Sfaturi pentru siguranța iPhone: mențineți dispozitivul în siguranță în 2020

Apple a susținut de multă vreme securitatea sistemului de operare care își rulează produsele. Lăudând dispozitivele iOS pentru software și hardware integrat, Apple a creat o narațiune în care utilizatorii cred. Oricât de tentant este să aveți încredere în securitatea iPhone-ului dvs., este important să luați măsuri suplimentare pentru a vă asigura că datele dvs. sunt în siguranță.


Cu toate acestea, există un dezavantaj pentru a bloca iPhone-ul. Cu cât întreprindeți mai multe acțiuni pentru a-l proteja împotriva amenințărilor de securitate, cu atât experiența dvs. mai greoaie folosind-o poate deveni. Depinde de tine să decizi măsurile de garanții pe care ești dispus să le implementezi. Vă vom prezenta modalități de a consolida securitatea pe iPhone-ul dvs. care acoperă prevenirea amenințărilor și recuperarea datelor.

Crearea securizării iPhone-ului durează timp, dar aceste măsuri simple vă vor face să vă simțiți mai bine să mergeți înainte.

VPN pentru iPhone

Smartphone-urile merg cu tine peste tot. Asta înseamnă că vă faceți probabil cea mai mare parte din streaming, navigare și cumpărături pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă doriți să vă protejați confidențialitatea în timp ce faceți lucrurile din mers, este necesară o rețea privată virtuală pentru iPhone.

Odată cu companiile care vă urmăresc activitatea online pentru a-și asigura mai bine publicitatea pe gusturile dvs., confidențialitatea dvs. este fără îndoială. Un VPN vă poate ajuta prin criptarea traficului dvs. de internet și prin mascarea adresei dvs. IP de ochii indurați.

Înțelegerea VPN-urilor este mai greu decât setarea unuia. Este un subiect care ne pasionează aici la Cloudwards.net și avem o mulțime de resurse pentru cei care doresc să aprofundeze subiectul – doar uitați-vă la cel mai bun ghid al nostru VPN. Pentru informații despre ce este un VPN și cum funcționează, citiți ce este un articol VPN pentru a vă ridica viteza.

Există câteva opțiuni VPN grozave pentru iPhone – puteți vedea primele cinci locuri în cele mai bune servicii VPN pentru iPhone – dar ExpressVPN este preferatul nostru. Dacă ați citit recenzia noastră ExpressVPN, nu ar trebui să surprindem. Nu l-am apreciat cel mai bine pentru iPhone, ci cel mai bun în general în recenziile VPN.

ExpressVPN-Speed-test

Este totuși scump. Din fericire, există opțiuni mai ieftine. Accesul la internet privat și VyprVPN au făcut reducerea alegerilor noastre pentru iPhone. Puteți afla mai multe despre ele în recenzia noastră PIA și revizuirea VyprVPN. Puteți vedea cum VyprVPN se oprește împotriva furnizorului nostru de top în comparația noastră VyprVPN vs. ExpressVPN.

ExpressVPN vă poate proteja și desktopul. Dacă decideți să vă dotați iPhone-ul cu un VPN, luați în considerare și blocarea MacBook-ului sau a iMac-ului dvs. Pentru sugestii și mai multe informații despre beneficiile sale, citiți postarea noastră despre cel mai bun VPN pentru Mac. Am evaluat ExpressVPN mai întâi acolo.

Administratori de parole pentru iPhone

Confidențialitate iPhone

După ce obțineți un manager de parole, doriți să fi descărcat unul mai devreme. Nu numai că oferă un alt strat de securitate, dar, de asemenea, accelerează navigarea pe web. Nu va trebui să vă amintiți parolele pentru toate datele de autentificare. În schimb, managerul stochează informațiile și le completează automat.

Modul în care funcționează este simplu. Când un site web pe care l-ați vizitat înainte, cum ar fi Amazon.com, vă solicită datele de autentificare, administratorul de parole vă va trimite o solicitare de solicitare a populării câmpurilor dorite pentru dvs. În loc să tastați e-mailul și parola de pe tastatură, este nevoie doar de câteva apăsări pentru a vă autentifica cu un manager de parole.

