VPN-ul cel mai sigur din 2020: păstrează-l secret, păstrează-l în siguranță

Securitatea este în centrul oricărei VPN-uri bune, dar este o zonă care poate fi înrăutățită cu utilizarea covârșitoare a VPN-urilor de marketing de astăzi. Termeni precum „criptarea de grad militar” s-au transformat dintr-un punct de vânzare cheie într-o oarecare glumă datată, expunând deconectarea VPN de pe piața actuală.


Suntem aici pentru a vă ghida către cel mai sigur VPN pe care îl puteți cumpăra, evitând totodată trucurile de marketing șchiop. Vom oferi cele cinci opțiuni de top, precum și gândurile noastre despre ceea ce face ca VPN să fie securizat. Multe dintre acestea se referă la criptare, protocoale etc., dar în funcție de unghiul din care îl priviți, confidențialitatea ar putea juca un rol.

Acestea fiind spuse, există o mulțime de VPN-uri care utilizează cel mai bun în securitatea VPN atunci când vă conectați. Opțiunile noastre, dintre care multe sunt incluse în cel mai bun ghid al nostru VPN – au dovedit de-a lungul timpului că vă vor păstra în siguranță. Nu sunt singurele opțiuni, doar cele pe care le recomandăm cel mai mult.

Cel mai sigur VPN 2020

Ce face un VPN securizat?

Există două subiecte atunci când se discută despre securitatea VPN: securitate și confidențialitate. Deși intimitatea poate să nu fie un factor inerent pentru securitate pentru dvs., este pentru mulți. De exemplu, dacă sunteți în tunel într-o țară cu o cenzură strictă, confidențialitatea dvs. poate fi diferența dintre o celulă a închisorii și casa dvs. (citiți cele mai bune servicii VPN pentru China pentru a vedea VPN-urile care sunt în curs de provocare).

Acestea fiind spuse, există factori pe care i-am considerat că atingem ambele. În principal, se înregistrează în evidență. Deși dovezi anecdotice mai mult decât orice, practicile umbrite din partea VPN ies de obicei în spălare. Citiți recenzia noastră IPVanish pentru un exemplu.

Din această cauză, furnizorii care au trecut de mult timp și mențin o bază solidă de clienți sunt, în general, un pariu mai sigur. După cum vom vedea, există mai mulți factori care joacă în ea, dar ca o metrică scurtă și oarecum utilă, funcționează înregistrarea. Este deosebit de util dacă nu aveți primul indiciu despre ceea ce implică securitatea VPN.

Securitate

Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să vă aruncați în detalii, veți fi recompensat. De exemplu, Accesul la internet privat are un istoric fantastic, apărând în două rânduri în instanță că nu ține jurnalele. Deși admirabil, nu îl vom include în acest ghid. După cum puteți citi în review-ul nostru PIA, acesta folosește o formă mai mică de criptare, ceea ce face o răspundere pentru sarcini grave online.

Securitatea VPN este dictată de protocolul dvs., care, în cele mai multe cazuri, vă ajută să definiți criptarea. Protocolul VPN stabilește regulile pentru stabilirea conexiunii VPN, oferind o foaie de parcurs pentru comunicarea celor două computere. OpenVPN este o necesitate pentru protocoale și puteți vedea de ce în defalcarea protocolului nostru VPN.

Unul dintre aspectele pe care le dictează protocolul este nivelul de criptare utilizat pe conexiunea dvs. În principiu, criptarea scormonează datele dvs. astfel încât altcineva să nu le poată citi. Protocolul stabilește că datele dvs. vor fi scramble folosind un anumit proces, dar decide și metoda pe care receptorul o va folosi pentru a decripta datele dvs..

Procesul este lung, complicat și explicat mai bine în descrierea noastră de criptare. În scopul acestui ghid, tot ce trebuie să aveți în vedere este AES 256 biți. „AES” este cifrul sau metoda în care datele sunt scramble, iar „256” este dimensiunea cheii sau numărul de biți care alcătuiește cheia de decriptare..

