Dashlane VS 1Password: Cine va câștiga această bătălie din 2020?

În ceea ce privește gestionarea parolelor, nu este mult mai bun decât Dashlane și 1Password. Ambii manageri de parole se clasează printre cele mai mari opțiuni de acolo, potriviți cu sincronizare cu mai multe dispozitive, securitate excelentă și asistență pentru parole, carduri de credit și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unui manager de parole, vă va servi bine. 


Cu toate acestea, suntem aici pentru a arunca fiecare manager de parolă la un microscop. În această comparație Dashlane vs 1Password, vom explora detaliile care separă aceste servicii excelente. De la funcții la securitate până la stabilirea prețurilor, vom intra în gritty-ul neplăcut, astfel încât să știți care este cel mai bun administrator de parole pentru dvs.. 

Sincer, puteți merge cu Dashlane vs 1Password și să fiți bine, deși există diferențe între ele, pe care le vom explora în acest articol. De asemenea, vă recomandăm să citiți recenzia Dashlane și revizuirea 1Password pentru a vă oferi o idee mai bună despre performanța lor în restul pieței managerului de parole..

Setarea unei lupte: Dashlane vs 1Password

1Password și Dashlane sunt primii doi manageri de parole pe care i-am folosit. Sincer, puteți alege orbește oricare și veți avea o experiență grozavă. Scopul acestei comparații Dashlane vs 1Password nu este de a declara una ca opțiune definitiv mai bună, ci mai degrabă de a intra în detalii pentru a vedea ce instrument iese deasupra. 

Cei doi concurenți ai noștri o vor duce pe o serie de runde, fiecare în valoare de un punct. În timpul acestui ghid Dashlane vs 1Password, vom arunca fiecare în ring, comparând securitatea, prețurile, ușurința de utilizare, funcțiile și multe altele. Oricare ar fi serviciul cu mai multe puncte în final va fi câștigătorul nostru. 

După cum am menționat, vom intra în buruieni aici, mai ales când vine vorba de securitate. Deși Dashlane și 1Password se află în vârful jocului managerului de parole, există unele diferențe cheie între cele două servicii. Cu acest ghid Dashlane vs 1Password, ar trebui să poți lua o decizie în cunoștință de cauză despre cea mai bună opțiune pentru tine.

1

Securitate

Există foarte multe detalii cu Dashlane și 1Password când vine vorba de securitate. Pentru răspunsul scurt, ambele oferă o securitate excelentă, potrivită cu un model cu zero cunoștințe și criptare AES-256 de top. Dacă doriți să săriți peste detaliile tehnice, știți că veți fi protejați indiferent de care veți merge. 

Criptare și autentificare

Totuși, avem aici să împărțim firele de păr, așa că haideți să începem de sus. Înțelept-criptat, ambele servicii sunt solide. 

Dashlane folosește AES-256 pentru a vă asigura conținutul seifului. Cheia acestui cifru este generată folosind parola dvs. principală, pe care Dashlane nu o vede niciodată. În schimb, Dashlane folosește hașa Argon2d, plus o sare de 32 de biți, pentru a vă autentifica contul când vă autentificați (citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre acest proces).

Mai trebuie să vă conectați la Dashlane, la care vom ajunge într-un minut. 1Password are un proces similar, folosind AES-256 pentru criptare și un hash al parolei principale pentru autentificare. Utilizează un algoritm de hashing ceva mai datat și funcția de derivare a cheilor – PBKDF2-HMAC-SHA256 – dar la 100.000 de runde, este încă sigur. 

Majoritatea administratorilor de parole se opresc aici, dar Dashlane și 1Password merg cu un pas mai departe. Dashlane utilizează o cheie de dispozitiv pentru autentificarea dispozitivelor noi, care este necesară pentru accesarea seifului. Această cheie se bazează pe caracteristicile hardware și software ale dispozitivului și pe 38 de caractere aleatorii, generate cu funcția OpenSSL RAND_byte.

