PureVPN vs ExpressVPN: o luptă actualizată pentru 2020

În prezent, ExpressVPN este cel mai bun VPN pe care l-am revizuit, combinând o listă excelentă de funcții, o interfață ușor de utilizat și o securitate impecabilă sub un singur acoperiș. Acesta a condus gama de potriviri, eliminând chiar și titane ale industriei rețelelor private virtuale (citiți comparația ExpressVPN vs. NordVPN pentru asta). 


În plus, ExpressVPN a eliminat PureVPN ultima dată când am comparat cele două servicii. Cu toate acestea, după un auditoriu caracter de confidențialitate și un site web reînnoit, PureVPN a depășit bara pe care a setat-o ​​anterior, ceea ce înseamnă că este timpul din nou pentru a vedea cine câștigă într-o luptă ExpressVPN vs. PureVPN. 

Ca și în cazul tuturor comparațiilor noastre, ne uităm la aceste două VPN-uri în vid, așa că vă recomandăm să citiți recenzia noastră PureVPN și recenzia ExpressVPN pentru gândurile noastre complete. Deși sunt diferite în mai multe domenii, ambele oferă un serviciu excelent și cu politici generoase de rambursare la termen, nu există niciun risc să le încercați.

Configurarea unei lupte: ExpressVPN vs. PureVPN

Înainte de a intra în el, să stabilim câteva reguli fundamentale. Vom compara atât ExpressVPN cât și PureVPN în cinci runde: caracteristici, prețuri, ușurință de utilizare, viteză și securitate. Fiecare rundă valorează un punct și orice serviciu VPN are cele mai multe puncte la final va fi câștigătorul nostru general. 

Deși există o întrerupere naturală între runde, vom încerca tot posibilul să limităm calificarea la o rundă individuală. Asta înseamnă că dacă prețul este bun, este bine, chiar dacă există și alți factori de luat în considerare. Acești alți factori vor fi rezumați la sfârșitul fiecărei runde, așa că vă recomandăm să ne citiți gândurile complete, decât să ne apleceți câștigătorii. 

În plus, meseria noastră trebuie să fie decisivă în fiecare rundă, dar din când în când există mai multe povești decât un singur câștigător. Cel mai bun pentru dvs. poate fi diferit de câștigătorul nostru, în funcție de o varietate de factori. În acest caz, când comparăm doi furnizori VPN solizi, este greu de spus definitiv că unul este mai bun decât celălalt pentru toată lumea.

1

Caracteristici

Cu o multitudine de VPN-uri solide, caracteristicile au devenit o caracteristică definitorie pentru câinii de vârf. Așa cum am văzut de mai multe ori înainte, lipsa funcțiilor duce la o experiență subpar, chiar dacă serviciul VPN de bază este bine (citiți recenzia noastră VPN Goose pentru un exemplu în acest sens). În această rundă, vom vedea cum ExpressVPN și PureVPN se bazează pe experiența de confidențialitate tipică.

PureVPN

PureVPN a fost întotdeauna un furnizor de VPN axat pe caracteristici și, deși unele dintre aceste funcții sunt blocate în spatele unui panou de plată, abonamentul de bază vă primește încă mult. Asta începe, așa cum ar trebui cu orice VPN bun, cu un comutator de blocare care vă va bloca conexiunea la internet în cazul în care pierdeți conexiunea la serverul dvs. de la distanță. 

Cu toate acestea, PureVPN se bazează pe comutatorul de ucidere cu un test de viteză și un tunel divizat. Deși testul de viteză este destul de de bază, este totuși un bun venit. Tunelul divizat este mult mai interesant, permițându-vă să direcționați conexiunea VPN pe bază de aplicație. Singura caracteristică care lipsește este uciderea aplicațiilor, care, după cum puteți vedea în recenzia noastră Astrill, este destul de specializată.

purevpn-review-split-tunelare

Caracteristicile plătite includ redirecționarea portului, protecția DDoS și o adresă IP dedicată. Fiecare rulează un dolar suplimentar pe lună, ceea ce nu este o rată proastă. Acestea fiind spuse, ne-ar fi plăcut să vedem gratuită protecția DDoS. Încărcarea pentru redirecționarea porturilor și IP-urile dedicate are sens, dar protecția DDoS ar trebui să fie o caracteristică inclusă. 

