ExpressVPN VS NordVPN: Doi titani aruncați în 2020

ExpressVPN și NordVPN sunt două dintre cele mai cunoscute VPN-uri de pe piață. Indiferent că ați văzut anunțuri pentru ei pe YouTube sau ați menționat un prieten, probabil că ați auzit despre cel puțin unul dintre aceste titane ale industriei. 


Deși am făcut o revizuire dedicată ExpressVPN, precum și o revizuire NordVPN, considerăm că nu este suficient să privim fiecare VPN în propria bulă. Așa că am decis că este timpul să punem aceste două capete în cap într-un showdown ExpressVPN vs NordVPN pentru a vedea care ia coroana pentru cel mai bun VPN.

Setarea unei lupte: NordVPN vs ExpressVPN

Pentru a ne asigura că potrivirea noastră NordVPN vs ExpressVPN este corectă, am dezvoltat un set de reguli simplu. Am împărțit lucrurile în nouă runde, fiecare secțiune concentrându-se pe un aspect vital al performanței VPN. 

În fiecare rundă, vom discuta despre modul în care fiecare dintre VPN-urile funcționează în acea zonă și vom compara performanțele fiecăruia. Vom încheia fiecare rundă declarând câștigător, iar VPN va primi un punct. 

Este posibil – și chiar probabil, cu acești doi concurenți de vârf – să existe o rundă legată. Dacă se întâmplă acest lucru, ambele VPN-uri primesc un punct. VPN cu cele mai multe puncte la final este câștigătorul și, în acest caz, campionul campionilor.

1

Viteză

Ultima dată când am făcut un articol ExpressVPN vs NordVPN, această rundă a fost foarte clară: ExpressVPN avea viteze mai bune decât NordVPN în fiecare locație. De fapt, dacă consultați cel mai rapid sistem de VPN-uri, punem NordVPN în „mențiunile necinstite” la un moment dat, deoarece își dezvoltase o reputație de a fi atât de inconsistent în testele noastre de viteză.. 

Cu toate acestea, se pare că, de-a lungul mai multor luni, NordVPN s-a îmbunătățit constant. În testele noastre de viteză pentru acest articol, NordVPN a putut tranzacționa lovituri cu ExpressVPN din locație în locație.

Viteze NordVPN

Locație: PingDownloadUpload
neprotejata4292.67343.85
NE.11238.98288.49
Regatul Unit81183.2567,81
Hong Kong212157.84174.16
Israel142161.87113.61

Începând cu serverele locale din SUA, NordVPN a avut un timp de ping mai mic și viteze mai mari atât pentru descărcare cât și pentru încărcare. Trecând în Marea Britanie, NordVPN are încă un avantaj atunci când vine vorba de ping, dar ExpressVPN câștigă la viteza de descărcare și încărcare. 

Viteze ExpressVPN

Locație: PingDownloadUpload
neprotejata4292.67343.85
NE.21173.35189.19
Regatul Unit93205.52275.18
Hong Kong217125.19126,88
Israel13972,8633.58

NordVPN este mai rapid în Hong Kong peste tot, iar în timp ce ExpressVPN reușește să aibă un ping mai mic în Israel, NordVPN obține viteze mult mai bune. Cu toate acestea, în ciuda faptului că au înregistrat progrese pe hârtie, există încă câteva probleme cu care se confruntă NordVPN atunci când vine vorba de viteză. 

Pentru început, NordVPN necesită ceva mai mult timp pentru a vă conecta. ExpressVPN poate obține o conexiune stabilă în aproximativ cinci până la șapte secunde, iar conexiunea se simte imediat stabilă. NordVPN poate dura între 10 și 15 secunde pentru a se conecta și chiar după ce software-ul spune că este conectat, mai poate dura câteva secunde suplimentare pentru a începe efectiv. 

A lua ceva mai mult timp pentru a vă conecta la un server este un lucru, dar problema reală cu NordVPN este că viteza de pe hârtie nu reflectă în totalitate performanțele reale.. 