1Password folosește, de asemenea, derivarea cu cheie în două secrete. De fiecare dată când descărcați aplicația, 1Password generează o cheie secretă pe 128 de biți, care se bazează, din nou, pe caracteristicile hardware și software. Cheia dispozitivului, parola principală și o sare la întâmplare sunt folosite împreună pentru a vă autentifica contul.

Autentificare cu doi factori

Ambii concurenți vin cu opțiuni multiple pentru 2FA, inclusiv suport pentru cele mai bune aplicații 2FA. Începând cu Dashlane, al doilea factor poate fi fie un cod QR, fie o cheie de șase cifre. Codurile QR sunt acceptate prin aplicații precum LastPass Authenticator și Google Authenticator. Codul este bazat pe timp, schimbându-se la fiecare 30 de secunde. 

În cazul în care nu puteți accesa al doilea factor, Dashlane are câteva opțiuni de recuperare. Primul este un număr de telefon de rezervă, care vă va permite să vă autentificați cu un dispozitiv nou și să dezactivați 2FA. În plus, puteți specifica coduri statice care vor ocoli 2FA în cazul în care trebuie să accesați contul. Ca parola principală, Dashlane nu stochează aceste coduri. 

1Password are suport similar prin aplicații precum Authy și Microsoft Authenticator, deși merge mai departe când vine vorba de afaceri. Abonații Enterprise au acces la integrarea Duo, care oferă autentificare multi-factor la nivel de business. Din păcate, 1Password nu are atât de multe sigure în siguranță în loc dacă pierdeți al doilea factor. 

Cele două sunt egalizate, 1Password având mai multe opțiuni pentru afaceri, iar Dashlane oferă mai multe pentru persoane fizice. Pe lângă software-ul 2FA, Dashlane și 1Password acceptă chei hardware U2F precum YubiKey.

Instrumente cu sursă deschisă

Merită să subliniem faptul că 1Password este construit integral pe software open-source. În ciuda faptului că este un manager de parole comerciale, 1Password nu are nicio problemă să lase codul sursă maselor. Deși Dashlane folosește unele programe open-source, acesta nu face ca formatul de fișier să fie disponibil pentru toată lumea. 

Software-ul open-source are pur și simplu mai mulți globi oculari, ceea ce duce de obicei la un cod sursă mai bun și este util pentru auditurile de securitate. În afara securității, abordarea deschisă a 1Password înseamnă că bolta dvs. criptată nu va deveni niciodată învechită. Oricine poate utiliza codul sursă pentru a citi formatul fișierului 1Password. 

Punând laolaltă

A alege un câștigător în această rundă este dificil. Dashlane oferă o funcție de derivare a cheilor mai modernă, dar ambele instrumente funcționează pe un principiu de autentificare a dispozitivului și a utilizatorului. Pe de altă parte, 1Password este construit pe standarde open-source, în timp ce Dashlane păstrează totul aproape de piept. 

Având în vedere funcția de derivare a cheilor mai modernă a lui Dashlane și protecția sa împotriva furtului de identitate, vom oferi acest câștig în această rundă. Acestea fiind spuse, ambele instrumente oferă o securitate excepțională, astfel încât veți fi sigur indiferent de administratorul de parole pe care îl alegeți. 

Runda: Punct de securitate pentru Dashlane

2

Prețuri

Dashlane este unul dintre cei mai scumpi manageri de parole de acolo, planul Premium venind în jur de 5 dolari pe lună. Acordat, planul Premium vă oferă funcții precum monitorizarea web întunecată, stocarea securizată a fișierelor și o rețea privată virtuală. Cu toate acestea, aceasta din urmă este mai puțin caracteristică și mai mult o problemă în comparație cu cele mai bune alegeri ale noastre VPN.