Poate cea mai proeminentă „caracteristică” este abordarea modală a PureVPN a procesului de conectare la server. Pe măsură ce vom intra în runda a treia, există mai multe moduri din care puteți alege când vă conectați la un server. 

Deși de multe ori aceste moduri provoacă mai multă dificultate decât merită atunci când alegi un server, modul „streaming” este o caracteristică frumoasă care vă permite să vă conectați la un server pe baza site-ului web pe care încercați să îl accesați. 

În caz contrar, PureVPN include o extensie pentru Chrome și Firefox. Este cea mai mare parte a unei versiuni cu rezoluție dezaprobată a aplicației sale desktop, oferind un proces de conectare la server mai simplu. Cu toate acestea, vine și cu protecție împotriva scurgerilor WebRTC și o conexiune bazată pe site-ul web. 

ExpressVPN

ExpressVPN este o aplicație concentrată, ceea ce înseamnă că este mai preocupat de conectarea dvs. decât de personalizare (citiți recenzia noastră TorGuard pentru asta). Deși există câteva caracteristici cu care să faceți legături, acestea sunt rezervate pentru alte părți ale aplicației pentru a menține experiența utilizatorului cât mai simplă. 

PureVPN în departamentul de funcții asigură un comutator, test de viteză și tunelare împărțită. Comutatorul de ucidere este ușor unic prin faptul că vă permite totuși să folosiți dispozitive, cum ar fi imprimante, în rețeaua locală, în timp ce conexiunea dvs. la internet deschis este blocată. Tunelul său divizat este standard. 

Testul de viteză este totuși mai robust. În loc să testeze doar latența, așa cum face PureVPN, ExpressVPN afișează latența și viteza de descărcare a fiecăreia dintre locațiile sale, precum și oferă un indice de viteză, care notează cât de rapid este în lista generală. Deși o diferență mică, testul de viteză mai robust al ExpressVPN îl cimentează deasupra PureVPN.

expressvpn-review-viteza-test

ExpressVPN oferă și o extensie de browser care oferă o modalitate mai simplă de conectare la un server. Cu toate acestea, se extinde la implementarea PureVPN cu o mică cutie de instrumente de confidențialitate, permițându-vă să vă răsfățați locația, să blocați solicitările WebRTC și să forțați HTTPS peste tot (citiți ghidul nostru SSL vs. TLS pentru mai multe despre asta).  

Gânduri rotunde

Caracteristică-pentru-caracteristică, ExpressVPN și PureVPN sunt egale. Ambele VPN-uri oferă tuneluri divizate, un comutator de ucidere, o extensie a browserului și un test de viteză. Cu toate acestea, ExpressVPN oferă versiuni mai solide ale acestor funcții, afișând viteza de descărcare în testul de viteză și oferind mai multe instrumente de confidențialitate în extensia browserului.

Runda: Caracteristici Punct pentru ExpressVPN

Logo PureVPN
Logo ExpressVPN

2

Prețuri

Prețurile sunt importante pentru orice software sau serviciu online, dar mai ales pentru VPN-uri. Pare să existe un nivel ridicat de inconsecvență în ceea ce privește costurile VPN – citiți recenzia noastră Hide.me pentru un exemplu în acest sens – ceea ce face ca această rundă să fie primordială. În această rundă, vom compara costurile, ciclurile de facturare disponibile și politicile de rambursare ale PureVPN și ExpressVPN. 

PureVPN

În ceea ce privește sfârșitul lunar și anual, PureVPN este în concordanță cu restul pieței, încasând în jur de 11 dolari pe lună și în jur de 70 USD pe an. Deși nu este o rată proastă, există oferte mai bune dacă sunteți concentrat pe o durată mai scurtă (citiți recenzia noastră pentru acces la internet privat pentru asta). 

