timp ce unele VPN-uri s-ar putea baza pe jargonul tehnic și funcțiile pentru a apela la utilizatorii de putere, alții ar putea opta pentru un aspect mai simplu pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai relaxată. 

VyprVPN

VyprVPN are un ecran principal de bază, care este practic identic în aspect și aspect pe toți clienții săi mobile și desktop. Există o pictogramă de scut mare care indică dacă sunteți sau nu conectat (ă) la VPN, precum și un text care arată și starea conexiunii dvs.. 

Mai jos este un câmp care arată ce locație este selectată în prezent și, făcând clic pe aceasta, puteți deschide lista locațiilor disponibile. Lista este alfabetizată în mod implicit, afișând steagul fiecărei locații lângă nume și are o bară de căutare în partea de sus.

VyprVPN-client

Lista locațiilor poate fi sortată și în funcție de viteză sau regiune, iar fiecare poziție arată timpul de ping alături de nume. Funcția finală de pe pagina principală a clientului este un buton mare din partea de jos care se conectează la locația selectată. 

Spre deosebire de majoritatea software-ului, pictograma „hamburger” din trei rânduri din colțul din stânga sus nu deschide setările, ci vă oferă în schimb câteva link-uri utile către site-ul VyprVPN, inclusiv gestionarea contului și asistența. 

Setările se află în colțul din stânga jos, sub o filă care este etichetată „personalizați”. Când faceți clic pe o opțiune, fiecare are propria sa pagină care face o treabă bună de a explica ce face exact.

Aproape oricine – chiar și utilizatorii VPN pentru prima dată – poate intra în meniul de setări al VyprVPN și poate înțelege bine ceea ce face fiecare opțiune. Singura plângere reală pe care o avem cu VyprVPN este cantitatea pură de albă de culoare albă.

Acest lucru este vizibil mai ales pe mobil, unde deschiderea aplicației noaptea întâmpină utilizatorul cu luminozitatea mai multor soare. Un mod de noapte pentru clienții desktop și mobil ar fi un plus excelent.

NordVPN

Clientul NordVPN este mult mai interesant vizual decât clientul VyprVPN. În loc de un fundal alb simplu, cu o listă de servere și un buton de conectare mare, interfața NordVPN se concentrează în jurul unei hărți plăcute și ușor de utilizat.

Pe clientul desktop, cea mai mare parte din partea dreaptă a ferestrei este preluată de o hartă mondială, care are bule de locație dispersate pe tot globul. Fiecare reprezintă o locație la care vă puteți conecta și făcând clic pe un balon vă conectează un server din acea locație.

nordvpn-review-interfață

Dacă acest lucru este prea aprins pentru dvs., există încă opțiunea de a utiliza o listă de servere, care este situată în partea stângă a ecranului. Ca și VyprVPN, lista este alfabetizată și arată steagul fiecărei țări lângă nume.

Cu toate acestea, lista de server NordVPN nu arată timpul de ping pentru fiecare locație. Acesta afișează cele mai recente cinci locații utilizate în partea de sus, dar și unele opțiuni de specialitate, cum ar fi servere IP dedicate și servere P2P. 

O pictogramă rotativă din colțul din dreapta sus deschide meniul de setări, care este subdivizat în patru file. Prima filă este setările generale și include lucruri precum comutatoarele de ucidere și anunțul blocant CyberSec. Fiecare dintre aceste opțiuni are o linie de text dedesubt, care face o treabă bună de a descrie ce face fiecare lucru.

A doua filă este pentru setările de conectare automată și vă permite să alegeți când și unde se va conecta automat NordVPN. În al treilea rând, este fila setări avansate, care găzduiește doar patru elemente, inclusiv DNS și setări de protocol. Acestea nu sunt explicate la fel de clar ca setările generale, dar se presupune că acestea vor fi folosite doar de utilizatorii oarecum „avansați”.

În cele din urmă, a patra filă este fila cont, care oferă câteva detalii despre abonament. La fel ca VyprVPN, NordVPN este în general ușor de utilizat și ușor de înțeles, dar folosește mult alb și albastru deschis fără niciun mod de noapte.

Runda trei gânduri

Atât VyprVPN, cât și NordVPN au clienți solizi care oferă utilizatorilor o experiență simplificată, care este accesibilă oricui, inclusiv persoanelor care nu sunt familiarizate cu VPN-urile. Încă o dată, această rundă este foarte greu de marcat. 

La sfârșitul zilei, NordVPN ia o altă margine ușoară în această rundă, deoarece le oferă utilizatorilor un pic mai mult de alegere în ceea ce privește utilizarea interfeței. Puteți utiliza o listă simplă, la fel ca în VyprVPN. Cu toate acestea, clientul NordVPN are, de asemenea, un element de hartă mare, care oferă o modalitate mult mai atrăgătoare vizual de a găsi locații de server.

