Cum să obțineți o adresă IP italiană în 2020, Rapidamente

Dacă nu ați experimentat niciodată geoblocuri, este posibil să călătoriți dintr-o țară în alta. Unele site-uri web sunt limitate la o țară, ceea ce înseamnă că primiți un mesaj de eroare atunci când încercați să le accesați din afara granițelor. Cu toate acestea, puteți să vă ocoliți schimbând adresa IP. În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP italiană.


Când vizitați un site web, acesta vă poate detecta locația prin adresa dvs. IP. Dacă nu vă aflați în țara în care este disponibil, veți vedea uneori un mesaj de eroare. În alte ocazii, îl vei putea accesa, dar va fi o versiune diferită de cea obișnuită. După ce vă schimbați adresa de IP, veți putea naviga normal.

Netflix este un bun exemplu de geoblocare. Deși este disponibil în multe țări, fiecare bibliotecă este diferită. Unele spectacole sunt limitate la una sau două țări, ceea ce înseamnă că le puteți vizualiza doar în acele locații. Motivele pentru aceasta sunt restricțiile de licență și diferențele de limbă sau culturale. Mulți utilizatori doresc acces la versiunea din SUA, deoarece are una dintre cele mai mari biblioteci.

Dacă doriți să vizionați un spectacol pe Netflix, care este disponibil doar în Italia și nu vă aflați fizic acolo, va trebui să primiți o adresă IP italiană de acolo. Ghidul nostru pentru interzicerea Netflix vă va educa în legătură cu acest subiect. Dacă Netflix este prioritatea dvs., aruncați o privire și la cel mai bun VPN al nostru pentru piesa Netflix.

Poate că vă lipsesc anumite canale din Italia, cum ar fi Rai News 24, sau doriți să răsfoiți servicii de streaming, precum Rai Play și Sling Italian, schimbați adresa IP la una italiană și sunteți în.

De asemenea, puteți constata că nu vă puteți conecta la aplicația bancară online sau la un alt serviciu financiar. Pentru a combate frauda, ​​multe bănci își permit clienții să se autentifice numai din țara de origine. Este frustrant, dar după ce schimbi adresa IP, vei putea să-ți accesezi contul ca de obicei.

Cum să obțineți o adresă IP italiană

O modalitate populară de a vă schimba adresa IP este cu un proxy, dar asta nu înseamnă că este cea mai bună modalitate. Deși reprezentanții pot schimba adresa dvs. IP, nu sunt de încredere și vin cu probleme de securitate. Veți fi vulnerabil la infracțiuni informatice, ceea ce vă poate lăsa expusă adresa IP. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți comparația VPN vs. proxy vs. Tor.

Cea mai bună modalitate de a obține o adresă IP italiană este cu o rețea privată virtuală. Cele mai bune VPN-uri noastre își fac treaba mai bine decât proxii, cu securitate de vârf și politici de confidențialitate etanșă. Prin aceasta, dvs. și adresa dvs. IP veți fi protejate, cu o politică fără jurnaluri care să asigure că activitățile dvs. online sunt păstrate în secret.

Ați putea alege doar un furnizor aleatoriu din recenziile VPN, dar dorim să ne asigurăm că alegeți unul potrivit pentru Italia. Trebuie să vă asigurați că are servere în țară. În caz contrar, veți fi în aceeași poziție.

În plus, dacă doriți să accesați Netflix, veți avea nevoie de unul care să depășească detectoarele VPN inteligente și există doar câteva care sunt fiabile în acea zonă. Citiți bucata noastră despre eroarea de proxy Netflix pentru a afla mai multe despre ea.

CyberGhost

CyberGhost este o alegere bună pentru obținerea unei adrese IP italiene. Are o rețea mare de servere, dintre care 70 sunt în Italia. Securitatea sa este bună și vă respectă confidențialitatea printr-o politică fără înregistrare. Vitezele sale sunt, de asemenea, decente. În plus, acesta poate intra în Netflix și alte servicii de streaming.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Îl puteți instala pe Windows, macOS, Android și iOS. Este și unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru dispozitive multiple, deoarece vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive simultan. Există un proces de șapte zile pe care îl poți folosi și, dacă nu este suficient timp pentru a-l testa, există și o garanție de restituire a banilor. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru o mai bună privire asupra serviciului.

