Cum să obțineți o adresă IP marocană în 2020

Dacă încercați să țineți pasul cu emisiunile TV preferate de pe Al Aoula sau încercați să accesați contul dvs. bancar marocan din afara Marocului, probabil că veți face față limitărilor de acces sau veți intra în geoblocuri. În acest articol, vă vom spune cum să obțineți o adresă IP marocană, astfel încât să puteți avea acces.


Fie că călătoriți în afara Marocului pentru muncă sau în vacanță, este posibil să constatați că unele dintre serviciile online pe care le utilizați sunt inaccesibile, deoarece sunt limitate la țara respectivă.

Adresa dvs. IP vă arată locația și dispozitivul pe care îl utilizați când sunteți online. Site-urile guvernamentale și financiare, platformele de streaming și alte servicii online îl utilizează pentru a determina conținutul pe care îl puteți și nu îl puteți accesa în funcție de locul în care vă aflați. Fără o adresă IP marocană, veți primi un mesaj de eroare dacă încercați să accesați conținut restricționat geo.

De exemplu, dacă doriți să accesați contul dvs. bancar online și sunteți în afara Marocului, probabil că veți fi blocat pentru a vă împiedica să efectuați orice tranzacție. Băncile fac asta pentru a combate frauda, ​​dar dacă vă schimbați adresa IP, veți putea să vă autentificați și să vă accesați contul.

Un alt exemplu de serviciu online cu geoblocare este Netflix. Jucătorul de difuzare media este disponibil în peste 190 de țări, fiecare având propria sa bibliotecă de conținut. Unele programe sunt disponibile peste tot, dar altele nu sunt potrivite pentru o audiență mondială din cauza diferențelor lingvistice sau culturale și pot fi exclusiv pentru o țară.

Netflix face asta pentru a respecta restricțiile teritoriale de acordare a licențelor și termenii legilor privind drepturile de autor. Puteți citi mai multe despre asta în modul nostru de a bate ghidul de interzicere VPN Netflix. Dacă doriți să vizionați filme sau emisiuni TV pe Netflix Maroc, va trebui să aveți o adresă IP marocană pentru a evita aceste restricții.

De asemenea, veți avea nevoie de o adresă IP din Maroc dacă doriți să evitați cenzura guvernamentală pe internet sau să accesați serviciile guvernamentale online.

Cum să obțineți o adresă IP marocană

Există câteva modalități simple de a obține o adresă IP marocană. Cel mai ușor este să folosiți un proxy, dar aceasta este o idee proastă. Chiar și cele mai bune proxy gratuite nu vă protejează pentru că nu au securitate, ceea ce vă lasă adresa IP expusă, ceea ce înseamnă că vă poate fi identificat. Citiți comparația VPN vs. proxy vs. Tor pentru a afla mai multe.

Vă recomandăm să obțineți o adresă IP marocană folosind o rețea privată virtuală. Sunt ușor de utilizat și încărcate cu funcții, cum ar fi o securitate bună, care îți păstrează activitățile online private și îți ascund adevărata adresă IP. 

Puteți obține doar o VPN din cel mai bun ghid al nostru VPN, dar trebuie să vă asigurați că vă va primi o adresă IP marocană. Furnizorul trebuie să aibă servere în Maroc sau nu veți putea primi o adresă IP acolo.

Dacă Netflix este ceea ce urmăriți, căutați un furnizor care poate ocoli filtrele VPN inteligente ale serviciului. Puțini pot face acest lucru în mod fiabil (citiți bucata noastră de eroare proxy Netflix pentru mai multe despre asta). Cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix prezintă cinci dintre opțiunile noastre preferate, dar vom oferi trei care au acces în Maroc și oferă securitate și viteză.

HideMyAss

HideMyAss vă va permite să obțineți o adresă IP marocană. Rețeaua sa de servere masive acoperă 190 de țări și include două servere în Maroc. Are o securitate bună, cu criptare AES de 256 biți, un comutator de încărcare integrat și o politică de confidențialitate solidă. Acestea fiind spuse, păstrează jurnalele de conectare și deconectare până la 30 de zile, ceea ce nu este bine, mai ales dacă este solicitat de autorități.

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

Vitezele sale sunt bune pentru majoritatea activităților. Nu există limite privind lățimea de bandă și poate accesa majoritatea serviciilor de streaming. 

