Malaezia este una dintre cele mai mari vase de topit din lume, cu o cultură bogată, mâncare fantastică și experiențe impresionante. Dacă nu vă puteți bucura de acele lucruri pentru că v-ați mutat sau ați călătorit în afara țării, puteți viziona în continuare spectacolele preferate de pe Tonton. Vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP din Malaezia, astfel încât să puteți simți că sunteți acolo.


Streamingul de site-uri web, bănci, rețele de socializare și bloguri utilizează adresa dvs. IP pentru a vă localiza. Fără o adresă IP din Malaezia, nu veți putea utiliza contul Maybank sau accesa episoade din Bukan Cinta Aku și Ariana Rose pe Tonton sau Netflix Malaysia din cauza geoblocurilor.

Netflix are unul dintre cele mai sofisticate sisteme de detectare a proxy-ului și VPN-ului ca o modalitate de a îndeplini condițiile legilor de autorizare și drepturi de autor specifice regiunii sale. Citiți mai multe în articolul nostru de interzicere VPN Netflix.

Din fericire, vă puteți răsfăța locația obținând o adresă IP malasiană care va păcăli serviciile online și site-urile web pentru a crede că transmiteți sau navigați din Malaezia, chiar și atunci când nu sunteți aproape de nicăieri.

Acest ghid despre cum să obțineți o adresă IP din Malaezia vă va arăta cel mai sigur mod de a vă ascunde adresa IP.

Cum să obțineți o adresă IP malasiană

Există două modalități de a obține o adresă IP din Malaezia: un proxy sau o rețea privată virtuală. 

Un proxy funcționează în browserul dvs. și redirecționează traficul web printr-un alt punct de ieșire pe internet pentru a face să pară că sunteți acolo. Consultați articolul nostru despre cele mai bune proxy gratuite pentru recomandări. Proxie-urile nu sunt cea mai bună metodă pentru a vă schimba adresa IP, pentru că nu sunt de încredere și nu au funcții de securitate pentru a vă proteja sau a ascunde adevărata dvs. adresă IP.. 

Vă recomandăm să utilizați un VPN. Nu numai că va ocoli geoblocurile, dar vă va asigura, de asemenea, conexiunea și vă va ajuta să evitați privirile indurerate ale agențiilor de supraveghere și ale altor reticențe online. Articolul nostru VPN vs. proxy vs. Tor explică mai mult diferențele dintre proxy și VPN-uri, dar nucleul este securitatea. 

Acestea fiind spuse, serviciile VPN nu sunt egale, așa că am ales trei dintre cei mai buni furnizori VPN pentru a vă ajuta să obțineți o adresă IP din Malaezia.

ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN din jur. Face tot ce ne dorim să facă un VPN. Este cel mai rapid VPN și se află pe primul loc în cel mai bun VPN pentru ghidurile Netflix și cele mai sigure VPN. Acestea fiind spuse, coerența sa îl diferențiază, astfel încât sunteți asigurat de o experiență excelentă, indiferent de configurarea conexiunii dvs. sau de ce server alegeți.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Este ultra sigur, oferind un comutator de oprire și o politică de confidențialitate solidă, astfel încât datele dvs. nu sunt înregistrate sau monitorizate. De asemenea, are o rețea de peste 3.000 de servere în 160 de locații din 94 de țări. Când am contactat echipa sa de asistență, ei au spus că are un singur server pentru Malaezia, dar sunt siguri că vor satisface numărul clienților care au nevoie. 

În ciuda timpului său lent de schimbare a serverului, ExpressVPN este ușor de utilizat și, după ce îl instalați, va face aproape totul pentru dvs. Funcționează pe Windows, MacOS, Android și iOS și puteți descărca extensia browserului pentru Google Chrome, Mozilla Firefox și Safari.  

Asistența clienților este disponibilă 24/7. Personalul oferă răspunsuri utile și minuțioase prin chat live și e-mail. Citiți mai multe despre servicii în recenzia noastră ExpressVPN.

ExpressVPN este unul dintre cele mai scumpe VPN-uri, dar serviciul principal este atât de bun încât veți obține banii pentru valoarea suplimentară. Puteți economisi bani abonându-vă la un plan mai lung și există o fereastră de rambursare fără dificultăți de 30 de zile pentru liniște sufletească.