Runda: Punct de ușurință de utilizare pentru NordVPN

Logo VyprVPN
Logo NordVPN

4

Viteză

În a patra rundă, ne îndepărtăm de lumea subiectivă a interfețelor utilizatorului și intrăm pe tărâmul datelor tari. Pentru a evalua și compara viteza fiecărui VPN, începem prin a face o măsurare de bază a vitezei noastre de internet fără a utiliza o VPN. 

După ce obținem această măsurare de control, testăm fiecare VPN în cinci locații predeterminate. Comparând aceste viteze, putem avea o idee clară despre care furnizor are rețeaua mai rapidă.

VyprVPN

VyprVPN nu ne-a aruncat niciodată când vine vorba de viteze. De fapt, dacă ne uităm la cel mai rapid program de VPN al nostru, l-am inclus ca o mențiune necinstită datorită performanței sale impresionante. Pentru un VPN cu un preț comparabil cu câinii de top de pe piață, rezultatele pe care le vedem de la VyprVPN pur și simplu nu îl reduc.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia)5294.66319.24
NE.894.9363.24
Regatul Unit8659.2127.91
Brazilia14026.2913.74
Japonia16966.9829.50
Germania976.6519.12

Cel mai apropiat server de la noi din SUA a funcționat decent, dar a pierdut în continuare mai mult de două treimi din lățimea noastră de bandă. De asemenea, Germania s-a remarcat pentru performanțe deosebit de bune, cu viteze și mai mari decât serverul american din apropiere. 

Cu toate acestea, serverele din Marea Britanie, Japonia și Brazilia s-au comportat destul de îngrozitor pe hârtie. Acestea fiind spuse, toate serverele încă funcționau surprinzător de bine în practică. Chiar și cele mai lente servere, Japonia și Brazilia, au încărcat videoclipuri HD fără întârziere reală, iar navigarea pe web pe aceste servere se simțea încă receptivă..

În timp ce aceste locații erau utile pentru lucruri precum navigarea web, nu așteptați să descarce rapid fișiere mari sau actualizări folosind VyprVPN. 

NordVPN

Când testăm viteza NordVPN în trecut – cum ar fi în articolul nostru NordVPN vs. IPVanish – am remarcat modul în care NordVPN ne lasă adesea să ne zgâriem cu capul cu rezultatele obținute. Acest lucru poate fi văzut, din nou, în rezultatele noastre.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
neprotejata9165.510,57
SUA nr. 247923133.538,87
Regatul Unit nr. 20115334.786.06
Olanda nr. 6614566,915,39
Japonia # 69159132.833.31
VPN dublu (SUA în Canada nr. 4)7920.488,64

Fiecare locație s-a comportat foarte bine, cu excepția uneia: Marea Britanie. În timp ce fiecare server ne oferea aproximativ două treimi din lățimea de bandă de bază, Marea Britanie nu ne oferea în mod eficient internet. Aceste rezultate au fost de pe serverul # 914, care a fost ales automat pentru noi când ne-am conectat la Marea Britanie.

Mai târziu, l-am testat din nou și am fost conectați la serverul # 1386, iar de această dată vitezele au fost mult mai bune cu o simplă durată de ping 81ms și viteze de descărcare de 154,21 Mbps. Din ceea ce putem spune, aceasta are ceva de-a face cu modul în care NordVPN vă atribuie unui server atunci când alegeți o locație. 

Acest lucru este remediat cu ușurință prin deconectarea de la server și pur și simplu reconectarea la unul nou, dar este un inconvenient. Odată ce obțineți un server de lucru, viteza este excelentă, deși nu chiar ceea ce gestionează ExpressVPN (citiți piesa noastră ExpressVPN vs NordVPN). Totuși, NordVPN necesită mai mult timp pentru a se conecta. VyprVPN necesită doar o secundă sau două pentru a se conecta, în timp ce NordVPN durează până la aproximativ 15 secunde.

Rotund Patru Gânduri

În ciuda performanțelor sale inconsecvente care se limitează constant la testarea noastră, NordVPN oferă performanțe mult mai bune decât VyprVPN în ceea ce privește viteza. Deși NordVPN necesită mai mult timp pentru a vă conecta, însă, este ușor să uitați că utilizați un VPN.

VyprVPN poate dura un moment suplimentar pentru a încărca pagini web atunci când pe serverele mai lente, în timp ce NordVPN rămâne receptiv atât timp cât sunteți conectat la un server care funcționează corect.

Runda: punct de viteză pentru NordVPN

Logo VyprVPN
Logo NordVPN

5

Securitate și confidențialitate

Tehnic, NordVPN și-a asigurat deja victoria în acest meci cu patru puncte. Cu toate acestea, runda finală este ceea ce mulți oameni consideră cel mai important factor: securitatea. 

În această rundă, ne uităm la protocoalele și criptarea pe care le folosește fiecare VPN și ce fel de înregistrare au cu scurgeri sau alte scurgeri în securitate. 

