Cum să obțineți o adresă IP japoneză în 2020

Deși internetul este excelent pentru a vă conecta cu oameni din întreaga lume sau pentru a găsi conținut la care altfel nu veți putea accesa, conexiunea dvs. normală nu poate găsi totul. Când vă conectați la internet, vi s-a atribuit o adresă IP, care notează locația dvs. relativă în lume.


Pe baza acestei adrese IP, unele site-uri web pot fi blocate de un proces cunoscut sub numele de geoblocare. Pe lângă băncile și site-urile guvernamentale, multe servicii de streaming, cum ar fi Netflix, segmentează anumite biblioteci în anumite regiuni, despre care puteți citi în ghidul nostru despre cum să bateți interdicția Netflix.

Acestea fiind spuse, puteți schimba adresa IP pentru a apărea ca și cum vă aflați într-o altă locație. În acest ghid despre cum puteți obține o adresă IP japoneză, vă vom arăta cum să apăreți ca și cum ați fi în Japonia practic, în ciuda locului în care vă conectați fizic. Există multe modalități de a obține o nouă adresă IP, dar ne vom concentra pe modalitățile de a face acest lucru în siguranță.

Indiferent de conținutul japonez pe care încercați să îl accesați, fie că este vorba de platforme de streaming, bănci sau forme alternative de divertisment, vă putem ajuta. Pe lângă faptul că vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP japoneză, vom atinge și pericolele potențiale ale utilizării uneia.

Cum să obțineți o adresă IP japoneză

Obținerea unei noi adrese IP într-o anumită regiune nu este dificilă. Pentru începătorii de securitate cibernetică, se realizează prin găsirea unui proxy gratuit în regiune și conectarea la aceasta. Puteți găsi cele din cel mai bun ghid gratuit pentru proxy. Un server proxy se află între computer și oriunde te conectezi, înlocuind adresa IP cu una din acea locație.

În loc să pară ca și cum ai proveni de la computer, conexiunea va apărea ca și cum ar veni de pe serverul proxy. Nu este totuși o configurație ideală. După cum puteți vedea în ghidul nostru VPN vs. proxy vs. Tor, serverele proxy vin cu tot felul de neplăceri, inclusiv viteze lente, malware și, uneori, infracțiuni informatice..

Asta ignoră faptul că reprezentanții proxy sunt ușor de detectat și de blocat. După cum se arată în ghidul nostru despre eroarea de proxy Netflix, majoritatea site-urilor web au sisteme de detectare care pot identifica un proxy atunci când este utilizat. Urmărirea simplă a rutei va arăta, de asemenea, de unde provine conexiunea.

Acest lucru se datorează faptului că proxii nu adaugă criptare la conexiunea dvs. Ceea ce aduci este ceea ce ai. Acolo intră o rețea privată virtuală. VPN-urile funcționează similar cu proxies-urile. Vă conectați la un server la distanță, care înlocuiește adresa dvs. IP. Spre deosebire de proxy, însă, conexiunea dvs. inițială este criptată cu un protocol VPN, ascunzând sursa conexiunii.

Ghidul nostru de securitate VPN și descrierea criptării explică modul în care procesul se scutură la nivel tehnic, dar tot ce trebuie să știți pentru a obține o adresă IP japoneză este că o VPN este esențială. Acesta face imposibilă urmărirea rutelor și atâta timp cât rămâneți cu cei mai buni furnizori VPN, nu veți fi blocat de sisteme de detectare.

Vom oferi trei recomandări care au locații în Japonia, dar, din fericire, locațiile din Japonia sunt comune printre VPN-uri, spre deosebire de cele mai bune servicii VPN pentru China. Dacă doriți mai multe opțiuni, citiți recenziile VPN.

ExpressVPN

expressvpn-review-viteza-test

ExpressVPN este cel mai bun VPN din jur. Este cel mai rapid VPN pe care l-am testat și clasat pe primul loc în cel mai sigur VPN și cel mai bun VPN pentru ghidurile Netflix. Deși excelent în fiecare categorie de la viteză la confidențialitate, adevăratul lucru care îl diferențiază este consistența. Indiferent cum vă configurați conexiunea sau serverul pe care îl alegeți, oferă o experiență excelentă.

Este simplu de folosit, de asemenea. Deși configurația lui TorGuard (spuneți recenzia TorGuard) își are locul, abordarea simplificată a ExpressVPN poate atrage oricine. Puteți afla mai multe în recenzia noastră ExpressVPN sau puteți încerca cu garanția de returnare a sumelor de 30 de zile.