Deși NordVPN a obținut cu siguranță o îmbunătățire mai bună decât a fost odată și este o VPN respectabil de rapidă, se pare că are încă probleme similare de stabilitate și fiabilitate pe care le-am discutat în cele mai rapide VPN-uri.

NordVPN funcționează uneori perfect și se simte foarte repede și receptiv. Cu toate acestea, alte lucruri încetinesc până la o rampă și chiar și site-urile simple pe bază de text pot dura 30 de secunde la întâmplare pentru a se încărca. 

În schimb, ExpressVPN este foarte fiabil. Este ușor să lăsați involuntar ExpressVPN conectat timp de zile la rând și niciodată să nu-l dați seama – l-am făcut înainte. 

Din acest motiv, oferim această rundă ExpressVPN. În ciuda faptului că NordVPN are performanțe mai bune pe hârtie, acesta este încă afectat de problema inconsistenței și va pierde brusc în pasul său în momente aleatorii și incomode. Pentru cei care caută un VPN rapid și de încredere, fără eticheta de preț ridicată a ExpressVPN (pe care o vom intra ulterior), consultați recenzia noastră de acces la internet privat (citiți și comparația noastră ExpressVPN vs. PIA).

Runda: punct de viteză pentru ExpressVPN

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

2

Streaming

ExpressVPN și NordVPN sunt unele dintre cele mai bune din punct de vedere al performanței în streaming. Atât ExpressVPN cât și NordVPN acceptă streaming pe toate serverele, în loc să necesite servere dedicate de streaming. 

Vă puteți conecta la orice server, iar Netflix, Hulu și Amazon Prime Video vor funcționa bine, indiferent de VPN-ul pe care îl utilizați. De fapt, NordVPN și ExpressVPN apar pe cele mai bune VPN pentru Netflix și cel mai bun VPN pentru listele Hulu. 

Acestea fiind spuse, există încă un câștigător clar aici. ExpressVPN se încarcă instantaneu în videoclipuri și se simte foarte receptiv atunci când te freci printr-un videoclip. Din anumite motive, NordVPN s-a luptat când a încărcat în streaming video pe orice site pe care l-am încercat.

Acest lucru consolidează ceea ce am spus în ultima rundă. În ciuda performanțelor sale excelente în testarea noastră de viteză, NordVPN s-a bâlbâit mult atunci când am încercat să transmitem video, indiferent de ce server am fost pe sau de pe ce site am fi transmis. 

Chiar și site-uri precum YouTube și Twitch, care nu folosesc geoblocarea, au fost foarte slabe. Pe NordVPN, Twitch a încărcat la 360p. Acesta a fost un contrast puternic cu ExpressVPN, care a încărcat imediat Twitch la rezoluție 1080p și 60fps. 

Deși este capabil să acceseze conținutul, NordVPN s-a încărcat la o calitate și cadru atât de scăzute încât oferim fluxul de transmisie ExpressVPN. 

ExpressVPN poate evita geoblocarea cu ușurință și în același timp se încarcă aproape instantaneu în full HD de fiecare dată. Nu este de mirare că este cel mai bun VPN pentru streaming.

Runda: Punct de streaming pentru ExpressVPN

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

3

Securitate și confidențialitate

NordVPN și ExpressVPN sunt aproape identice atunci când vine vorba de securitate. Ambele VPN folosesc OpenVPN ca protocol asociat cu criptarea AES-256. ExpressVPN are, de asemenea, IKEv2 și L2TP, și permite utilizatorilor să schimbe fișierele de configurare OpenVPN pentru a forma anumite aspecte ale protocolului, dar acest lucru este cu mult peste ceea ce majoritatea utilizatorilor sunt dispuși să folosească. 

protocol opțiuni expressvpn-review-

NordVPN oferă IKEv2 ca protocol, dar acesta este ceva care nu este instalat împreună cu clientul și trebuie configurat manual. Dacă doriți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de protocol și criptare, asigurați-vă că aruncați o privire la recenzia noastră VyprVPN. Acesta oferă mai multe protocoale, inclusiv protocolul proprietar „Chameleon”. 

