Cum să obțineți o adresă IP nigeriană în 2020

Dacă sunteți un nigerian care locuiește în străinătate sau călătoriți în afara țării și doriți să vă înscrieți la ultimul film iorub pe care l-ați urmărit pe IrokoTV, este posibil să vă frustrați încercând să accesați conținutul din cauza geoblocurilor. Trebuie să obțineți o adresă IP nigeriană pentru a vizualiza un astfel de conținut restricționat și vă vom arăta cum să obțineți unul. 


Când vă conectați la internet, veți primi o adresă IP care arată ca unele numere aleatorii, dar acestea vă dezvăluie locația relativă din lume pe site-urile web și serviciile online pe care le vizitați. Pe baza adresei IP, anumite site-uri web pot fi blocate, inclusiv site-uri web guvernamentale și bănci. 

Serviciile de streaming, precum IrokoTV și Netflix, au diferite biblioteci licențiate pentru anumite regiuni, despre care puteți citi în ghidul nostru privind interzicerea Netflix VPN. Niciuna dintre aceste biblioteci de conținut nu este disponibilă în afara Nigeriei, deci trebuie să vă răsfățați locația, schimbând adresa IP pentru a vizualiza conținutul pentru care ați fost obișnuit.

În acest ghid despre cum să obțineți o adresă IP nigeriană, vă vom explica de ce rețelele private virtuale sunt atât de importante și vă recomandăm unele dintre cele mai bune alegeri ale noastre, toate provenind din cea mai bună listă a noastră VPN.

Cum să obțineți o adresă IP nigeriană

Cea mai ușoară metodă pentru a obține o adresă IP nigeriană este prin intermediul unui proxy, dar nu sunt de încredere și nu includ funcții de securitate, astfel încât adevărata dvs. adresă IP va fi expusă și vă poate fi identificată. În plus, te vei lăsa deschis pentru infracțiuni informatice. Cu toate acestea, puteți găsi câteva opțiuni în cel mai bun ghid gratuit pentru proxy dacă doriți să mergeți pe această rută.

Acestea fiind spuse, există o metodă mai bună, mai sigură și mai simplă de schimbare a adresei IP, care utilizează un VPN. Un VPN vă va proteja confidențialitatea și vă va masca adresa IP pentru a vă păstra anonim, spre deosebire de un proxy, care vă va lăsa vulnerabil la amenințările online. Citiți articolul VPN vs. proxy vs. Tor pentru mai multe informații.

Folosirea unui VPN este cea mai fiabilă metodă de accesare a conținutului blocat, protejându-vă identitatea, asigurându-vă conexiunea WiFi pentru o navigare mai sigură și economisind bani la taxele de telefon atunci când îl utilizați pe dispozitivul dvs. mobil. Cele mai bune recenzii ale VPN sunt furnizori excelente, dar va trebui să alegeți unul care să fie bun pentru Nigeria. 

Ivacy

Ivacy vine cu un preț scăzut și o gamă excelentă de servere specializate. În ciuda câtorva probleme, cum ar fi vitezele inconsecvente, este un serviciu excelent, care are un set de caracteristici robust, incluzând un comutator de ucidere și criptare AES de 256 biți, și ajunge în Netflix și DSTv. 

VPN are peste 1.000 de servere în peste 100 de locații din întreaga lume. Majoritatea sunt în SUA, dar există o gamă decentă de țări, inclusiv Nigeria. Are o dedicație clară pentru confidențialitatea utilizatorului și dacă doriți să vă tunelați ieftin, este printre cele mai bune opțiuni de pe piață. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră pentru Ivacy.

Ivacy-Glisor1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Anterior

Următor →

Serviciul său pentru clienți este excelent din punct de vedere al ușurinței accesului și al calității, deoarece puteți obține cele mai multe caracteristici de asistență din aplicația Android sau iOS, incluzând o cerere de bilet, întrebări frecvente scurte, o bază de cunoștințe robustă, o mulțime de opțiuni de contact, transmitere de feedback și timp de răspuns rapid.

