Cum să obțineți o adresă IP mexicană în 2020

Dacă sunteți în afara Mexicului, este posibil să aveți probleme de accesare de site-uri și servicii de acolo. Acest lucru se datorează faptului că adresa dvs. IP arată că nu sunteți în Mexic, iar conținutul este restricționat geo. Vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP mexicană, astfel încât să puteți evita aceste restricții.


Este posibil să fie nevoie să vă verificați contul bancar mexican sau doriți să vizionați o rețea TV locală, cum ar fi Televisa. Poate că ofertele exclusive ale Mexicului Netflix vă apelează, caz în care poate fi meritat citit cel mai bun VPN pentru piesa Netflix. Oricum, până nu schimbați adresa dvs. IP pentru a face să pară că sunteți în Mexic, nu veți putea să le accesați.

Emisiunile și filmele TV sunt legate de legile privind restricțiile de conținut și fiecare țară este diferită. Acordurile de licență pentru acestea sunt necesare și trebuie făcute în fiecare țară în care un serviciu dorește să opereze. Anumite conținuturi nu pot fi licențiate în unele țări, în timp ce nu are rost să îl furnizeze în altele, deoarece există o cerere mică.

Cum să obțineți o adresă IP mexicană

Metoda pe care o utilizați pentru a obține o adresă IP mexicană depinde de dvs. Puteți face cel mai simplu traseu și puteți utiliza un proxy, dar acesta nu este un mod sigur de a face acest lucru. Chiar și cel mai bun proxy gratuit nu funcționează întotdeauna și vă poate lăsa vulnerabili. În plus, adresa dvs. IP adevărată nu este protejată și este destul de ușor să vă urmăriți lucrurile. Citiți VPN vs. proxy vs. Tor pentru mai multe.

Cea mai bună modalitate de a obține o adresă IP mexicană este cu o rețea privată virtuală. În acest fel, veți fi protejat și veți rămâne anonim. Există multe opțiuni bune în cele mai bune recenzii ale noastre VPN, dar unele sunt mai bune decât altele pentru Mexic. Cel mai important este că furnizorul are servere acolo și cu cât are mai mult cu atât mai bine, altfel vei fi blocat de unde ai început.

De asemenea, dacă este Netflix doriți, aveți nevoie de un serviciu care să poată trece de sistemul său de detectare VPN. Dacă alegeți unul care nu își face treaba, veți lăsa un mesaj de eroare. Citiți bucata noastră despre eroarea de proxy Netflix pentru mai multe. Există însă câteva care pot trece peste ea.

CyberGhost

CyberGhost este o alegere bună pentru Mexic. Dintre cele peste 3000 de servere ale sale din întreaga lume, 20 sunt în Mexic, oferindu-vă o mulțime de opțiuni pentru schimbarea adresei IP. Are o securitate bună și respectă și confidențialitatea.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

În plus, viteza sa este decentă și nu există limite de lățime de bandă, ceea ce înseamnă că este bun pentru streaming. Te va aduce pe site-urile Netflix din întreaga lume, precum și în BBC iPlayer. Cu toate acestea, am avut rezultate mixte cu Hulu, deși ar trebui să intre în majoritatea rețelelor de cablu mexicane.

Puteți să-l utilizați pe toate sistemele de operare majore și să vă conectați până la șapte dispozitive în același timp, ceea ce a câștigat locul doi în cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive. Puteți folosi procesul de șapte zile pentru a vedea dacă vă place, precum și garanția de returnare a banilor. Citiți recenzia noastră de CyberGhost pentru mai multe despre servicii.

ExpressVPN

ExpressVPN oferă un serviciu excelent, cu securitate și confidențialitate de top. Are peste 2.000 de servere în 94 de țări, dintre care unul este în Mexic. Cu toate acestea, înainte să vă faceți griji, ExpressVPN utilizează servere speciale de mare capacitate și rareori am experimentat o supraîncărcare în timp ce utilizăm unul.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

ExpressVPN a fost cel mai rapid VPN în timpul testării noastre și oferă o lățime de bandă nelimitată. De asemenea, nu are nicio problemă să intri în Netflix, așa că nu este greu de înțeles de ce este cel mai bun VPN pentru streaming.

Funcționează cu toate sistemele de operare majore și este o alegere excelentă pentru cei care nu au multă experiență cu VPN-urile, deoarece este ușor de utilizat. Există o garanție de returnare de 30 de zile, deci nu există niciun risc să o încercați. Examinarea noastră ExpressVPN oferă o privire mai detaliată a furnizorului.

NordVPN

NordVPN este o altă alegere bună pentru Mexic. Are mii de servere în întreaga lume, inclusiv opt în Mexic. La fel ca ExpressVPN, are securitate și confidențialitate de top, după cum puteți citi în articolul nostru din cap.

Anterior

Următor →

Are o lățime de bandă nelimitată cu viteze decente și poate intra în Netflix. Este inclusă o rambursare de 30 de zile, pentru a vă asigura că vă place. Vezi recenzia noastră NordVPN pentru a vedea de ce ne descurcăm.

Pericol de utilizare a unei adrese IP mexicane

Deși nu este deosebit de periculos să aveți o adresă IP mexicană, există motive pentru care trebuie să vă asigurați că conexiunea dvs. este sigură. Verificarea unde se bazează furnizorul este o idee bună dacă activitățile dvs. vor avea o natură mai sensibilă. Puteți vedea de ce în lucrarea noastră despre legile de confidențialitate.

Supravegherea guvernului a crescut în Mexic, permițând păstrarea datelor și colectarea informațiilor privind geolocalizarea utilizatorilor. Furnizorii de servicii Internet și rețelele mobile trebuie să ofere geolocalizare și metadate autorităților. În plus, aceste înregistrări trebuie păstrate cel puțin doi ani, astfel încât să poată fi accesat ori de câte ori este solicitat.

Mexicul este, de asemenea, un spender important atunci când vine vorba de software de supraveghere, care permite aplicarea legii și alte entități să spioneze cetățenii. Puteți citi mai multe despre țară în cel mai bun VPN pentru Mexic.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să înțelegeți cum să obțineți o adresă IP mexicană. Indiferent de motivul dvs., un VPN este cel mai bun mod de a face acest lucru. Sunt simple de utilizat, dar pline de funcții excelente, inclusiv securitate.

Cel mai bun candidat pentru Mexic este CyberGhost. Te va păstra protejat, te va intra în Netflix și te va lăsa să rămâi sub radar. Procesul de șapte zile ar trebui să-ți ofere suficient timp pentru a-l pune în pas, iar garanția de returnare a banilor este doar înghețarea tortului. Acestea fiind spuse, oricare dintre celelalte recomandări ale noastre ar fi o alegere bună și pentru Mexic.

Aveți sugestii pentru a obține o adresă IP mexicană? Dacă da, introduceți-le în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să le auzim. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me