Fiind forma acceptată de criptare pentru bănci, entități guvernamentale și facilități medicale, AES este considerat de mulți drept cea mai sigură opțiune din jur, în special atunci când este asociat cu o cheie mare, de 256 biți. Este prezentat în biblioteca OpenSSL, ceea ce îl face un factor cheie atunci când alegeți OpenVPN ca protocol.

Căutăm și funcții de securitate. În special, ne place să vedem un comutator de ucidere, care este un instrument care îți taie conexiunea la internet în cazul în care VPN-ul eșuează și orice alte funcții adaptate pentru securitate. După cum vom vedea de-a lungul ghidului, fiecare furnizor își aduce propriul flacara la securitate, deci alege setul de funcții care este cel mai relevant pentru tine.

intimitate

Deși nu are legătură cu securitatea în sine, confidențialitatea este importantă atunci când discutăm despre VPN-ul cel mai sigur. Securitatea nu este doar protocoale de rețea și metode de criptare. Este, de asemenea, modul în care sunt gestionate și stocate datele, ceea ce face din confidențialitate un aspect cheie al securității VPN.

Datele dvs., dacă sunt stocate, reprezintă o răspundere. Spuneți că vă uitați la câteva videoclipuri obraznice (pe care ar trebui să le faceți cu cel mai bun VPN porno nostru) și deveniți brusc o persoană publică. Acest trecut, așa cum am văzut de mai multe ori în mass-media, poate reveni să vă bântuie. Nu condamnăm să facem nimic ilegal – dacă încălcăm legea, asta este, dar nu suntem aici pentru a vă evalua moralul,.

Istoria este legată de tine pentru totdeauna, cu excepția cazului în care, desigur, nu exiști online. Jurnalele de trafic sunt o preocupare esențială pentru confidențialitate, așa că am ales doar VPN-urile care mențin o politică strictă de neînregistrare în scopurile acestui ghid..

Totuși, unele înregistrări nu sunt sfârșitul lumii. De exemplu, informațiile de plată trebuie păstrate în fișier din motive evidente. Ne preocupă mai mult jurnalele identificabile personal, adică adresa dvs. IP, locația sau istoricul de navigare. Cu toate acestea, jurnalele care sunt necesare pentru funcționare, cum ar fi informațiile de plată, sunt mai puțin îngrijorătoare.

Cel mai sigur VPN: ExpressVPN

ExpressVPN face ceva neobișnuit în rândul VPN-urilor. În loc să comercializeze cât de sigur este, acesta urmărește să educe cititorii cu un set atent de tutoriale și o politică clară de confidențialitate. Alte VPN vă rog să închideți și să ascultați în timp ce ExpressVPN vă invită să înțelegeți.

expressvpn-review-viteza-test

Desigur, nu ar fi prima noastră alegere numai din educație. Conexiunea dvs. este sigură, folosind o combinație de AES 256 biți și OpenVPN pentru a vă asigura că aveți cel mai bun echilibru de viteză și securitate.

Aroma folosită ExpressVPN AES pe 256 biți se numește AES-256-CBC. Partea „CBC” înseamnă înlănțuirea blocului de cifrare, ceea ce înseamnă că fiecare pachet trimis se verifică cu cel care a venit înainte. Cu această configurație, este ușor să detectați întreruperile sau neregulile din flux și să le opriți înainte de a face avaria.

Puteți alege, de asemenea, protocolul dvs. de transport pentru OpenVPN – fie UDP, fie TCP. UDP este bine pentru cei mai mulți, iar cel pe care îl recomandăm dacă viteza este prima ta prioritate. TCP folosește autentificarea pachetelor, ceea ce înseamnă că verifică dacă fiecare pachet a fost primit înainte de a trimite un alt. Acest lucru vă poate încetini, dar vă va ajuta, de asemenea, să ocoliți geoblocurile care altfel ar fi de neînvins.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Securitatea ExpressVPN este bună, dar nu este tot ceea ce aduce la masă. Pe lângă faptul că este sigur, este cel mai rapid VPN pe care l-am testat. Stă rapid aproape de casă, dar ceea ce este impresionant este că poate sta rapid pe distanțe lungi. Spre deosebire de o mulțime de rețele, este rezistent când vine vorba de viteză, ceea ce înseamnă că puteți tunela cu adevărat oriunde în lume.

