Cum să obțineți o adresă IP irlandeză în 2020, astfel încât să puteți urmări Hurlin ‘

Puteți crede că a fi conectat la internet înseamnă că aveți acces la orice, dar nu este cazul. Dacă încercați să accesați conținut irlandez din afara țării, este posibil să fi întâlnit un mesaj de eroare. În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP în Irlanda, astfel încât să puteți vizualiza conținutul dorit.


Multe site-uri web și servicii online sunt limitate la țara de origine, astfel încât oricine din afara țării este blocat să încerce să le vizualizeze. Adresa dvs. IP conține o mulțime de informații, inclusiv locația dvs. Aceasta înseamnă că singura modalitate de a avea acces la conținut geoblocat este să schimbați adresa dvs. IP la una din țara dată.

Dacă sunteți un expat irlandez sau călătoriți, este posibil să lipsiți de emisiuni de acasă. Poate doriți să vizionați RTE Player sau TV3, dar găsiți că nu puteți. Poate că vă simțiți rău și doriți să auziți sunetul cunoscut al irlandezilor pe TG4 sau să vă ascultați la fotbalul grăbit sau gaelic.

Datorită restricțiilor de licență, veți putea accesa acele canale numai dacă faceți acest lucru cu o adresă IP irlandeză. De exemplu, Netflix este disponibil în multe părți ale lumii, dar fiecare bibliotecă este diferită. Mulți oameni doresc să intre în versiunea americană, deoarece are cea mai mare bibliotecă. Citiți bucata noastră cu privire la interdicția Netflix pentru mai multe informații.

Dacă accesați Netflix este unul dintre motivele dvs. principale pentru a obține o adresă IP irlandeză, puteți arunca o privire la cel mai bun VPN pentru Netflix pentru mai multe recomandări.

Un alt motiv pentru care ar putea avea nevoie de o adresă IP irlandeză este să accesați contul dvs. bancar online. Unele bănci permit utilizatorilor să se conecteze la conturile lor online din țară.

Cum să obțineți o adresă IP irlandeză

Există câteva rute pe care le puteți lua pentru a obține o adresă IP irlandeză. Utilizarea unui proxy este cea mai ușoară – puteți găsi cele mai bune alegeri ale noastre în cel mai bun ghid gratuit pentru proxy – dar pot fi fiabile și nu funcționează întotdeauna. În plus, te vor lăsa vulnerabili, deoarece nu există nicio securitate. Adresa dvs. IP reală va rămâne neprotejată, de aceea ar fi destul de ușor să o urmăriți. Citiți articolul VPN vs. proxy vs. Tor pentru mai multe.

Cea mai bună opțiune este utilizarea unei rețele private virtuale. Utilizarea unuia te va feri de pericolele online și anonim. Cele mai bune recenzii ale VPN au opțiuni bune, dar trebuie să vă asigurați că alegeți cele mai potrivite pentru Irlanda. Trebuie să aibă acolo servere și cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Fără acestea, veți fi în continuare blocați.

Dacă doriți să accesați Netflix, veți avea nevoie de un VPN care să depășească sistemul de detecție VPN de ultimă oră. Există doar câțiva care pot face acest lucru, deci alegeți cu înțelepciune. Citiți articolul nostru despre eroarea de proxy Netflix pentru mai multe.

NordVPN

O alegere bună pentru obținerea unei adrese IP în Irlanda este NordVPN. Are o rețea imensă de server, inclusiv 35 în Irlanda. Acesta are unele dintre cele mai bune securități de pe piață și onorează confidențialitatea dvs. cu o politică strictă fără jurnaluri. Nu veți avea nicio problemă să intrați în Netflix sau alte servicii de streaming, viteza sa este decentă și nu există limite de lățime de bandă.

Anterior

Următor →

Puteți instala clienții ușor de utilizat pe Windows, MacOS, Android și iOS. Puteți utiliza, de asemenea, pe până la șase dispozitive simultan. Este inclusă o rambursare de 30 de zile, astfel încât să puteți fi sigur că vă place. Suntem siguri că o veți face, dar citiți recenzia noastră NordVPN pentru a vedea de ce.

CyberGhost

CyberGhost este o altă opțiune bună. Are peste 3.000 de servere la nivel mondial, iar 20 dintre ele sunt în Irlanda. Securitatea sa este bună și există și o politică solidă fără jurnaluri. Are viteze bune și lățime de bandă nelimitată și vă va aduce în Netflix, precum și în alte servicii de streaming.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare majore și vă puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru dispozitivele multiple. Există un proces de șapte zile pe care îl poți folosi, precum și o garanție de returnare a banilor. Aruncați o privire la recenzia noastră de CyberGhost pentru mai multe despre servicii.

Acces la internet privat

Accesul la internet privat este, de asemenea, o alegere excelentă pentru obținerea unei adrese IP irlandeze. Are o securitate bună, dar va trebui să schimbați manual setarea de criptare la 256 biți, deoarece este setată pe 128 biți în mod implicit. Nu vă înregistrează activitățile online. În plus, are o lățime de bandă nelimitată și viteze decente, deși va încetini când crești securitatea.

Anterior

Următor →

Are multe servere disponibile, cu 10 în Irlanda. Poate fi utilizat pe cele mai populare sisteme de operare, precum și pe Linux. De fapt, a venit pe primul loc în cel mai bun VPN pentru piesa Linux. Există o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât să vă asigurați că vă place.

PIA are sediul în SUA, ceea ce nu este o problemă uriașă, dar dacă sunteți într-o activitate riscantă, poate doriți să alegeți un alt furnizor. Puteți citi articolul nostru despre supravegherea guvernului pentru a vă face o idee de ce și revizuirea PIA pentru o viziune mai detaliată a companiei.

Pericol de utilizare a unei adrese IP irlandeze

Nu există nicio problemă cu faptul că aveți o adresă IP irlandeză, dar trebuie să știți care vă vor oferi mai multe motive pentru a vă asigura că sunteți în siguranță. Unele țări apreciază confidențialitatea, după cum puteți citi în ghidul nostru privind legile privind confidențialitatea. Acestea fiind spuse, altele au supraveghere invazivă și legislație.

Irlanda are legi care permit autorităților să vă intercepteze e-mailurile și alte mijloace de comunicare, despre care spune că sunt pentru a combate criminalitatea și pentru a proteja statul. În plus, un judecător este necesar numai pentru autorizare atunci când sunt folosite dispozitive de supraveghere, cum ar fi camerele de luat vederi. Asta înseamnă că autoritățile pot monitoriza aproape oricine fără consecințe.

Există, de asemenea, dovezi că Forțele de Apărare Irlandeze vorbeau cu o companie numită Hacking Team, care vinde spyware autorităților din întreaga lume. Militarii au negat să-și cumpere produsele, dar acest lucru poate să nu fie adevărat. Puteți citi mai multe despre țară în cel mai bun ghid VPN pentru Irlanda.

Gânduri finale

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să obții o adresă IP irlandeză. Indiferent de ce aveți nevoie, un VPN este cel mai bun mod de a-l obține. Sunt simple, dar veți fi protejați și aveți multe alte opțiuni din care să alegeți.

Toate recomandările noastre vă vor primi o adresă IP irlandeză, dar NordVPN este o alegere de top, deoarece are o securitate deosebită și vă va aduce în numeroase servicii de streaming, inclusiv Netflix. Perioada de rambursare de 30 de zile vă va oferi suficient timp pentru a încerca.

Dacă aveți sugestii pentru a obține o adresă IP irlandeză, informați-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me