În plus, combinăm politicile de confidențialitate ale fiecărei VPN pentru a vedea dacă s-ar putea ascunde ceva neplăcut în tipăritul fin. Încercăm să vedem dacă sunt colectate informații inutile și să determinăm pentru ce se utilizează informațiile respective. 

VyprVPN

VyprVPN oferă mai multe opțiuni decât majoritatea pentru protocol și criptare. L2TP / IPsec poate fi utilizat, împreună cu criptarea de 256 biți, sau puteți alege să folosiți OpenVPN fie cu criptare de 160 biți sau 256 biți. 

Din aceste opțiuni, vă sugerăm ca oamenii să se lipească de OpenVPN cu criptarea de 256 biți pentru cea mai bună securitate, dar cei care sunt curioși să afle mai multe pot verifica defalcarea protocolului VPN. Pe lângă aceste opțiuni, VyprVPN include și un protocol proprietar numit Chameleon. 

Chameleon este o versiune modificată a OpenVPN care vă ajută să vă mascați traficul de internet, astfel încât site-urile web sau firewallurile nu vă pot spune că utilizați un VPN. Acest lucru este excelent pentru accesarea conținutului geoblocat și chiar face din VyprVPN unul dintre cele mai bune servicii VPN pentru China. 

În ceea ce privește confidențialitatea, VyprVPN are o politică concisă care face o treabă bună de a contura clar informațiile care nu sunt colectate. Politica sa de log-zero este solabilă, ceea ce înseamnă că VyprVPN nu înregistrează nicio solicitare DNS, adrese IP, jurnalele de trafic sau orice alt tip de informație de identificare. 

VyprVPN este auditată de o companie terță pentru a se asigura că toate aceste creanțe zero-log sunt confirmate. Singura informație de identificare colectată este cea necesară pentru plată. Din păcate, acest lucru nu poate fi evitat, deoarece VyprVPN nu acceptă nicio formă de criptocurrență. 

NordVPN

NordVPN oferă mai puține opțiuni decât VyprVPN pentru configurarea securității conexiunii dvs. Singura alegere care vi se oferă este OpenVPN cu criptare AES-256, care, așa cum am menționat cu VyprVPN, este exact ceea ce îndemnăm oamenii să folosească. 

Deși acest combo oferă o securitate solidă, NordVPN a avut recent o încălcare importantă în materie de securitate. O vulnerabilitate pe serverele NordVPN a permis să aibă loc un atac de tipul omului în mijloc, unde o terță parte ar fi putut intercepta informații private de la cineva care crede că sunt conectate la rețeaua NordVPN.. 

Aceeași vulnerabilitate a fost descoperită în alte rețele VPN și este abordată rapid, cu toate acestea incidentul nu face decât să înregistreze rezultatele înregistrate de NordVPN. Trecând peste această gafă recentă, NordVPN oferă o politică de confidențialitate solidă. 

NordVPN are una dintre cele mai concise și ușor de înțeles politici de confidențialitate ale oricărui furnizor VPN. VPN-ul nu colectează nicio informație de identificare și, datorită faptului că NordVPN acceptă bitcoin, nici nu trebuie să oferiți informații de identificare pentru a vă plăti abonamentul.. 

Singura informație care este înregistrată este încărcarea serverului VPN și unele informații care sunt culese din cookie-urile de pe site-ul web. Aceste informații sunt utilizate pentru întreținerea site-ului și a rețelei și este o practică de neevitat.

Round Five Gânduri

Ambele VPN-uri oferă standardul de aur pentru securitate, OpenVPN cu AES-256. VyprVPN este totuși peste și dincolo de toate și oferă protocolul său proprietar Chameleon pentru a vă ajuta să vă păstrați în siguranță confidențialitatea.

În plus, ambele VPN-uri au o politică de confidențialitate respectabilă, fără niciun fel de jargon legal inutil de complex. Factorul decisiv este lupta recentă a NordVPN cu vulnerabilitățile rețelei care nu au afectat VyprVPN, care continuă să țină o evidență curată..

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru VyprVPN

Logo VyprVPN
Logo NordVPN

6

Verdictul

Deși NordVPN este învingătorul pe hârtie, cu un număr de patru puncte față de cei doi ai lui VyprVPN, se pare că este o victorie goală. Fără garanția securității, este puțin probabil ca mulți să găsească NordVPN să fie încă o opțiune atractivă.

După ce rezultatele înregistrate ale unei companii sunt marcate cu o încălcare precum cea suferită de NordVPN, este greu de uitat de oameni. VyprVPN pare să ofere un avantaj atunci când vine vorba de securitate și deține propriul său ansamblu, dar în cele din urmă pierde la prețurile și performanțele superioare ale NordVPN. 

Câştigător: NordVPN

Dacă aveți experiență cu oricare dintre aceste VPN-uri, ne-ar plăcea să auzim cum vă prezentați în secțiunea de comentarii de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map