„Rezistent” este cel mai bun cuvânt pentru a descrie ExpressVPN. Folosește un sistem familiar, unul care, în mod normal, s-ar simți învechit, dar consistența sa face ca aspectul oarecum plictisitor să strălucească. Pentru a funcționa, nu este nevoie de biți și butoane suplimentare. La baza ei, este suficient.

Este clar că ExpressVPN înțelege vechea zicală „dacă nu s-a rupt, nu o rezolvați.” Abordarea simplificată și performanțele de top o fac alegerea perfectă pentru orice situație. Puteți afla mai multe în recenzia noastră ExpressVPN sau puteți încerca singur cu garanția sa de returnare de 30 de zile.

NordVPN

NordVPN are probleme legate de viteză – mai mult decât atât într-un minut -, dar de o serie impresionantă de caracteristici și de securitate de vârf, mai mult decât pentru a compensa puținele deficiențe. Nu numai că oferă instrumentele necesare pentru a vă păstra securizat online, dar vă permite, de asemenea, să personalizați această securitate pe baza a ceea ce faceți.

nordvpn-revizuire-marker de selecție

Această personalizare are forma serverelor de specialitate NordVPN, fiecare fiind optimizat pentru un aspect diferit de securitate. De exemplu, serverele P2P sunt create pentru a rezista conexiunilor care pot fi înfometate și potențial dăunătoare care vin cu torrenting. Aceste servere au câștigat NordVPN un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul torrenting, de fapt.

Alte servere includ VPN peste Tor, care vă permite să vă conectați la rețeaua de anonimat Tor, precum și servere duble VPN, care vă resping conexiunea de pe două servere VPN înainte de a ajunge la destinație. Sunt similare în vigoare, dar după cum puteți vedea în ghidul nostru VPN vs. proxy vs. Tor, poate fi o idee mai bună să rămâneți cu Double VPN.

Abonamentul dvs. include, de asemenea, CyberSec, care este un instrument malware și de blocare a anunțurilor care funcționează surprinzător de bine. Se potrivește în comparație cu cel mai bun software antivirus, dar este bine ca o incluziune gratuită.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Majoritatea funcțiilor NordVPN se concentrează în jurul securității, astfel încât nu există multe caracteristici care să discute în afara acestora. Este totuși neobișnuit în câteva feluri. De exemplu, NordVPN are o rețea de server masivă cu care chiar furnizorii precum ExpressVPN se luptă să țină pasul.

În plus, puteți selecta serverul individual la care doriți să vă conectați, care este un lux care rareori este oferit de VPN-uri. Rețeaua NordVPN nu acoperă atâtea țări ca, de exemplu, HideMyAss (citiți recenzia noastră HideMyAss), dar este la fel de masivă.

Totuși, asta costă consecvența. NordVPN vă prezintă toate opțiunile și vă cere să înțelegeți acest lucru, în sensul că vânarea unui server care este rapid sau chiar funcționează, se transformă într-o treabă. Nu este cel mai rău lucru, deci NordVPN este demn de aruncat o privire. Puteți afla mai multe în review-ul nostru NordVPN sau încercați-l singur cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

TorGuard

TorGuard nu este cel mai drăguț VPN din jur, dar este unul dintre cei mai buni. Deși problemele legate de capacitate de utilizare împiedică să fie mai mare pe listă, securitatea de bază este demnă de o medalie de bronz. Este una dintre opțiunile cele mai configurabile de pe piață, ceea ce înseamnă că poți regla și răsuci până când conținutul inimii tale.

torguard-review-interfață

În special, puteți alege tipul și nivelul de criptare, precum și metoda de autentificare a datelor. Puțini furnizori îți oferă acel nivel de control și, deși asta ar putea însemna o durere de cap pentru începători, cei care pot valorifica puterea îl vor aprecia. De asemenea, puteți alege să nu utilizați nici o criptare, care este o opțiune pe care credem că TorGuard ar trebui să o elimine.