Abonamentele pe termen scurt sunt decente, în cel mai bun caz, dar PureVPN excelează când vine vorba de contracte pe mai mulți ani. Este unul dintre puținele servicii care oferă un abonament de cinci ani, ceea ce reduce costul total la mai puțin de 100 USD. Pentru un punct de referință, planul pe trei ani de 99 de dolari al CyberGhost este una dintre cele mai bune valori de pe piață (citiți recenzia noastră CyberGhost și recenzia noastră ExpressVPN vs CyberGhost). 

PureVPN este de neegalat când vine vorba de abonamente pe termen lung. Duratele mai scurte sunt neimpresive, dar atunci când puteți obține protecție de confidențialitate pentru aproximativ 1,50 USD pe lună, asta contează cu greu. În plus, PureVPN oferă o garanție de returnare de 31 de zile, ceea ce înseamnă că nu există niciun risc să o încercați. 

Dacă cumpărați mai degrabă un cont de încercare, puteți, dar nu este mare lucru. PureVPN oferă un cont de încercare de trei zile pentru 2,50 USD, dar cu politica de rambursare gata, este mai bine doar să încercați un plan complet.

ExpressVPN

ExpressVPN este una dintre opțiunile mai scumpe, cu o rată lunară cu 1 dolar mai scumpă decât NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN). Deși rata este în concordanță cu alte servicii VPN de top, oferă o valoare mică în comparație cu duratele mai lungi. 

Pe lângă un plan de o lună, ExpressVPN oferă opțiuni de șase luni și un an. Planul de șase luni este puțin mai mic decât planul anual al PureVPN la 60 de dolari, în timp ce opțiunea anuală costă la fel ca planul pe cinci ani al PureVPN la 100 de dolari. Puteți obține gratuit trei luni de serviciu atunci când v-ați înscris prima dată, dar, indiferent, rata este mult mai mare decât cea a PureVPN. 

Copierea de rezervă a abonamentului este o garanție de returnare de 30 de zile, pe care ExpressVPN o onorează, foarte mult decât VPN.asia (citiți recenzia VPN.asia pentru mai multe despre asta). Deși din punct de vedere tehnic o zi mai scurtă decât fereastra de rambursare a PureVPN, politicile de restituire sunt mai mult sau mai puțin aceleași. 

În ceea ce privește plata, ExpressVPN se potrivește cu PureVPN cu PayPal, cărți de credit și bitcoin, ceea ce este mai bun decât IPVanish (citiți piesa noastră ExpressVPN vs. IPVanish), deși îi lipsește alte opțiuni axate pe confidențialitate, cum ar fi numerarul. Dacă ați urmărit acest lucru, asigurați-vă că citiți recenzia noastră despre Mullvad.

Rundă Două Gânduri

Deși ExpressVPN și PureVPN oferă un serviciu solid la prețurile respective, nu neagă faptul că PureVPN oferă o valoare mai bună. Un plan de cinci ani de 100 de dolari este greu de susținut, chiar și pentru ExpressVPN. Asta pune PureVPN pe tablă pentru a doua rundă.

Runda: punct de preț pentru PureVPN

Logo PureVPN
Logo ExpressVPN

3

Ușurință în utilizare

Un VPN ar trebui să fie automat, permițându-vă să alegeți locația dvs. și să uitați că aplicația chiar rulează. În această rundă, vom compara cât de ușor este să configurați ExpressVPN și PureVPN, precum și cât de ușor este să conectați VPN-urile. 

PureVPN

PureVPN are o abordare diferită la conectare. În loc să vă prezinte un număr de servere și să vă solicite să alegeți unul, VPN oferă mai multe moduri. Aceste moduri nu schimbă nimic în legătură cu procesul de conectare. Mai degrabă, ele te orientează către anumite servere sau îți permit să te conectezi pe baza unui site web. 

purevpn-review-moduri

Deși ideea este excelentă în teorie, face ca utilizatorul VPN să experimenteze mai greoi în practică. Ele sunt, pentru toate intențiile și scopurile, opțiuni de filtrare a numărului de servere, deși sub pretextul a ceva mai mare. 

