ExpressVPN vs Astrill: doi pretendenți scumpi vor face față în 2020

ExpressVPN a fost într-o serie lungă de câștiguri în meciurile noastre din față în cap și există motive întemeiate pentru asta. Dacă citiți recenzia noastră ExpressVPN, veți vedea că oferă o experiență ușor de utilizat, care este ușor pentru oricine să o ridice și să o folosească, dar care totuși are pachete în tone de funcții. Este VPN-ul nostru preferat și s-a dovedit demn de această poziție.


Astrill, în schimb, este orientat în general către cei care doresc un VPN cu funcționalitate maximă. Acest lucru are un cost în ceea ce privește prețul și ușurința de utilizare, însă, după cum puteți citi în recenzia noastră Astrill. 

În acest articol, le vom potrivi pentru a vedea care scor este mai bun în general, deși vom acorda o atenție deosebită categoriilor specifice pentru persoane specifice.

Setarea unei lupte: ExpressVPN vs Astrill

Ca în orice concurență, trebuie stabilite reguli pentru ca concurenții să se poată implica reciproc pe un teren la nivel. Am combinat câteva dintre secțiunile care apar în cel mai bun articol VPN pentru a ne asigura că fiecare punct are aproximativ aceeași greutate. Aceasta a luat numărul de runde de la nouă la cinci.

Cele cinci runde pe care le vom analiza sunt caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, viteză și securitate. În fiecare rundă, vom oferi o imagine de ansamblu a ceea ce căutăm, să ne cufundăm în performanțele fiecărui furnizor în acel câmp, să tragem o concluzie și să alocăm puncte.

1

Caracteristici

Când vine vorba de funcțiile VPN, există unele care sunt esențiale și altele care sunt mai mult de cireșe deasupra. Cele pe care le considerăm obligatorii pentru VPN-uri bune sunt un comutator de ucidere și posibilitatea de conectare automată.

Aceste două caracteristici sunt esențiale pentru securitate și orice VPN va fi mai puțin sigur fără ele. În afară de acestea, caracteristici, cum ar fi tunelul divizat și rețelele de încredere sunt plăcute pentru a vedea, oferind utilizatorilor mult control asupra modului și când se conectează VPN-ul.

În cele din urmă, multe VPN-uri oferă setări care blochează scurgerile DNS și vă permit să alegeți dintre mai multe protocoale. Le vom analiza în detaliu pe cele din secțiunea „securitate și confidențialitate”.

ExpressVPN

ExpressVPN este bogat în caracteristici și poate fi greu de învins în această categorie, dar așa cum am văzut în meciul nostru ExpressVPN vs. CyberGhost, este posibil să contestăm regele domnesc. ExpressVPN își ascunde adâncimea funcțiilor în spatele unei interfețe simple.

Oferă clienților pentru o mulțime de dispozitive. Toate platformele majore sunt acoperite, inclusiv Windows, macOS, iOS și Android, precum și aplicații pentru lucruri precum casetele PlayStations și Roku, ceea ce facilitează protejarea tuturor dispozitivelor din casa ta. 

expressvpn-review-viteza-test

Când vine vorba de clientul desktop, există setări pentru lansarea clientului automat la pornirea computerului și conectarea fără a fi introduse de utilizator. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, precum și o opțiune ușor de utilizat de tunelare split care vă permite să alegeți ce programe utilizează conexiunea VPN și care utilizează o conexiune neprotejată. 

ExpressVPN permite utilizatorilor să aleagă dintre mai multe protocoale, pe care le vom analiza mai mult în secțiunea „securitate și confidențialitate”. În cele din urmă, permite utilizatorilor să acceseze serverele sale DNS, ceea ce este o caracteristică drăguță, pe care o vom aborda și mai detaliat în scurt timp.

Astrill

Deși Astrill nu acoperă la fel de multe dispozitive ca ExpressVPN, acesta face o treabă respectabilă. Oferă clienți pentru Android, iOS, macOS, Windows, Linux și routere. Acestea fiind spuse, deși este posibil să nu ofere clienților pentru dispozitive precum PlayStations și mașini de streaming, oferă utilizatorilor o modalitate de a proteja acele dispozitive cu funcția de partajare VPN.

Partajarea VPN permite Astrill să permită tuturor dispozitivelor din rețeaua dvs. să utilizeze conexiunea VPN sigură a computerului. Există dezavantaje și nu este la fel de bun ca aplicațiile dedicate pe aceste dispozitive, dar oferă utilizatorilor o modalitate bună de a-și păstra toate dispozitivele în siguranță.

