Cum să obțineți o adresă IP spaniolă în 2020: treceți prin Madrid

Spania este cunoscută pentru multe lucruri, printre care soarele fantastic, luptele cu tauri, muzica Flamenco și multe altele. Este, de asemenea, una dintre cele mai mari țări din lume pentru fotbal sau, cum se numește numele propriu, fotbal. Dacă sunteți în afara Spaniei și doriți să participați la acțiune, veți avea nevoie de o adresă IP spaniolă.


În acest ghid despre cum să obțineți o adresă IP spaniolă, vă vom arăta cum să faceți tunel în țară în siguranță. Deși accesarea fluxurilor de fotbal este excelentă, vom vorbi și despre riscurile de securitate și confidențialitate implicate în conectarea la o altă țară practic.

Cum să obțineți o adresă IP spaniolă

Înainte de a vă spune cum să obțineți o adresă IP spaniolă, trebuie să vorbim despre ce este o adresă IP. La fel ca o adresă fizică, adresele IP identifică calculatoarele dintr-o rețea. Când vă conectați la un site web, vă împărtășiți adresa IP, care notează și locația dvs. geografică.

Aceasta poate deveni o problemă atunci când încercați să accesați conținut restricționat într-o anumită țară. Geoblocurile sunt create pentru a restricționa conținutul într-o anumită zonă. De exemplu, Netflix are diferite biblioteci de emisiuni și filme pentru diferite părți ale lumii (citiți cel mai bun ghid pentru hacks Netflix pentru a vedea cum să le accesați).

Înlocuirea adresei IP este, din fericire, simplă, dar mulți merg în acest sens greșit. Una dintre rutele mai obișnuite este utilizarea unui proxy, care vă permite să vă conectați la un server din țara în care accesați înainte de a vă deplasa pe internet (citiți cel mai bun ghid gratuit pentru proxy). Când faceți acest lucru, adresa dvs. IP este înlocuită.

Acestea fiind spuse, după cum puteți citi în modul nostru de a bate ghidul de interzicere VPN Netflix, proxy-urile sunt ușor detectate. În plus, acestea sunt periculoase, despre care puteți afla în VPN-ul nostru vs. proxy vs. Tor explicator.

Acest lucru se datorează faptului că conexiunea dvs. cu proxy nu este criptată. Rețelele private virtuale ocolesc asta. Folosind protocoale VPN, puteți tunela oriunde în lume practic. Spre deosebire de proxy, conexiunea dvs. va fi criptată, ceea ce înseamnă că identitatea și solicitările pe care le trimiteți vor fi păstrate private.

Vom oferi câteva recomandări din cel mai bun ghid VPN care au servere în Spania, dar dacă doriți să faceți cumpărături, citiți recenziile VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai sigur VPN pe care l-am testat. Pe lângă faptul că oferă o experiență simplificată utilizatorului și o securitate excelentă, este rapid. ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am revizuit, nu doar pentru că rămâne rapid când tunelăm aproape de casă, ci și pentru că vă menține viteza pe distanțe lungi..

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are două locații în Spania: una în Madrid și alta în Barcelona. Deși doar două locații, ExpressVPN are o rețea de peste 3.000 de servere, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă puteți conecta întotdeauna. Puteți afla mai multe în recenzia noastră ExpressVPN sau încercați serviciul cu garanția sa de returnare de 30 de zile.

NordVPN

NordVPN are o rețea de servere masivă, dar este în continuare lipsă de ExpressVPN. Nu este un furnizor la fel de consistent, dar este impresionant. Ca campion al celui mai bun VPN al nostru pentru ghidul torrenting, NordVPN iese în evidență din mulțime cu un set extraordinar de funcții și securitate de top..

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Are 61 de servere în Spania și, spre deosebire de ExpressVPN, îl poți alege pe cel la care vrei să te conectezi. Deși Spania nu are toate serverele de specialitate NordVPN, puteți utiliza cele P2P pentru torrenting. Puteți afla mai multe despre funcțiile NordVPN în review-ul nostru NordVPN sau puteți vedea cum vă place cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

CyberGhost

CyberGhost este unul dintre furnizorii noștri preferați aici, la Cloudwards.net. A câștigat un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul de streaming datorită gamei sale excelente de servere de streaming dedicate și vine cu o etichetă de preț scăzut, pentru a fi pornit. Deși nu este la fel de rapid ca ExpressVPN sau NordVPN, CyberGhost face aproape orice altceva.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are 64 de servere în Spania distribuite în Barcelona și Madrid, iar la fel ca în NordVPN, puteți alege serverul la care doriți să vă conectați. CyberGhost are mai multe de oferit decât o rețea mare de servere, totuși, citiți recenzia noastră pentru CyberGhost pentru specificitate. În mod alternativ, vă puteți înscrie la serviciu pentru a profita de generoasa sa garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Pericol de utilizare a unei adrese IP spaniole

Spania are un internet în general gratuit, în ciuda problemelor cu utilizarea corectă în trecut. Chiar și așa, nu este prea mult să vă faceți griji atunci când obțineți o adresă IP spaniolă, cu excepția cazului în care faceți ceva ilegal, cum ar fi sprijinirea terorismului, participarea la discursul de ură sau distribuirea de pornografie pentru copii.

Deși tunelarea către Spania poate să nu constituie o problemă, tunelarea dintr-o altă țară poate fi problematică. După cum puteți citi în ghidul nostru de cenzură pe internet, multe țări din întreaga lume restricționează sau blochează internetul. Utilizarea unui instrument proxy, precum VPN, poate însemna amenzi sau închisoare.

Din această cauză, este important să utilizați un furnizor care respectă cele mai bune condiții de securitate VPN. Combinând criptarea puternică și o politică strictă fără jurnaluri, o VPN vă poate ține de la înregistrare. Cele trei opțiuni enumerate mai sus au câștigat locuri în cele mai bune servicii VPN pentru China ghid datorită securității excelente.

Chiar dacă nu trăiești sub guvernul chinez opresiv, ar trebui totuși să iei cont de securitatea VPN. Guvernul Statelor Unite, de exemplu, urmărește datele utilizatorilor prin programe precum PRISM și companii masive de tehnologie, cum ar fi Facebook și Amazon, se alimentează cu solicitările pe care le trimiteți.

Deși protejați-vă împotriva amenințărilor online evidente, este evident, o parte din colecția mai amețitoare și mai neplăcută poate aluneca prin fisuri. Un VPN sigur oprește asta.

Gânduri finale

Există multe motive pentru care doriți o adresă IP spaniolă, fluxurile de fotbal fiind aproape de partea de sus a listei. Deși nu există prea multe griji din partea guvernului spaniol în ceea ce privește securitatea sau confidențialitatea, țara în care trăiți și serviciile pe care le utilizați pot cauza probleme.

Un VPN este esențial pentru securitatea online, dar este doar un pas pentru a vă asigura că sunteți în siguranță în timp ce navigați pe web. Dacă doriți să aflați mai multe modalități de a vă proteja, consultați arhiva noastră de securitate online.

Ce VPN utilizați pentru a obține o adresă IP spaniolă? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me