În plus, acestea pot provoca o anumită confuzie la conectare. De exemplu, atunci când folosim modul de streaming al VPN, ne-am străduit să accesăm Netflix, dar în modul normal „libertate de internet”, Netflix a încărcat bine. 

Puteți locații preferate pentru acces rapid la serverele pe care le frecventați, dar în afara acestora, nu există opțiuni de filtrare. Nu puteți să alfabetizați lista locațiilor sau să vă conectați pe baza unui server recomandat de la PureVPN. Aplicația VPN este încă utilizabilă, dar se simte prea drăguță. În încercarea de a face aplicația mai mult decât ceea ce este, PureVPN rănește experiența utilizatorului. 

Dezavantajul este zona membrului, la care puteți accesa PureVPN. Acest tablou de bord este excelent, permițându-vă să vă gestionați rapid abonamentul, să găsiți ajutor atunci când aveți nevoie și să configurați aplicația pe alte platforme. Am dori să vedem că filozofia de proiectare a fost transferată în aplicația locală. 

ExpressVPN

ExpressVPN, așa cum s-a menționat în prima etapă, este eficientizat prin și prin. După ce ai ales un plan și ai verificat, nici nu trebuie să te conectezi la aplicație. Mai degrabă, ExpressVPN oferă un cod de activare pe care îl veți folosi pentru a autentifica dispozitivul. 

După acest lucru, ExpressVPN se va deschide, afișând o locație inteligentă aleasă în funcție de locația dvs. reală și un buton mare „on”. Deși nu este necesar să explicăm, ExpressVPN arată clar că trebuie să faceți clic pe buton pentru a vă asigura conexiunea la server. Pentru majoritatea oamenilor, locația inteligentă a serverului este în regulă, dar puteți alege și un server folosind butonul „alege locația”. 

expressvpn-review-lansare

Există o serie de setări activate, de asemenea, implicit, inclusiv comutatorul de ucidere. Totuși, cea mai importantă setare implicită este legată de pornire. ExpressVPN se va rula și se va conecta automat la pornirea computerului. Atâta timp cât rămâneți conținutul în aceeași locație virtuală, veți uita probabil că este chiar și pe mașina dvs.. 

Totul despre ExpressVPN subliniază capacitatea de utilizare, permițând VPN-ului să iasă din calea procesului dvs. de conectare zilnic. Aplicația este potrivită și pentru dispozitive mobile, câștigând ExpressVPN din cap în cel mai bun VPN pentru iPhone și cel mai bun VPN pentru ghiduri Android.

Runda trei gânduri

Această rundă este cea mai decisivă din lot. Deși PureVPN nu este dificil de utilizat, îi lipsește polonezul ExpressVPN. Ușurința de utilizare a ExpressVPN îl ajută să se topească în fundalul utilizării dvs. zilnice de calculator, câștigând cu ușurință un punct în această rundă.

Runda: Punct de ușurință de utilizare pentru ExpressVPN

Logo PureVPN
Logo ExpressVPN

4

Viteză

Poate cea mai concretă rundă a acestei comparații, viteza este unul dintre factorii cheie de luat în considerare atunci când alegeți un VPN. Mai jos, vom trece peste rezultatele testelor noastre de viteză pentru PureVPN și ExpressVPN. Pentru ambele VPN-uri, am testat mai multe locații folosind OpenVPN / UDP și AES-256, cu viteza noastră neprotejată ca punct de comparație. 

PureVPN

PureVPN s-a afișat impresionant în ultima noastră rundă de teste de viteză. Are o serie de servere virtuale, dar am testat doar servere fizice pentru a ne asigura că totul a fost corect. După cum puteți vedea în rezultatele noastre de mai jos, PureVPN a ținut pasul atunci când a făcut tunel în aceeași țară și a picat doar puțin atunci când a plecat în străinătate. 