Astrill-VPN-sharing

Astrill oferă, de asemenea, utilizatorilor o caracteristică robustă de tunelare împărțită care vă permite să filtrați ce programe utilizează conexiunea VPN și site-uri web specifice. În plus, Astrill oferă niveluri impresionante de personalizare pe comutatorul de ucidere, permițându-vă să mențineți anumite programe în funcțiune, dar să ucideți altele dacă conexiunea VPN este pierdută.

Ca și ExpressVPN, Astrill oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege protocoale, dar vă permite să alegeți dintre mai multe opțiuni de criptare. În plus, puteți utiliza serverele DNS ale Astrill sau configurați propriul dvs. DNS. 

Gânduri rotunde

Astrill nu oferă clienților dedicați pentru atâtea dispozitive precum ExpressVPN, dar oferă utilizatorilor opțiuni pentru a păstra aceste dispozitive protejate. Deși ExpressVPN a bătut Astrill în această privință, aproape orice altceva se schimbă în favoarea Astrill.

Are aceleași caracteristici ca ExpressVPN, cum ar fi tunelurile split și serverele DNS private, dar oferă utilizatorului mai mult control asupra modului în care este configurat. Nu numai că îi permite utilizatorilor să filtreze după program pentru tunelurile sale împărțite, dar îi permite, de asemenea, să-și filtreze conexiunea în funcție de site-ul web pe care vor accesa.

În plus, oferă propriile servere DNS private și le permite utilizatorilor să configureze DNS pe care doresc să le utilizeze. În general, oferă mai multă personalizare a modului în care rulează VPN, luând avantajul în prima rundă peste ExpressVPN. 

Runda: Caracteristici Punct pentru Astrill

Logo ExpressVPN
Logo Astrill

2

Preț

Nimeni nu vrea să plătească în exces pentru nimic și asta include un VPN. Acesta este motivul pentru care acoperim prețurile fiecărei VPN. În această secțiune, analizăm și ce tip de încercare gratuită pe care o oferă fiecare VPN, dacă este cazul, precum și perioadele de rambursare ale acestora și ce modalități de plată acceptă..

ExpressVPN 

ExpressVPN este unul dintre cei mai scumpi furnizori de pe piață, după cum puteți vedea în meciul nostru VyprVPN vs ExpressVPN. Prețul său lunar este abrupt, dar nu neapărat costisitor pentru ceea ce obțineți.

Înscrierea pentru cea mai lungă perioadă de timp, 15 luni, primește o reducere de 50 la sută în comparație cu cea lunară, în timp ce termenul de șase luni oferă câțiva economii. ExpressVPN are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, dar nu oferă un plan sau proces gratuit. 

Acceptă multe opțiuni de plată, inclusiv carduri de credit, PayPal și bitcoin. Aceasta din urmă este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își maximizeze anonimatul online, deoarece criptocurrența nu lasă efectiv nicio urmă de hârtie. ExpressVPN acceptă, de asemenea, aproape o duzină de alte metode de plată, inclusiv Sofort, Mint și UnionPay, care este mult mai mult decât IPVanish (citiți bucata noastră ExpressVPN vs IPVanish).

Pentru preț, ExpressVPN vă oferă cinci conexiuni cu lățime de bandă nelimitată și nu oferă o modalitate de a crește acest număr fără a configura un al doilea cont. 

Astrill

În mod surprinzător, Astrill are prețuri chiar mai mari decât ExpressVPN. Planul de o lună este unul dintre cele mai costisitoare pe piață, la fel ca în cazul ExpressVPN, înscrierea pentru cel mai lung termen, 12 luni în acest caz, vă oferă o scădere de preț de 50%. Există, de asemenea, un plan de șase luni care oferă o ușoară reducere peste rata lunară. 

Astrill oferă, de asemenea, câteva alte suplimente și upgrade-uri, inclusiv un plan VIP care presupune că oferă viteze mai rapide și care oferă conexiunea dvs. prioritate pe serverele VPN. Acesta aproape că dublează costul planului lunar.

Există și o opțiune pentru a obține o adresă IP privată și puteți cumpăra un router preconfigurat pentru a proteja cu ușurință toate dispozitivele de acasă. Spre deosebire de ExpressVPN, Astrill nu vă limitează conexiunile și, pe lângă faptul că vă permite să utilizați cât mai multe dispozitive doriți, vă oferă o lățime de bandă nelimitată.

Oferă utilizatorilor o probă gratuită de o săptămână, ceea ce este plăcut pentru a vă oferi un serviciu înainte de a plăti, dar nu este la fel de generos ca oferirea unui plan VPN gratuit. Cu toate acestea, proba gratuită este singura șansă pe care o veți obține pentru a vă gândi. Toate vanzarile sunt finale.

