Cum să obțineți o adresă IP olandeză în 2020: redirecționarea către Rotterdam

Dacă doriți să vizionați televiziunea olandeză din afara UE, veți constata că site-urile dvs. obișnuite, precum NPO Start și Uitzending Gemist, nu sunt accesibile. În acest articol, vă vom arăta cum să ocoliți aceste geoblocuri – și să vă salvați oarecare supărare – primind o adresă IP olandeză.


De asemenea, nu sunt blocate doar site-urile de divertisment. Site-urile guvernamentale pot fi accesate din interiorul UE, dar dacă sunteți în afara acesteia, pregătiți-vă să răspundeți la o duzină de întrebări de securitate care pot duce la o scrisoare trimisă care, fără ajutor, va fi trimisă la adresa de domiciliu cu un cod de securitate. Se pare că întreaga parte „e” a guvernării electronice este încă o lucrare în derulare.

Chiar și din interiorul UE, veți confunda ocazional probleme. Marktplaats.nl, răspunsul olandez la eBay, de exemplu, este blocat de adresele IP non-olandeze, la fel ca unele posturi de radio și TV mai mici. Unele bănci vă vor arunca și tu flak dacă le accesați din afara Olandei, ceea ce este o durere atunci când încercați să vă transferați chiria.

Pentru a facilita viața pentru rezidenții olandezi și pentru pasionații de televiziune publică olandeză, am creat acest ghid rapid pentru a obține o adresă IP în Olanda. Citiți mai departe pentru a afla ce, unde și cum se ascunde o adresă IP.

Cum să obțineți o adresă IP olandeză

Cel mai simplu mod de a obține o adresă IP olandeză, sau una din orice altă parte pentru această problemă, este să răsfățați sau să falsificați locația dvs. printr-un proxy. Proxy-urile sunt servicii, care funcționează adesea în browserul dvs., care vă reagregă traficul de internet printr-un alt punct de ieșire pe internet, ceea ce face să pară că sunteți acolo. Pentru recomandări, consultați articolul nostru despre cele mai bune proxy gratuite.

Acestea fiind spuse, împuterniciții au un dezavantaj grav: nu sunt în siguranță. Conexiunea este redusă, dar nu este securizată, ceea ce facilitează site-urilor să înțeleagă că încercați să le păcăliți. Vă recomandăm să folosiți o rețea privată virtuală pentru a nu numai să vă ocoliți geoblocurile, ci și pentru a vă asigura conexiunea și pentru a evita privirile indurerate ale marketerilor și agenților secrete.

Vă explicăm mai mult diferența dintre VPN și proxy în articolul nostru VPN vs. proxy, dar nucleul este securitatea. Cu toate acestea, nu toate serviciile VPN sunt create în mod egal, așa că am trecut peste cei mai buni furnizori de VPN și am ales trei care vă vor ajuta să obțineți o adresă IP olandeză fără probleme. Să ne uităm la ele.

ExpressVPN

Am ales ExpressVPN mai întâi pentru că este unul dintre cele mai bune servicii VPN. Are mai multe servere în Amsterdam, este cel mai rapid VPN de pe piață, vine cu o securitate excelentă și este ușor de folosit, de pornit. Tot ce trebuie să faceți este să îl porniți, să apăsați butonul mare din centrul interfeței și sunteți bine să mergeți. Vezi recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe detalii despre cum să o folosești.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru streaming, așa că dacă te-ai obosit vreodată de televiziunea publică olandeză, poți viziona Netflix din SUA, fără să te preocupe de erorile de proxy. Dezavantajul pentru ExpressVPN este prețul său, care se ridică la 99 de dolari în fiecare an, ceea ce îl face unul dintre cele mai scumpe servicii VPN de pe piață. Acestea fiind spuse, primești ceea ce plătești și ExpressVPN este excelent.

VPN Goose

Dacă prețul ExpressVPN vă sperie, încercați să încercați Goose VPN. Are avantajul câmpului de acasă pentru că este la fel de olandez ca brânza galbenă și legile confuze despre marijuana. Goose VPN are un număr mare de servere în Olanda, așa că sunteți setat să obțineți o adresă IP olandeză și costă doar 60 USD pe an. În plus, puteți reduce asta la mai puțin de jumătate, optând pentru planul limitat.

Gâscă-VPN-Glisor1

Gâscă-VPN-Slider2

Gâscă-VPN-Slider3

Gâscă-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Goose VPN este o plăcere de utilizat și este la fel de sigur ca oricare dintre furnizorii noștri de VPN de top, dar are dezavantajul că poate fi lent, așa cum am aflat atunci când cercetăm revizuirea VPN Goose. Aceasta nu ar trebui să constituie o problemă prea mare dacă accesați adrese IP olandeze din Europa, dar din restul lumii, poate doriți să mergeți pentru a treia noastră opțiune.

NordVPN

Ultima, dar nu în ultimul rând, este NordVPN. Ca și celelalte două recomandări ale noastre, oferă servere olandeze în mai multe locații din țara minusculă și are o securitate mare, astfel încât să puteți naviga știind că sunteți în siguranță. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix, astfel încât NPO este aproape garantat să vă permită.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Cu toate acestea, viteza sa este inconsecventă, așa că va trebui să căutați cel mai bun server în orice moment. Acestea fiind spuse, comutarea serverelor este o briză cu NordVPN datorită interfeței sale fine și a timpilor de comutare rapidă. În general, ați putea face mult mai rău decât NordVPN atunci când căutați o adresă IP în Olanda. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Pericol de utilizare a unei adrese IP olandeze

Utilizarea unei adrese IP diferite nu este fără riscuri. Deși un VPN vă va proteja de cele mai grave pe care le oferă internetul, ar trebui să țineți cont de câteva lucruri atunci când utilizați o adresă IP olandeză.

În primul rând, Olanda este o pată fierbinte a criminalității informatice. Înșelătorii sunt multe și se înmulțesc, iar utilizarea unei adrese IP locale vă va deschide pentru o parte din ea. Acestea fiind spuse, datorită subvenției VPN-urilor anonimate, ar trebui să fiți în siguranță de cel mai rău, dar vă recomandăm să citiți ghidul nostru de confidențialitate online pentru a fi pe partea sigură.

O altă problemă din Olanda este supravegherea persistentă a guvernului, despre care puteți citi în introducerea piesei noastre cu cel mai bun VPN pentru Olanda. Din nou, VPN-urile ar trebui să vă păstreze în siguranță, dar este posibil să doriți să țineți cont de faptul că adresa dvs. IP este probabil urmărită, chiar dacă este anonimizată. Acesta este mai mult o chestie de neconceput, dar mai bine în siguranță decât să-mi pare rău.

Gânduri finale

Obținerea unei adrese IP olandeze este o simplă problemă de a alege un VPN, de a vă înscrie și de a alege un server în Olanda. Nu numai că veți putea să vă faceți serviciile bancare și TV online, ca și cum ați fi acasă, dar veți face acest lucru mai în siguranță decât înainte, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru infractori sau agenți guvernamentali care știu ce aveți de gând..

Vă recomandăm ExpressVPN, dar oricare dintre cei doi se va descurca bine.

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care funcționează VPN-urile, citiți ghidul nostru despre securitatea VPN. Aveți sugestii pentru servicii VPN bune pentru Olanda sau întrebări despre cum să conectați o VPN? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me