Ca și celelalte opțiuni din această listă, TorGuard include un comutator de ucidere, dar include și un comutator de ucidere pentru aplicații specifice. Cu acesta, puteți, de exemplu, să îi spuneți TorGuard să vă blocheze clientul torrent în cazul în care VPN-ul nu reușește în timp ce lăsați browserul neatins.

Controlul este vedeta emisiunii pentru TorGuard. Nu are caracteristicile NordVPN sau experiența simplificată a ExpressVPN. Mai degrabă, vă oferă un control mai profund asupra securității dvs., ceea ce, pentru un utilizator potrivit, este un lucru bun.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

Configurabilitatea TorGuard nu se încheie cu criptarea. Este unul dintre puținii furnizori care vă permite să setați scripturi personalizate pentru a rula în diferite puncte din lanțul VPN. Puteți seta un script pentru a rula înainte de conectare, după conectare și după deconectare. Ne imaginăm că majoritatea oamenilor nu vor folosi această funcție, dar dacă cunoașteți limbaje de programare, este bine să aveți.

Poate părea mic pentru cei neinițiați, dar suportul pentru scripturile personalizate deschide posibilitățile cu TorGuard. Îi puteți spune să lanseze Chrome în modul incognito după conectare sau să conectați setările de alimentare Windows la procesul de deconectare. Cu TorGuard există o mulțime de posibilități interesante și neobișnuite, deschizând imaginația tehnologiilor într-un mod în care puțini VPN pot.

Cu toate acestea, personalizarea nu este în comparație cu viteza TorGuard. Este foarte rapid, rivalizează cu ExpressVPN în multe locații. TorGuard are totuși câteva locații dud în rețeaua sa, ceea ce îl face mai puțin de dorit. Puteți vedea rezultatele noastre de viteză în review-ul nostru TorGuard sau încercați-l singur cu garanția de returnare a banilor de șapte zile.

AirVPN

AirVPN se pare că necesită o diplomă în informatică pentru a fi utilizat – procesul de checkout are nevoie doar de materiale de citit – dar securitatea serviciului este incontestabilă. Deși pare a fi o glumă despre care nu i s-a spus nimănui, exclusivitatea sa aduce multe caracteristici de securitate rare.  

lista de server airvpn

La fel ca NordVPN, AirVPN acceptă conexiuni dublu-hop. De fapt, acceptă până la cinci hamei, care, la rândul său, folosește cele cinci conexiuni simultane cu care vă furnizează AirVPN. Ca multe dintre funcțiile serviciului, va trebui să configurați manual multi-hop manual, ceea ce înseamnă, în acest caz, configurarea mai multor mașini virtuale.

De asemenea, are o abordare interesantă asupra unui comutator de ucidere. Am avut schimburi cu AirVPN în legătură cu blocarea rețelei, care susține că nu este un comutator de omorâre în sine. Mai degrabă, blocarea rețelei rămâne constantă pe conexiunea dvs., ceea ce înseamnă că, în orice moment sunteți deconectat de la VPN, sunteți deconectat de la internet.

AirVPN este construit exclusiv în jurul OpenVPN și face disponibile mai multe fișiere de configurare pentru descărcare. Deși nu este relevant pentru cei mai mulți, dacă știți ce faceți, puteți descărca o configurație pentru o instalare non-tradițională sau pur și simplu să săpați în analizele protocolului..

Alte motive pentru care ne place AirVPN

Deși nu este la fel de rapid ca TorGuard sau ExpressVPN, AirVPN este rapid. În timpul testării noastre, am observat locații din SUA și Olanda care au menținut cea mai mare parte a vitezei noastre neprotejate intacte, în timp ce locațiile din Canada și Marea Britanie au luat mai mult o taxă decât ne-am dori. Chiar și așa, performanța a fost solidă.