Astrill acoperă principalele forme de plată, inclusiv cardul de credit, PayPal și bitcoin. La fel ca ExpressVPN, acceptă, de asemenea, metode precum UnionPay și Alipay.

Rundă Două Gânduri

Deși Astrill oferă o probă gratuită de o săptămână, ar fi mai bine să vedeți o garanție de returnare a banilor, cum ar fi politica de 30 de zile a ExpressVPN. Ambii furnizori acceptă bitcoin, ceea ce este excelent pentru securitate.

În cele din urmă, deși niciun furnizor nu este la fel de accesibil ca, să spunem, NordVPN, despre care puteți citi în recenzia noastră NordVPN, Astrill își duce prețurile la extrem. Prețurile deja ridicate sunt agravate cu ajutorul suplimentelor, ceea ce îl face unul dintre cele mai scumpe VPN-uri de pe piață, ceea ce înseamnă că acest punct va merge la ExpressVPN (citiți comparația noastră ExpressVPN vs NordVPN).

Runda: punct de preț pentru ExpressVPN

Logo ExpressVPN
Logo Astrill

3

Ușurință în utilizare

Fiecare VPN pare să-și asume propriul mod de a oferi un software atrăgător vizual și ușor de utilizat, în timp ce îl păstrează la pachet cu funcții. În această rundă, vom analiza modul în care fiecare dintre concurenții noștri abordează problema.

Vom evalua modul în care arată fiecare client și cât de ușor este de utilizat. De asemenea, vom vizita scurt fiecare site web pentru a ne asigura că este ușor să ajungeți acolo unde trebuie să fiți pe site. Furnizorul care oferă o experiență de utilizator mai bună în general va câștiga punctul pentru această rundă. 

ExpressVPN

ExpressVPN face o treabă excelentă de echilibrare a funcțiilor cu un client curat și elegant. Când deschideți aplicația, vi se prezintă un ecran minimalist care are un buton de pornire mare în centrul care se conectează și deconectează VPN.

expressvpn-review-server-navigare

Mai jos este un text care indică dacă sunteți conectat și dedesubt este o casetă care afișează unde vă veți tunela. Lista de server este organizată și ușor de navigat. Există o funcție de căutare a listei de server, precum și opțiunea de a sorta după continent, care este utilă. 

Acea porțiune a clientului este cea mai mare parte din care cei mai mulți oameni vor avea nevoie și prezintă cele mai esențiale părți ale unui VPN într-un mod eficient. Făcând clic pe cele trei linii din partea stângă sus a ecranului, puteți deschide meniurile, care sunt, de asemenea, dispuse bine.

Meniurile de setări sunt ușor de navigat, iar formularea oferă o descriere clară a ceea ce face fiecare setare. În ceea ce privește site-ul, acesta urmează un format standard pentru site-urile VPN. Există mai multe butoane roșii care vă ajută să începeți cu achiziția și configurarea unui cont este ușoară.

Astrill

Site-ul Astrill are o structură generală similară cu cea a ExpressVPN. Cele mai atrăgătoare elemente ale site-ului web sunt butoanele care vă determină să configurați pentru proba gratuită. Este ușor de găsit unde să configurați un cont plătit odată ce procesul a fost încheiat și descărcările sunt ușor de accesat.

După ce clientul este configurat pe computer, primul lucru pe care îl veți observa este cât de mic este. Este aproximativ o treime din dimensiunea clientului ExpressVPN și are un aspect și aspect mai puțin rafinat.

Astrill-Interface

În partea de sus este un comutator de comutare imens care ocupă aproximativ jumătate din fereastra mică și vă permite să conectați sau să deconectați VPN. Mai jos, este un meniu derulant care afișează țara selectată și vă permite să alegeți unde doriți să vă conectați. Există, de asemenea, un grafic care arată viteza conexiunii VPN pe primul ecran.

Deși există o funcție de căutare a listei de servere, Astrill nu este la fel de bine organizat pentru navigare ca ExpressVPN și ajunge să se simtă înghesuit din cauza dimensiunii mici a clientului. În dreapta sus, există un meniu derulant pentru selectarea protocolului dvs., iar în stânga sus este o pictogramă cu trei linii care deschide meniurile.

Meniurile de setări din Astrill nu sunt atât de elegante, precum în ExpressVPN, iar găsirea a ceea ce căutați în ele poate fi o problemă de încercare și de eroare până când vă dedicați unde totul este memoriei..

Deși Astrill are o mulțime de caracteristici robuste, aceasta face acest lucru cu costuri reduse. Are un preț și este conceput ca VPN pentru utilizatorii de energie care doresc un control granular asupra modului de funcționare și comportare a VPN-ului, chiar dacă creează o experiență de utilizator mai puțin plăcută.