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (St. Louis)781.2321.06
New York, S.U.A..3561.5817.1
Vancouver, Canada7659.0717.88
Sao Paulo, Brazilia15458,1915.61
Hong Kong22557.8312.12
Brisbane, Australia22525.6211.4

Există o oarecare variație, dar chiar și așa, PureVPN este rapid. Cel mai impresionant a fost cât de rapid a fost conectarea la Hong Kong. Deși viteza noastră de încărcare a scăzut mult în acea locație, am pierdut doar 25 Mbps din rata de descărcare, ceea ce este excelent. Latența a rămas scăzută și ea. 

Cel mai mare factor cu PureVPN este viteza dvs. neprotejată. Este rapid, nu există nicio îndoială în acest sens, dar trebuie să te confrunți cu o cantitate mică de variație. Dacă aveți deja o conexiune lentă și aveți nevoie de o locație extrem de specifică, este posibil – deși destul de puțin probabil – să fie mai lent decât restul locațiilor. 

ExpressVPN

ExpressVPN rămâne cel mai rapid serviciu VPN pe care l-am testat, nu doar pentru că rămâne rapid când este aproape de casă, ci pentru că rămâne rapid în străinătate. În comparație cu numerele, este mai consistent decât PureVPN și scoate foarte puțin din conexiunea inițială. Cea mai impresionantă este însă performanța sa internațională.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
neprotejata9161.8310.22
Locație inteligentă-Kansas City44105.497,94
Toronto3590.577,89
Amsterdam145103.124,48
Singapur24485.472,98
Japonia163100.824,84

În comparație cu mediile, PureVPN a ridicat aproximativ 64% din viteza noastră de descărcare neprotejată, în medie, ceea ce este excelent. Cu toate acestea, viteza ExpressVPN este mai rapidă. Media sa a fost de 78 la sută din viteza noastră neprotejată. Deși comercializează lovituri aproape de casă, performanțele internaționale ale ExpressVPN o fac mai rapid în general. 

După cum puteți vedea în rezultatele noastre, ExpressVPN a menținut viteze constante în întreaga lume, scăzând doar puțin în Japonia. La fel ca PureVPN, însă, dacă viteza de intrare este lentă, poate exista o taxă inițială prea mare.

Rotund Patru Gânduri

Această rundă este grea. Când ne-am creat cel mai rapid ghid VPN, ne-am bazat testele pe o medie ponderată, care a cimentat ExpressVPN în partea de sus a listei noastre, deși numai cu o marjă mică. Utilizarea mediilor ponderate este cea mai bună atunci când testați mai multe VPN-uri, deoarece, în cele mai multe cazuri, locațiile apropiate de locația dvs. fizică vor fi mai rapide. 

Nu este la fel de adevărat pentru PureVPN și ExpressVPN. Ambele VPN sunt destul de rapide, chiar și atunci când călătoresc în străinătate. De dragul acestei runde, vom reveni la numere. În medie, ExpressVPN a avut mai puțin o scădere de descărcare, obținând câștigul acestei runde. 

Runda: punct de viteză pentru ExpressVPN

Logo PureVPN
Logo ExpressVPN

5

Securitate & intimitate

Indiferent de preț sau caracteristici, un VPN nu este nimic dacă securitatea și confidențialitatea acestuia nu sunt solide. În această rundă, vom compara politicile de confidențialitate ale PureVPN și ExpressVPN, precum și opțiunile de securitate oferite în fiecare aplicație.

PureVPN

PureVPN este implicit la un protocol „automat” atunci când porniți aplicația, care susține că are cel mai bun echilibru de viteză și securitate. Acest protocol automat este ambiguu, deoarece PureVPN poate folosi orice, de la PPTP la OpenVPN, bazat pe conexiunea dvs. Vă recomandăm să treceți imediat la OpenVPN (citiți defalcarea protocolului VPN pentru a afla de ce).  

purevpn-revizuire-protocoale

OpenVPN este asociat cu AES-256, care este cea mai puternică chestie din jur, după cum puteți vedea în descrierea noastră de criptare. Pentru a ne asigura că măsurile de securitate sunt la fel de bune pe cât păreau, am efectuat PureVPN printr-o serie de teste de scurgere DNS, verificând de asemenea scurgeri IP și WebRTC. Din fericire, totul a ieșit curat. 