De asemenea, este ieftin. AirVPN nu este la fel de ieftin ca Windscribe (citiți recenzia Windscribe), dar pentru numărul de dispozitive și flexibilitatea planurilor, aceasta este o valoare excelentă. De asemenea, nu păstrează informațiile de plată în evidență, astfel încât nucile de confidențialitate pot fi siguri că sunt invizibile.

În funcție de cine întrebați, este foarte mult să vă placă sau să nu îi placă AirVPN. Serviciul de bază este solid, dar comunitatea și interfața complicată sunt intimidante. Dacă sunteți la dispoziție pentru sarcină, AirVPN poate furniza. Puteți afla mai multe în recenzia AirVPN sau vă puteți înscrie pentru un cont de încercare de trei zile pentru a încerca singur.

Mullvad

Mullvad este una dintre cele mai bune VPN-uri despre care nu vorbește nimeni. A fost un pionier al protocolului OpenVPN, continuă să se uite la cele mai noi tehnologii VPN și dovedește că nu este nevoie să fii o tehnologie dificilă pentru a te bucura de o VPN concentrată asupra vieții private.

Acesta oferă o abordare neobișnuită a modului în care configurați și utilizați un VPN. În loc să vă ceară să configurați un cont și să puneți o metodă de plată în fișier, tot ce trebuie să faceți este să generați un cod de cont. Codul de cont este bun pentru trei ore de utilizare gratuit, după care puteți cumpăra cât mai mult sau cât de puțin doriți.

Modul în care plătiți pentru acest serviciu depinde și de dvs. Mullvad acceptă orice sumă de numerar în orice monedă ca plată. Pur și simplu trimiteți un plic de bani cu numărul de cont și veți fi creditat pentru tot ce merită. Rata forfetară a Mullvad, de 5 dolari pe lună, o face și ieftină.

În ciuda vârstei sale, este clar că Mullvad păstrează ceva pierdut în lumea abonamentelor online. Acesta pune puterea înapoi în mâinile dvs., permițându-vă să luați decizii despre cum doriți să plătiți și să utilizați serviciul. Dedicarea la confidențialitate este clară și Mullvad ar trebui să fie lăudat pentru asta.

Alte motive pentru care ne place Mullvad

După cum demonstrează AirVPN, nu este foarte ușor să găsești o VPN centrată în confidențialitate, care să fie și ușor de utilizat. Mullvad dovedește însă că există. Cu o interfață fără sens și cu viteze rapide, Mullvad este VPN-ul perfect pentru începători și tehnici..

Totuși, nu este perfect. Lipsa caracteristicilor și a rețelei limitate o fac să se simtă mai puțin decât în ​​comparație cu ExpressVPN sau NordVPN. La fel ca în cazul prețurilor și a plăților, Mullvad nu se confruntă cu nimic altceva decât cu necesitățile pentru a conduce serviciul. În funcție de ceea ce preferi, acesta ar putea fi un lucru bun sau rău.

Pentru noi, ambele sunt. Procesul eficient de Mullvad este excelent, dar carnea în plus din os nu ar strica. Puteți citi recenzia noastră Mullvad pentru a afla mai multe sau pentru a genera un număr de cont pentru a încerca timp de trei ore.

Gânduri finale

Când se reduce la acesta, găsirea unui VPN sigur este o combinație de selectare a unui furnizor care oferă cele mai bune tipuri de protocol și criptare și menține o politică de confidențialitate clară. Cele cinci opțiuni de mai sus nu sunt singurele care fac asta. Dar, pentru banii noștri, sunt cei mai buni.

Dacă doriți mai multe opțiuni, vă recomandăm să citiți recenziile VPN. Dacă presupunem că securitatea este principalul dvs. obiectiv, totuși, veți dori să rămâneți în partea de sus a listei. Unele dintre alimentatoarele de jos se află la locul lor potrivit și, ca atare, ar trebui ignorate dacă nu doriți un râs bun.

Ce VPN utilizați? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și nu uitați să consultați biblioteca noastră VPN. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map