Runda trei gânduri

ExpressVPN are un client foarte elegant, care arată frumos și performant la fel de bine. Este un echilibru excelent între oferirea unui VPN ignifug pentru cei care doresc pur și simplu să configureze lucrurile și să ofere utilizatorilor de energie o mulțime de opțiuni de configurare.

Astrill, pe de altă parte, oferă o experiență foarte bogată în funcții, care este orientată către cei care doresc să profite la maximum de VPN-ul lor. Interfața este mai mică și meniurile sunt mai aglomerate. Îi lipsește o mulțime de polonez pe care ExpressVPN îl are, ceea ce înseamnă că aici este vorba de ExpressVPN.

Runda: Punct de ușurință de utilizare pentru ExpressVPN

Logo ExpressVPN
Logo Astrill

4

Viteză

Ca și în toate secțiunile din meciurile noastre, viteza este o piatră de temelie a oricărui VPN bun. Fără viteze decente, VPN-urile se vor simți lent și fără răspuns, în timp ce un VPN cu viteze bune va face navigarea web și streamingul ușor și plăcut. 

Pentru a menține lucrurile corecte, stabilim fiecare dintre VPN-urile pe care le analizăm să folosească același protocol, OpenVPN și aceeași criptare, AES 256 biți. De asemenea, am testat aceleași cinci locații, apoi am comparat viteze pe care le-am văzut pe hârtie. 

ExpressVPN 

ExpressVPN este cel mai consistent VPN pe care l-am testat atunci când vine vorba de viteze dintr-o locație în alta.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
neprotejata9161.8310.22
Locație inteligentă-Kansas City44105.497,94
Toronto3590.577,89
Amsterdam145103.124,48
Singapur24485.472,98
Japonia163100.824,84

Timpul ping a crescut de la un server la altul, dar acest lucru este inevitabil. Latenția nu a fost niciodată suficient de mare pentru a fi rău pentru distanța parcursă. ExpressVPN necesită adesea timp pentru a stabili conexiunea sa, uneori 10 secunde sau mai mult. 

Odată ce conexiunea este stabilită, funcționează bine. Au fost de multe ori când VPN-ul nostru a fost activ și nici nu am observat, deoarece site-urile web și chiar videoclipurile se încarcă fără întârzieri vizibile.

În testarea noastră, fiecare server a fost rapid rapid și a oferit performanțe frumoase. Niciodată un site web nu a avut nevoie de mult timp pentru a încărca sau a avut un buffer video, chiar și la rezoluții mari. ExpressVPN se situează în mod obișnuit către topul celor mai rapide liste de VPN și pentru un motiv întemeiat. 

Astrill

Astrill își stabilește conexiunea rapid și nu ne-au oferit niciodată probleme în ceea ce privește fiabilitatea. Timpurile de ping au fost, de asemenea, reduse, oferindu-i un potențial solid ca VPN pentru jocuri.

Acestea fiind spuse, performanța dintr-o locație în alta a fost cutremurătoare. Serverele braziliene și japoneze au returnat viteze mult mai mici decât unele locații care obișnuiesc să obțină mai multă atenție, precum SUA și Marea Britanie.

Locație: Ping (ms): Descărcare (Mbps): Încărcare (Mbps):
neprotejata984.4311.50
Los Angeles, CA6565,9510.30
Regatul Unit11373,307,70
Rusia16192.106,91
Japonia30597,442.83
Iran50637.421,49

În general, viteza de descărcare și încărcare susținută a fost solidă, dar serverele lente pierd puncte mari Astrill atunci când vine vorba de viteze fiabile. Chiar și așa, navigarea a fost solidă și doar o jumătate de secundă în plus a fost vizibilă pe serverele mai lente. 

Videoclipurile s-au încărcat bine și, odată ce un videoclip a început să se redea, nu a existat niciodată o problemă cu bufferingul, chiar și în timp ce se difuza la 1080p și 60 de cadre pe secundă. 

Rotund Patru Gânduri

Deși Astrill poate stabili rapid o conexiune solidă și are timpi de ping scăzute, nu este la fel de consistent de la server la server ca ExpressVPN. ExpressVPN are timpuri de ping comparabile, dar sporturi cu viteze mai rapide și mai fiabile pe toate locațiile sale din întreaga lume. 

În plus, când a fost vorba de navigare, avantajul ping-ului nu a fost observat pentru Astrill. De fapt, a fost mai lent să încarci pagini web și videoclipuri. Din această cauză, ExpressVPN ia punctul de viteză. 