NordVPN

nordvpn-revizuire-marker de selecție

NordVPN nu este la fel de consecvent ca ExpressVPN, ceea ce îl plasează doar pe o cârlig sub câinele nostru de vârf. Acestea fiind spuse, este mult mai bine pentru anumite aplicații. De exemplu, a bătut ExpressVPN în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul torrenting. Cu aproximativ 100 de servere în Japonia, este o alegere excelentă și pentru a obține o adresă IP japoneză.

Rețeaua este masivă, ceea ce explică numărul mare de servere din Japonia. Acestea fiind spuse, NordVPN se distinge cu o listă excelentă de funcții, inclusiv servere de specialitate, un instrument de blocare malware încorporat și multe altele. Puteți găsi lista completă a funcțiilor în recenzia noastră NordVPN sau încercați serviciul cu garanția de returnare a sumelor de 30 de zile.

CyberGhost

cyberghost-review-a extins-ui

CyberGhost se luptă când vine vorba de viteză. În ciuda acestui fapt, a câștigat un loc în cel mai bun VPN pentru Japonia și cel mai bun VPN pentru ghiduri de streaming. Rețeaua nu este la fel de mare ca NordVPN, dar puține rețele sunt. Chiar și așa, CyberGhost oferă 31 de servere în Japonia.

Ca și NordVPN, are servere specializate pentru streaming și torrenting, precum și o interfață reproiectată care face găsirea în care trebuie să mergeți simplu. Este, de asemenea, ieftin, după cum puteți vedea în review-ul nostru CyberGhost. Dacă vi se pare interesant, încercați-l cu generoasa sa garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Pericol de utilizare a unei adrese IP japoneze

Spre deosebire de ghidul nostru despre cum să obții o adresă IP chineză, Japonia nu are legi stricte de cenzură. La fel ca SUA (citiți cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul SUA), legile de cenzură din Japonia se concentrează pe distribuirea de materiale protejate de drepturi de autor și conținut obscen, precum abuzuri sau pornografie infantilă.

Acestea fiind spuse, Japonia este la fel ca SUA, prin faptul că își poate spiona cetățenii. În 2000, Japonia a adoptat o lege de tip tabla care permite aplicării legii să monitorizeze apelurile telefonice în baza unei ordonanțe judecătorești. Deși inițial a permis doar monitorizarea în cazurile care implică droguri, trafic de persoane, crime și distribuirea armelor de foc, legea a fost extinsă în 2016 pentru a include furtul și frauda.

Ceea ce a rezultat în 2017 au fost înregistrate aproape 11.000 de apeluri telefonice și 61 de arestări. Deși este excelent pentru a opri crima, monitorizarea Japoniei nu a ajuns deasupra centurii. Armata a monitorizat ilegal cetățenii în trecut, iar un document scurs din 2013 arată că SUA au furnizat Japoniei XKEYSCORE, care poate monitoriza aproape tot ceea ce cineva face online.

Dacă utilizați o adresă IP în Japonia, sunteți supus aceluiași potențial de monitorizare. Acestea fiind spuse, dacă utilizați un VPN sigur, cum ar fi ExpressVPN, asta nu înseamnă nimic. Adevărata problemă apare dacă, de exemplu, utilizați o opțiune din cel mai rău ghid VPN gratuit.

Atâta timp cât utilizați unul dintre furnizorii noștri de top, sau o opțiune din această recenzie, ar trebui să fiți bine. Este important să folosiți doar o VPN care are o politică fără jurnaluri, deoarece datele de utilizare ar putea fi solicitate de guvernul japonez – sau de oricine altcineva – care dezvăluie cine sunteți (citiți recenzia noastră HideMyAss pentru a vedea un furnizor care păstrează jurnalele).

Gânduri finale

Nu există prea mult pericol de a obține o adresă IP japoneză, atât timp cât utilizați un serviciu care vă protejează conexiunea. ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost și TorGuard sunt opțiuni solide, dar Windscribe nu este rău, fie (citiți recenzia Windscribe).

Pentru ca totul, de la configurarea unui VPN, până la asigurarea că sunteți protejat în timp ce îl utilizați, consultați arhiva noastră VPN. Pe lângă recenzii și ghiduri, veți găsi articole despre configurarea unei VPN și asigurarea configurației corecte a acesteia.

Ce VPN utilizați pentru o adresă IP japoneză? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map