Cum să obțineți o adresă IP rusă în 2020, Bistro

Având în vedere cantitatea de restricții de conținut din țară, ar fi corect să vă întrebați de ce cineva ar dori să obțină o adresă IP în Rusia, dar există motive valide. De exemplu, puteți fi un cetățean rus care călătorește în străinătate și doriți să accesați conținutul de acasă. Indiferent care este motivul, acest articol vă va arăta cum să îl faceți în siguranță.


Adresa dvs. IP conține o mulțime de informații pe care le-ați gândi, privind-o, inclusiv locația dvs. Când încercați să accesați conținut restricționat într-o altă țară, puteți fi blocat de acele site-uri web și servicii online.

Rețelele de social media, serviciile financiare și chiar motoarele de căutare urmăresc locațiile utilizatorilor și folosesc informațiile respective pentru a decide ce să-ți arate și în ce limbă să o afișezi. Dacă doriți să vă conectați la contul dvs. bancar rus și să vă verificați fondurile, este posibil să aveți nevoie de o adresă IP rusă pentru a face acest lucru.

Dacă doriți să difuzați programe locale de la servicii precum Russia-1 și ivi.tv sau doriți să urmăriți un eveniment sportiv live, este posibil să găsiți singurul lucru care vă va distra este un mesaj de eroare. Acest lucru se datorează geoblocurilor. Legile internaționale privind drepturile de autor obligă site-urile web și serviciile online să plaseze restricții pentru cine le poate vedea conținutul, ceea ce este o durere.

Chiar și Netflix este diferit pentru fiecare țară, așa că versiunea din țara în care te afli s-ar putea să nu aibă cel mai recent episod din drama rusă de care ai devenit dependent. Mulți oameni încearcă să acceseze versiunea Netflix din SUA, deoarece are cea mai mare bibliotecă. Consultați cel mai bun VPN pentru Netflix pentru recomandări.

Orice încercați să accesați, singura modalitate de a vă ocoli printr-un geobloc este schimbarea adresei dvs. IP.

Cum să obțineți o adresă IP rusă

Modul în care obțineți o adresă IP rusă depinde de dvs. Puteți merge pe ruta simplă și puteți utiliza un proxy – asta este ceea ce vă sugerăm în cel mai bun ghid gratuit pentru proxy, de fapt, dar nu funcționează întotdeauna. Chiar dacă se întâmplă, nu sunt de încredere și nu există securitate, așa că rămâneți vulnerabil la pericolele online, cum ar fi infracțiunea informatică. De asemenea, nu va fi greu să vă urmăriți lucrurile, deoarece adevărata dvs. adresă IP nu este protejată.

Piesa noastră VPN vs. proxy vs. Tor are mai multe informații.

Cealaltă opțiune, și cea mai bună, este utilizarea unei rețele private virtuale. Utilizarea unuia vă va proteja și vă va permite să accesați anonim site-urile și serviciile.

Puteți găsi unul bun în cele mai bune recenzii ale noastre VPN, dar trebuie să vă asigurați că acesta vă va oferi conținutul pe care îl aveți după primul. Dacă nu există servere în Rusia, nu are rost.

Dacă doriți să intrați în Netflix, va trebui să alegeți unul care să poată trece peste detectivii atotputernici VPN. Există doar câțiva care pot face acest lucru. Citiți articolul nostru despre eroarea de proxy Netflix pentru a afla mai multe.

NordVPN

Vă recomandăm cu drag NordVPN pentru a obține o adresă IP rusă. Are mii de servere din întreaga lume, inclusiv 24 din Rusia, oferindu-vă suficient pentru a alege. Are cea mai bună securitate în jur, cu opțiunea de a utiliza criptarea dublu-hop pentru a adăuga mai multă protecție tunelului VPN. În plus, nu ține jurnalele.

Anterior

Următor →

De asemenea, are viteze decente și lățime de bandă nelimitată, ceea ce este excelent pentru streaming. Nu ar trebui să aveți nicio problemă în a intra în Netflix și alte servicii de streaming.

NordVPN poate fi instalat pe majoritatea sistemelor de operare majore și este ușor de utilizat. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile pentru a vă oferi timp să vedeți dacă vă place și dumneavoastră. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

TorGuard

TorGuard, care are o rețea mare de servere care include servere la Moscova și Sankt Petersburg, este o altă alegere bună. Are o securitate de înaltă calitate, personalizabilă și o politică solidă fără jurnaluri.

TorGuard-Glisor1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Următor →

Vitezele sale variază și vor depinde de nivelul de securitate pe care îl alegeți, dar nu există nicio limită la câtă lățime de bandă puteți utiliza.

Nu este minunat să intri în servicii de streaming, dar poți plăti pentru o adresă IP dedicată care este garantată să funcționeze. Suporta cele mai populare sisteme de operare și are aplicații ușor de utilizat. Există o garanție de returnare a banilor de șapte zile, așa că puteți lua acest timp pentru a rezolva dacă vă place. Puteți afla mai multe despre TorGuard în recenzia noastră TorGuard.

Astrill

Astrill este un alt concurent pentru obținerea unei adrese IP rusești. Nu are multe servere în întreaga lume, dar există două la Moscova. Securitatea sa este bună, de asemenea, cu mai multe protocoale din care puteți alege, inclusiv două care sunt exclusiv VPN.

Astrill-Glisor1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Anterior

Următor →

Este rapid și vă poate introduce în servicii de streaming, cum ar fi Netflix. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Există un proces de șapte zile, așa că poți profita de asta pentru a vedea dacă este potrivit pentru tine. Consultați recenzia noastră Astrill pentru mai multe informații despre acest serviciu.

Pericol de utilizare a unei adrese IP rusești

Nu există niciun pericol real în schimbarea adresei IP la una rusă, dar există motive pentru a vă asigura că aveți o conexiune sigură. De exemplu, acolo unde se bazează un furnizor poate fi de interes pentru dumneavoastră, mai ales dacă activitățile dvs. vor fi riscante. Dacă acesta este cazul, ar trebui să citiți articolul nostru despre legile privind confidențialitatea.

Discursul online în Rusia poate avea consecințe. Defăimarea este încruntată și au existat peste 1.000 de cazuri penale pentru activități online, cum ar fi postările pe rețelele de socializare. Unii s-au încheiat cu o pedeapsă cu închisoarea.

Legea Yarovaya oferă autorităților acces la datele utilizatorilor. dacă un site web sau un serviciu este adăugat în registrul organizatorilor de diseminare a informațiilor, acesta trebuie să colecteze și să stocheze metadatele utilizatorilor și să le furnizeze autorităților ruse.

Datele de comunicare, inclusiv textul, video și audio, trebuie să fie păstrate timp de șase luni și metadatele trebuie păstrate timp de un an, iar autoritățile pot accesa aceste înregistrări fără o hotărâre judecătorească. S-a constatat, de asemenea, că guvernul rus folosește SORM, care este un tip de supraveghere care monitorizează traficul pe internet.

Citiți cea mai bună piesă VPN pentru Rusia pentru mai multe despre țară.

Gânduri finale

Sperăm că acum știți să obțineți o adresă IP rusă în siguranță. Indiferent de motivul pentru care ai nevoie, VPN-urile sunt cel mai bun mod de a-l obține. Sunt pline de securitate și alte funcții.

NordVPN este o alegere bună pentru Rusia. Are securitate de vârf și te va ține ascuns de pericolele online. În plus, perioada de rambursare de 30 de zile vă va oferi suficient timp pentru a vă stabili dacă vă place.

Dacă aveți recomandări pentru a obține o adresă IP rusă, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map