Dashlane vs Keeper: A Tussle At Top in 2020

Când vine vorba de gestionarea parolelor, este greu să topiți Keeper și Dashlane. Ambele instrumente se află în vârful jocului de gestionare a parolelor, cu o securitate excelentă și o mulțime de funcții unice. În această comparație Dashlane vs Keeper, le vom arunca pe ambele în ring pentru a vedea care iese deasupra. 


Am dat din cap amândoi amândurora în cel mai bun ghid al nostru de gestionare a parolelor, ceea ce a făcut această comparație Keeper și Dashlane cu întârziere. În următoarele câteva mii de cuvinte, vom compara cele două instrumente punct pentru punct, care acoperă caracteristici, prețuri, securitate, ușurință în utilizare și multe altele, înainte de a declara câștigător.. 

Răspunsul lung este, bine, lung, așa că continuați să citiți dacă doriți să vedeți cât de potrivite sunt cele două. Pentru răspunsul scurt, Dashlane este opțiunea mai bună, deși numai puțin. Dacă vă interesează interesele, vă puteți înscrie întotdeauna pentru un cont cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. 

Înainte de a intra în acesta, asigurați-vă că puteți citi recapitularea Keeper și revizuirea Dashlane dacă doriți mai multe informații despre oricare dintre opțiuni.

Setarea unei lupte: Dashlane vs Keeper

Ca și în comparație cu toate comparațiile noastre, Keeper și Dashlane o vor duce pe o serie de runde, fiecare merită un punct. Oricare dintre concurenți iese cu mai multe puncte în final va fi câștigătorul nostru. Acestea fiind spuse, există o oarecare cameră cu wiggle, mai ales când vine vorba de opțiuni precum Keeper și Dashlane. 

Ambele instrumente sunt manageri de parole excelente, lăsând multe runde la preferințele personale. Deși vom încerca să fim cât mai obiectivi, există anumite aspecte ale unui serviciu pe care îl puteți prefera față de celălalt. 

Din această cauză, recomandăm să citiți în fiecare rundă, mai degrabă decât să-i deprindeți pe câștigători. Vom acorda puncte bazate pe ceea ce credem că este cel mai important pentru fiecare rundă (de aceea suntem până la urmă aici). Acestea fiind spuse, poți alege orbit unul sau să ieși cu un mare manager de parole.

1

Securitate

Dashlane și Keeper vor menține parolele protejate, spre deosebire de LogMeOnce, care nu specifică nici măcar dimensiunea cheii pentru criptarea sa (citiți recenzia noastră LogMeOnce). Deși ambele se potrivesc cu criptarea AES-256 și un model de securitate cu cunoștințe zero, există un câștigător clar pentru această rundă. 

Începând cu Keeper, parolele dvs. sunt protejate cu cel mai bun dintre cele mai bune: AES-256 (citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta). Parolele dvs. sunt blocate în spatele unei parole principale, pe care Keeper nu o vede niciodată și nu o depozitează. Pentru a vă autentifica contul, utilizează 100.000 de iterații de PBKDF2 pentru a genera o cheie, pe care apoi o leagă cu parola de master.. 

deținător-review-securitate-audit

În teorie, acest lucru înseamnă că Keeper nu vă poate restabili contul dacă uitați parola principală. Cu toate acestea, există o soluție. Când vă înscrieți, Keeper generează, de asemenea, o cheie de date bazată pe o întrebare și un răspuns de securitate. Din nou, numai cheia este stocată, nu întrebarea sau răspunsul dvs. În cazul în care pierdeți accesul la contul dvs., puteți utiliza această întrebare pentru a restaura. 

Deși este o abordare interesantă asupra recuperării contului, întrebările de securitate sunt de obicei slabe, așa cum subliniem în cele șase sfaturi pentru a preveni furtul de identitate. Din fericire, puteți evita problema, activând autentificarea cu doi factori pe contul dvs. Pe acest front, Keeper are o mulțime de opțiuni, inclusiv suport pentru cele mai bune aplicații 2FA. În plus, va trebui să introduceți un cod de verificare înainte de a răspunde la întrebarea de securitate, adăugând un alt nivel de securitate la recuperarea contului. 

