Cum să obțineți o adresă IP iraniană în 2020: Telegram către Teheran

Este dificil să înțelegeți de ce doriți o adresă IP iraniană datorită internetului său extrem de restrâns. Cu toate acestea, dacă doriți să accesați conținut sau emisiuni care sunt disponibile doar acolo, cum ar fi cele din Netflix Iran, va trebui să aveți unul. Acesta este motivul pentru care în acest articol vă vom spune cum să obțineți o adresă IP iraniană. 


Mutarea sau călătoria pe glob poate aduce surprize neașteptate atunci când mergi online. Este posibil să constatați că o parte din conținutul sau serviciile pe care le-ați folosit este inaccesibil. Acest lucru este cel mai probabil, deoarece este limitat la o țară. 

Site-urile și serviciile online se uită la adresa dvs. IP pentru a vedea unde vă aflați. Dacă conținutul este limitat la o anumită țară și nu sunteți acolo, veți vedea un mesaj de eroare. Acest lucru se numește geoblocare și este mai comun decât credeți.

Companiile financiare, platformele de streaming și multe alte servicii online schimbă conținutul pe care îl puteți vedea sau bloca în funcție de locul în care vă aflați.

Să presupunem că doriți să vă conectați online la contul dvs. bancar. Dacă nu vă aflați în țara în care ați configurat-o, este posibil să nu veți putea accesa. Acest lucru este realizat pentru a ajuta la combaterea fraudei online. Este iritant, dar după ce schimbați adresa IP, veți putea să vă autentificați ca de obicei. 

Gigantul de streaming Netflix este un alt exemplu de serviciu online cu geoblocare. Este disponibil în majoritatea țărilor, dar biblioteca din fiecare este diferită. Deși unele programe sunt disponibile peste tot, altele sunt exclusive pentru o țară din cauza limbii sau culturii lor. În plus, există cea mai mică problemă de a avea nevoie de o licență în fiecare țară pentru a transmite emisiunea.

Puteți citi mai multe despre asta în ghidul nostru de interzicere a VPN Netflix. Pe scurt, dacă doriți să accesați biblioteca iraniană Netflix, veți avea nevoie de o adresă IP iraniană. Pentru recomandări dedicate, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru compararea Netflix.

De asemenea, va trebui să obțineți o adresă IP din Iran dacă doriți să fiți la curent cu noutățile locale de pe canalul de știri Al-Alam.

Cum să obțineți o adresă IP iraniană

Există câteva modalități de schimbare a adresei IP și ambele sunt simple. Cea mai ușoară rută este printr-un proxy. Acestea fiind spuse, după cum puteți citi în comparația VPN vs. proxy vs. Tor, acestea sunt o idee proastă. Nu veți fi protejat de securitate și adresa dvs. IP va fi lăsată expusă. 

Cel mai bun mod de a obține o altă adresă IP este cu o rețea privată virtuală. Sunt ușor de utilizat și includ o securitate bună și alte funcții. De asemenea, mulți furnizori nu țin jurnalele, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. online sunt păstrate private. Adevărata ta adresă IP este protejată. 

Ați putea alege doar VPN-ul nostru cel mai sigur, dar trebuie să vă asigurați că vă va primi o adresă IP iraniană. Pentru asta, trebuie să aibă servere în țară.

Dacă Netflix este o prioritate pentru dvs., rețineți că unele VPN-uri nu pot trece de sistemul său de detectare VPN (citiți bucata noastră de eroare proxy Netflix pentru mai multe despre asta). Pentru a avea acces, va trebui să alegeți unul cu capacitatea de a-l ocoli.

VPNArea

Am trecut prin toți furnizorii din cel mai bun program de VPN al nostru, dar la momentul scrierii, numai VPNArea avea servere în Iran. Din fericire, este un serviciu bun. Are o securitate bună, pe care o puteți crește folosind serverele sale duble. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, care vă va împiedica conexiunea dacă VPN eșuează. În plus, activitățile dvs. sunt păstrate secrete din cauza politicii sale fără jurnalele.

VPNArea-Glisor1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Anterior

Următor →

Există servere specializate pentru torrenting și streaming, dar VPN nu este la fel de rapid ca concurenții săi, așa cum puteți citi în recenzia noastră VPNArea. Aveți totuși o lățime de bandă nelimitată și poate intra în Netflix. Îl puteți instala pe Windows, macOS, Linux, Android și iOS cu până la șase dispozitive conectate în același timp. Este ușor de configurat și de utilizat.

Dacă aveți nevoie de ajutor, există o bază de cunoștințe la îndemână pentru probleme mici. De asemenea, puteți contacta asistența prin chat-ul live și prin e-mail 24/7. Prețul VPNArea este corect, având în vedere serviciul pe care îl oferă. Cu toate acestea, planul lunar nu oferă cea mai bună valoare, deci ar fi mai bine să optați pentru un abonament mai lung. În plus, există o fereastră de rambursare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Pericol de utilizare a unei adrese IP iraniene

Deși nu există niciun pericol în schimbarea adresei IP, ar trebui să vă respectați în prealabil regulile specifice țării. Multe țări impun reguli dure care pot pedepsi utilizatorii pentru anumite activități online, fără a menționa cantitatea de supraveghere online realizată de guvernele din întreaga lume. 

Legea sharia este aplicată în Iran, iar lumea online este un loc riscant. Țara controlează ceea ce cetățenii pot vedea cu propriul său internet halal. Încercarea de a accesa conținut interzis poate duce la pedepse. 

Jocurile de noroc și utilizarea site-urilor de întâlnire nu sunt permise. În plus, unele aplicații de socializare și mesagerie au fost interzise. Internetul este monitorizat, iar cei care accesează astfel de site-uri și servicii pot fi urmărite prin adresa lor IP. 

Au apărut rapoarte că unele VPN-uri au fost blocate în perioadele electorale, iar alte rapoarte sugerează că sunt permise doar VPN-urile autorizate. Statutul juridic al VPN este neclar, dar cele autorizate sunt cel mai probabil examinate. Citiți cel mai bun articol VPN pentru Iran pentru informații mai detaliate.

Există, de asemenea, pericolul infracțiunilor informatice. Nu contează în ce țară vă aflați, criminalitatea criminalității este o posibilitate. WiFi public este popular, dar nu știi niciodată cât de sigură este conexiunea. Cel mai bine este să vă armați cu un VPN sigur și un antivirus.

Gânduri finale

Sperăm că acum știți cum să obțineți în siguranță o adresă IP iraniană. Cea mai bună metodă este să folosești un VPN, deoarece te va proteja de urâtele online și va ascunde adevărata adresă IP de snoopers.

În mod normal, recomandăm câțiva furnizori care sunt în sarcină, dar în acest caz, VPNArea este singurul care are servere în Iran. Cu toate acestea, este un serviciu bun, cu securitate și confidențialitate decentă, precum și alte funcții utile. În plus, puteți utiliza perioada de rambursare de 30 de zile pentru a vă asigura că vă place. 

Aveți experiență în obținerea unei adrese IP iraniene? Împărtășește-ne cu noi în secțiunea de comentarii. Ne-ar plăcea să aflăm despre asta. Uitați-vă și la biblioteca noastră VPN pentru alte ghiduri utile. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me