Cum să obțineți o adresă IP israeliană în 2020: Locuință în patrie

Dacă locuiești sau lucrezi în străinătate și vrei să accesezi conținut exclusiv israelian pe Keshet sau BeTipul, vei primi mesaje de eroare. Acest lucru se întâmplă deoarece multe fluxuri online plasează geoblocuri care restricționează vizionarea conținutului acestuia către spectatorii din Israel. Cu toate acestea, din fericire, puteți obține o adresă IP israeliană și debloca site-uri de streaming pentru a urmări conținutul dorit. Îți vom arăta cum să obții unul.


Adresa dvs. IP conține informații despre locația dvs. și dispozitivul pe care îl utilizați. Să-l schimbi într-unul israelian îți strică locația, păcălind site-urile web să presupui că ești acolo fizic atunci când nu ești.

Fie că doriți să deblocați site-urile de streaming sau să accesați contul dvs. bancar online și alte servicii, acest ghid vă va arăta cum puteți obține o adresă IP israeliană din orice parte a lumii.

Cum să obțineți o adresă IP israeliană

Există două rute comune pe care le puteți utiliza pentru a vă schimba adresa IP: folosind un proxy sau folosind o rețea privată virtuală.

Proxi-urile sunt libere de utilizat (citiți cel mai bun ghid gratuit pentru proxy) și funcționează deseori în browserul dvs. De asemenea, vă pot ajuta să obțineți o adresă IP israeliană, dar nu sunt fiabile, nu au caracteristici de securitate și nu vă ascund adresa IP reală, ceea ce înseamnă că vă poate fi identificat. Aflați mai multe în versiunea noastră VPN vs. proxy vs. Tor.

Cea mai bună metodă este utilizarea unui VPN. Pe lângă faptul că vă ajută să schimbați adresa IP la una israeliană, aceasta oferă și securitate bună, iar majoritatea oferă o politică fără jurnaluri pentru a vă asigura confidențialitatea online.  

Unii dintre cei mai buni furnizori de VPN vă pot primi o adresă IP pentru Israel, astfel încât să puteți accesa conținutul pe care îl doriți, dar trebuie să alegeți unul cu un spread bun de server. Acest lucru vă asigură că aveți șanse mai mari de a ocoli blocurile și de a accesa conținut restricționat la Israel.

ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu complet excelent, cu o rețea mare de servere care cuprinde 94 de țări, inclusiv Israel. Oferă o mare securitate, un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri. De asemenea, oferă o lățime de bandă nelimitată și viteze remarcabile, motiv pentru care este cea mai bună alegere pentru cel mai rapid VPN.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Acest lucru, plus faptul că poate debloca platforme de streaming majore, inclusiv Netflix, îl face cel mai bun VPN pentru streaming și cel mai bun VPN pentru Netflix. Piesa noastră de recenzie ExpressVPN explică de ce este atât de bine.

Puteți instala clienții ușor de utilizat pe Windows, macOS, Linux, Android și iOS sau puteți descărca extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. În plus, puteți conecta simultan până la cinci dispozitive.

NordVPN

NordVPN este o altă alegere bună pentru obținerea unei adrese IP israeliene. Este un furnizor excelent cu peste 5.000 de servere din 60 de țări, dintre care 17 sunt în Israel. De asemenea, are o securitate bună datorită serverelor sale dublu-hop, software-ului gratuit anti-malware CyberSec, un comutator de ucidere și criptarea AES de 256 biți. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră NordVPN.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Vitezele sale sunt de asemenea bune, cu excepția distanțelor lungi, când poate încetini. În afară de asta, nu există prea multe diferențe față de prima noastră alegere, după cum puteți citi în comparația noastră ExpressVPN vs. NordVPN. De asemenea, oferă o lățime de bandă nelimitată, deblochează platformele de streaming și vă protejează în timp ce faceți un torent, de aceea este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

CyberGhost

A treia noastră alegere este CyberGhost. Are mai mult de 4.700 de servere în 61 de țări, inclusiv 10 în Israel, astfel încât să puteți accesa conținut israelian. De asemenea, are o securitate bună, cu un comutator de ucidere activat permanent pentru protecție și o politică fără jurnaluri pentru a vă asigura confidențialitatea.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

La fel ca NordVPN, viteza CyberGhost este rapidă, deși poate încetini pe distanțe lungi. Vă oferă, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată, vă poate intra în platforme de streaming și vă acoperă în timp ce sunteți în torent. Citiți mai multe în review-ul nostru CyberGhost.

Poate fi instalat pe Windows, MacOS, Android și iOS și conecta până la șapte dispozitive în același timp, ceea ce este mai mult decât permit cele două top ale noastre. Acesta este motivul pentru care a câștigat un loc pe cel mai bun VPN al nostru pentru lista de dispozitive multiple.

Pericolele utilizării unei adrese IP israeliene

Față de alte țări din Orientul Mijlociu, Israel are legi liberale privind accesul și utilizarea internetului. Cu toate acestea, guvernul a luat în considerare legiferarea cenzurii pe internet în trecut. Nu a trecut, dar s-ar putea întâmpla în viitor și nimeni nu știe cât de departe ar putea ajunge.

În 2017, însă, a fost adoptată o lege care să blocheze conținutul legat de jocurile ilegale online, terorismul, serviciile de prostituție și vânzările de droguri dure. Pornografia este de asemenea blocată, dar în temeiul unei legi separate. 

ISP-urile au fost de asemenea folosite pentru a bloca site-urile de tip torrent înainte, dar această interdicție a fost eliminată. Acestea fiind spuse, o modificare a legii drepturilor de autor israeliene permite instanțelor de judecată să ordone ISP-urilor israeliene să blocheze accesul la site-urile care încalcă drepturile de autor..

Există, de asemenea, Cenzorul Forțelor de Apărare din Israel, despre care inițiativa OpenNet spune că este „autorizat să interzică … orice material care va sau poate provoca daune” securității Israelului. 

Aceasta înseamnă că unele site-uri web și bloguri de știri ar putea fi blocate. În consecință, jurnaliștii care lucrează pentru mass-media israeliană trebuie să prezinte orice informații referitoare la securitate israeliene, inclusiv postări de socializare, înainte de publicare.

Acestea fiind spuse, restricțiile pot varia în funcție de locație, chiar dacă cenzura este aplicată în toată țara, întrucât guvernul Hamas din Gaza și Autoritatea Națională Palestiniană din Cisiordania pot să-și aplice propriile.

Conexiunea Israelului cu Agenția Națională de Securitate a SUA prin intermediul companiilor israeliene de informații a stârnit îngrijorări cu privire la supravegherea cetățenilor săi, deși există puține informații în acest sens. În mod similar, țara a fost acuzată că a vândut Pegasus, un program de spionaj, în mai multe țări, permițându-le să urmărească apelurile, mesajele și altele.

Gânduri finale

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să știi cum să obții o adresă IP israeliană. Cu un VPN, puteți să vă schimbați adresa IP, să vă ocoliți de cenzură și să vă protejați de ochii indurați.

Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN datorită rețelei sale mari de servere – inclusiv unele din Israel – o mare securitate, confidențialitate, viteză și capacitatea de a intra în servicii de streaming. Dacă doriți să vedeți alte opțiuni, vizitați cel mai bun ghid VPN pentru Israel și arhiva noastră VPN pentru articole mai interesante.

Ne-ar plăcea să auzim experiența dvs. obținând o adresă IP pentru Israel. Povestește-ne despre asta în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map