Cum să obțineți o adresă IP Qatari în 2020: Delving to Doha

Dacă sunteți un rezident din Qatari și doriți să accesați Al Jazeera, BeIN Sports sau alte servicii în timpul călătoriei în străinătate, puteți primi un mesaj de eroare. Singura modalitate de a ocoli acele geoblocuri este schimbând adresa dvs. IP în țara dată. Vă vom arăta cum puteți obține o adresă IP în Qatar.


De exemplu, Netflix vă scanează adresa IP și determină tipul de conținut pe care îl va afișa. Atât cât o adresă IP poate arăta ca un set de numere aleatoriu, acesta este practic ID-ul locației dvs., iar site-urile și serviciile online vă anunță pe care le accesați unde sunteți.

Acest ghid vă va arăta cum să obțineți o adresă IP Qatari, astfel încât să puteți accesa emisiunile TV preferate Qatari și Netflix, precum și să utilizați servicii bancare online și alte servicii.

Cum să obțineți o adresă IP Qatari

Cel mai simplu mod de a obține o adresă IP Qatari este să folosiți un proxy – consultați cel mai bun ghid gratuit pentru proxy pentru sugestii – dar nu vă recomandăm să faceți acest lucru. Sunt ușor de detectat și de blocat, așa cum se arată în ghidul nostru de eroare proxy Netflix, au viteze lente și nu sunt sigure sau de încredere. 

Asta înseamnă că adresa dvs. IP adevărată este neprotejată, lăsându-vă vulnerabil la cyberattacks, iar activitatea dvs. online vă poate fi urmărită. Citiți VPN-ul nostru vs. proxy vs. Tor pentru mai multe despre asta.

Vă recomandăm să utilizați o rețea privată virtuală pentru a schimba adresa IP. Spre deosebire de proxies, VPN-urile criptează conexiunea inițială cu un protocol VPN, pentru a vă proteja adresa IP reală și a face imposibilă urmărirea rutelor și nu păstrează jurnalele activității dvs. online. Cele mai bune opțiuni VPN ale noastre pot face treaba, dar ai nevoie de una cu servere în Qatar sau vei fi blocat.

Vom da două recomandări care au servere în Qatar și care asigură o bună siguranță și rapiditate VPN.

VyprVPN

VyprVPN este un serviciu bun, cu o mare siguranță, inclusiv protocolul său Chameleon, un comutator de ucidere și o politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea. De asemenea, are o rețea mare de servere în mai mult de 60 de țări, inclusiv Qatar, ceea ce i-a adus un loc în cel mai bun VPN pentru ghidul călătorilor. Deși VyprVPN este mai lent decât unii dintre rivalii săi, viteza sa nu este rea și nu are capace de lățime de bandă.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Funcționează bine la streaming, dar viteza sa de subpar a împiedicat-o să fie una dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru selecții de streaming. Poate accesa Netflix, BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video pe mai multe servere fără a fi nevoie să vă reconectați. Dacă Al Jazeera este ceea ce îți dorești, VyprVPN este o alegere bună, dar și viteza a împiedicat-o să facă din top cinci cele mai bune VPN ale noastre pentru alegerile Al Jazeera..

Puteți utiliza VyprVPN pe Windows, macOS, Android și iOS, dar are o interfață datată care ar putea fi îmbunătățită. Acestea fiind spuse, este ușor de configurat și vă puteți conecta rapid. Asistența este disponibilă prin diferite metode, inclusiv o secțiune de întrebări frecvente, chat live și e-mail.

VyprVPN oferă o rată lunară rezonabilă și puteți obține o reducere dacă optați pentru un plan mai lung. Nu există nicio politică de rambursare, dar este disponibil un proces de trei zile, astfel încât să puteți încerca să vedeți dacă vă place. Puteți obține mai multe detalii despre acest serviciu în review-ul nostru VyprVPN.

HideMyAss

A doua noastră alegere este HideMyAss. Oferă viteze adecvate, securitate bună cu criptarea AES standard de 256 biți și un comutator de ucidere. O politică de confidențialitate este în vigoare, dar este tulburătoare, deoarece spune că păstrează jurnalele de conectare și deconectare până la 30 de zile. Cu toate acestea, are o rețea de server masivă în comparație cu orice alt furnizor, care acoperă 190 de țări, inclusiv Qatar.