1Password este mai rezonabil la 3 USD pe lună, dar îi lipsește funcțiile suplimentare ale Dashlane. Totuși, planul de bază oferă 1 GB de stocare documentă criptată și stocare nelimitată pentru parole. Sunt prezente și funcții precum modul de călătorie și recuperarea elementelor, la care vom face referire în runda „funcții” de mai jos. 

Nu neagă că 1Password este mai ieftin, oferind cea mai mare parte din ceea ce Dashlane face cu 2 dolari mai puțin pe lună. Totuși, sunt amândoi în finalul scump al lucrurilor. Ambele Keeper și RoboForm oferă rate lunare mai ieftine, adăugând în același timp câteva caracteristici unice proprii (citiți recenzia Keeper și recenzia RoboForm, precum și comparația noastră Dashlane vs Keeper). 

Dashlane are un plan mai premium decât chiar și planul său Premium, însă, sub forma Premium Plus. (Ce vor crede ei în continuare?) Fiind mai puțin administrator de parolă și mai mult serviciu de protecție împotriva furtului de identitate, Premium Plus adaugă monitorizare de credit și 1.000.000 de dolari în asigurare de furt de identitate pentru aproximativ 10 dolari pe lună.. 

Indiferent, puteți încerca Dashlane sau 1Password înainte de a cumpăra, deși procesul pentru fiecare este diferit. Dashlane oferă o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, pe lângă un plan gratuit (mai mult pe acesta din urmă într-un minut). 1Password, pe de altă parte, nu oferă rambursări, dar are o probă gratuită de 30 de zile disponibilă pentru utilizatorii noi. 

Planuri familiale

Mulți manageri de parole oferă planuri familiale care pot găzdui cinci persoane sau mai mulți utilizatori (citiți recenzia LastPass pentru un exemplu). La același preț ca și un abonament Premium cu Dashlane, 1Password oferă un plan familial care sprijină cinci utilizatori. Fiecare utilizator primește caracteristicile unui abonament personal, inclusiv 1 GB de stocare de documente. Citiți piesa noastră 1Password vs LastPass.

Acesta este motivul pentru care 1Password s-a clasat pe primul loc în cel mai bun ghid pentru parolele noastre pentru familii. Deși planul pornește de la cinci utilizatori, puteți adăuga mai mult pentru 1 dolar per utilizator, plus împărtășiți cinci treceri limitate pentru oaspeți. 

Datorită abordării multi-bolte a 1Password – la care vom ajunge într-un minut – familia dvs. își poate segmenta conturile păstrând totul într-o singură zonă. Acest centru central al tuturor seifurilor vă permite să recuperați și conturile altor membri ai familiei. 

Dashlane, pe de altă parte, nu are un plan familial. Sigur, există un plan de afaceri pe care îl puteți folosi cu o mână de utilizatori, dar nimic special destinat familiilor. Aceasta, combinată cu prețul ridicat al Dashlane, împinge 1Password în această rundă.

Runda: punct de preț pentru 1Password

3

Plan gratuit

Deși 1Password și Dashlane au ratat nota cea mai bună pentru ghidul nostru gratuit de gestionare a parolelor – după ce au fost bătute de opțiuni precum LastPass și Bitwarden (citiți recenzia noastră Bitwarden) – există o câștigătoare clară pentru această secțiune. Pentru a simplifica, 1Password nu are un plan gratuit și Dashlane. 

Acestea fiind spuse, Dashlane nu are un mare plan gratuit. Sunteți limitat la 50 de înregistrări și nu aveți acces la sincronizarea pe mai multe dispozitive. Deși nu este la fel de limitat ca Kaspersky Password Manager sau McAfee True Key, care înregistrează înregistrări la 15, Dashlane nu oferă multe pentru utilizatori gratuit (citiți recenzia Kaspersky Password Manager și recenzia McAfee True Key). 

Totuși, este ceva. Alte opțiuni, cum ar fi KeePass, oferă mai mult spațiu gratuit, dar Dashlane are încă avantajul când vine vorba de utilizare și caracteristici. Citiți piesa noastră KeePass vs LastPass.