Securitatea proprietății Dashlane

Dashlane face un pas mai departe. Utilizează un model cu două chei secrete, ceea ce înseamnă că ai nevoie de parola principală și de o cheie unică pentru dispozitiv pentru a debloca contul. Această cheie a dispozitivului este generată pe baza specificațiilor hardware și software atunci când descărcați Dashlane și este stocată local într-un format criptat. 

dashlane-review-identitate-tablou de bord

Acest model de securitate este similar cu 1Password, adăugând o formă de autentificare cu doi factori care se întâmplă în fundal (citiți recenzia noastră 1Password). Spre deosebire de 1Password, însă, Dashlane folosește algoritmul mai modern de hashing Argon2d, așa cum puteți vedea în comparația noastră Dashlane vs 1Password. 

Deși Dashlane și Keeper sunt ambele opțiuni sigure pentru stocarea parolelor, Dashlane stivuiește puntea mai mult în favoarea ta. Securitatea online depinde de cote, iar pe acest front, Dashlane iese în prim-plan. 

Runda: Punct de securitate pentru Dashlane

Logo Dashlane
Sigla Keeper

2

Prețuri

Keeper este unul dintre administratorii de parole mai ieftine, oferind un plan personal cu mai puțin de 3 dolari pe lună. Deși este mai scump decât RoboForm (citiți recenzia noastră despre RoboForm), Keeper este puțin mai ieftin decât majoritatea celorlalte opțiuni, inclusiv LastPass și 1Password. Cu toate acestea, va trebui să plătiți dublul prețului personal pentru a obține experiența completă. 

Deși planurile personale oferă gestionarea nelimitată a parolelor, Keeper oferă un pachet Max, care include administratorul de parole și KeeperChat. Învingând managerul de parole standard, pachetul Max al Keeper include monitorizare web închisă și stocare sigură a fișierelor, justificând prețul de 5 dolari pe lună. 

Din păcate, 5 dolari pe lună este locul în care începe Dashlane. Planul său de bază este scump, deși la pachet cu o mulțime de caracteristici. Pentru preț, veți obține o gestionare nelimitată a parolelor, monitorizare web închisă și o rețea privată virtuală. Cu toate acestea, ultima funcție nu are nicio șansă împotriva celor mai bune alegeri VPN ale noastre. 

Dashlane oferă, de asemenea, abonamentul Premium Plus la un preț dublu de două ori, care este mai asemănător cu protecția împotriva furtului de identitate decât un manager de parolă. Obțineți toate caracteristicile planului Premium, cu adăugarea de monitorizare a creditului și 1.000.000 de dolari în asigurare de furt de identitate. Deși bunătățile sunt plăcute de văzut, în comparație cu alți manageri de parole, prețul este pur și simplu prea mare. 

Dashlane și Keeper au caracteristici similare la nivelul lor de 5 dolari, deși Keeper oferă un punct de intrare mai ieftin pentru cei care caută pur și simplu un manager de parole. Deși vom oferi această rundă pentru Keeper, nu există niciun risc să încercăm ambele. Dashlane și Keeper oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. 

Runda: punct de preț pentru deținător

Logo Dashlane
Sigla Keeper

3

Planuri familiale

Keeper a câștigat din cap în cel mai bun manager de parolă pentru ghidul familiilor, bifat doar de Bitwarden și 1Password (citiți recenzia noastră Bitwarden). Multe dintre caracteristicile disponibile în pachetul Max de la Keeper au mai mult sens în contextul unei familii. Din fericire, există o versiune multi-utilizator a pachetului Max. 

deținător de partajare

Planul familiei de bază vine cu cinci bolți criptate pentru 4,99 USD pe lună, precum și 10 GB stocare de fișiere criptate și partajare nelimitată a parolelor. De două ori mai mare decât prețul, puteți, din nou, să faceți upgrade la pachetul Max. La 9,99 USD pe lună pentru cinci conturi, familia Max Bundle nu este rea, mai ales având în vedere că include KeeperChat.

Dashlane nu are nimic în calea unui plan familial. Deși oferă planuri cu mai mulți utilizatori pentru întreprinderile mici – aceasta a făcut lista în cel mai bun manager de parole pentru ghidul pentru întreprinderile mici, de fapt – nu este nimic destinat pentru cinci sau mai puțini utilizatori. Din această cauză, Keeper are a doua victorie în această rundă. 

