Cum să obțineți o adresă IP Omani în 2020: Mișcările Muscat

Dacă plecați din Oman pentru afaceri sau vacanțe, poate fi necesar să pregătiți dacă doriți să transmiteți cel mai recent episod al emisiunii pe care o urmați acasă. În mod similar, dacă doriți să accesați contul dvs. bancar din afara Oman, probabil că veți intra într-un geobloc. Trebuie să vă schimbați adresa IP pentru a obține acces, așa că vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP Omani.


Dacă doriți să transmiteți fluxul Omani Netflix din afara Oman, probabil că veți fi blocat din cauza legilor teritoriale privind licențele și drepturile de autor. Netflix are diferite biblioteci în fiecare din cele 190 de țări în care își desfășoară activitatea. Unele programe sunt exclusive pentru o țară din cauza diferențelor culturale și lingvistice, în timp ce altele sunt peste tot. Aflați mai multe în ghidul nostru de interzicere VPN Netflix.

O adresă IP Omani vă va ajuta să ocoliți restricțiile de streaming și cenzura guvernamentală pe internet, astfel încât să puteți accesa emisiunile TV preferate și serviciile online. În plus, veți putea să vă conectați la serviciile bancare online, care sunt adesea restricționate în regiune ca o modalitate de a combate frauda în sectorul financiar.

Cum să obțineți o adresă IP Omani

Există mai multe modalități de a obține o adresă IP pentru Oman, dar cele două cele mai populare sunt proxy-urile și rețelele private virtuale. Proxi-urile sunt libere de utilizat și vă pot obține o adresă IP Omani, dar după cum puteți citi în comparația noastră VPN vs. proxy vs. Tor, acestea nu sunt de încredere, nu au securitate, pot fi detectate și blocate cu ușurință și vă pot fi identificate..

Cea mai bună metodă de utilizare este o VPN. Deși VPN-urile funcționează ca proxy-urile prin conectarea la un server la distanță care înlocuiește adresa IP reală, acestea oferă și funcții de securitate, cum ar fi criptarea, pentru a ascunde sursa conexiunii tale. Se asigură că identitatea dvs. rămâne anonimă online și că nu sunteți blocați de sistemele de detectare.

Vom face două recomandări care au locații de server în Oman, vă pot primi o adresă IP Omani, vă oferim securitate și vă vom permite să accesați conținutul dorit.

HideMyAss

HideMyAss vă poate primi o adresă IP Omani. Are o securitate bună, un comutator de ucidere și peste 900 de servere din 190 de țări, inclusiv Oman. Acestea fiind spuse, are o problemă cu privire la confidențialitate, deoarece păstrează jurnalele de conexiuni și deconectări până la 30 de zile. Vitezele sale sunt în regulă și nu există capace de lățime de bandă.

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

Puteți instala HideMyAss pe Windows, macOS, Android și iOS, iar clienții sunt ușor de utilizat. Puteți accesa personalul prietenos și util al serviciului de asistență al clienților prin chat live sau e-mail. O bază de cunoștințe la îndemână este disponibilă pentru soluționarea problemelor cele mai comune.

Dacă doriți să încercați serviciul înainte de abonare, puteți utiliza procesul de șapte zile pentru a vedea dacă vă place, dar nu uitați să anulați în acea perioadă sau vi se va factura un abonament de un an. Citiți recenzia noastră HideMyAss pentru mai multe detalii.

PureVPN

Singurul motiv pentru care menționăm PureVPN este acela că are servere în Oman. Dacă activitățile dvs. online sunt sensibile în natură, nu vă recomandăm să o utilizați. Acestea fiind spuse, are o rețea de server bună și securitatea este în regulă, dar trebuie să o setați pe criptarea de 256 biți. De asemenea, oferă un comutator de ucidere, dar politica sa de confidențialitate este destul de inconsistentă, după cum puteți citi în recenzia noastră PureVPN.

PureVPN-pagina de start-2018

Vitezele sale sunt bune și nu există capace pe lățimea de bandă. Îl puteți instala pe Windows, MacOS, Android și iOS, deși interfața sa cu gresie arată ciudat. În comparație cu HideMyAss, PureVPN este o opțiune mult mai ieftină și are o garanție de returnare de 31 de zile și suport 24/7.

Pericol de utilizare a unei adrese IP Omani

Nu există niciun pericol în utilizarea unei adrese IP Omani, dar există lucruri de care trebuie să țineți cont.

Internetul din Oman este strict controlat, așa cum este în multe țări, dar nu la fel de mult ca în China. Site-urile web care conțin materiale gay și lesbiene, pornografie, unele site-uri web de întâlniri care aveau imagini și conținut sexual explicite referitoare la drogurile ilegale sunt blocate. Acest lucru poate fi supraviețuitor pentru expați, turiști sau oricine călătoresc în Oman și sperând să folosească internetul.

Furnizorii de servicii de internet din Oman au, de asemenea, termeni și condiții stricte în acordurile lor cu privire la tipul de activități permise. Activitățile care contrazic valorile politice, sociale, religioase, economice sau culturale ale monarhiei sau ar putea dăuna unui terț sunt ilegale. Nerespectarea acestor reglementări poate duce la încetarea serviciului și la un proces penal sau civil.

Este, de asemenea, ilegal să folosești Skype, WhatsApp și FaceTime. Aceasta se aplică cafenelelor de internet, cele mai multe dintre care au fost atacate, ceea ce a condus la arestarea, închisoarea sau acuzarea de amenzi grele pentru oferirea de servicii VoIP.

Deși Constituția Omanului garantează libertatea de opinie și de exprimare în limitele legii, discursul care critică monarhia sau guvernul sau se abate de la islam nu este permis. Mulți jurnaliști, bloggeri și alți cetățeni se cenzurează pentru a evita interogatoriile, arestările sau închisorile pentru că au vorbit împotriva familiei conducătoare pe social media. 

De exemplu, în 2016, scriitorul și activistul renumit Abdullah Habib a fost condamnat la trei ani de închisoare și a amendat 2.000 de fiole omenești (5.200 de dolari) pentru publicarea postărilor pe Facebook pe probleme politice și drepturile omului..

De asemenea, guvernul monitorizează comunicațiile private ale cetățenilor săi, inclusiv e-mailul, telefonul mobil și camerele de chat. Acest lucru, combinat cu pericolele folosirii WiFi-ului public și cyberattacks-urilor, prezintă un risc mare pentru oricine utilizează o adresă IP de la Oman.

Din fericire, puteți utiliza una dintre VPN-urile pe care ni le-am recomandat pentru a obține o adresă IP Omani și acces la ceea ce ați fost obișnuit să vă întoarceți acasă.

Gânduri finale

Sperăm că acest lucru vă va ajuta să obțineți o adresă IP Omani. Un VPN este cea mai bună metodă de utilizat, deoarece oferă o bună securitate, te eliberează de supraveghere și cenzură intruzive, îți păstrează identitatea reală ascunsă și deblochează serviciile de streaming media. 

Oricare dintre opțiunile pe care ni le-am recomandat este mai mult decât suficient pentru a începe, dar HideMyAss este alegerea noastră datorită securității sale bune și a asistenței excelente pentru clienți. În plus, puteți folosi proba sa gratuită de șapte zile și perioada de rambursare de 30 de zile pentru a vedea dacă vă place. Dacă doriți mai multe opțiuni, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru piesa Oman.

Dacă aveți experiență pentru a obține o adresă IP Omani, ne-ar plăcea să vă auzim recomandările. Povestiți-ne despre ele în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me