Chiar și cu planul gratuit, Dashlane vă oferă în continuare un gust al abonamentului Premium. Puteți să începeți cu Free și să faceți upgrade mai târziu sau să încercați Premium sau Premium Plus. Atâta timp cât treceți la Free în 30 de zile, veți primi banii înapoi. 

Runda: Punct de plan gratuit pentru Dashlane

4

Ușurință în utilizare

1Password și Dashlane au ambii o experiență de utilizator solidă, deși 1Password este mai flexibil. În plus față de aplicațiile mobile, 1Password are o extensie browser, aplicație desktop și interfață browser. Vi s-a oferit posibilitatea să alegeți modul în care doriți să accesați parolele, indiferent de dispozitivul pe care sunteți. 

Cu toate acestea, funcționează diferit față de alți manageri de parole. În loc să vă ofere o singură boltă pentru a vă stoca toate parolele, 1Password vă permite să aveți atâtea bolți cum doriți. În interiorul fiecărei bolți, vă puteți organiza intrările în continuare folosind etichete. Dacă importați parole dintr-o altă aplicație, 1Password va încerca tot posibilul să atribuie etichete intrărilor dvs..

1Password-review-bolți

Deși 1Password este, din punct de vedere tehnic, un manager de parole, este capabil să depășească mult mai mult decât să vă stocheze autentificările. Are o gamă largă de suport pentru alte tipuri de intrare, inclusiv pașapoarte, programe de recompense, informații despre server și multe altele. În plus, intrările sunt personalizabile, permițându-vă să adăugați sau să eliminați câți câmpuri doriți.

1Password-review-add-intrare

Dashlane nu este la fel de flexibil, ceea ce duce la o experiență mai eficientă. Diferitele dvs. tipuri de intrare sunt prezentate în meniul din partea stângă, fără suport pentru tipurile de intrare personalizate. Puteți organiza parolele în categorii, care sunt furnizate de Dashlane, dar nu foarte mult în afara acestora.

dashlane-review-cerere

Sincer, ambele instrumente sunt foarte ușor de utilizat. Acestea fiind spuse, există două părți ale acestei monede. Dashlane nu are la fel de multe opțiuni. Cu toate acestea, ceea ce îi lipsește din funcționalitate, compensează accesibilitatea. Are un aspect mai tradițional care oferă toate informațiile de care majoritatea utilizatorilor au nevoie. 

dashlane-review-edit-intrare

Cu toate acestea, 1Password este mai puternic, un aspect mai impresionant având în vedere cât de accesibilă este aplicația. Această rundă Dashlane vs 1Password ar putea merge oricum. Acestea fiind spuse, Dashlane are o abordare mai simplificată, așa că vom acorda câștigul acestei runde.

Runda: Punctul de utilizare pentru Dashlane

5

Extensia browserului

Dashlane și 1Password ambele oferă o extensie de browser, care servește scopului său pentru completarea automată și acces rapid la parolele tale. Acestea fiind spuse, 1Password oferă o extensie care funcționează independent de orice altă aplicație. Extensia 1Password X vă permite să vă accesați autentificările din orice browser, Chrome și alte browsere. 

1Password acceptă deja iOS, Android, macOS și Windows. Cu toate acestea, cu 1Password X, acesta acceptă și Linux și ChromeOS. Acordat, Dashlane are o interfață de browser pe care o puteți folosi cu extensia. Cu 1Password, însă, aveți nevoie doar de extensie pentru a vă vizualiza, edita și șterge intrările. 

Ambele instrumente au extensii solide ale browserului, dar flexibilitatea 1Password cu versiunea sa autonomă îl împinge în fața acestei runde.