Atât ExpressVPN cât și NordVPN au un comutator de funcționare perfect funcțional și nu am fost niciodată capabili să detectăm niciun fel de adresă IP sau scurgeri DNS în timp ce testam VPN. De parcă această rundă nu ar fi fost suficient de apropiată, ambele VPN-uri au, de asemenea, politici de confidențialitate destul de similare și niciuna nu a dezvăluit informații despre utilizator. 

nordvpn-review-Killswitch

Nici unul nu înregistrează adresa dvs. IP și ambii furnizori VPN colectează doar o cantitate minimă absolută de informații, precum o adresă de e-mail și o metodă de plată.. 

NordVPN a suferit un hack în urmă cu ceva timp, dar, așa cum descriem în acest articol, se pare că s-a ocupat de vulnerabilitate rapid și eficient.

Putem spune cu siguranță că veți fi liber să navigați în siguranță pe web indiferent de VPN-urile pe care le alegeți și, din acest motiv, declarăm această egalitate. Consultați articolul nostru despre cele mai sigure VPN-uri pentru mai multe despre acest lucru.

Runda: Securitate și confidențialitate Niciun câștigător clar, puncte pentru ambele

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

4

torrenting

Pentru a testa performanța torrentantă a fiecărui furnizor VPN, descărcăm un fișier video de 1,4 GB, care este aproximativ dimensiunea la care vă puteți aștepta să fie un episod al unei emisiuni TV de 30 de minute. ExpressVPN a reușit să se ridice rapid la descărcarea testului nostru și a petrecut mare parte din timpul de descărcare rulând la aproximativ 7.5MB / s.

Descărcarea ExpressVPN a continuat să accelereze peste marcajul de două minute și jumătate, atingând viteze de 13 MB / s până la sfârșitul descărcării. Întreaga descărcare a durat doar trei minute și 15 secunde și s-a terminat în timp ce părea că mai există încă mai mult în rezervor. Există un potențial prin care ExpressVPN ar fi putut atinge viteze mai mari la o descărcare mai mare.

NordVPN a pornit un pic mai lent decât ExpressVPN, dar a continuat să urce constant pe durata descărcării. Până la două minute și jumătate, descărcarea venea cu un 17MB / s în flăcări, iar descărcarea s-a terminat în trei minute și cinci secunde. 

Partea ciudată este că pentru rezultatele obținute, nu am folosit serverele P2P dedicate pe care NordVPN le oferă, ci doar am folosit serverele normale din S.U.A. Serverele P2P erau mult mai lente, iar descărcarea a durat aproximativ șase minute folosindu-le.

Spre deosebire de runda „streaming”, aici am văzut că NordVPN folosește de fapt viteza superioară pe care am văzut-o pe hârtie… atât timp cât utilizați serverele care nu sunt P2P. Aceasta este cea mai rapidă descărcare pe un fișier torrent pe care am văzut-o încă și înseamnă că NordVPN câștigă primul tur până în prezent, cimentând în continuare locul său ca fiind cel mai bun VPN pentru torrenting.

Runda: punct de torentare pentru NordVPN

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

5

Locații server

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN pentru cei care doresc cât mai multe opțiuni de localizare. Acesta permite utilizatorilor să se conecteze la servere din 95 de țări, inclusiv unele destul de rare, precum Kenya și Laos. Distribuția serverelor este excelentă și include mai multe opțiuni în Orientul Mijlociu și Africa, astfel încât să puteți avea un server relativ în apropiere, indiferent unde vă aflați.

server de-locatii expressvpn-review-

NordVPN are de fapt un număr mai mare de servere decât ExpressVPN, cu aproximativ 4.500 de servere la aproximativ 2.000 de ExpressVPN, dar răspândirea nu este la fel de impresionantă. NordVPN are servere în doar 62 de țări.

nordvpn-revizuire-marker de selecție

Ambii furnizori au rețele respectabile, dar VPN cu cele mai multe locații nu este niciunul dintre acești concurenți de raft de top, ci HideMyAss. Dacă citiți recenzia noastră HideMyAss, veți vedea că are o rețea de server cu 290 de locații care scapă de fălci în 190 de țări.