Cu toate acestea, este important să ne amintim că PureVPN are un număr mare de servere virtuale. Acestea sunt notate în aplicație, astfel încât să le puteți elimina dacă sunteți îngrijorat de securitate. Testând serverele virtuale, am putea urmări destul de ușor locația fizică a serverului. Totuși, pe serverele metalice goale, totul a fost bine. 

Când vine vorba de confidențialitate, PureVPN păstrează jurnalele de bază ale conexiunilor, care include momentul în care v-ați conectat și ISP-ul folosit. IP-ul dvs. inițial, IP-ul de destinație, ora specifică în care v-ați conectat și activitățile dvs. nu sunt monitorizate sau înregistrate. Acestea fiind spuse, PureVPN a ajutat FBI-ul în trecut să prindă un cyberstalker. În acel incident, acesta nu a încălcat politica de confidențialitate. 

ExpressVPN

ExpressVPN iese în mișcare cu standardul auriu în securitatea VPN: OpenVPN cu AES-256. Ca și PureVPN, există și alte opțiuni de protocol, inclusiv SSTP, L2TP și PPTP, dar OpenVPN este utilizat în mod implicit. Criptarea este blocată, așa cum este la majoritatea VPN-urilor, dar o puteți configura dacă nu vă place să săpați cu fișierele de configurare OpenVPN.

protocol opțiuni expressvpn-review-

Există și o opțiune automată, pe care, din nou, vă recomandăm să o modificați. Exprimând ExpressVPN prin aceeași serie de teste de scurgere, totul a ieșit curat. Există, de asemenea, o serie de locații virtuale, deși mai puține decât cele ale PureVPN. 

Confidențialitatea este gestionată cu cel mai mare respect. ExpressVPN adună informații minime în timpul conexiunii, inclusiv datele totale transferate, versiunea aplicației și dacă conexiunea a avut succes. Nicio informație de identificare personală nu este înregistrată, dar dacă sunteți într-adevăr preocupat de confidențialitate, puteți merge cu un pas mai departe. 

Autentificarea bazată pe simboluri ExpressVPN înseamnă că nu trebuie să folosiți o adresă de e-mail reală. Vă puteți înscrie cu ușurință cu un e-mail al arzătorului și să plătiți cu Crypto. 

Deoarece nu trebuie să vă conectați niciodată la nivel local, niciodată nu trebuie să predați informații ExpressVPN. Chiar dacă s-ar întâmpla acest lucru, informațiile respective ar fi în mâini sigure, având în vedere că ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, care are unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume. 

Abordarea la confidențialitate este rezumată cel mai bine în politica de confidențialitate a ExpressVPN: „Este posibil să știm că un client a folosit ExpressVPN, dar nu știm niciodată cum a folosit serviciul nostru.”

Round Five Gânduri

Aceasta este o altă rundă strânsă și a determina un câștigător în acest lucru este un punct nul. Ambele VPN-uri oferă o politică fără jurnal și OpenVPN cu AES-256. Treaba noastră este însă să împărțim firele de păr. În acest context, ExpressVPN are o margine ușoară cu autentificarea și locația sa bazată pe jetoane în Insulele Virgine Britanice.

Runda: Securitate & Punct de confidențialitate pentru ExpressVPN

Logo PureVPN
Logo ExpressVPN

6

Gânduri finale

În versiunile anterioare ale acestei comparații, nu a fost deloc aproape și ExpressVPN a mopat podeaua cu PureVPN. Acum este mult mai aproape, deoarece PureVPN și-a îmbunătățit multe părți din securitate și a pornit cu câteva viteze rapide, pentru a porni. Cu toate acestea, capacitatea de utilizare necesită în continuare un loc înapoi la ExpressVPN, iar acesta a fost factorul determinant pentru noi. 

Câștigător: ExpressVPN

Ce părere aveți de aceste VPN-uri? Sunteți de acord că ExpressVPN este opțiunea mai bună? Spune-ne de ce sau de ce nu în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru citit. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map