Runda: Planuri familiale Punctul pentru îngrijitor

Logo Dashlane
Sigla Keeper

4

Plan gratuit

Dashlane a ratat un loc în cel mai bun ghid gratuit de manageri de parole, bifat de opțiuni precum LastPass, KeePass și RememBear. Din păcate, vă restricționează intrările, așa cum face McAfee True Key, permițându-vă să stocați doar 50 de parole în contul dvs. gratuit. Totuși, dacă doriți să gestionați câteva autentificări gratuit, Dashlane oferă această opțiune. 

dashlane-review-cerere

Acest lucru este mai mult decât poate spune Keeper, care oferă un plan gratuit, deși completarea automată este limitată la dispozitivele mobile și nu are sincronizare cu mai multe dispozitive. Deși Dashlane Free se simte mai mult ca „Dashlane Lite”, este totuși o opțiune pentru cei care doresc să încerce serviciul pe o perioadă lungă de timp. 

Totuși, planul gratuit al lui Dashlane nu este o soluție ideală. Obțineți 50 de înregistrări, dar acestea se completează rapid. În plus, nu oferă sincronizare cu mai multe dispozitive pe planul său gratuit și nici una dintre funcțiile Premium, cum ar fi monitorizarea web întunecată. Este o opțiune frumoasă de a avea în jur, dar niciunul dintre concurenții noștri nu se evidențiază prea mult în această rundă.

Runda: Punct de plan gratuit pentru Dashlane

Logo Dashlane
Sigla Keeper

5

Ușurință în utilizare

Keeper era o treabă de folosit, dar de atunci a devenit un manager de parole destul de plăcut de folosit. În afara cutiei, Keeper acceptă trei tipuri de înregistrări: parole, identități și cărți de credit. Cu toate acestea, vă permite, de asemenea, să adăugați cât mai multe câmpuri personalizate la aceste tipuri de intrare, transformându-le în orice doriți. 

edit-parolă de management înregistrare

Dashlane adoptă o abordare diferită, oferind încă câteva tipuri de intrări, dar nu permite înregistrări personalizate. Acestea fiind spuse, mai are câteva opțiuni în ceea ce privește modul de completare automată a autentificărilor. 

dashlane-review-edit-intrare

Când vine vorba de ușurința de utilizare, este greu de aruncat Dashlane și Keeper. Ambele oferă o experiență minunată de utilizator, cu o mulțime de opțiuni de filtrare, importuri fără sens și asistență pentru mai multe tipuri de intrare. Acestea fiind spuse, Dashlane are un avantaj atunci când vine vorba de extensia browserului, care acționează ca o versiune în miniatură a aplicației complete. 

dashlane-review-completare automată a

Dashlane a câștigat un loc în cel mai bun ghid de extensii pentru administratorul de parole din spatele opțiunilor sale de completare automată. Cu extensia, puteți alege dacă completează intrări pe o singură pagină sau pe un întreg site web. În plus, puteți vizualiza rapid conținutul seifului din extensie. 

Extensia păstrătorului este excelentă, deși nu oferă la fel de multe opțiuni ca Dashlane. Este greu să acordăm un punct fie pentru această rundă, deoarece atât Dashlane cât și Keeper oferă o experiență excelentă pentru utilizatori. Cu toate acestea, bazându-ne doar pe opțiunile de completare automată, vom oferi punctul Dashlane.

Runda: Punctul de utilizare pentru Dashlane

Logo Dashlane
Sigla Keeper

6

Caracteristici

Majoritatea administratorilor de parole sunt ușoare din punct de vedere al funcțiilor, oferind doar câteva opțiuni de autentificare cu doi factori și, dacă ai noroc, partajarea parolelor. Din fericire, nu este cazul concurenților noștri. Keeper și Dashlane sunt ambele pline de bunătăți, deși va trebui să plătiți un preț premium pentru a le accesa. 

Începând cu Dashlane, abonamentul de bază vine cu o VPN limitată, monitorizare web întunecată și, bineînțeles, administrare de parole. Cu toate acestea, cea mai unică caracteristică este schimbătorul automat de parole. Cu ajutorul acestuia, vă puteți actualiza autentificările pe mai multe site-uri cu un singur clic. 

dashlane-review-parolă-changer

Keeper nu are așa ceva, dar include câteva elemente interesante proprii. Cel mai important, oferă KeeperChat. Această aplicație de mesagerie oferă criptare end-to-end, ceea ce înseamnă că nimeni nu vă poate intercepta mesajele. În plus, KeeperChat oferă retragere de mesaje, autodistrugere și galerie media privată.