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS și permite până la cinci dispozitive conectate simultan. Pentru testarea acestuia este disponibil un proces de șapte zile, precum și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Recenzia noastră HideMyAss are mai multe detalii privind serviciul.

Ascunde-mă

O altă alegere bună pentru obținerea unei adrese IP marocane este Hide.me. Are o răspândire subpar de locații de server, dar, din fericire, include Maroc. VPN-ul bogat în funcții are viteze decente și oferă un comutator de ucidere, tunelare divizată și securitate excelentă. 

HideMe-review-interfață

HideMe-review-server-list

HideMe-review-fallback

personalizate script-uri HideMe-review-

setup-ghiduri HideMe-review-

Anterior

Următor →

Hide.me are clienți pentru fiecare sistem de operare important, inclusiv Windows, macOS, Android și iOS, precum și extensii de browser pentru Mozilla Firefox și Google Chrome. Puteți instala, de asemenea, manual pe Windows Phone, BlackBerry și pe mai multe versiuni de Linux, inclusiv Ubuntu și Fedora. Aruncați o privire asupra serviciului din recenzia noastră Hide.me.

PureVPN

Dacă nu ar fi fost pentru cele trei servere din Maroc, PureVPN nu ar primi o mențiune aici. Dacă activitățile dvs. online nu sunt sensibile și aveți nevoie de servere, este o alegere decentă pentru distribuirea locației dvs. Securitatea sa este în regulă, atât timp cât setați criptarea pe AES 256 biți și are un comutator de ucidere. 

PureVPN-pagina de start-2018

O politică de confidențialitate este în vigoare, dar este destul de inconsistentă și se contrazice atunci când spune că nu ține jurnalele. 

Îl puteți instala pe Windows, macOS, Android și iOS. De asemenea, oferă extensii de browser Chrome și Firefox și îl puteți folosi pe cinci dispozitive în același timp. Spre deosebire de majoritatea serviciilor VPN, PureVPN nu neglijează Africa. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră PureVPN.

Pericol de utilizare a unei adrese IP marocane

Maroc este găzduirea a peste 33 de milioane de oameni și este o națiune în curs de dezvoltare rapidă, cu o mulțime de soare și site-uri turistice frumoase de vizitat. Din păcate, nu se poate spune același lucru despre starea internetului din țară.

Nu există niciun pericol să vă schimbați adresa IP, dar este bine să cunoașteți legile din fiecare țară în care utilizați un server, deoarece ceea ce poate fi acceptat într-un altul vă poate pune în dificultate în altul..

După primăvara arabă din februarie 2011, guvernul marocan a adoptat legi severe de internet, ceea ce a dus la blocarea accelerației și a conținutului. De asemenea, serviciile de internet precum Google, YouTube și Skype au fost blocate. Țara blochează, cenzurează sau arestează pe oricine încalcă aceste legi.

Dacă ați locuit în Maroc sau ați petrecut mult timp acolo, probabil că ați observat că accesul la internet poate fi complicat și neplăcut. Site-urile web populare și rețelele de socializare par să se deconecteze în mod regulat, pe care principalul furnizor de servicii de internet din Maroc le blamează pe sclipurile tehnice.

Multe guverne se angajează în supraveghere online, iar Marocul nu face excepție. Au existat multe cazuri de civili și reporteri pedepsiți pentru fapte banale, precum prezentarea regelui sau a familiei sale în moduri pe care le consideră „nepotrivite”.

De asemenea, marocanii trebuie să-și facă griji pentru infracțiuni informatice, împreună cu datele stocate pe dispozitivele lor sau partajate cu familia și prietenii. WiFi public este, de asemenea, deschis pentru exploatările și vulnerabilitățile care ar putea dăuna vieții private sau a utilizatorilor.

Cu o cenzură atât de aspră pe internet, supraveghere guvernamentală și accelerare rapidă, cel mai bun pariu este să vă mențineți în siguranță cu un VPN.

Gânduri finale

Sperăm că ai găsit acest ghid util și acum știm cum să obții o adresă IP marocană. Un VPN este cel mai sigur și eficient mod de a face acest lucru. Vă va proteja confidențialitatea și datele, vă va elibera de supraveghere și cenzură intruzive și va debloca serviciile de streaming media.

Ne-ar plăcea să auzim experiența și recomandările dvs. pentru a obține o adresă IP marocană. Distribuie-le în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map