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

HideMyAss acceptă Windows, macOS, Android și iOS și are clienți ușor de utilizat. O bază de cunoștințe este disponibilă dacă doriți să încercați să remediați singur problema înainte de a contacta asistența pentru clienți pentru probleme mai tehnice. Asistența prin e-mail este mai lentă decât chatul live.

După cum puteți citi în recenzia noastră HideMyAss, prețul său lunar este destul de costisitor, dar puteți folosi procesul de șapte zile pentru a testa unitatea de service. Doar asigurați-vă că anulați înainte de sfârșitul procesului. Dacă o faceți, veți putea folosi în continuare cele șapte zile complete. În cazul în care uitați să anulați, este oferită o garanție de returnare de 30 de zile.

Pericol de utilizare a unei adrese IP Qatari

Este în regulă să folosești o adresă IP Qatari, dar trebuie să știi anumite lucruri. La fel ca multe țări cu probleme de cenzură, China fiind un exemplu fin, Qatarul filtrează și blochează anumite conținuturi de pe internet pentru a-l alinia cu viziunile sale politice și religioase.

Orice legătură cu datarea, pornografia, problemele LGBT sau problemele de sănătate sexuală este blocată, deoarece conținutul este considerat critic pentru guvern sau urât pentru islam. Uneori, site-urile neofensive sunt blocate și din cauza parametrilor stricți. Drept urmare, jurnaliștii care rulează site-uri de știri auto-cenzura pe teme privind politicile guvernamentale, islamul și familia conducătoare.

În mod ciudat, totuși, Qatar subvenționează Al Jazeera, care nu se opune criticării guvernelor regionale, deoarece se concentrează mai puțin pe știri locale și mai mult pe știri regionale și internaționale..

Serviciile VoIP, cum ar fi FaceTime, Skype, Viber și Duo, sunt de asemenea blocate, deoarece guvernul Qatari spune că nu au licențe pentru a opera în țară. Apelurile WhatsApp au fost de asemenea blocate, dar au existat rapoarte că interzicerea acesteia a fost ridicată. 

Acestea fiind spuse, puteți avea probleme pentru a face declarații care ar putea răni reputația cuiva din cauza legii informatice și a codului penal al Qatarului. Aceasta include comentarii făcute pe rețelele de socializare, prin e-mail sau WhatsApp, cu o posibilă pedeapsă de până la un an de închisoare sau o amendă de până la 100 de mii de raiali (27 000 USD).

În Qatar nu există rapoarte specifice de supraveghere, dar dovezi sugerează că guvernul își poate spiona cetățenii. Un raport al Departamentului de Stat al SUA a dezvăluit Qatarul folosește un server proxy pentru a cenzura internetul și solicită furnizorilor de servicii de internet să păstreze jurnalele utilizatorilor pentru un an, precum și alte înregistrări, dacă sunt solicitate..

Aceste și alte amenințări online, cum ar fi malware și viruși, precum și pericolele care apar cu hotspot-uri WiFi gratuite vă pot expune la cyberattacks, deoarece nu știți cât de sigură este conexiunea. Cu un VPN, puteți accesa servicii VoIP populare, cum ar fi Skype (consultați cele mai bune VPN-uri pentru sugestiile Skype) și să vă feriți de aceste riscuri.

Gânduri finale

Sperăm că acum știți cum să obțineți o adresă IP Qatari în siguranță. Un VPN vă va păstra în siguranță online, deoarece vă ascunde adresa IP, astfel încât să puteți naviga anonim și vă asigură conexiunea. În plus, deblochează serviciile de streaming.

VyprVPN este alegerea noastră de top. Oferă suficientă securitate pentru a vă păstra în siguranță și are o prezență a serverului în Qatar din care puteți schimba adresa IP. Dacă activitățile dvs. online sunt sensibile, vizitați biblioteca noastră VPN pentru mai multe opțiuni.

Aveți experiență în obținerea unei adrese IP din Qatar? Povestește-ne despre asta în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map