Runda: punct de viteză pentru ExpressVPN

Logo ExpressVPN
Logo Astrill

5

Securitate și confidențialitate

În cele din urmă, vom analiza principalul motiv pentru care multe persoane obțin o VPN: securitatea și confidențialitatea. Vom analiza securitatea oferită de fiecare VPN analizând care sunt protocoalele și tipurile de criptare disponibile, precum și testarea scurgerilor DNS. 

De asemenea, vom trece peste fiecare politică de confidențialitate cu un pieptene cu dinți fine pentru a vedea ce informații colectează VPN-urile.

ExpressVPN 

ExpressVPN permite utilizatorilor să aleagă dintre câteva protocoale comune, inclusiv OpenVPN, L2TP și PPTP. Dintre acestea, cel pe care îl căutăm și recomandăm să îl utilizăm este OpenVPN, deoarece este un protocol sigur, open-source, care oferă performanțe solide. 

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre protocoale, consultați defalcarea protocolului VPN. 

În ceea ce privește criptarea, ExpressVPN nu vă oferă opțiuni, ci îi blochează pe utilizatori în AES-256. Este practic imposibil să spargi chiar și cu un supercomputer. Combinația OpenVPN și AES 256 biți este un scenariu optim pentru securitate. 

Nu am putut găsi scurgeri DNS în conexiunea ExpressVPN, atestând în continuare natura sigură a protocolului și criptarea. 

În ceea ce privește politica de confidențialitate, ExpressVPN are una dintre cele mai bune de pe piață. Deși nu este cel mai concis sau mai ușor de interpretat pe care l-am văzut, oferă un nivel bun de protecție a utilizatorilor. ExpressVPN nu colectează informații cu privire la utilizarea VPN-ului său, inclusiv interogări DNS, istoric de navigare sau conținut de date.

În plus, se bazează în Insulele Virgine Britanice, care are unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume, asigurând în continuare confidențialitatea utilizatorilor. 

Astrill

Astrill oferă tone de opțiuni pentru protocoale și criptare, variind de la standarde precum OpenVPN la opțiuni personalizate, inclusiv StealthVPN și OpenWeb. Deși este plăcut să avem opțiuni specializate, așa cum am menționat, OpenVPN și AES 256 biți sunt ceea ce căutăm, iar Astrill le oferă.

Am descoperit că Astrill nu conține scurgeri DNS și alte tipuri de scurgeri de date. 

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de politica de confidențialitate, Astrill începe să nu fie pe scurt. Deși nu stochează informații de identificare cu privire la utilizarea VPN-ului său, acesta păstrează jurnalele pe termen scurt care includ destul de multe informații.

Informațiile înregistrate constau din date din ultimele 20 de conexiuni, inclusiv țara conectată, durata conexiunii și dispozitivul utilizat. Aceste informații sunt utilizate pentru a deservi serviciul VPN și pentru a vă asigura că lucrurile funcționează bine și va fi dificil să le legați înapoi de utilizator, dar este totuși informație care este înregistrată și păstrată, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp.

Round Five Gânduri

Ambele VPN-uri oferă opțiuni atunci când vine vorba de protocoale, inclusiv ceea ce considerăm standardul de aur, care este OpenVPN împerecheat cu criptarea AES de 256 biți. Ambii furnizori au fost, de asemenea, fără scurgeri de adresă DNS și IP în timpul testării noastre.

Acestea fiind spuse, ExpressVPN oferă mult mai mult anonimat și confidențialitate în politica sa de confidențialitate decât Astrill. Astrill înregistrează o cantitate semnificativă de date despre conexiunile utilizatorilor atunci când VPN-ul său este utilizat, ceea ce pierde runda finală și dă punctul către ExpressVPN.

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru ExpressVPN

Logo ExpressVPN
Logo Astrill

6

Gânduri finale

Deși Astrill a reușit să ia un avans din timp cu punctul său din secțiunea „caracteristici”, asta a sfârșit să fie singurul său punct, scorul final ținându-se la patru la unu în favoarea ExpressVPN.

Câștigător: ExpressVPN

ExpressVPN oferă caracteristici solide, chiar dacă nu se potrivește destul de mult cu experiența utilizatorului de putere pe care Astrill le oferă. Acesta excelează prin design-ul său ușor de utilizat, prețuri comparabile și echitabile, viteze fiabile și confidențialitate și securitate excelente.

Dacă aveți experiență cu ExpressVPN sau Astrill, ne-ar plăcea să auzim cum se compară cu al nostru în comentariile de mai jos. Aruncați o privire și asupra piesei noastre ExpressVPN vs PIA. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me