Există câțiva manageri de parole pentru a alege. ICloud Keychain de la Apple este încorporat pe iPhone. Deși este o opțiune bună, o putem recomanda doar utilizatorilor care folosesc exclusiv produse Apple.

Există opțiuni mai bune și Apple a facilitat utilizarea acestora. Acesta a adăugat o funcție în iOS 12, numită Completare automată, care integrează aplicații terțe în setările iPhone. Tot ce ai nevoie este o aplicație care îți va salva și popula parolele.

Am efectuat ridicările grele pentru dvs. și am comparat cel mai bun manager de parole pentru aplicațiile iOS. 1Password s-a clasat pe primul loc în acel ghid pentru experiența sa excelentă pentru utilizatori (citiți recenzia noastră 1Password), dar nu este cel mai bun manager de parole în general.

Cea mai bună alegere în recenziile managerilor de parole este Dashlane (citiți recenzia Dashlane), deși experiența mobilă de la 1Password o doboară cu câteva clapete pentru iPhone. Puteți vedea cum se compară cei doi în versiunea noastră Dashlane vs. 1Password.

1Password este capabil să salveze și să sincronizeze parolele pe sistemele de operare, fie că este vorba despre iOS, macOS sau Windows OS și s-a clasat pe locul doi în cel mai bun manager de parole pentru ghidul Mac. Singurul dezavantaj este că nu există un plan gratuit. Dacă aveți un buget restrâns, asigurați-vă că citiți cea mai bună piesă gratuită pentru administratorul de parole.

După ce instalați și configurați un manager de parole, veți considera că este o aplicație esențială de care nu ați știut niciodată că aveți nevoie.

Backup-ul iPhone-ului dvs. în Cloud Storage

Datele personale stocate pe telefonul dvs., cum ar fi fotografii, contacte și mesaje, sunt importante. Cu riscul de a suna ca un părinte preferențial, este o idee bună să faceți o copie a informațiilor dvs. Vă veți bucura dacă ați pierdut iPhone-ul sau dacă ștergeți din greșeală ceva. Aplicațiile sunt ușor de recuperat, dar fotografiile, contactele și mesajele sunt de neînlocuit.

Un serviciu de backup în cloud este cel mai simplu mod de a salva conținutul iPhone-ului. Apple oferă un serviciu de rezervă numit iCloud, care este încorporat în mod convenabil în setările dispozitivului. Pentru a afla cum să-l utilizați, consultați cum să faceți backup pentru ghidul dvs. iPhone. Dacă ați făcut deja o copie de rezervă folosind iCloud, indiferent dacă ați făcut acest lucru pe iPhone sau iPad, iată cum puteți restaura iPad de pe backupul iCloud.

În ciuda cât de ușor este de utilizat, iCloud se încadrează în comparație cu alte servicii de rezervă. În trecut, am raportat despre securitatea cloud a Apple. Dacă doriți să folosiți serviciul de backup al Apple, luați în considerare să mergeți cu o terță parte. Cel mai bun backup pentru cloud pentru ghidul iPhone este un loc bun pentru început.

Analiză IDrive

Dacă nu aveți nicio șansă să ne citiți clasamentul, recenzia noastră IDrive arată de ce a câștigat primul loc. IDrive funcționează bine cu iPhone, în condițiile în care este convenabil, rapid și sigur, care este exact cum își doresc utilizatorii Apple.

Backup-ul iPhone pe computer

Dacă nu faceți un backup incomod la un server cloud, există întotdeauna o modalitate de modă veche: salvarea pe un computer. Tot ce ai nevoie este iPhone-ul, un cablu USB și o conexiune la internet pentru a descărca software gratuit.

utilizatorii de macOS și Windows obțin iTunes ca opțiune. Puteți sincroniza contacte, calendare, fotografii, aplicații și muzică. Orice alt conținut pe care doriți să îl copiați va necesita o copie de rezervă manuală, care va salva aproape toate datele de pe dispozitiv.