Cu toate acestea, HideMyAss nu concurează astăzi împotriva acestor două. ExpressVPN are mai multe locații disponibile și este câștigătorul în această rundă. 

Rotund: Locații server punct pentru ExpressVPN

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

6

Conexiuni simultane

Majoritatea serviciilor VPN limitează utilizatorii la un anumit număr de conexiuni simultane din mai multe motive. Acestea pot varia de la prevenirea încărcării excesive a serverului până la simplificarea accesului conturilor oamenilor.

Dacă aveți multe dispozitive acasă pe care doriți să le protejați, este important să vă asigurați că le puteți acoperi pe toate, în mod ideal, cu un singur abonament VPN. Când vine vorba de NordVPN și ExpressVPN, este aproape, dar NordVPN profită.

NordVPN permite utilizatorilor să se conecteze până la șase dispozitive simultan, în timp ce ExpressVPN permite doar cinci conexiuni simultane, făcând NordVPN să fie câștigătorul clar. Dacă aveți tone de dispozitive pe care doriți să le protejați și nu doriți să vă deranjați cu mai multe conturi, consultați recenzia Windscribe. Windscribe permite un număr nelimitat de conexiuni simultane pe cont. 

Runda: Punctul de conexiuni simultane pentru NordVPN

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

7

Prețuri

Începând cu cele mai scurte planuri pe termen scurt și pregătind, atât NordVPN cât și ExpressVPN oferă o opțiune de înscriere lună după lună. Prețul NordVPN pentru această opțiune este cu aproximativ 1 USD pe lună mai mic decât cel al ExpressVPN. În continuare, ExpressVPN oferă un plan de șase luni care este cu câțiva dolari mai mic pe lună decât planul lunar al NordVPN sau ExpressVPN. 

Mergând și mai departe, ambele servicii VPN au un plan de un an, planul anual al NordVPN venind din punct de vedere tehnic cu puțin mai puțin decât cel al ExpressVPN. Cu toate acestea, ExpressVPN include de fapt trei luni în plus cu acest plan, ceea ce aduce costurile pe lună chiar sub NordVPN.

Aici se termină opțiunile ExpressVPN, dar NordVPN continuă. NordVPN are, de asemenea, un plan de doi ani și chiar opțiunea de a vă înscrie timp de trei ani. Atât planurile de doi ani, cât și cele de trei ani bate orice preț pe care ExpressVPN trebuie să le ofere, opțiunea de trei ani fiind unul dintre cele mai competitive planuri de acolo (uitați-vă la comparațiile ExpressVPN vs CyberGhost și NordVPN vs CyberGhost și verificați Revizuirea noastră CyberGhost pentru o privire la cel mai mare concurent NordVPN pentru planurile VPN pe termen lung accesibile.)

Ambele servicii VPN au o garanție de returnare de 30 de zile și ambele acceptă, de asemenea, nu numai carduri de credit și debit, ci și bitcoin. Din păcate, niciun serviciu VPN nu are o încercare gratuită, totuși, dacă căutați o VPN gratuită, asigurați-vă că citiți cel mai bun articol gratuit de VPN. 

NordVPN oferă prețuri mai bune pe termen scurt, cu prețurile sale lunare, în timp ce ExpressVPN are o ușoară margine în ceea ce privește planurile anuale. În cazul în care NordVPN strălucește cu adevărat, însă este pe termen lung, planul său de trei ani făcând una dintre cele mai bune valori pe care le-am văzut. Din acest motiv, oferim această rundă NordVPN. 

Runda: punct de preț pentru NordVPN

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

8

Ușurința în utilizare

Interfețele de utilizator ExpressVPN și NordVPN sunt în multe privințe opuse polare, dar ambele funcționează bine. Design-ul software ExpressVPN folosește un aspect foarte curat, cu un minim de dezordine vizuală, care permite o dimensiune mai mică a ferestrei. Această fereastră compactă are un buton de conectare mare la mijloc, cu un meniu server sub acesta și o pereche de locații recente în partea de jos. 

expressvpn-review-lansare

NordVPN, pe de altă parte, are o fereastră de aproximativ patru ori mai mare decât cea a ExpressVPN. Motivul pentru NordVPN care are nevoie de tot acest spațiu al ecranului este că interfața are o hartă mondială mare. 

