Cum să obțineți o adresă IP suedeză în 2020

Suedia este cunoscută pentru multe lucruri: ierni brutale, viciuri, luminile din nord și chiar un interes deosebit pentru muzica metalică. Este, de asemenea, cunoscut pentru un sistem bancar stabil și mai multe posturi de acces public, inclusiv TV4 și Sveriges Television. Cu toate acestea, pentru a accesa oricare dintre acestea, veți avea nevoie de o adresă IP suedeză.


În acest ghid despre cum puteți obține o adresă IP suedeză, vă vom arăta cea mai sigură modalitate de a accesa rețeaua țării scandinave, asigurând în același timp confidențialitatea și securitatea rețelei dvs. intacte. La urma urmei, în timp ce accesarea lucrurilor este rece, a fi mai sigur este și mai bine.

Cum să obțineți o adresă IP suedeză

Adresa dvs. IP este ca adresa dvs. fizică. Permite site-urilor web și oricărei alte persoane cu acces la conexiunea dvs., să vă vadă locația geografică generală. Schimbând adresa dvs. IP, puteți apărea ca și cum vă aflați în altă parte, practic, deschizând posibilitățile pentru a accesa online.

Geoblocurile, așa cum sunt numite, restricționează ceea ce poți și nu poți vedea în funcție de locația ta. Nu este o cenzură, deși poate fi folosit pentru asta, ci mai degrabă un mod prin care companiile distribuie conținut publicului dorit. De exemplu, BBC iPlayer este disponibil numai pentru cei care locuiesc în Marea Britanie (citiți cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul BBC iPlayer).

Înlocuirea adresei IP ocolește geoblocurile și există câteva modalități de a face acest lucru. Cea mai evidentă cale pentru obținerea unei adrese IP suedeze este utilizarea unui proxy, dar după cum puteți vedea în VPN vs proxy vs Tor și cele mai bune ghiduri proxy gratuite, există o mulțime de dezavantaje..

Proxy-urile funcționează conectându-vă la un server de la distanță înainte de a merge la internet deschis. Cu toate acestea, în general, nu sunt criptate, deschizând posibilitatea infracțiunilor informatice, precum și supravegherea de către entitățile guvernamentale. Suntem destul de siguri că ANS este recunoscător de fiecare dată când oamenii folosesc un proxy pentru a trece printr-un geobloc.

O rețea privată virtuală funcționează în același mod, dar vă criptează conexiunea inițială. Făcând acest lucru, face o analiză a cererilor pe care le trimiteți, ascunzându-vă efectiv și ceea ce faceți online. Atâta timp cât VPN-ul îl folosești pe cel mai bun în ceea ce privește securitatea VPN, vei trece pe deplin incognito.

Cele mai bune ghiduri VPN și cele mai sigure VPN sunt locuri bune pentru început, dar am rotunjit trei dintre furnizorii de top din recenziile VPN care au locații în Suedia pentru dvs..

ExpressVPN

ExpressVPN ocupă primul loc în ceea ce privește securitatea, utilizabilitatea și confidențialitatea. A luat coroana în cel mai rapid ghid VPN, de asemenea, cu capacitatea incredibilă de a rămâne rapid pe distanțe lungi. Aceasta, combinată cu o politică de confidențialitate solidă și o rețea mare de servere, face o alegere excelentă pentru obținerea unei adrese IP suedeze.

expressvpn-review-viteza-test

Există peste 3.000 de servere din rețea împărțite în 160 de locații de server. Două dintre aceste locații sunt dedicate Suediei, care, deși nu sunt atât de multe locații ca în SUA, este mai mult decât majoritatea. Puteți afla mai multe în recenzia noastră ExpressVPN sau puteți încerca cu garanția de returnare a sumelor de 30 de zile.

NordVPN

NordVPN nu este la fel de bun ca ExpressVPN, dar se apropie datorită serverelor sale de specialitate. Aceste servere au obținut un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul torrenting și, deși este excelent pentru asta, este perfect și pentru Suedia. NordVPN are doar 190 de servere în Suedia și, spre deosebire de ExpressVPN, puteți alege unul individual la care doriți să vă conectați.

nordvpn-review-server-navigare

Nu toate serverele de specialitate sunt disponibile în Suedia, dar NordVPN oferă încă ofertele sale P2P, ofuscate și Double VPN. Puteți afla mai multe despre cele din recenzia noastră NordVPN sau puteți încerca cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

CyberGhost

CyberGhost a câștigat un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul de streaming și este ușor de văzut de ce. Cu servere specializate concepute pentru streaming și torrenting, împreună cu o lungă listă de funcții suplimentare, este o alegere excelentă în VPN. De asemenea, are 83 de servere în Suedia, așa că accesul nu ar trebui să fie o problemă.

cyberghost-review-a extins-ui

Ceea ce se evidențiază cel mai mult despre CyberGhost este prețul său. Este mai ieftin decât ExpressVPN și NordVPN, în special în cazul planurilor pe mai mulți ani. În plus, vă permite să rulați mai multe dispozitive pe cont, cu o limită de șapte conexiuni simultane per autentificare. Puteți afla mai multe în recenzia noastră CyberGhost sau puteți vedea cum vă place, cu generoasa sa garanție de returnare de 45 de zile.

Pericol de utilizare a unei adrese IP suedeze

Există puțin pericol atunci când se folosește o adresă IP suedeză, întrucât a fost prima țară care a abolit cenzura și este un lider mondial în libertatea internetului. Deși nu trebuie să vă faceți griji cu privire la urmărirea suedezilor, poate este necesar să vă faceți griji pentru guvernul dvs..

Cele mai bune servicii VPN pentru ghidul nostru din China vorbesc despre un exemplu extrem, dar și alte guverne monitorizează traficul. Aceasta înseamnă că este important pentru dvs. să utilizați un VPN și nu un proxy, deoarece criptarea aplicată conexiunii dvs. poate masca ceea ce faceți online și face imposibil să se infiltreze niciun guvern..

Confidențialitatea este, de asemenea, o preocupare. Când utilizați un VPN, vă încredințați furnizorul că nu va monitoriza sau înregistra datele dvs., iar unii furnizori au fost surprinși în această privință (citiți recenzia noastră IPVanish pentru un exemplu).  

Furnizorii de mai sus, împreună cu orice VPN pe care o evaluăm foarte mult, mențin o politică strictă de confidențialitate, care a fost dovedită de-a lungul timpului. De exemplu, accesul la internet privat a fost chemat în instanță de două ori și de două ori a susținut că nu are informații despre înregistrare (citiți recenzia PIA).

Gânduri finale

Nu este dificil să obții o adresă IP suedeză, dar protejarea identității tale online este. Sperăm că acest ghid a ușurat acest proces, oferindu-vă câțiva dintre cei mai buni furnizori VPN care vă pot aduce în Suedia, păstrând conexiunea sigură.

Acum că știți cum să obțineți o adresă IP suedeză, consultați arhiva noastră de securitate online. Acolo, veți găsi articole ca acesta, împreună cu recomandări pentru a vă păstra în siguranță online.

Ce VPN utilizați pentru a intra în Suedia? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map