Runda: Punctul de extensie al browserului pentru 1Password

6

Caracteristici

O parte din motivul pentru care Dashlane și 1Password se clasifică atât de ridicat sunt caracteristicile lor. Începând cu Dashlane, acesta a trecut dincolo de simpla administrare a parolelor cu versiunea a șasea, adăugând un VPN, protecție împotriva furtului de identitate și monitorizare web întunecată. Elementele de bază sunt, de asemenea, conturi, inclusiv stocare și distribuire nelimitată, precum și sincronizare cu mai multe dispozitive. 

Deși caracteristicile de protecție împotriva furtului de identitate sunt, sincer, bine, Dashlane are o mulțime de instrumente pentru gestionarea parolelor. Ca și mulți alți manageri de parole, include un tablou de bord de identitate. Acolo, veți putea vedea parole slabe, compromise și reutilizate. Dincolo de asta, Dashlane folosește și spațiul pentru a vă anunța despre încălcările recente ale datelor. 

dashlane-review-parolă-sănătate

Cu toate acestea, cea mai unică caracteristică a Dashlane este schimbătorul automat de parole. În combinație cu excelentul generator de parole al Dashlane, puteți utiliza instrumentul pentru a actualiza automat parolele din conturile dvs. Dashlane acceptă o gamă largă de site-uri, inclusiv Reddit și Citrix. 

Deși are o caracteristică excelentă, schimbătorul de parole automat nu este un instrument magic. Pentru site-urile pe care Dashlane le acceptă, este excelent, deși lipsesc o mulțime de site-uri.

dashlane-review-parolă-changer

1Password are o experiență mai concentrată. Îi lipsește protecția împotriva furtului de identitate și monitorizarea web întunecată, deși vine în continuare cu stocare nelimitată și sincronizare multi-dispozitiv. 

Ca și Dashlane, oferă un tablou de bord de securitate sub forma 1Password Watchtower. Watchtower depășește alte servicii de analiză de securitate, făcând referire la înregistrările dvs. cu haveibeenpwned.com pentru a vedea dacă vreunul dintre conturile dvs. a fost compromis. 

1Password-review-Watchtower

Deși nu are un schimbător de parole, 1Password oferă o rotire unică a modelului managerului de parole. Abonamentul dvs. include modul de călătorie, care vă protejează informațiile personale din mers. Atunci când este activat, modul de călătorie va stoca toate informațiile personale pe dispozitivul mobil din seif, ștergând orice este stocat local. 

Desigur, este stocată în cloud, iar în momentul în care opriți modul de călătorie, datele dvs. se vor sincroniza cu baza de date a cloud-ului. Cu toate acestea, în cazul în care telefonul dvs. este confiscat sau pierdut în timpul călătoriei, persoana care îl găsește nu va putea săpa nici o informație de pe dispozitiv. Chiar și cu cheile necesare, datele dvs. personale pur și simplu nu există. 

Deși Dashlane are mai multe caracteristici, 1Password are o listă mai concentrată. VPN și protecția împotriva furtului de identitate cu Dashlane sunt adăugări binevenite, deși versiuni mai proaste ale altor piese de software. Deoarece 1Password își concentrează platforma, funcțiile se simt mai potrivite pentru un manager de parole. 

Runda: Caracteristici Punct pentru 1Password

7

Aplicații pentru mobil

Dashlane și 1Password au trecut de lista noastră pentru cel mai bun manager de parole pentru iOS, ocupând primul și al doilea loc. Cu toate că 1Password a apărut pe deasupra, a fost o marjă atât de mare, încât fie ar fi putut ocupa spațiul. Ambele oferă o experiență mobilă excelentă, indiferent dacă te afli pe Android sau iOS.

Începând cu 1Password, puteți vedea toate informațiile pe care le aveți cu versiunea desktop, doar pe dispozitivul dvs. mobil. Funcții precum Watchtower sunt prezente, precum și suport pentru mai multe bolți, completare automată și browserul 1Password. Acesta acceptă chiar și notificările și autentificarea prin Apple Watch dacă doriți să o utilizați pentru 2FA. 