ExpressVPN

ExpressVPN este un alt furnizor bun care vă va primi o adresă IP în Italia. Are multe servere pe tot globul, inclusiv unele din Italia. Securitatea sa este excelentă și nu ține un registru al activității tale. În plus, este cel mai rapid VPN pe care l-am testat. Aceasta și lățimea de bandă nelimitată îl fac cel mai bun VPN pentru streaming.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Toate sistemele de operare majore sunt acceptate și fiecare client este ușor de utilizat, ceea ce face o alegere excelentă dacă nu aveți experiență anterioară în utilizarea unei VPN. Garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile vă oferă mult timp pentru a încerca. Recenzia noastră ExpressVPN are mai multe informații.

 

NordVPN

De asemenea, recomandăm NordVPN pentru a obține o adresă IP italiană. Are peste 5.000 de servere, iar 56 dintre ele sunt în Italia. Securitatea sa este printre cele mai bune și are o politică solidă fără jurnaluri. Vitezele sale nu sunt la fel de bune ca ExpressVPN, dar un pic de săpat merge mult. Acest defect este creat de serverele de specialitate NordVPN, care au obținut primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul de torrenting.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS, iar fiecare versiune este simplu de utilizat. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile, oferindu-vă destul timp pentru a decide dacă vă place. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru o privire mai detaliată asupra serviciului.

Pericol de utilizare a unei adrese IP italiene

Schimbarea adresei IP nu este periculoasă în sine, dar diferite țări au reglementări diferite pentru internet (citiți ghidul nostru pentru interdicția VPN rusă pentru a vedea asta în practică), așa că ar trebui să vă asigurați că știți ce vă poate pune în dificultate..

Defăimarea este o infracțiune în Italia și, în baza codului penal, defăimarea agravată poate fi pedepsită cu închisoare de până la trei ani și amendă de cel puțin 516 euro (580 dolari). Fii atent la ce postezi online.

Guvernele din întreaga lume se angajează în supraveghere online, iar Italia nu face excepție. În urma unei legi adoptate în 2017, guvernul este capabil să reglementeze malware-ul în scop de hacking și există îngrijorari că comunicările personale sunt interceptate cu acesta. În plus, operatorii de telecomunicații sunt obligați să stocheze date de internet pe o perioadă de până la șase luni.

De asemenea, trebuie să țineți cont de riscul infracțiunilor informatice, oriunde v-ați afla, mai ales dacă intenționați să utilizați WiFi public. Hackerii și alte pericole online ar putea fi ascunse și nu există nicio modalitate de a spune cât de sigură este conexiunea. Asigurați-vă că sunteți protejat de o VPN bună, precum și de un antivirus. Citiți cel mai bun ghid pentru software antivirus pentru recomandări.

Gânduri finale

Acum știți cum să obțineți o adresă IP italiană în siguranță. Utilizarea unui VPN este cea mai bună alegere, deoarece veți fi protejat de securitatea acesteia, iar adresa dvs. IP reală va fi ascunsă.

CyberGhost este cea mai bună opțiune pentru Italia, deoarece are cele mai multe servere acolo. Veți fi, de asemenea, protejat de politica sa de securitate și fără jurnaluri. În plus, poate intra în servicii de streaming. Luați-o pentru un test de test cu ședința sa de șapte zile și folosiți garanția de returnare a banilor dacă aveți nevoie de mai mult timp pentru a decide.

Dacă doriți să citiți mai multe articole ca acesta, consultați arhiva noastră de securitate online. Veți găsi toate modalitățile de a vă păstra protejat online, inclusiv cel mai sigur software antivirus și ghidurile noastre de gestionare a parolelor.

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii dacă aveți experiență în obținerea unei adrese IP italiene. Salutăm orice sfaturi aveți. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map