NordVPN

Securitatea NordVPN este de top, cu un comutator de protecție care vă protejează în cazul în care VPN-ul eșuează și serverele dublu-hop care vă criptează conexiunea de două ori. De asemenea, onorează confidențialitatea dvs. cu politica sa fără jurnal.

Are peste 5.000 de servere, care sunt mai mult decât ExpressVPN și sunt răspândite în 60 de țări. Șase sunt în Malaezia, deci nu ar trebui să aveți nicio problemă în a accesa conținut de acolo. Puteți citi recenzia noastră NordVPN pentru a afla mai multe despre acest serviciu.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

NordVPN are viteze bune și lățime de bandă nelimitată, dar poate fi lent atunci când conectați pe distanțe lungi. De asemenea, are un timp de schimbare rapidă a serverului și îl puteți instala simplu și vă puteți conecta rapid pe Windows, macOS, Android și iOS. 

Asistența clienților este disponibilă prin e-mail sau chat live, dar puteți încerca să rezolvați singur probleme minore folosind baza de cunoștințe utile. 

NordVPN are un preț lunar accesibil, dar abonarea la un plan mai lung vă va economisi bani. Oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

CyberGhost

CyberGhost oferă un serviciu bun și, deși nu poate să bată primele noastre două opțiuni, oferă o siguranță deosebită și un comutator de ucidere. De asemenea, nu păstrează jurnalele, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la confidențialitate.

Are mai mult de 4.500 de servere care acoperă 60 de țări. Există 10 în Malaezia, așa că ai destule din care să alegi. Recenzia noastră CyberGhost oferă o privire mai detaliată a serviciului.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

CyberGhost nu are limite de lățime de bandă, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la datele pe care le utilizați. În plus, are viteze bune, dar, la fel ca NordVPN, nu sunt mari pe distanțe lungi. Puteți utiliza CyberGhost pe Windows, macOS, Android și iOS, dar este posibil să nu găsiți atrăgătoare interfață dinamică a plăcii clientului de pe desktop..

Pentru sfaturi de depanare, puteți utiliza baza de cunoștințe extinsă. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor profesional, puteți contacta asistența clienților prin chat live sau e-mail. 

Pachetul lunar al CyberGhost este accesibil, dar vă puteți abona la un plan mai lung pentru a economisi bani. Oferă un proces de șapte zile, așa că îl poți încerca înainte de a comite și există o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile..

Pericol de utilizare a unei adrese IP din Malaezia

Internetul din Malaezia este „parțial gratuit”, datorită gradului de supraveghere a guvernului din Malaezia asupra cetățenilor săi, potrivit unui raport al Libertății pe Net din 2018. Asta înseamnă că dacă încercați să accesați web-ul de pe o adresă IP din Malaezia, există limite serioase pentru conținut. 

În 2016, mai multe site-uri de știri, bloguri și conturi de social media au fost închise sau blocate după raportarea la scandalurile de corupție ale premierului Najib Razzak. În consecință, unele site-uri au ieșit din afaceri și accesul la platforme de publicare, cum ar fi Medium, a fost restricționat.

Protecțiile privind confidențialitatea sunt, în general, slabe. Citizen Lab, un grup de cercetare cu sediul la Universitatea din Toronto, a raportat că a detectat FinFisher, un software de supraveghere intruziv care este utilizat pe serverele din întreaga lume, în Malaezia. Citiți piesa noastră despre cel mai bun VPN pentru Malaezia pentru mai multe informații. 

Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți un VPN, dar pentru Malaezia, doriți să vă asigurați că alegeți unul cu mare securitate, deoarece supravegherea guvernului și criminalitatea informatică sunt probleme majore. Acesta vă va proteja datele împotriva amenințărilor online și vă va ține ascuns de autorități.

Gânduri finale

Speranța noastră este că acest ghid a ușurat procesul de obținere a unei adrese IP din Malaezia și faptul că cei trei cei mai buni furnizori VPN vă pot aduce în Malaezia protejând identitatea și păstrându-vă conexiunea sigură.

Consultați arhiva noastră de securitate online pentru mai multe articole ca acesta, precum și recomandări pentru a rămâne în siguranță online. Ce VPN utilizați pentru a intra în Malaezia? Povestește-ne despre asta în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me