Această hartă are mici bule în fiecare locație care are un server, pe care puteți face clic pentru a vă conecta la acea locație. În stânga hărții este o listă de locații disponibile, în cazul în care harta nu este metoda preferată de navigare a locațiilor. 

nordvpn-review-server-navigare

Trecând în setări, NordVPN are o margine ușoară. Dispunerea setărilor este puțin mai bună, dar, mai important, NordVPN oferă explicații în meniu cu privire la ce face fiecare setare. Acest lucru face ușor, chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilizarea unui VPN, să configureze setările după bunul lor plac. 

nordvpn-review-settings

În cele din urmă, ambele VPN-uri sunt foarte ușor de utilizat. Este într-adevăr o problemă dacă aveți un software compact care vă lasă cea mai mare parte a ecranului vizibil sau dacă aveți o hartă frumoasă pentru a vedea toate locațiile disponibile. Din acest motiv, această rundă se încheie la egalitate. 

Runda: prietenie cu utilizatorul Fără câștigător clar, puncte pentru ambele

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

9

Caracteristici

Pentru început, atât ExpressVPN, cât și NordVPN au toate caracteristicile de bază pe care ne așteptăm să le acopere toate VPN-urile decente. Ambele opțiuni au un comutator de oprire funcțional, precum și o modalitate de conectare automată la pornire. Ambii furnizori oferă, de asemenea, asistență pentru clienți chat live 24/7. 

În ceea ce privește clopotele și fluierele suplimentare, fiecare VPN are o caracteristică suplimentară. Pentru NordVPN, este „CyberSec”. Acesta este un blocant de anunțuri care vă ajută să vă protejați de malware, phishing și alte amenințări online. Face acest lucru prin simpla blocare a site-urilor care servesc acest tip de conținut. 

Cea mai mare caracteristică suplimentară a ExpressVPN este tuningul împărțit. Aceasta este o caracteristică incredibil de utilă care vă permite să alegeți pe aplicație, ce programe de calculator utilizează conexiunea sigură a VPN și ce programe folosesc conexiunea dvs. de internet obișnuită..

expressvpn-review-settings

Acest lucru înseamnă că puteți descărca un fișier torrent printr-o conexiune VPN în timp ce jucați un joc pe internetul dvs. cu ping-uri joase. Aceasta este o caracteristică excelentă, greu de găsit, iar implementarea ExpressVPN a acestei funcții este una dintre cele mai bune disponibile, datorită simplității simple atunci când vine vorba de configurarea acesteia.

Blocatorul NordVPN este plăcut să aibă, dar există nenumărate alte opțiuni atunci când vine vorba despre blocanții de anunțuri, iar multe persoane folosesc deja una separată de VPN-ul lor. Split-tunneling este o caracteristică care este valoroasă și greu de găsit, ceea ce înseamnă că ExpressVPN ia runda finală.

Runda: Caracteristici Punct pentru ExpressVPN

Logo ExpressVPN
Logo NordVPN

10

Gânduri finale

Așa cum ne așteptam, multe dintre runde din acest meci ExpressVPN vs NordVPN s-au încheiat la egalitate. Ambele VPN-uri sunt excelente și sunt în vârful industriei (citiți piesa noastră NordVPN vs IPVanish), dar ExpressVPN a reușit să obțină câștigul în acest meci printr-un singur punct, datorită funcției sale de divizare a tunelului. Fiabilitatea superioară a ExpressVPN a fost, de asemenea, un factor decisiv major în promovarea acesteia în mai multe runde. 

Câștigător: ExpressVPN

Dacă aveți experiență cu NordVPN sau ExpressVPN, suntem întotdeauna interesați să aflăm despre asta în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me