1Password-iOS

Dashlane este o aplicație mobilă la fel de robustă, cu suport pentru conectare biometrică și 2FA. Acesta include un tablou de bord de identitate, unde puteți să vă conectați la funcțiile de protecție împotriva furtului de identitate ale Dashlane. Acolo, veți găsi notificări despre informațiile dvs. pe web-ul întunecat, starea generală a parolei dvs. și orice încălcări recente și relevante ale datelor. 

Dashlane-iOS

În plus, Dashlane vine cu funcții specifice pentru mobil, cum ar fi stocarea contactelor, deși puteți stoca oricând contacte în 1Password folosind tipuri de intrare personalizate. Cu toate acestea, 1Password are un avantaj unic: modul de călătorie. 

Deși este o caracteristică excelentă de unul singur, modul de călătorie este relevant în mod special pentru dispozitivele mobile, oferind protecție de neegalat de alți manageri de parole. Puteți elimina rapid toate informațiile dvs. personale de pe dispozitivul dvs. mobil, stocându-le în seiful 1Password. După ce coasta este limpede, puteți restaura totul cu un robinet. 

Pentru datele sensibile din mers, această caracteristică este uriașă. Modul de călătorie este, desigur, excelent pentru călătorii, dar are și alte aplicații. Spuneți, de exemplu, mergeți la un concert sau mergeți într-o excursie de camping, ambele riscând să vă pierdeți telefonul. Puteți elimina toate datele cu caracter personal și le puteți stoca în seif în cazul în care dispozitivul dvs. mobil lipsește, astfel încât informațiile dvs. nu vor fi compromise. 

Runda: aplicații mobile punct pentru 1Password

8

Planuri de afaceri

Deși întreprinderile mari vor oferi o mai bună ofertă cu un manager de parolă de afaceri, cum ar fi Zoho Vault sau OneLogin (citiți revizuirea OneLogin și revizuirea Zoho Vault), Dashlane și 1Password au planuri de afaceri mici disponibile. De fapt, amândoi au câștigat un loc în top managerul nostru de parole pentru ghid pentru afaceri mici. 

Dashlane are o abordare simplă a prețurilor de afaceri. Există un singur plan care costă 4 dolari pe utilizator pe lună. Cu toate acestea, depășește nouă până la cinci. Dashlane include ceva numit Smart Spaces pentru fiecare utilizator. Acest lucru le permite să aibă un spațiu de afaceri și un spațiu personal în loc să păstreze totul într-o singură boltă comună.

Nu există un număr minim de utilizatori, deși Dashlane oferă un manager de cont dedicat pentru mai mult de 50. Pe lângă toate caracteristicile planului Premium, utilizatorii de afaceri au acces la consola de administrare pentru gestionarea politicilor de utilizator și securitate, precum și instrumente pentru furnizarea de utilizatori și partajarea grupurilor. 

1Password complică lucrurile un pic mai mult. În loc să se concentreze exclusiv pe întreprinderile mai mici, oferă mai multe niveluri de servicii pentru întreprinderi. Planul Echipe este cea mai directă comparație cu planul de afaceri al lui Dashlane. La 4 dolari pe utilizator pe lună, fiecare utilizator primește 1 GB de stocare de documente, integrare Duo pentru MFA la nivel de afaceri și cămine partajate nelimitate.

Compania este de două ori mai mare decât prețul, cu 8 dolari pe utilizator pe lună, deși oferă suficiente funcții pentru a justifica costurile suplimentare. 

Cu suport pentru aprovizionare Active Directory, grupuri personalizate, rapoarte de utilizare și roluri personalizate, 1Password Business ar putea fi cel mai flexibil administrator de parole de afaceri din jur. Fiecare utilizator din contul dvs. primește un plan familial gratuit, precum și 5 GB stocare documente. 