Acestea fiind spuse, Ivacy nu este fără defecte. Vitezele sale sunt inconsecvente, interfața este ciudată și trebuie să vă deconectați pentru a schimba serverele. Dacă sunteți îngrijorat de aceste zone, este posibil să faceți mai bine cu celelalte opțiuni din această recenzie.

HideMyAss

HideMyAss vă va primi o adresă IP nigeriană. Are o rețea masivă de servere care cuprinde 190 de țări, inclusiv două servere din Nigeria, o securitate bună și o politică de confidențialitate, dar păstrează jurnalele de conectare și deconectare timp de 30 de zile. Vitezele sale sunt adecvate și există o lățime de bandă nelimitată. În plus, puteți accesa majoritatea serviciilor de streaming.

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

Puteți utiliza HideMyAss pe Windows, macOS, Android și iOS. Are clienți simpli care vă permit să conectați până la cinci dispozitive simultan. Un proces de șapte zile este, de asemenea, disponibil, astfel încât să îl puteți testa pentru a vedea dacă vă place, iar o garanție de returnare de 30 de zile este oferită în cazul în care sunteți încă nehotărât. Citiți recenzia noastră HideMyAss pentru mai multe informații despre serviciu.

PureVPN

PureVPN nu ar face această listă dacă nu ar fi avut 12 servere în Nigeria. Dacă activitățile dvs. nu sunt sensibile, ar putea fi o alegere corectă pentru dvs., dar pentru orice alt scop, rămâneți cu celelalte alegeri ale noastre..

Securitatea sa este în regulă, dar trebuie să setați criptarea pe 256 biți. De asemenea, are un comutator de ucidere și politica de confidențialitate, dar acesta din urmă este destul de inconsistent, deoarece se contrazice în păstrarea jurnalelor, după cum puteți citi în recenzia noastră PureVPN. Rețeaua de server este bună, ceea ce se traduce la viteze decente, iar serviciul nu impune limite de lățime de bandă. 

PureVPN-server-Locații

PureVPN are clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS, dar s-ar putea să nu-ți placă stilul său de țiglă. Suportul de e-mail și chat-ul live sunt disponibile 24/7, ceea ce este în regulă, dar lasă multe de dorit. VPN este, de asemenea, mai ieftin decât majoritatea furnizorilor și oferă o garanție de returnare de 31 de zile, dar prețul nu ar trebui să fie factorul decisiv.

Pericol de utilizare a unei adrese IP nigeriene

Cenzura pe internet este o problemă în Nigeria. Există o tendință în care țările africane se concentrează pe controlul activităților pe internet ale cetățenilor lor. Acestea fiind spuse, veți întâlni și site-uri web cu restricții geo-restricționate, ceea ce este adesea în cazul serviciilor de streaming, dar cele mai bune VPN-uri le pot debloca. 

Deși Constituția Nigeria prevede protecția libertății de exprimare și a presei, guvernul restricționează sau interferează cu aceste drepturi. Sa știut că arestează bloggeri și jurnaliști, acuzându-i de „cyberstalking”. Grupurile militante din țară au amenințat, de asemenea, jurnaliștii și mijloacele de presă, uneori ucigând membrii presei.

De asemenea, guvernul se prăbușește asupra disidenței online, în special în timpul alegerilor naționale, așa cum s-a întâmplat în martie 2018, când Senatul a propus un proiect de lege privind discursul de ură care se va dovedi limitarea la libertatea de exprimare în țară. Nigeria este, de asemenea, una dintre cele mai cyberattack și țări predispuse la escrocherie de pe continent.

Utilizarea unei adrese IP nigeriene vă supune aceluiași potențial pentru monitorizare, dar dacă utilizați un VPN din această listă, ar trebui să fiți bine.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să înțelegeți cum puteți obține o adresă IP nigeriană în siguranță. Cel mai bun mod de a vă asigura că sunteți protejat în acest sens este să utilizați un VPN. 

Toți furnizorii pe care vi-i recomandăm în această recenzie vă vor oferi tot ceea ce aveți nevoie. Ivacy este alegerea noastră de top, deoarece oferă confidențialitate și securitate sporită. În plus, deblochează conținut restricționat, inclusiv servicii de streaming. 

Suntem bucuroși să auzim sugestiile dvs. despre cum puteți obține o adresă IP în Nigeria. Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map