Singurul dezavantaj este că nu puteți accesa sau vizualiza conținutul unei copii de rezervă iTunes. Este o copie salvată undeva pe computer pe care o puteți restaura numai dacă apare nevoia. Dacă iTunes vi se potrivește și doriți să aflați mai multe despre cum să-l utilizați, citiți ghidul nostru de backup pentru iTunes.

Vestea bună este că există alternative la iTunes. Vestea proastă este că te vor costa.

Pentru utilizatorii non-Mac, vă recomandăm iExplorer. Spre deosebire de iTunes, care oferă redare media, iExplorer excelează ca un software de gestionare a telefonului. Are o interfață minimalistă care arată similar cu iTunes. În plus, oferă mai mult decât media player Apple, permițându-vă să salvați mesaje text în formele obișnuite, cum ar fi .txt și .pdf.

CopyTrans oferă funcții similare cu iTunes și iExplorer pentru gestionarea telefonului. De asemenea, găzduiește și afișează contacte, note și multe altele. La 29,99 USD, este și o opțiune mai ieftină decât iExplorer.

Pentru mai multe informații despre aceste instrumente, citiți ghidul nostru despre cum să faceți backup pentru mesaje text pe iPhone.

Sfaturi încorporate pentru siguranță pentru iPhone

Actualizarea software-ului iPhone-ului dvs. face mai mult decât introducerea de noi funcții. De asemenea, vă ajută să vă protejați datele. De fiecare dată când Apple lansează o nouă actualizare, face modificări la sistemul de operare care îl adaptează la amenințările actuale.

Rularea unei versiuni depășite pe iPhone deschide dispozitivul la vulnerabilități care pot compromite datele. Apple face ușor să fiți la curent cu cele mai recente programe, incluzând un descărcător în setările care vă avertizează de fiecare dată când o nouă versiune scade.

Pentru a verifica ce versiune de software rulează iPhone-ul dvs., accesați pictograma setărilor, care este cea care arată ca o roată din metal argintiu. Atingeți „general” și alegeți „actualizare software”. Veți vedea unul dintre două aspecte: faptul că software-ul dvs. este actualizat sau există o altă versiune de descărcat.

Sfaturi de siguranță pentru iPhone

De asemenea, puteți activa acolo „actualizări automate”, care vor descărca și instala noi versiuni de software pentru dvs. dacă nu doriți să verificați manual.

Dacă aveți un iPhone 6 sau o versiune ulterioară și mai are un buton de pornire, probabil știți despre funcția Touch ID. Vă permite să folosiți amprenta digitală pentru a deschide ecranul de blocare și a accesa iPhone fără a introduce o parolă numerică. Nu numai că este convenabil pentru ocolirea ecranului de blocare, dar multe aplicații terțe îl folosesc și pentru sănătate și fitness.

Cu toate acestea, aveți grijă de aplicațiile de încredere care vă solicită ID-ul tactil. Apple susține că aplicațiile veterinare sunt prezentate în App Store, dar cele frauduloase încă se strecoară prin fisuri. Există rapoarte despre o înșelătorie Touch ID care îi atrage pe utilizatori să facă cumpărături scumpe cu amprenta lor.

În urma măsurilor de mai sus, se va construi o armură proverbială în jurul iPhone-ului. Pentru mai multe sfaturi despre cum să stați în siguranță folosind internetul, consultați ghidul nostru de confidențialitate online.

Gânduri finale

În afara acestei cutii, iPhone-ul va satisface standardele utilizatorilor pentru securitate. Acesta este încărcat cu funcții încorporate care protejează datele, dar asta nu înseamnă că este invulnerabil la amenințări. Sunt necesare măsuri suplimentare pentru cei care doresc securitate maximă.

Dintre toate metodele detaliate în acest articol, obținerea VPN este cel mai bun punct de plecare pentru a vă face mai sigur iPhone-ul. Acest lucru, combinat cu un manager de parole și o copie de rezervă a datelor în mod regulat, vă va proteja iPhone-ul de daune. Folosind aceste metode, luați măsuri pentru a împiedica iPhone-ul și informațiile personale să sufere o încălcare.

Există sfaturi de siguranță pentru iPhone la care am uitat să trecem? Cum vă păstrați iPhone-ul în siguranță și în siguranță? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map