Deși scump, 1Password Business este plin de funcții. Acestea fiind spuse, prețul poate fi ușor copleșitor atunci când numărul de utilizatori devine mare, ceea ce face ca planul să fie potrivit pentru întreprinderile mai mici care au nevoie de o mulțime de funcții. Cei care caută sute de conturi sunt mai potriviți cu un plan Enterprise. 

Aceste soluții personalizate sunt costisitoare, incluzând toate caracteristicile 1Password Business, precum și un manager de cont dedicat, inginer de bord și instruire de configurare personalizată. Cu toate acestea, pentru întreprinderile mari, funcțiile sunt de neegalat. 

Pentru întreprinderile mici, 1Password și Dashlane merg de la cap la cap, ambele oferind planuri competente pentru echipe cu mai puțin de 100 de utilizatori. Acestea fiind spuse, 1Password are mai multe caracteristici pentru aplicații de întreprindere adevărate, inclusiv integrarea directoarelor și controlul granular asupra utilizatorilor și a bolților. Aceste caracteristici suplimentare sunt suficiente pentru a-l impune în această rundă.

Runda: Planuri de afaceri punct pentru 1Password

9

A sustine

Dashlane și 1Password se potrivesc în mod egal în ceea ce privește suportul, adică sunt amândoi excelenți. 1Password oferă rute de asistență prin Twitter-ul său, un e-mail de contact și forumurile comunității. Dacă sunteți mai interesat în soluționarea problemelor, există și o bază de cunoștințe.

1Password-review-contact de pagină

Pentru Dashlane, opțiunile sunt similare. Există o bază de cunoștințe și o adresă de e-mail, deși nu există forumuri ale comunității. În schimb, oferă chat live în timpul săptămânii de lucru, între orele 9:00 și 18:00. EST în engleză, precum și asistență franceză și germană prin e-mail. Din păcate, niciuna dintre opțiunile de contact nu funcționează în permanență.

dashlane-review-knowledgebase

Opțiunile de contact ale Dashlane sunt solide, dar baza sa de cunoștințe este cea mai importantă. Articolele merg foarte în profunzime, acoperind diferite platforme cu capturi de ecran și mai multe secțiuni. Dacă aveți o întrebare, Dashlane are probabil un răspuns în baza sa de cunoștințe. 

1 Forumul cuvântului de cuvânt este mai impresionant. Deși comunitatea este activă acolo, repetări de asistență 1Password sunt, de asemenea. În timp ce testam serviciul, am văzut în mod constant fire noi cu răspunsuri după doar câteva minute, indiferent de ora din zi. Baza de cunoștințe este excelentă, de asemenea, cu o mulțime de subiecte și tutoriale video, dar forumurile ies în evidență cel mai mult. 

1Password-review-forums

Dashlane are mai multe opțiuni de contact, chiar dacă chat-ul live este limitat la programul de lucru. 1Password, pe de altă parte, are un forum extrem de activ și aceeași cantitate de detalii în baza sa de cunoștințe. Din păcate, această rundă este prea aproape de a fi apelată, așa că vom acorda un punct ambelor. 

Runda: Asistență Niciun câștigător clar, puncte pentru toți

10

Gânduri finale

Din cele nouă runde din această comparație Dashlane vs 1Password, 1Password a ieșit cu șase puncte și Dashlane cu patru, cu ultima rundă, desigur, terminând la egalitate. Deși este o concluzie definitivă pe scala de puncte, există mai multe în această poveste decât tabloul de bord.

Câștigător: 1Password

Este important să ne amintim că în mai multe puncte din această comparație Dashlane vs 1Password, am efectuat apeluri bazate pe preferințe (rundele „ușurința de utilizare” și „funcțiile” sunt exemple perfecte). Mai multe runde ar fi putut merge oriunde, așa că vă rugăm să citiți recenziile noastre complete dacă doriți o privire mai detaliată la fiecare dintre aceste instrumente. 

Cu asta, 1Password este câștigătorul nostru. Sunteți de acord că ar trebui să fie? De ce sau de ce nu? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map