Va trebui să plătiți pentru pachetul maxim pentru a accesa KeeperChat, ceea ce are sens. Ceea ce nu are sens este BreachWatch. Această caracteristică monitorizează încălcările de date pentru a vă avertiza cu privire la orice amenințări la adresa contului. Din păcate, nu este inclus în planul de bază. Dashlane, pe de altă parte, include monitorizarea încălcării datelor în planul său Premium. 

Cu toate acestea, Keeper nu este în afara și în afara acesteia. Keeper oferă o completare automată locală, care este o caracteristică pe care mai mulți manageri de parole sări peste ea, inclusiv Dashlane. Puteți specifica tastele rapide în aplicație care vă vor completa automat numele de utilizator și parola pe aplicațiile locale, oglindind experiența browserului. 

deținător-review-keeper-fill

Deși Dashlane are mai multe caracteristici, Keeper este mai util. Va trebui să cumpărați un pachet Max pentru a accesa totul, dar, având în vedere că costă la fel ca abonamentul de bază al lui Dashlane, nu este o vânzare dificilă. Pur și simplu, Keeper oferă mai mult pentru mai puțin, obținându-i câștigul pentru această rundă. 

Runda: Caracteristici Punct pentru Keeper

Logo Dashlane
Sigla Keeper

7

A sustine

Administratorii de parole sunt instrumente simple și, din această cauză, suportul este adesea pus pe backburner. La fel ca și în runda precedentă, Dashlane și Keeper oferă sprijin mai bun decât majoritatea. Ambele au mai multe opțiuni de contact, precum și resurse de auto-ajutor, ceea ce înseamnă că puteți găsi întotdeauna un răspuns la orice întrebare. 

Keeper are asistență 24/7 prin chat live și e-mail, deși ar trebui să-l utilizați pe acesta din urmă pentru orice întrebare tehnică. Deși repetările live chat sunt utile și prompte în răspunsurile lor, de obicei doar au copiat informațiile din baza de cunoștințe de la Keeper atunci când am întrebat despre aspecte tehnice ale serviciului. 

deținător-suport-centru

În mod similar, Dashlane are, de asemenea, suport de chat și e-mail în direct, dar nu în permanență. Chat-ul live este limitat la orele de afaceri în timpul săptămânii de muncă, deși asistența prin e-mail este disponibilă 24/7. Acestea fiind spuse, Dashlane oferă asistență prin e-mail în engleză, franceză și germană, oferind mai multe opțiuni pentru clienții internaționali. 

dashlane-review-knowledgebase

Cu toate acestea, nu trebuie să folosiți opțiunile de contact. Ambii concurenți au baze de cunoștințe dense, Keeper oferind, de asemenea, tutoriale video și webinarii de asistență. Dashlane merge un pic mai adânc în articolele de suport, totuși, trecând de cele mai multe ori peste 1.000 de cuvinte pentru a explica subiecte complexe. 

Sincer, această rundă Dashlane vs Keeper este prea aproape de apel. Ambele se află în vârful jocului lor atunci când vine vorba de servicii pentru clienți, cu resurse de auto-ajutor surprinzător de solide. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, veți avea o mulțime de resurse de asistență. 

Runda: asistență Niciun câștigător clar, puncte pentru ambele

Logo Dashlane
Sigla Keeper

8

Gânduri finale

Din cele șapte runde, fiecare dintre concurenții noștri a ieșit cu patru puncte, ultima rundă terminând la egalitate. Keeper și Dashlane sunt manageri de parole excelente, cu securitate de top, interfețe de utilizator excelente și o mulțime de funcții. Când vine vorba de aceasta, alegerea unuia se bazează pe bugetul dvs.. 

Dashlane este mai scump, deși vine cu un model de securitate mai bun. Pe de altă parte, Keeper are câteva caracteristici utile, dar nu este la fel de fluid ca Dashlane. Pentru banii noștri, Dashlane este câștigătorul, dar ar putea merge cu ușurință în orice fel. 

Câştigător: Dashlane

Ce crezi, totuși? Sunteți de acord că Dashlane este câștigătorul acestei comparații Dashlane vs Keeper sau este Keeper o opțiune mai bună? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map