Cum să obțineți o adresă IP pakistaneză în 2020: o locație Lahore

Dacă ați încercat să accesați conținut pakistanez în afara Pakistanului, este posibil să fiți introdus la geoblocuri. Sunt comune, dar pot fi enervante. Singura modalitate de a vă ocoli este de a vă schimba IP-ul. În acest articol vă vom spune cum să obțineți o adresă IP pakistaneză.


Adresa dvs. IP este un număr de identificare unic care include locația dvs. geografică. Când încercați să accesați ceva care este restricționat într-o anumită țară, veți fi blocat dacă nu aveți adresa IP adecvată. Schimbarea adresei IP este în esență să păcălești site-ul sau serviciul online pentru a crede că ești în țara respectivă.

S-ar putea să doriți să vizionați unele televiziuni locale, cum ar fi Dunya News sau Samaa TV. Poate că îți este dor să urmărești știrile sau alte programe în limba ta locală, cum ar fi urdu, punjabi sau sindhi. Oricare ar fi, cel mai probabil va trebui să aveți nevoie de o adresă IP pakistaneză.

Netflix este disponibil și în Pakistan, iar unele programe disponibile nu pot fi în altă parte. Aceasta se datorează restricțiilor de licență. O licență este necesară pentru fiecare țară în care un serviciu dorește să transmită un spectacol. Mulți utilizatori doresc acces la versiunea Netflix din SUA, deoarece are cele mai multe opțiuni. Vizionăm acest subiect mai mult în lucrarea noastră cu privire la interdicția Netflix VPN.

Dacă introducerea în Netflix este obiectivul dvs. principal, consultați recomandările noastre în cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix.

Un alt motiv pentru care ați putea dori o adresă IP pakistaneză este să vă autentificați în contul dvs. bancar. Multe bănci nu permit accesul din afara țării. Este enervant, dar securitatea suplimentară este acolo pentru a opri frauda.

Cum să obțineți o adresă IP pakistaneză

Pentru a obține o adresă IP pakistaneză se pot utiliza câteva metode. Puteți utiliza un proxy – citiți cel mai bun ghid gratuit pentru proxy – care este ruta simplă, dar nu funcționează întotdeauna. Chiar dacă proxy-ul funcționează, acesta vă lasă IP-ul expus, astfel încât să vă poată fi identificat. În plus, nu există securitate, astfel încât să puteți deveni o victimă a criminalității informatice. Articolul nostru VPN vs. proxy vs. Tor are mai multe subiecte.

Este mai bine să utilizați o rețea privată virtuală. În acest fel, veți fi protejat de securitatea sa și vă va permite să navigați anonim.

Există câțiva factori care vor face ca unele dintre cele mai bune VPN-uri noastre să fie bune pentru Pakistan. Cel mai important, furnizorul trebuie să aibă servere acolo. În caz contrar, nu veți mai putea accesa conținut restricționat.

Dacă doriți să utilizați servicii de streaming, veți dori un VPN cu viteze bune și lățime de bandă nelimitată. Pentru a accesa Netflix, va trebui să poată rămâne nedetectat de sistemul avansat de detectare a VPN al serviciului. Unele VPN-uri nu au doar ceea ce este nevoie pentru a face acest lucru. Citiți bucata noastră despre eroarea de proxy Netflix pentru mai multe.

CyberGhost

Puteți utiliza CyberGhost pentru a obține o adresă IP pakistaneză. Din mii de servere, 10 sunt în Pakistan. Are o securitate bună și onorează confidențialitatea dvs. cu o politică solidă fără jurnaluri. Vitezele sunt decente și au o lățime de bandă nelimitată. În plus, vă poate accesa servicii de streaming, inclusiv Netflix.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Îl puteți instala pe Windows, MacOS, Android și iOS și vă puteți conecta până la șapte dispozitive simultan. Din acest motiv, a fost unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru mai multe dispozitive. Aruncați o privire la revizuirea noastră CyberGhost pentru mai multe informații despre serviciu sau folosiți proba de șapte zile pentru a vă vedea singur. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor, deci nu ai nimic de pierdut.

ExpressVPN

ExpressVPN este o altă alegere bună, deoarece are o rețea de server bună care include unele servere din Pakistan. Securitatea sa este excelentă și nu ține un registru al activității tale. Te va introduce în servicii de streaming, inclusiv Netflix, fără nicio problemă. De fapt, este cel mai bun VPN pentru streaming. În plus, are o lățime de bandă nelimitată și este cel mai rapid VPN din jur.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare și permite conectarea a trei dispozitive dintr-o dată. Clienții sunt ușor de utilizat și este o alegere excelentă dacă nu aveți experiență în utilizarea unui VPN. Există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, oferindu-vă mult timp pentru a vă asigura că vă place. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru o privire mai detaliată asupra serviciului.

Astrill

Astrill poate fi folosit și pentru a obține o adresă IP pakistaneză. Rețeaua sa de servere nu este la fel de mare ca concurenții, dar are servere în Bahawalpur. Are o securitate decentă pentru a vă proteja și puteți alege dintre multe protocoale VPN, inclusiv două care îi sunt unice. Astrill vă va aduce în servicii de streaming, cum ar fi Netflix, și are viteze rapide cu lățime de bandă nelimitată.

Astrill-Glisor1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Anterior

Următor →

Poate fi utilizat pe majoritatea sistemelor de operare desktop și mobile. În plus, puteți conecta până la cinci dispozitive simultan. Există un proces de șapte zile de care poți profita și tu. Vezi mai multe detalii despre recenzia Astrill.

Pericol de utilizare a unei adrese IP pakistaniene

Tehnic, nu vă aflați în pericol atunci când utilizați o adresă IP pakistaneză. Acestea fiind spuse, există lucruri de care trebuie să ții cont atunci când faci. Supravegherea este o problemă majoră în multe părți ale lumii, doar câteva țări apreciază confidențialitatea.

Guvernul nu tolerează criticile aduse grupurilor religioase militare sau militante. Cinci bloggeri au fost anunțați dispăruți după ce au criticat-o, iar unul a susținut că a fost torturat de o instituție guvernamentală.

În plus, blasfemia este o infracțiune și poartă pedeapsa strictă. Mulți reporteri se auto-cenzură atunci când scriu despre subiecte sensibile, precum religie, proteste și probleme LGBT. Citiți cea mai bună piesă VPN pentru Pakistan pentru mai multe despre țară.

Există, de asemenea, pericolul de a utiliza WiFi public. Când vă conectați la un hotspot, nu există nicio modalitate de a ști cât de sigur este. Utilizând un VPN, vă protejați împotriva infracțiunilor informatice. Nici un antivirus bun nu ar merge bine.

Gânduri finale

Sperăm că ghidul nostru v-a ajutat să înțelegeți cum puteți schimba adresa dvs. IP la una pakistaneză. Pentru a vă păstra în siguranță, cel mai bine este să mergeți pe ruta VPN, deoarece vă veți asigura că sunteți protejat și vă respectați confidențialitatea.

Toate recomandările noastre sunt conform sarcinii, dar CyberGhost are partea superioară cu 10 servere în Pakistan. Cu proba sa de șapte zile și garanția de returnare a banilor, veți avea destul timp pentru a decide dacă este potrivit pentru dvs..

Dacă aveți recomandări pentru a obține o adresă IP pakistaneză, lăsați-ne un comentariu mai jos. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map